dimarts, 4 d’abril del 2023

LA IMMUNDÍCIA JUDICIAL


Tractar de parlar amb un jutge de Justícia és com tractar de parlar de medicina amb un metge. Ni l’un ni l’altre en tenen ni punyetera idea de l’essència d’allò que practiquen, que és el mateix que dir que són uns perfectes ignorants, i per això, el desenvolupament de la seva feina és un greu contratemps, així per a la Justícia com per a la medicina. Un jutge només ha de preservar els drets naturals, que són els únics existents i reals, essent tots els altres drets la construcció d’un laberint procedimental per tal que el crim resti impune. Tanmateix, els jutges, limitats pel seu desconeixement i, en la majoria de casos, la pocavergonya i la ineptitud, callen i apliquen el dret positiu per damunt del dret natural que garanteix la inviolabilitat de la persona i els seus béns. I si parlem dels metges, estem en el mateix cas, perquè si el metge es pensa que és fonamental per a la salut, és que no ha estès res de res. O no és cert que el cos es cura tot sol? Així passa amb les ferides i molts malestars. O no és cert que hi ha un coneixement ancestral de les plantes medicinals que ens ajuden a resoldre problemes de la nostra salut? Així passa amb la majoria de malestars o desequilibris. Dit això, és cert que hi ha malalties i situacions de gravetat que freturen de ‘tècniques’ més desenvolupades, essent el màxim exemple la cirurgia, en la qual, certament, el nivell assolit és veritablement sorprenent i d’una eficàcia extraordinària. Tanmateix, si el metge sap de medicina, mantindrà el malalt lluny dels medicaments. És això el que passa? Només per aquest motiu, els metges eren la tercera causa de mort fins fa tres anys, i ara ja han assolit de ser-ne la primera. De la mateixa manera, els estaments judicials són els responsables màxims del nivell insospitat al qual ha arribat el crim i la delinqüència, perquè ells són els més singulars dels protectors dels criminals. I no us amoïneu, que tot el que afirmo quan als jutges, ho veurem, com també, quant als metges.

Uns segons de sentit comú: què és un polític de veritat?

https://t.me/RosselloCM/73090. Pregunta: Com és que els jutges no investiguen les fortunes que han fet tota la colla de criminals que han exercit de polítics?

Potser aquesta és la resposta, que està datada l’any 1920:

https://t.me/RosselloCM/73104.

L’ONU prou que sabem que és un feu dels Rockefeller. Vegem a què es dedica una institució tan ‘respectable’ com la UNICEF: https://t.me/RosselloCM/73112. On són els jutges que haurien de jutjar i condemnar com correspon la pedofília?

Si els jutges són els màxims responsables del manteniment del veritable estat de dret natural, com podem explicar que no actuïn avui contra la colla immensa de criminals que no cessen d’atemptar contra els ÚNICS DRETS INALIENABLES? El dret a la inviolabilitat de la persona i de les seves pertinences. Aquesta senyora ens ho explica molt bé: https://t.me/RosselloCM/73115.

I si ho voleu llegir, podeu fer-ho en aquest article de Peter Koenig, economista i exdirectiu del criminal Banc Mundial i de l’Organització de Matances Sionistes (OMS). Fixeu-vos que les dues potes del monstre jueu són el BIS (la banda criminal dels Rothschild) i l’OMS (la branca de l’ONU dedicada a l’extermini, per tant, sota les ordres de la banda criminal dels Rockefeller):

https://t.me/counterpropaganda20/9642. Cal destacar de l’escrit, entre altres observacions molt pertinents, aquest fragment:

«Els governs i els banquers són els més grans i més nefastos enemics del poble, així mateix, els menys coneguts. Quant de temps passarà fins que la majoria de la gent desperti i aturi aquest crim contra la Humanitat?». Pregunta: Els crims de lesa humanitat no són la responsabilitat dels excrements amb toga?

Mentre això passa davant dels ulls de tothom i del coneixement dels humors que s’arrepleguen a les Ciutats de la Immundícia, la Sinagoga del Femer Europeu, ella mateixa un crim contra Europa, atempta contra la vida de les persones, sense que els vòmits amb toga s’immutin: https://t.me/No_plandemia/5311. I si els jutges no hi veuen el crim, és que són immensament més curts de gambals que no els considerava! I quan parlo de jutges hi incloc sempre els fiscals, que són els uns clavats als altres: pura incapacitat, covardia i vulneració de la llei i les obligacions per a les quals el poble els manté pagant-los el sou.

I això, tampoc no ha de ser investigat i castigat amb penes que han d’anar molt més enllà dels codis penals que es fabriquen els polítics per a no anar a presó de resultes dels seus crims? https://t.me/elinvestigador_org/13668. Amb aquest aspecte volen deixar el paradís asturià, i els excrements amb toga dissimulen escorcollant articles de tots els codis i les legislacions que els han ensenyat a les bagasseries jesuïtes, on s’ensenya dret, o sigui, la legalització del crim, per tal que els delinqüents facin fortuna i no els passi res. Ja ens va deixar escrit Gottfried Leibniz que l’ètica és el fonament de la justícia. Per tant, no és pas el dret, el seu fonament.

I què dir d’aquesta violació flagrant del dret inalienable a la propietat! https://t.me/elinvestigador_org/13670 I ara, escolteu això: https://t.me/RosselloCM/73117. Només per pronunciar aquestes paraules des del faristol del ‘poder’ i amb aquesta supèrbia, és prou per a detenir-la immediatament. Una dona. Són o no són la salvació de la Humanitat, la dignitat i la llibertat? Si segueixen així, s’haurà de legislar que la dona tingui prohibit parlar en públic, per salut mental, perquè la idiòcia no ha de tenir veu encara que vingui d’aquesta mena d’ésser inferiors, com ens ho demostren cada vegada que obren la boca. El senyor que parla després, ens descriu què hem de fer, ja que les escòries de les ciutats de les immundícies estan preocupats en altres coses, aquelles que no els creïn problemes, que valents, valents, no ho són; i si no em creieu, penseu en el mamarratxo homosexual i criminal que el gos de Soros té de ministre de l’Interior, que era jutge! I té sentències fermes de tribunals europeus per tortura. Fantàstic, oi?

Tot això es fa amb l’excusa de la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic. Els uns cremen els boscos per a posar-hi inútils molins de vent, en un acte, es miri per on es miri, ‘sobiranament ecològic’, que així ho han dictat els jueus. I els altres roben les terres per a traspassar-les als jueus, que seran els qui aprofitaran la terra robada. Al capdavall, el que sempre han fet. Potser aquesta és una explicació:

https://t.me/elinvestigador_org/13671.

Tot seguit, fem un recull de notícies breus classificades:

SECCIÓ: TARATS SENSE REMISSIÓ

El deficient mental per excel·lència: Yuval Harari, que més defectes són impossibles de trobar en un animal irracional: https://t.me/counterpropaganda20/9633. Tanmateix, tot i l’amenaça d’extermini massiu, els jutges no el senten. Ells paren la mà, que malgrat que bruts de sang, que bons que són els dinerons dels sionistes!

El que ve ara ja no té nom. Si aquesta retardada mental profunda, idiota sense possible discussió mèdica, psicològica, filosòfica o ètica, és a dir, idiota, idiota, i que ho demostra cada vegada que obre la boca, la pobra deficient, arriba a president, pobres de nosaltres! Segur que als jueus els ha agradat la idea. Certament, no té res a envejar a la puta dels Rothschild, ni a la puta del Schwab, ni al pedòfil favorit de la Reserva Federal. Déu no vulgui que això pugui arribar a president! Amb un criminal com el gos castrat de Soros ja en tenim prou, i per a mil·lennis! Però vegem la notícia de la tarada sense causa: https://t.me/resurgente2020/46004. I vol ser ‘presidenta’ (en castellà, una absoluta incorrecció gramatical). On no n’hi ha, no en raja, ni en rajarà.


SECCIÓ: LA IMMUNDÍCIA CRIMINAL

Vegeu aquí l’exhibició de tota aquesta casta de retardats mentals que es fan dir jutges!

https://t.me/RosselloCM/73081

Això és alta traïció. I si només fos aquest el crim que han comès aquests delinqüents durant tres anys! CAL JUTJAR-LOS, I SI SÓN CULPABLES, QUE EN SÓN, EXECUTAR-LOS. Els seus crims són els més baixos i perversos que es poden cometre, la pura prevaricació en qui té el poder de desgraciar vides i béns. Sense pietat cal actuar contra aquesta banda sionista de criminals amb toga.

I per si és el cas que els deficients no ho acaben d’entendre:

https://t.me/RosselloCM/73120.

Pobrets!


SECCIÓ: ''BABAUS HISTÈRIQUES''

Que algú em doni una raó de què fer amb això.

https://t.me/RosselloCM/73089.

I tot seguit, unes reflexions bàsiques; que fins a aquest punt hem arribat! Cal explicar als idiotes i als imbècils, als desgraciats i als deficients mentals que fan de polítics, coses tan elementals com què és una dona i què significa la tara psicològica de l’autopercepció’ (Sobra el senyor de sota, però què hi farem!):

https://t.me/RosselloCM/73123

Tanmateix, els metges no pensen igual que, noi!, el negoci és el negoci i, prou que hem comprovat que de la salut és de l’única cosa que hi entenen més aviat poc. Ells apliquen protocols i ordres, que pensar els esgota, als pobres. Exhibir-se amb l’estetoscopi al voltant del coll i pensar són feines molt feixugues.


Malgrat les escombraries criminals que fan política i els humors pudents que fan real la injustícia, hi ha moviments arreu del món. Hem vist els camperols holandesos, sabem que els francesos estan en peu de guerra (vejam si tenim la sort de veure separats el ‘cul’ del cos de la puteta dels Rothschild), Orban, el president d’Hongria, legisla ajuts a favor de les famílies hongareses, a Bolívia, l’exèrcit firma acords amb Andreas Kalcher, l’inventor del CDS, o a l’Equador, el govern autoritza la tinença d’armes de foc... Els sionistes acceleren l’agenda perquè si hi ha massa gent que obre els ulls, ells en seran les víctimes, després dels indigents mentals i ètics que han col·locat en les satrapies que han robat, gràcies a la traïció dels governs, als pobles legítims. Sense dubte, cada volta en som més, i l’enemic ho sap. Potser per això, el tuit de ‘mvalera.es’ és oportú:

https://t.me/counterpropaganda20/9628.


ELS POLÍTICS, TOTS,

T’ENGANYEN, ET ROBEN I ET MATEN.

ELS JUTGES I FISCALS

ELS HO PERMETEN,

COMETENT TRAÏCIÓ AL POBLE I A LA LLEI.

ELS PSICÒPATES DISFRESSATS

ET PEGARAN I L’HUMILIARAN.

MENTRESTANT,

ELS SIONISTES RIURAN

TOT CONSTRUINT LA PRESÓ UNIVERSAL.

TANMATEIX...

TANMATEIX...

NOMÉS CAL UNA BONA ESPURNA PER A UN INCENDI.

CAL UN ‘NO’ D’UN POBLE PER A UNIR-NOS A TOTS.

I ALESHORES,

MISERABLES CRIMINALS,

NO TINDREU INDRET ON AMAGAR-VOS.

EL PITJOR CRIM CONTRA LA HUMANITAT

NO POT PASSAR SENSE CÀSTIG.

FINS I TOT ELS DÉUS HO SABEN.

TEMEU L’IRA DE DEÚ,

QUE ARRIBARÀ,

BÈSTIES DE LA BÈSTIA!


De regal, un altre accident ferroviari dels sionistes:

https://t.me/No_plandemia/5317

https://t.me/No_plandemia/5317?comment=110547.

I a Holanda: https://t.me/No_plandemia/5323.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada