diumenge, 30 d’abril del 2023

PROVES, PROVES I MÉS PROVES


Avui no calen proves ni indicis incriminatoris per a culpar tots els dirigents polítics occidentals de crims de lesa humanitat per genocidi, ni de l’abjecte i ignominiós crim de l’alta traïció. El genocidi és una evidència que no necessita ser demostrada després de la IMMENSA MENTIDA de la covid, de la sàdica i injustificable política pandèmica i, finalment, de l’enverinament massiu amb els tòxics jueus; com, d’altra banda, tampoc no cal demostrar el delicte d’alta traïció de tots els governs occidentals pel fet de renunciar explícitament a la sobirania (facultat del poble) a favor dels interessos del sionisme internacional, com ho demostra la política de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i el Femer de la Sinagoga Europea en el seguiment de l’Agenda NOM 2030. Tot i això, que no es digui que acusem sense ‘proves’ ni ‘evidències’, i amb ‘indicis no fonamentats’, per aquesta raó, l’escrit d’avui aportarà més proves, que no sigui dit; les quals acompanyaré de les evidències de la inexistència del canvi climàtic, de la manipulació i tergiversació que fa el sionisme internacional per a obtenir el resultat de la tirania NOM, amb uns moments dedicats als LGTBIJKQ+, per concloure, amb un escrit de Counterpropaganda que reflecteix el meu parer, i unes recomanacions per a actuar contra els sionistes en el seu desesper per a robar-t’ho tot com més aviat millor.

PROVES CONTRA ELS CRIMINALS

Justin Trudeau: https://t.me/elinvestigador_org/13871. No cal judici. Es presenten proves com aquesta, i no cal ni enumerar el cúmul de crims perpetrats per la puta del Rothschild Schwab. Es dicta sentència i s’executa, com a més aviat millor. Sempre m’ha semblat lloable de no fer patir els animals abans del sacrifici.

Joe Biden: La polític Majorie Taylor Greane ens fa cinc cèntims d’aquest pedòfil, sionista, deficient mental i criminal en grau màxim, el titella triat per la Reserva Federal per a representar els interessos jueus als Estats Units i al món:

https://t.me/resurgente2020/46613. No cal judici. Se l’agafa, amb tots els culpables de la família mafiosa, i se’ls diu: «Au, passa!». I ja està.

El govern alemany en ple: L’acusació de Christine Anderson de prevaricació i genocidi del govern alemany és insultant: https://t.me/elinvestigador_org/13867. Val a dir, però, que les indemnitzacions no les ha de pagar l’Estat, sinó els responsables polítics, sanitaris, mediàtics i la classe judicial, que en són els responsables, i no el poble que els ha patit.

El govern australià en ple: https://t.me/resurgente2020/46611. Ídem.

El gos de Soros: Escolteu l’idiota fent exhibicions de narcisisme i de retard intel·lectual a parts iguals: https://t.me/resurgente2020/46612. Per què aquest criminal que no ha deixat de violar cap de les lleis nacionals i internacionals, i que està executant un cop d’estat i el genocidi contra els seus ciutadans, no ha estat ajusticiat ja? La resposta està en els excrements, no en els de l’idiota, sinó en els de les Ciutats de la Immundícia:

https://t.me/RosselloCM/74286

https://t.me/RosselloCM/74290

https://t.me/RosselloCM/74294,

la destitució de tota aquesta púrria és una urgència! Després ja se’ls jutjarà i se’ls farà pagar la pena d’acord amb els crims comesos. I no crec que n’hi hagi gaires, de la cúpula, que en Justícia, puguin eludir el rendiment de la vida. És clar, que mentre les bagasseries jesuïtes continuïn sent les responsables de la destrucció de l’intel·lecte, només obtindrem deficients mentals com el gos de Soros i jutges sense ètica, entre altres monstres:

https://t.me/RosselloCM/74298.

Quant a l’idiota i criminal màxim a Soroslàndia, històric en ambdues modalitats, vegeu el nivell d’un retardat mental amb deliris de grandor i un narcisisme patològic, que es creu les mentides dels amos, als quals rep a palau amb les calces a la mà, i obeeix en tot el que li demanen. En oposició, escoltem els següents científics a qui, com no són jueus, l’idiota no els creu; i per això, amb molt d’orgull, gosa i gaudeix de titllar ‘la intel·ligència’ de negacionista i conspiranoica, com si l’idiota tingués un mínim coneixement de quina cosa és la intel·ligència!:

Ian Rutherford Plimer, geòleg:

https://t.me/No_plandemia/5537

Steve Miloy, científic amb càrrec oficial a l’administració americana (no sabem per quants dies):

https://t.me/voluntasoficial/6488

Piers Corbyn, astrofísic i meteoròleg:

https://t.me/resurgente2020/46624

Patrick Moore, cofundador de Greenpeace:

https://t.me/resurgente2020/46625.

L’estafa en números:

https://t.me/RosselloCM/74329

Però el gos de Soros actua, es mira al mirall, s’agenolla quan s’ha d’agenollar, s’aixeca quan s’ha d’aixecar, calla quan el fan callar, borda quan el fan bordar, i així el deficient mental és feliç, conscient que l’amo Soros el manté, com qualsevol fill de veí manté i protegeix el seu gos, i per això, el gos borda quan el fan bordar.


Què serà això no ho sé, però bo, bo, tingueu per segur que no n’és:

https://t.me/No_plandemia/5538

https://t.me/resurgente2020/46626

Però el gos unta els cagaguano perquè diguin el que l’amo li ha dit que han de dir, i com no sap de meteorologia, no mira el cel; ell, només es mira al mirall tot acomboiat pels cants de les putes inútils, idiotes i afòniques que el jueu li ha posat de companyia circense.


LGTBIJKQ+

Objectes de l’Univers:

https://t.me/RosselloCM/74284

Preguntes incòmodes: (Vegeu la resposta en els comentaris)

https://t.me/voluntasoficial/6501

Les meravelles de l’Índia sionista:

https://t.me/voluntasoficial/6506.

La intel·ligència animal:

https://t.me/c/1631192289/41559.


ELS NOSTRES AMICS ASSASSINS

https://t.me/voluntasoficial/6482

https://t.me/voluntasoficial/6498?comment=151292

https://t.me/voluntasoficial/6513

https://t.me/voluntasoficial/6509

Dona i no sé si jueva, però sí, sionista o amiga dels nostres amics assassins, exposant-nos com ens ho robaran tot per a fer-nos a tots pobres i així, com tots serem pobres, ja no hi haurà pobres, sinó una societat lliure i igualitària:

https://t.me/voluntasoficial/6515,

el currículum del monstre: https://www.meridian.org/profile/dr-ruth-goodwin-groen/

De Santis, el sionista: https://t.me/resurgente2020/46627

Donald Trump, el sionista: https://t.me/voluntasoficial/6520


ÚLTIM MOVIMENT

Unes reflexions que faig meves:

https://t.me/counterpropaganda20/9903.

La lluita dels francesos contra la tirania NOM Rothschild que la puta dels esmentats vol imposar-los:

https://t.me/counterpropaganda20/9907,

una bona iniciativa, però que cal rematar, com ens ho diu Carlos Garcés, un home lúcid i que ja ens ha visitat en diverses ocasions:

https://t.me/counterpropaganda20/9908.

Una altra bona iniciativa: https://t.me/elinvestigador_org/13884.


T’ENGANYEN PER A ESTAFAR-TE,

INSULTEN LA INTEL·LIGÈNCIA

PER A ENVERINAR-TE,

INVENTEN CAUSES IMAGINÀRIES

PER A FER-TE ANAR A LA GUERRA,

PER A FER-TE MENJAR INSECTES,

PER A ROBAR-TE L’AIGUA,

I ARA GREIXEN L’ARMA DEFINITIVA:

LA MONEDA DIGITAL ROTHSCHILD.

O ELLS O NOSALTRES.

TOTS JA NO HI CABEM.

JUEUS O HUMANITAT.

Com William Schakespeare dixit:

THIS IS THE QUESTION !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada