dimecres, 12 d’abril del 2023

QUE NO SIGUI DIT...


Que no sigui dit que les proves i els indicis són insuficients. La veritat és que tot està al descobert, i només els qui no volen saber, ignoren. Amb una mica d’interès i el fet de fer treballar les neurones mínimament, és obvi que estem en guerra contra els enemics de la Humanitat, una colla de criminals insaciables i psicòpates, capaços de barbaritats que a nosaltres, els blancs, ens semblen atrocitats impossibles. Però anem per feina, que hi ha prou vídeos i documents per a passar l’estona.

Comencem amb ‘Terapia Liberal’ de Nicolás Martínez Lage - que no fa gaire que també vaig enllaçar per un altre vídeo -, en un esplèndid documental sobre l’elit (els jueus). Val a dir, que em sorprèn que aquest treball pugui estar penjat a Jewtube; i si crec que hi és, és perquè en cap moment s’esmenta els enemics, sinó sota el glamurós mot ‘elit’, i que per bé que ens parla de secrets, no s’hi esmenta directament els jueus, encara que els veureu a tot arreu. Són casualitats, és clar, que l’horror i els jueus, que la maldat i els jueus sempre facin parella, són casualitats. Només faltaria!

https://t.me/counterpropaganda20/9718.

De l’Argentina a Amèrica del Nord, on, ves quines coses!, ens parlen del mateix, això sí, aquí esmentant-los pel que són:

https://t.me/RosselloCM/73569.

D’Amèrica del Nord a la península, on se’ns explica el mateix que ens explicava Nicolás Martínez, però molt resumit: el saqueig constant d’aquests criminals, els enemics que hem de derrotar, si volem viure, ja no en llibertat i dignitat, sinó viure. És evident que avui són ells o nosaltres, i ja no hi pot haver cap classe de convivència ni tolerància:

https://t.me/RosselloCM/73570.

No deixem la península, i vegem aquest minidocumental de ‘Noticias NOM’, titulat ‘Los Sicarios’, en el qual ens parla Luís de Miguel, advocat i infermer, i del qual és molt interessant el que ens explica de l’ISG de Soros, del criminal Solana i de com la Genociditat de Soroslàndia adapta les decisions que determina el jueu d’acord amb els criminals dels sionistes internacionals:

https://t.me/noticiasNOM/1752,

com podreu veure, no hi ha cap exageració en les meves paraules quan descric els criminals de la Genociditat com a criminals. O és que potser els sicaris no en són, de criminals? I si són ‘representants’ polítics, no són, aleshores, traïdors? I si aquests traïdors es dediquen a la intoxicació amb verins dels seus ‘representats’, no són reus del crim de genocidi? I si se’n beneficien, no augmenten fins a l’infinit la ignomínia i l’abjecció dels seus crims? AQUESTA ÉS LA PÚRRIA DE LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA. Potser per això, ahir vaig tornar a veure una nova alarma d’accident químic a Catalunya Música, aquesta vegada recomanant de romandre a casa, perquè és ‘una bombolla protectora’. Recordeu, si hi ha un accident químic a casa nostra, el mamarratxo del prostíbul i el seu govern en ple, en seran directament responsables, i els paràsits del femer ho seran indirectament, perquè ja veureu com no demanaran responsabilitats i atribuiran l’obra dels sionistes a les casualitats, uns fenòmens que aquí sabem que va molt units, perquè si és una casualitat, com podrà ser provocada pels sionistes, oi?

Fem un salt, en el temps i en l’espai, i traslladem-nos a Anglaterra, on David Icke, l’any 1996, ens deia això:

https://t.me/elinvestigador_org/13724,

no anava gens errat, oi? Doncs, ara, vegem-lo més recentment tot parlant-nos del farsant Elon Musk:

https://t.me/panoramica_libertad/864.


Què us ha semblat, aquest recull? Sabem qui és el nostre enemic inveterat, sabem qui vol l’absoluta aniquilació de la nostra civilització, i per tant, contra qui hem de lluitar fins a l’última gota de sang. Ells no perden el temps, i gràcies a la colla de gossos castrats i de les putes inútils i idiotes, van sembrant la llavor de la destrucció arreu dels nostres països. Vegem les evidències que demostren que volen destruir la nostra civilització i com ho han de fer amb l’arma oposada. Contra la civilització de la intel·ligència i la raó, cal confrontar l’estupidesa en el seu nivell màxim, la idiòcia en estat pur. Aquí teniu uns exemples de la insensatesa i l’absurd a les quals arriben les nostres societats, per causa del retard mental dels paràsits, inútils i idiotes que ens governen i viuen del treball de la gent, així en els prostíbuls sionistes com en els urinaris públics. CAP POLÍTIC SENSE EL JUST CÀSTIG.

https://t.me/RosselloCM/73508, sense paraules. Això és València, on en cap dels governs locals, comarcals o autonòmics, no cap un subnormal més. Ja se sap, allà on manen els jueus, els imbècils són els reis i el poble, el màrtir.

https://t.me/voluntasoficial/6190, al Canadà de la puteta privada del Rothschild Klaus Schwab, el criminal confés del Fons Econòmic Mundial (Sionista), la mamarratxo aplica les ordres dels seus amos. Justin Trudeau ha de ser executat sí o sí! No entenc com els canadencs poden suportar tenir un escurçó idiota com aquest miserable i corruptor al capdavant de la nació, quan on hauria d’estar, des de fa temps, és fent el viatge sense retorn! (potser abans de néixer! Que els qui han d’avortar no ho facin, això sí que és un crim, i doble.)


I no vull acabar aquest mostrari de tarats, sense la col·laboració de la colla de putes que Soros té infiltrades en el prostíbul del narcís caní, el seu estimat gos Imbécil. Comencem el repertori amb la Pam, una retardada mental profunda i integral, que no és capaç d’obrir la boca sense insultar la intel·ligència. LA IDIÒCIA ÉS UN CRIM, I AVUI, DAVANT DE LA DRAMÀTICA SITUACIÓ QUE VIVIM, UN CRIM DE LESA HUMANITAT. Es pot ser més subnormal?

https://t.me/RosselloCM/73551,

potser ho ha après dels contactes amb els jueus de l’experiència hebrea amb la fantasia animada d’ahir i d’avui, titulada: l’Holocaust. Qui millor que els fills de les víctimes per a explicar la ‘veritat’! I, en aquest cas, del colonialisme. Com si Àfrica no hagués d’agrair eternament els països que la colonitzaren? L’exhibició de la superioritat negra sobre els blancs és l’evidència incontestable de deficiències cognitives greus i sense tractament possible.

Continuem, amb la tarada que el gos de Soros ha hagut de posar seguint les ordres del seu amo, en la invenció cínica del Ministerio de transición ecológica, una guingueta per a robar els ciutadans i fer feliços els jueus amb la destrucció dels recursos del país. CAP POLÍTIC DEL GOVERN DEL GOS DE SOROS HA D’ESCAPAR A LA MÀXIMA PENA, CAP NI UN. Escolteu la deficient mental donant classes magistrals en una de les bagasseries dels jesuïtes i complint amb el deure de tota prostituta de satisfer el client i fer-lo quedar bé davant de tothom:

https://t.me/No_plandemia/5393,

certament, als qui parlen de canvi climàtic se’ls pot aplicar el que diu el periodista al final d’aquest vídeo ‘extraordinari’, quant a la tarada que parla (i que és vicegovernadora!!!):

https://t.me/RosselloCM/73541,

certament. Tanmateix, què hi fa tanta dona en indrets on, no és que no donin la talla, sinó que demostren dia rere dia l’absoluta incapacitat racional per a entendre les coses! No en tenen prou amb haver destruït mil·lennis de civilització amb les seves bogeries de psiquiàtric penitenciari? Posem les coses al seu lloc, les putes dels jueus, traguem-les dels prostíbuls nacionals i internem-les en psiquiàtrics, si és que no voleu prendre mesures més dràstiques i alhora molt més higièniques i saludables (‘això’ no té solució ni reeducació possible), i els gossos castrats i vanitosos, cloguem-los en caneres especials; també, si no voleu fer neteja i alliberar el món de tot el que li sobra.

NO ES POT RESPECTAR LA IDIÒCIA,

MENYS ENCARA

QUAN ES CREU I IMPOSA

LES ESTUPIDESES PRÒPIES.

LA IDIOTA ÉS UN ATEMPTAT

CONTRA LA INTEL·LIGÈNCIA.

ERRADIQUEM-LES JA,

I AMB ELLES,

ELS GOSSOS CASTRATS.

CAP GOS SENSE UN MIRALL

EN EL PATÍBUL,

NI CAP IDIOTA

SENSE PIRULETA.


I clouré l’espectacle d’avui, amb una excel·lent vinyeta quant al benestar:

https://t.me/Realidades_Paralelas/5966.


ACABAREM AMB ELLS,

O DEIXAREM QUE SE’NS FOTIN

DIA RERE DIA ?

L’ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC,

ELS SEUS REPRESENTANTS,

CRUELS I SÀDICS VAMPIRS,

AL SERVEI DE LES MOSQUES DEL NOM

DEL SENYOR DE LES BÈSTIES,

L’AMO.

CAL ARRASAR L’ESTAT

PER A RECONSTRUIR-LO

DES DE BAIX,

AMB BONS FONAMENTS,

AL SERVEI DE TOTS,

COM ÉS EL SEU SENTIT I NECESSITAT.

L’ESTAT SOM NOSALTRES,

NO PAS ELLS,

QUE L’HAN MALVENUT,

I ENS HAN VENUT COM ESCLAUS,

- AMB TRAÏDORIA I ORGULL -

AL SIONISME INTERNACIONAL.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada