dilluns, 17 d’abril del 2023

LA REALITAT

 

Comencem de bon humor:

https://t.me/resurgente2020/46295

https://t.me/resurgente2020/46314 i https://t.me/resurgente2020/46315.


Una dona de fer feines i les seves ocurrències:

https://t.me/counterpropaganda20/9782,

potser com al de les pancartetes li va anar tan bé venent Catalunya, ella prova ara de vendre Barcelona, perquè, la pobra!, no sap que amb la venda de Catalunya per part de l’intel·lectual i president, l’independentista de la causa pròpia, Barcelona ja està venuda als jueus. Però a la pobreta mosqueta ignorant, no li proposeu tests de geografia. Ara sap que és una més de l’harem jueu, i això, a ella, ja li està bé, que, a més a més, la rodoneta de colors li agrada molt perquè és alegre i inclusiva (no sap per què, però ella la veu inclusiva, com per definició – coses de les ‘coses’ -).


El mamarratxo dels Rothschild a Anglaterra, recordeu el dit del Rothschild (Evelyn) en el pit del ‘suposat’ monarca, quan encara era príncep. Doncs, aquí el teniu com a rei, en exhibició del do de la hipocresia, i del servilisme a l’enemic dels seus súbdits:

https://t.me/resurgente2020/46307,

... esperem que corri la mateixa sort que Carles I d’Anglaterra. És bonic recuperar la història i actualitzar-la, uneix el poble.


L’holocaust a Itàlia, comandat pel criminal Mario Draghi, un dels més fidels i miserables dels esclaus del sionisme internacional a Europa.

https://t.me/elinvestigador_org/13790,

quan un miserable accepta un càrrec ‘regalat’ per tal d’executar amb enganys el seu poble, què li hem de fer: un monument o un Carles I d’Anglaterra? Jo, pregunto.


Aquesta notícia descriu perfectament la colla d’excrements criminals que infecten els palaus de justícia i els converteixen en femers de la immundícia (La notícia és de fa tres mesos, però manté l’actualitat, perquè els efectes nocius dels verins jueus ja eren prou coneguts):

https://t.me/RosselloCM/73790,

l’actuació d’aquests excrements és idèntica a la del miserable italià. No creieu que només hi ha una sola manera de corregir la psicopatia activa?


Contra els sicaris dels jueus, la veu clara del respectable polític Cristian Tehres, com sempre, denunciant la colla de criminals que integren el Femer de la Sinagoga Europea:

https://t.me/elinvestigador_org/13785.


El gos de Soros, el criminal més gran i sanguinari que mai ha trepitjat terres espanyoles, el psicòpata i degenerat, el vanitós i idiota més excels i destacat de tota la història del país, el criminal, traïdor i genocida, lladre i ruïna d’Espanya, lleparà els peus de l’amo:

https://t.me/elinvestigador_org/13782

https://t.me/resurgente2020/46294

https://t.me/No_plandemia/5444,

Reunió de criminals. El gos de Soros s’ha reunit amb l’amo Soros i el seu fill – per a rebre les ordres dels qui es beneficien del Pla Kalergi i s’enriqueixen amb la invasió del país que el gos permet i finança amb els diners ‘robats’ a la gent -, i també s’ha reunit amb el psicòpata genocida de Kill Gates, a qui el gos regala els milions que ‘roba’ als espanyols; com també s’ha reunit amb el lliberticida i comandant en cap de l’Imperi del Mal, el Rothschild Klaus Schwab, el psicòpata sexual; i ara es reuneix amb el lladre més gran del món, Larry Fink, el finançador de la matança mundial que li reporta tants de beneficis. Casualitats de la vida, tots són jueus. Tots són sionistes, tots són eugenistes, tots són professionals del crim, pura màfia. Aquests són els amos del gos a qui Soros dirigeix, mentre la bestiola es mira al mirall, sentint de fons, com un Ulisses de barri baix, els cants de les putes inútils i idiotes de l’harem de bagasses barates que administren els amos del país, els jueus.


TANMATEIX...

no hi haurà rendició. De mica en mica, la gent comença a activar-se:

https://t.me/resurgente2020/46296

https://t.me/resurgente2020/46299,

ara bé, cal recordar que anar de passeig no arranja els problemes. Cal manifestar en les pancartes l’absoluta resolució de la gent a no acceptar la imposició dels criminals. Cal anomenar-los CRIMINALS, cal advertir-los que s’han de rendir, cal avisar-los que no hi haurà pietat, i que els assassins i els traïdors és just que pengin de les seves abjeccions; ja ens entenem...

Vull destacar la claredat de Cristina Seguí en aquestes dues intervencions que em semblen veritablement admirables i valentes, sobretot, perquè són emeses en una televisió:

https://t.me/resurgente2020/46284,

https://t.me/resurgente2020/46310.


EN RESUM:

https://t.me/resurgente2020/46311.


ELS CRIMINALS SÓN ELLS

PERQUÈ ELS SEUS CRIMS ELS DELATEN.

LA JUSTÍCIA ÉS L’ÚNICA GARANTIA

DE L’ESTAT DE DRET.

EL GENOCIDI I LA TRAÏCIÓ

SÓN LES MÀXIMES ABERRACIONS

QUE POT COMETRE UN ÉSSER HUMÀ,

I L’ÚNIC CÀSTIG DIGNE PER A LA INIQUITAT:

ÉS L’EXECUCIÓ.

P.S. Vull aclarir que mai no he estat contrari a la pena capital, perquè sempre he pensat que hi ha crims que no poden ser compensats d’altra manera: morta la cuca, s’acaba el verí. L’aplicació de la màxima pena, a parer meu, ha de ser una excepcionalitat, i han de prevaldre la magnanimitat i el perdó, per tal de commutar-la per la reclusió perpètua, quan això sigui possible. Tanmateix, el que ens trobem avui, la magnitud de l’abjecció, de la insensibilitat, de la insolència, de l’orgull i la idiòcia de tots els criminals que comanden Occident en totes les seves institucions més importants, de la política a la cultural, passant per la judicatura i les cases de putes jesuïtes, no admeten altra reparació que l’execució sistemàtica i l’expropiació de tot el que han robat amb mentides, fraus i matances. Fins i tot jo em sorprenc de comprovar fins a quin nivell d’animalitat pot arribar un idiota amb sabó, perquè fins els més grans assassins massius de la història, sempre ben aconsellats pels nostres amics, els bons, han tingut la prevenció de no mostrar-se insolents ni despectius, agressius ni ofensius, però aquesta colla de deficients mentals i retardats intel·lectuals, sobretot aquests científics de tan baixa estofa, que gaudeixen amb els seus crims i les seves mentides, perquè les idiòcies que poden arribar a dir els porten al cim de la respectabilitat dels cagaguano i dels criminals en perjudici dels científics de veritat; que han de veure com els més inútils i nefastos se’ls pixen al damunt. Avui, lamentant-t’ho molt, no n’hi ha una altra. O què hem de fer sinó, amb els paraplègics cerebrals que estan destruint els pantans que tant costaren d’enlairar i que han comportat més beneficis que perjudicis? Com els haurem de pagar la set i la sequera? Amb un monument o amb un Carles I d’Anglaterra? Jo, en això, què voleu que us digui, sóc molt monàrquic. I amb les indigents cognitives que, obeint els jueus, destrueixen els nostres nens i joves? No em direu que els faríeu un monument? La civilització blanca, el món tal com el coneixem, l’estan destruint els sionistes, com sempre, de sempre, amb l’ajut de tots els traïdors inútils i idiotes, els incapaços de pensament propi, de dignitat ni d’una escletxa de llibertat, els gossos i les putes satisfetes de servir l’amo que els dóna a menjar. La gent ha de recuperar el poder, perquè el poder és seu. No és el poble l’esclau de l’Estat i dels criminals que el governen. Són els miserables que els jueus han posat a governar les satrapies sionistes, els qui, sense autoritat, menys encara legalitat, exerceixen el poder i la violència contra els seus veritables amos. NO TINDRÀ DRET L’AMO A PRENDRE LES REPRESÀLIES QUE CALGUI CONTRA EL TRAÏDOR I L’ASSASSÍ? Només faltaria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada