dijous, 20 d’abril del 2023

OMS, CBDC I ELS SICARIS


ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES

(OMS)

Andrew Bridgen, parlamentari britànic, ens exposa el cor immaculat de l’organització sionista i terrorista: https://t.me/resurgente2020/46325.

La doctora Astrid Stuckelberger ens explica com mitjançant aquesta organització d’extermini i de control, volen sotmetre els goyim:

https://t.me/RosselloCM/73887,

no cal dir que els polítics que cedeixen la sobirania de la nació són reus d’ALTA TRAÏCIÓ, sense necessitat de judici; perquè l’evidència és irrefutable, com inapel·lable ha de ser la sentència capital.

Tanmateix, no tots els polítics són gossos castrats i putes idiotes, i els holandesos no semblen disposats a lliurar-se a les mans dels sionistes i del goril·la deficient i genocida que ha adoptat Kill Gates, el psicòpata, per a portar a terme les instruccions dels seus amos.

https://t.me/resurgente2020/46331.

Ja que parlem d’aquesta sàdica i sinistra organització criminal, el braç genocida de la gran Sinagoga ONU, vegem com els van els números en l’Holocaust que han promogut, finançat i dirigit:

2200 morts de més a la setmana al Regne Unit:

https://t.me/resurgente2020/46329.

https://t.me/RosselloCM/73881.

Augment sobtat de la mortalitat en infants a Portugal:

https://t.me/RosselloCM/73879.

Naomi Wolf ens descriu els efectes dels verins que Pfizer (la fàbrica dels tòxics jueus) volia ocultar durant 75 anys:

https://t.me/resurgente2020/46333.

Amb la pretensió d’ocultar durant 75 anys els verins que injecten, no cal forçar un judici, és evident la intenció i la preparació del tòxic letal per a provocar la matança i els mals que està provocant. No hauria de ser IMMEDIATAMENT AJUSTICIAT el genocida Albert Bourla, malgrat els molts de premis que li han donat els jueus, els sionistes i l’assassina de la Corrupció de la Sinagoga del Femer Europeu?

La doctora Judy Mikovits ens fa cinc cèntims d’on surten els virus, i qui és el responsable de les morts causades per aquestes armes biològiques: el doctor Mort, Anthony Fauci:

https://www.bitchute.com/video/LSDLAJQOxMmD/,

i què fer amb la rata assassina americana i, lògicament, amb el goril·la deficient, per més mascota del psicòpata que sigui? No creieu que és hora que els assassins siguin executats en l’acte més digne, humà i ètic dels darrers temps?


CBDC

Aquesta és la silenciosa arma letal que els Rothschild tenen preparada per a robar-ho tot i esclavitzar tota la humanitat. Tanmateix, a l’escòria jueva, se’ls complica la batalla final:

A Austràlia: https://t.me/elinvestigador_org/13800.

Al Regne Unit: https://t.me/resurgente2020/46328.

A Suïssa: que si no és directament per les CBDC, denuncien i ‘cerquen’ els pitjors criminals de la història humana: https://t.me/Realidades_Paralelas/6029.


Qui són els Rothschild? Prou que ho sabeu, però potser n’hi ha que creuen que aquests fills dels mateixos Inferns no són simplement l’encarnació del mal. Per a ells, aquesta denúncia d’Isaac Kappy, el qual, lògicament, fou assassinat... per qui? No ho sé... No sé... https://t.me/voluntasoficial/6370.

I perquè vegeu la condescendència i l’amor al proïsme dels bons, unes imatges que ens il·lustren què hi viu a la terra robada pels Rothschild (amb milions de morts blancs) als palestins: https://t.me/RosselloCM/73873. Pobrets! Tant que van patir quan els alemanys amb tota la dignitat del món els feien identificar-se amb l’estrella de David, pobrets! I això abans d’endollar-los a una bombona de gas i fer una barbacoa! Fixeu-vos si eren dolents els alemanys! En canvi, ells, pobrets! Fabriquen verins que injecten a tothom per a prevenir-nos d’una mentida inventada per ells. Són bons o no ho són? Pobrets! Els grans filantrops de la humanitat blanca, de la qual, una volta que se’ls deixi acabar de fer la feina, no en restarà ni els vestigis. Això, o ens posem a la feina de lluitar contra els sionistes i esborrar-los de la faç de la terra. I no, no és odi, ni venjança. És la manera que la vida al planeta sigui possible. Sense ells és ben possible. Amb ells, mai no sortirem del calvari. Que ja sabeu que tot el que sigui patiment, dolor, sang, crueltat, sadisme i destrucció, els estimula la rialla i els esfínters, als nostres amics i filantrops benefactors del nostre extermini real, i no com el seu, només existent a les fantasies de les pel·lícules dirigides, interpretades o produïdes pels mateixos jueus, perquè tot resti a casa. Que, la veritat, això de repartir mai no els ha estat de gust; ells són més de robar-t’ho tot, amb fraus com els diners del monopoli, les crisis, les guerres i aquestes coses que desfan la vida la gent i que a ells tant els agraden.


ELS SICARIS

(O ELS IDIOTES)

El gos de Soros i el cor de les putes inútils:

https://t.me/elinvestigador_org/13799,

per a salvar els salmons mataran la gent gana. Els jueus contents i els idiotes feliços, que ja sabeu que no hi ha res de més fàcil que fer feliç un deficient mental.

L’idiota amb càtedra Manuel Castells, ‘l’home de la dignitat’ que es ven i es baixa les calces només que li ensenyis un bitllet de monopoli agafat dels dits i sacsejat. Comproveu com pot arribar a ser d’indigne un home i quin grau d’infàmia pot assolir un miserable:

https://t.me/elinvestigador_org/13803,

és justa o no l’execució dels idiotes? És una necessitat social, un imperatiu ètic i un clam de la Justícia!

Tot seguit, l’escòria del Marlaska – criminal reconegut pels Tribunals de drets humans europeus, amb almenys dues sentències fermes – i l’amor i el respecte que desperta en el poble que tant se l’estima:

https://t.me/RosselloCM/73864.

Ara passem a la secció Prostitutes Inútils i Idiotes de l’harem privat de Soros. Comprendreu fàcilment per què la deficient mental de la Batet està on està i fa veure que és el que mai no podrà ser, per raons cognitives òbvies:

https://t.me/RosselloCM/73874,

com és que aquesta criminal, segona autoritat política del país, després del mamarratxo dels jueus amb títol de rei, no ha estat detinguda? Potser per la mateixa causa que l’assassina de vells de la Vergés, va passar de matar-los, a ser la segona autoritat del prostíbul català, com a màxima representant de l’urinari públic. Ja ho sabeu, mata, no preguntis, obeeix, roba i accepta totes les meves ordres, i els jueus et faran la reina de l’imperi. Ells són així, i ara que són els amos del país, doncs, el comanden amb totes les putes i els gossos castrats sense dignitat, que s’estimen més servir-los com a traïdors a la pàtria i com a genocides del seu mateix poble, que com a patriotes, una cosa que ni per intel·ligència ni per collons mai no podrien ser. Però els jueus obren miracles, i converteixen en realitat allò de: els més indignes i més baixos, els més miserables i abjectes seran els primers; que ells se n’encarreguen.


I acabem amb la sicària i prostituta favorita del tarat sexual de Klaus Schwab, insigne Rothschild i comandant en cap de la destrucció d’Occident:

https://t.me/RosselloCM/73863.

La puta privada dels Rothschild, amb els llepaculs miserables i el poble:

https://t.me/No_plandemia/5453,

aquests dos tirans sionistes, a les ordres i a l’obediència dels jueus, han de ser necessàriament executats públicament per salvar l’honor de les nacions. I no oblidem que no hi ha cap cap de govern nacional, regional o local que no hagi de rebre la mateixa sort per la venda de la nació i el seu poble a l’interès de la màfia internacional: del gos de Soros, que ha de ser sacrificat, a tota la resta de la púrria europea, llevat d’Hongria i algun més, sense oblidar la necessitat higiènica indispensable d’acabar amb tots els paràsits verinosos i letals que integren el Femer de la Sinagoga Europea, els d’ara i els que l’han integrat abans, que sense un ahir no hi hauria aquest avui. Ja ho dic jo, avui s’ha de seguir la política de l’avortament retrospectiu, amb els actuals i amb els anteriors, que seria ben injust que criminals com Felipe González i els seus sicaris de la banda terrorista PSOE, com el criminal de guerra José María Aznar amb els seus sequaços, no paguin el que han de pagar els actuals. Els crims de lesa humanitat no vencen mai, i no hi ha cap argument ètic que pugui aconsellar atenuar el càstig, ni que l’assassí de masses tingui 125 anys.


ELLS MATEN I MATARAN,

SENSE RUBOR I AMB UFANA,

PER DINERS I RECONEIXEMENT,

SÓN AIXÍ DE MISERABLES.

DE NOSALTRES DEPÈN

D’ANAR CAIENT

O

DE COMENÇAR A FER-LOS CAURE.

LA PENA CAPITAL

ÉS

UNA NECESSITAT URGENT

PER A SALVAR OCCIDENT.


Que ningú no sigui ingenu, Mao Zedong, el genocida rècord del món, comparat amb els assassins que avui ens governen, és només una mica més efectiu. Ell va acabar amb cent milions de xinesos i amb tota la cultura mil·lenària, els d’avui, acabaran, si tot els surt com esperen, amb tres-cents milions d’europeus (la voluntat dels sionistes) i amb la civilització occidental, la més rica i evolucionada de tota la història, la més subtil, creativa i sublim. Aquesta és l’especialitat dels jueus, ja ho sabeu. Si no, penseu què feren i com deixaren Alemanya, el far cultural d’Europa.


LA GUERRA CONTINUA.

CAL LA UNIÓ DE TOTS.

QUATRE NASSOS I MAMARRATXOS

NO PODEN PRIVAR-NOS

DE LA VIDA NI DE LA LLIBERTAT,

DE LA DIGNITAT,

NI DE FER JUSTÍCIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada