dilluns, 24 d’abril del 2023

EL FEMER SIONISTA A VOL D’OCELL


Avui us oferiré imatges aèries del femer mundial en què ha convertit el planeta l’escòria sionista. Ja que esmento en el títol ‘vol d’ocell’, no vull passar per alt la magnífica exhibició d’esteles aèries que han guarnit el cel de Barcelona en el dia de sant Jordi. Quant a això, una pregunta: Si les esteles que deixen els avions (que evidentment no són de condensació) són nocives, ja no dic tòxiques, què creieu que hem de fer amb els responsables polítics que estan tan preocupats per la nostra salut que ens maten amb protocols criminals i verins jueus, a part de guarnir-nos els cels amb l’escòria dels avions? Dit això, i només de passada, vull comentar quina pena fa que el que hauria de ser el dia de la lectura, s’hagi convertit en el dia del llibre. Curiosament, com més cerimònies de reconeixement es fan dels llibres, menys es llegeix. Per què us penseu que tenim el món fet un nyap? Les arts no són aliment per al poble, no siguem ingenus! Quan la sublimitat ha estat a l’abast del que és vulgar? L’espectacle de sant Jordi, personalment, em sembla un lamentable exercici de vanitat disfressada de proximitat, i una veritable vexació d’allò que es pretén homenatjar. Un llibre és un secret silent, un missatge a la consciència, l’enteniment de dos intel·lectes, i no una admiració sorollosa, un narcòtic per a passar l’estona, ni una estèril relació infructuosa. L’única manera d’homenatjar un llibre és llegint-lo en la intimitat; com només es pot llegir. Treure els llibres al carrer és com posar la mel a l’abast dels ases. El llibre vol lectors, però no els cerca. És el lector que ha de cercar el llibre, és la consciència que ha d’entrar en una llibreria a cercar-hi secrets i descobertes. El negoci és el negoci, i asserenar la consciència és asserenar la consciència (Quant a la meva opinió quant a aquest circ de sant Jordi, remeto als escrits d’anys anteriors, que reiterar-se inútilment és reiterar-se inútilment).

Feta la prèvia, comencem amb humor negre:

https://t.me/No_plandemia/5484,

i la prova de la negror de l’humor anterior: https://t.me/No_plandemia/5492.

Deixem l’holocaust, i vegem, tot seguit, un assortit dels gossos castrats i de les putes inútils i idiotes que fan el servei al sionisme. Comencem amb el gos de Soros, amb unes imatges, i sobretot l’àudio, que demostren que tots sabem quina mena de criminal és el psicòpata vanitós de Soros: https://t.me/RosselloCM/74028.

De Santis, el sionista amb rostre d’antiglobalista:

https://t.me/voluntasoficial/6411.

Killary Clinton, la madama de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, sempre amatent per a servir els amos:

https://t.me/voluntasoficial/6417.

La gran Sinagoga del Femer Europeu i la professionalitat de les putes que hi treballen, com també, la mansuetud dels gossos castrats davant de l’amo de nas ganxut:

https://t.me/voluntasoficial/6392,

i l’urinari públic, buit, com sempre; això sí, sempre acomplint les ordres de la Sinagoga:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6043.

Els crims d’aquesta organització mafiosa sionista contra els pobles europeus ha sobrepassat allò que és tolerable. Cal abolir aquest cau de corrupció i criminalitat abans que ells aboleixin Europa. L’assassina de masses, delinqüent comuna i traïdora dels pobles europeus per a major glòria dels amos, ha de ser necessàriament executada. És, sense dubte, la genocida més gran que mai ha trepitjat Europa, la més verinosa de les serps al servei del sionisme, i la més cínica, insolent i sàdica mel·líflua que hagi existit mai, una veritable i cruel bruixa.


L’ENEMIC REAL

https://t.me/voluntasoficial/6418

Per això cal assenyalar-los:

https://t.me/voluntasoficial/6422

Tots els humans estem immersos en aquesta guerra final dels sionistes:

https://t.me/voluntasoficial/6442

L’atac és contra qualsevol valor i coneixement, perquè ells tot ho manipulen i tergiversen per als seus propòsits criminals, perquè els seus propòsits sempre, de sempre, són criminals:

https://t.me/voluntasoficial/6443

https://t.me/RosselloCM/74079

Contra el seny, el sentit comú i la dignitat:

https://t.me/RosselloCM/74066


I per a fer això, freturen de gossos castrats i putes inútils i idiotes, o el que s’expressa en aquesta notícia idiota vomitada per uns cagaguano desqueferats:

https://t.me/RosselloCM/74065,

com es llegeix al peu de foto: ‘Els polítics en són un bon exemple’, i si les proves que són deficients mentals que contínuament aporto a aquest blog no són prou, vegem l’exemple que ens ho il·lustra perfectament:

https://t.me/No_plandemia/5493.


Les escombraries que fan de sicaris dels sionistes se les pinten molt boniques, tanmateix que vagin amb molt de compte, perquè són més a prop de la forca que de sortir-se’n indemnes, que riurà bé qui riurà darrer. I la puteta dels Rothschild a França, com el gos de Soros a Soroslàndia, han d’anar amb compte, que l’última gota vessa el got, i ara per ara, l’aigua és arran.

FRANÇA

https://t.me/resurgente2020/46410

https://t.me/RosselloCM/74032,

no dubteu que fins que no vegin la sang sobre el seu cos enlloc de veure-la en els sobres tacats de la sang de les víctimes, ni els gossos castrats ni les putes inútils i idiotes no cessaran a fer el mal que els demanen i paguen els sionistes.


ENGUANY ÉS L’ANY CLAU DE LA GUERRA.

QUAN S’ESDEVINDRÀ ‘EL MOMENT’,

NO EL SABEM.

CAL ESTAR PREPARATS I AMATENTS.

NO SABEM TAMPOC ON ES FARÀ EL PRIMER FOC,

TANMATEIX,

CAL COMENÇAR LA LLUITA PER LA JUSTÍCIA

I FER PAGAR ELS CRIMS ALS CRIMINALS,

AMB ÈTICA I AMB SOLEMNITAT,

PERÒ A LA FORCA.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada