dilluns, 10 d’abril del 2023

TOT AL DESCOBERT

 

Henry Kissinger, ‘digníssim’ premi Nobel de la Pau - el Soros d’Amèrica als anys seixanta, fidel lacai dels amos Rothschild, Rockefeller, Warburg, Morgan, Schift... tots, casualment, jueus -, féu una memorable intervenció a l’Organització de Matances Sionistes (OMS), a l’entranyable Consell de l’Eugenèsia, l’any 2009, i ens deixà aquesta declaració de principis, que lògicament, tots els criminals que l’escoltaren van aplaudir amb les orelles:

https://t.me/RosselloCM/73451.

Són la bondat o no la són? Pobrets, tant que han patit! I tot el que treballen per a fer-nos una vida millor! Filantrops, es fan dir; que significa: vesteix de gala una mentida execrable, reclama els milions per a pagar el vestit de gala de la immensa mentida, i quan te’ls donin, te’ls fas teus. Com ho diu ell mateix: «... el ramat ens paga pel servei d’extermini». No us penseu que li haurien de tornar a donar el premi Nobel de la Pau? O us penseu que amb un de sol, es podrà ocultar la magnitud desproporcionada d’aquest insigne criminal jueu? Jo em penso que no es mor, perquè Déu ha d’estudiar com evitar que arribi a les portes de sant Pere i, amb la seva presència, empastifi el Paradís.


Ja sabeu que l’enverinament massiu ha hagut de ser ajornat, perquè els jueus s’adonen que si la progressió mortal s’estén, potser el goyim s’adonarà de l’Holocaust que han practicat durant tres anys. Per això, ja sabeu que han optat per canviar la immensa mentida del virus per la immensa mentida del canvi climàtic. Vegeu com actuen els sicaris criminals dels governs per tal de crear les condicions necessàries perquè la gent (el ramat que paga pel servei de l’extermini propi) accepti les noves restriccions i la pèrdua de qualsevol indici de llibertat. Prou sabeu que aquesta és l’amenaça que pot destruir la vida al planeta, segons que ens diuen els jueus; que ho saben tot i que són més llestos que Déu, que per això preparen el transhumanisme, un estadi superior a la ximpleria del Creador que ha fet nimietats com aquest univers i la vida. Però ara vénen els jueus a arranjar les deficiències divines. Tanmateix, el primer pas que cal fer, després del fracàs en la continuïtat de l’holocaust, és inculcar el terrorífic canvi climàtic. Per a entendre bé què és aquest problema, vegem les següents notícies:

https://t.me/RosselloCM/73446,

si això és veritat, fem-nos la pregunta: Si el govern practica el terrorisme mitjançant els incendis, i així destrueix la Natura que ens diuen que tant pretenen de defensar, què els hem de fer? Un monument? O acollar-los una bona soga de cànem al coll? No ho sé, jo pregunto.

Perquè si, a més a més, els cagaguano, a les ordres dels amos, són capaços de publicar mentides com aquestes:

https://t.me/resurgente2020/46138,

No s’ajunta l’abjecció més repugnant amb la idiòcia més insòlita? El canvi climàtic provoca moltes més morts, i tràgics incendis, ens diuen. Tanmateix, sabem per la notícia d’abans, que els incendis els organitzen els governs de les nacions, que són els governs de les nacions els qui assassinen la seva gent amb tòxics i verins fabricats pels jueus, i que per a tot plegat, ‘el canvi climàtic’ és l’excusa per a atemorir la gent i fer-li creure que les matances sionistes són producte del clima, com els incendis. Són bons o no són bons, els bons? I dic això, perquè el senyor José Ramón Ferrandis Muñoz no és del mateix parer que els sionistes, i ens ho explica en aquesta entrevista:

https://t.me/elinvestigador_org/13714,

segons ell, les mesures que prenen els governs criminals són ‘ingerències en la vida de la gent’. Sabíeu que l’únic indret on l’Estat no pot ni ha de tenir cap veu és en la vida de la gent, perquè aquesta llibertat bàsica i fonamental, natural i divina, està molt per damunt dels trastornats i paraplègics cerebrals dels sicaris dels sionistes?

Per què dic que els governs i els polítics són una colla de criminals que avui, sense el mínim dubte, han de pagar pels execrables i abjectes crims contra la Humanitat, unes aberracions que superen en molt els crims de genocidi i traïció, i abasten tot el que pot abastar un criminal? Vegem-ho, tot recordant un breu fragment de l’última intervenció del polític Laurent Louis a l’urinari públic belga, uns minuts per a emmarcar:

https://t.me/RosselloCM/73478.

I si aquesta intervenció no és actual, la següent és de no fa gaire i la protagonitza la digna Christine Anderson, l’europarlamentària del Femer Europeu, que, en l’entrevista, ens explica com funciona la Sinagoga i quina mena de gossos castrats i de putes inútils i idiotes hi posen els jueus, això sí, sense que ella els esmenti, que ja sabeu que esmentar els fills del Diable és un crim d’antisemitisme, perquè els bons són bons i sempre ho seran. Com no ho haurien de ser si amb guerres, epidèmies, amb la medicina al·lopàtica, les drogues i totes les corrupcions que dirigeixen, han aconseguit exterminar centenars de milions de persones, tot, per a protegir el planeta!; ells, que són la bondat, i mai, però mai de mai, tenen interessos en altra cosa que no sigui el bé comú, com ens ho explicava molt clarament el premi Nobel de la Pau, i que avui és la preocupació divina que no embruti els palaus celestials amb la seva putrefacta i demoníaca presència. Confiem que aviat la Divinitat trobi la manera d’evitar que arribi a les portes del Cel i l’enviï amb el seu amo i senyor. Escolteu bé què ens diu la parlamentària de què és el cau d’escurçons, paràsits, tòxics i meuques que els jueus han muntat a Brussel·les i han anomenat Femer Europeu:

https://t.me/resurgente2020/46164.

I quant a la denúncia de la putrefacció i de la colla de criminals que infesten la Sinagoga europea, escoltem què ens diuen els urinariparlamentaris catalans... (Passen, enmig de la soledat, empesos pel vent, els matolls secs pels deserts)... Ah! No, és clar, que aquests estan fent-se la república pròpia amb els generosos donatius de les tietes i els ‘tiets’; una mica com l’ameba penjapancartetes es féu la independència. Si la pel·lícula jueva de l’honorable intel·lectual es titulava: ‘Què he fet jo per a merèixer la Covid?, la de l’honorable sionista es titula: ’8 segons i l’eternitat’. Mai no podrem saber el cachet dels artistes, que ja sabeu que els jueus són molt amants de la filantropia i les fundacions, però poc amants del fisc i de les declaracions de beneficis, que ells estan on estan per a robar i no per a fer el dròpol pagant impostos, com els seus esclaus.


Conclourem avui, amb un fragment i una cita de Hannah Arendt, que ens exposava, a finals dels anys seixanta, què és el que tenim avui i ja aleshores s’ensumava:

«La burocràcia és la forma de govern que priva tothom de la llibertat política i de la capacitat d’actuar, perquè el govern de Ningú no deixa de ser un govern, i perquè allà on tots estan mancats igualment de poder, el que existeix és una tirania sense tirà».

Si hi afegiu el control digital de la gent i hi canvieu Ningú per Jueus, teniu el retrat perfecte de la nostra època.


N’HI HA, QUE US CONEIXEN DE SEMPRE.

N’HI HA, QUE US DESCOBRIREN FA TEMPS.

N’HI HA, QUE US ENSUMEN DE FA POC.

N’HI HA, QUE ENCARA NO US VEUEN.

N’HI HA, QUE MAI NO US VEURAN.

TANMATEIX,

ELS DE SEMPRE, ELS DE FA TEMPS

I ELS DE FA POC, JA US IDENTIFIQUEN.

ELS ENCARA NO,

SÓN MOLT A PROP DE LA DESCOBERTA.

QUAN TOTS AQUESTS

PROCLAMIN LA VERITAT DEL MÓN,

FINS I TOT ELS QUE MAI NO US VEURAN,

FIDELS A LA QUALITAT OVINA,

COM ABANS PAGAVEN PER A SER ESCORXATS,

AVIAT VOLDRAN SER ESCORXADORS,

SENSE GAIRE CONSCIÈNCIA NI ENTENIMENT,

QUE ELS BENS SEMPRE SÓN BENS,

PERÒ DEL TOT INTEGRATS A LA NOVA MASSA:

LA HUMANITAT QUE US DESTRUIRÀ.


«La qüestió és que, en determinades circumstàncies, la violència (...) és l’única manera de tornar a equilibrar la balança de la justícia».

Hanna Arendt


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada