divendres, 21 d’abril del 2023

LA INFÀMIA EN QUÈ VIVIM


El món a on ens volen portar els tarats i els criminals seguidors de l’Agenda 2030:

https://t.me/No_plandemia/5477.


Caldrà resoldre aquesta qüestió, i ja no per nosaltres, sinó pels pobres nens que han d’heretar aquest planeta governat per l’abjecció sionista. I ens hi hem d’afanyar, que els assassins no s’aturen a l’hora de materialitzar l’extermini de tant de goyim. Avui veurem un assortit de notícies que corroboren el que en aquestes pàgines cada dia es denuncia, com: qui són els culpables (éssers que, indubtablement, no poden ni han de ser considerats éssers humans) i fins a on pot arribar el grau de degeneració, ignomínia i iniquitat del filantròpic poble elegit.

Abans de començar el ‘via crucis’ d’avui, uns moments per al somriure; tràgic i trist somrís, tanmateix, un somrís:

https://t.me/RosselloCM/73951

https://t.me/resurgente2020/46345.

I encara, uns moments per a la reflexió tranquil·la, pausada i intel·ligent, perquè dels homes dignes s’aprèn a ser digne. Primer, el missatge de sant Agustí:

https://t.me/counterpropaganda20/9815,

i de segon, una de les moltes sàvies frases de Fiódor Dostoievski:

https://t.me/counterpropaganda20/9810,

una bona definició de polític, millor, quina mena d’escòria es converteix en polític. I ja que esmento aquesta classe de deposicions, vegem la puta dels Rothschild amb un francès que li diu el que és: un corrupte: https://t.me/resurgente2020/46344. I tot seguit, les accions que els francesos estan prenent i que demostren clarament que ja saben que la puta privada dels Rothschild, l’única cosa que fa és servir els amos del país, per la qual cosa espero amb ànsies, el dia que veurem la guillotina decapitant l’estimada puta de la putrefacta direcció del femer sionista:

https://t.me/resurgente2020/46357.

QUE COMENCI LA PRIMERA REVOLUCIÓ FRANCESA !

Les escombraries amb corbata que dirigeixen els caus criminals són els mateixos que es fan dir ‘filantrops’. Per a ells, va dedicada aquesta dada: cada 4 segons es mor un home de gana. Per a això, la púrria sionista no té solucions, però en canvi, filantròpicament, no manquen diners per a fer matances, sigui amb bombes, xeringues o per depressió. Fins que no els assenyalem i els marquem com a animals o infrahumans molt perillosos, no començarem a resoldre els problemes del món, que no són tants com ens creiem, ja que els creiem perquè fem fe d’allò que ens diuen aquests assassins, professionals del frau, del robatori, del suborn i de l’amenaça, en resum, del terror. Deixeu de creure en les rates sionistes i el món tot sol anirà a millor. Llegiu l’escrit de Colin Todhunter quant a aquests assassins inveterats, constants i insaciables: https://t.me/counterpropaganda20/9811. Aquests criminals que maten amb la medecina que et donen, són els mateixos que et fan creure que els seus opositors són violents i perillosos (Trump o Bolsonaro), gentalla que amenaça, segons ells, la llibertat i la ‘democràcia’ (el més infame dels infames invents jueus), però que, malgrat les seves mentides, les proves demostren que foren els sionistes, els amos del pedòfil Joe Biden i de l’excrement amb potes de Lula, els responsables dels assalts. Vegeu aquestes imatges que demostren com les escombraries jueves sionistes governen les nostres nacions... Els ho permetrem sempre o els expulsarem per sempre? https://t.me/No_plandemia/5472.

Aquesta púrria vomitiva ho controla tot:

Els excrements amb potes que disfressen amb toga i es converteixen en còmplices i instigadors de l’assassinat: https://t.me/counterpropaganda20/9809. El sac de fems que ha pres aquesta decisió, automàticament hauria de ser cessat i jutjat per assumpció de funcions i responsabilitats que no té, tot prevaricant de manera flagrant. I en cas de mort de la inoculada, sense perdre temps, aplicació de la mateixa solució per a l’excrement en qüestió, això sí, presentant-se a l’acte amb la vergonyosa toga que l’investeix d’oprobi i ignomínia, que avui ser jutge és ser puta dels sionistes. I aquí teniu el cau de delinqüents i criminals que és el Tribunal Constitucional, on no pot caber més abjecció ni empenyent:

https://t.me/RosselloCM/73911,

tindrà alguna cosa a veure que l’edifici d’aquesta infàmia sembli una discreta i ‘acabada’ Torre de Babel? Llegiu aquesta notícia i fixeu-vos què pot arribar a afirmar aquest cau de deficients mentals i despropòsits ètics i intel·lectuals! Hi insisteixo, la idiòcia en càrrec públic ha de ser castigada amb la pena capital. Llegiu sobretot el paràgraf que comença: «Siendo lo anterior...»:

https://t.me/RosselloCM/73998.

La vergonya d’aquest país és indissimulable, i des que hi ha el pitjor criminal que mai ha nascut a Ibèria, el gos de Soros, la cosa és per a prendre mesures urgents, abans que aquest psicòpata tarat i narcís, ens converteixi en pinso. Vegem una notícia del cau sionista finançat pel gos de Soros amb els diners robats a tots els espanyols, per tal de fer propaganda dels interessos jueus: https://t.me/RosselloCM/73988. Fantàstic, oi? Tot seguit, per a no perdre de referència la tirania NOM que regeix Soroslàndia amb el seu gos i les putes inútils i idiotes, llegiu aquest recomanable escrit de Fernando del Pino Calvo Sotelo: https://t.me/resurgente2020/46374.

Abans d’entrar de ple en el genocidi sionista comandat per l’Organització de Matances d’aquesta púrria (OMS), unes breus notícies quant a la degradació i infàmia d’aquesta raça putrefacta i corruptora:

Aquest és el nivell de les bagasseries jesuïtes (recordeu que són els socis dels criminals): https://t.me/RosselloCM/73938.

Aquesta tan educativa i formativa acció no mereix cap investigació per cap dels excrements que els sionistes vesteixen amb toga, d’acord amb els gossos castrats i les putes inútils i idiotes: https://t.me/RosselloCM/73915.

Tanmateix, ells són així, com ens ho recorda Mel Gibson:

https://t.me/RosselloCM/73899.

Ara, vegeu un sac d’escombraries jueu demostrar-nos l’afecte i l’amor que els motiva a ser els nostres filantrops: https://t.me/RosselloCM/73900.

L’ONU, la gran Sinagoga per a la destrucció d’occident i la imposició de tirania NOM jueva, no perd punt i ells són els primers, amb el criminal Guterres al cap, el gos castrat que fa de pallasso dels jueus, de promocionar i imposar la depravació i la ignomínia arreu del món (L’ONU ha de ser desmantellada i els responsables jutjats per crims de lesa Humanitat, i una volta demostrats culpables, executats. O permetrem que les guineus vigilin els corrals?):

https://t.me/RosselloCM/73923

https://t.me/resurgente2020/46384.

L’ABERRACIÓ ÉS IMMENSA,

EL CÀSTIG HA DE SER PROPORCIONAL.

Aquesta escòria, això ho està fent per tots els mitjans que disposa: Per terra, mar i aire, impregnant tota la societat de degeneració. Almenys, fins que els blancs no decidim que ja és hora que les rates que instiguen la substitució poblacional, fugin als seus caus:

https://t.me/RosselloCM/73940 https://t.me/RosselloCM/73942

https://t.me/RosselloCM/73960

https://t.me/RosselloCM/73976 https://t.me/RosselloCM/74001.


Penetrem ja en els caus foscos, humits i llardosos de la institució de la gran Sinagoga ONU dedicada a l’extermini massiu:

ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES

(OMS)

https://t.me/RosselloCM/73896,

No cal dir que tots els polítics que signin en representació del país la cessió al goril·la tarat del psicòpata Kill Gates de la sobirania nacional, seran reus d’ALTA TRAÏCIÓ de facto, i per tant, res ni ningú pot objectar que algú els executi, perquè la sobirania sobre el teu cos és un dret que cap paràsit inútil, idiota, miserable, abjecte i vanitós, et pot treure, i tens ABSOLUTA LEGITIMITAT A MATAR QUI TE LA VOL PRENDRE, és el primer dret inalienable: la sobirania sobre el teu cos.

https://t.me/resurgente2020/46386,

Us imagineu què serà de la humanitat si el genocida i assassí de masses del goril·la etíop, comanda l’OMS sota les ordres del jueu, eugenista i assassí de masses, psicòpata i tantes barbaritats més, el subnormal de Kill Gates, a les ordres de les grans bandes sionistes dels Rothschild, els Rockefeller i més púrria?

Aquí teniu una de les putes idiotes de l’harem sionista, anunciant-nos que després d’haver obtingut els objectius amb l’Holocaust, el femer de la Sinagoga de l’ONU procedirà a esborrar les proves que els inculpen com a genocides de milions de persones a tot el món amb els verins que sabien que són greument tòxics, després de la invenció d’una de les típiques mentides assassines de les escombraries de la raça elegida:

https://t.me/No_plandemia/5459,

això és, senzillament, destrucció de les proves inculpatòries. Tanmateix, ni aquestes proves ens calen per a tenir arguments i indicis per a demostrar que són culpables i que han de pagar amb la VIDA la participació en aquest insòlit GENOCIDI, perpetrat, per primera vegada, contra TOTA LA HUMANITAT.

Els portuguesos ja saben que l’OMS i l’ONU són els responsables de la massacre:

https://t.me/No_plandemia/5463.

La prova inqüestionable que Pfizer és una indústria del crim, i que l’assassí de masses Albert Bourla és IMPRESCINDIBLE QUE SIGUI EXECUTAT PÚBLICAMENT PER ASSASSINAT MASSIU, CONSCIENT, AMB BENEFICIS I AMB PROTÈRVIA. No executar aquest sac de merda és ignominiós per a la nostra espècie. I val a dir, que amb ell, hi ha un grapat de presumptes científics i directius que és del tot just que comparteixin ‘els beneficis’ de l’amo en la matança mundial. No hi pot haver el mínim dubte que això ha estat un crim massiu planificat i executat de manera primmirada per tal que no escapés ningú.

La PROVA INDISCUTIBLE que inculpa tots els responsables internacionals, i sobretot la rata americana de Fauci, el genocida com a Institució a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units; ell, sempre al servei de les matances sionistes:

https://t.me/elinvestigador_org/13818,

no podien enverinar la gent si admetien la Ivermectina, per això, la desacreditaren. TOTS ELS RESPONSABLES HAN DE SER DETINGUTS, JUTJATS I EXECUTATS. Cal fer net de tota aquesta gentalla. L’extermini és la justa compensació, és proporcional al fet. No hi ha res a discutir quant a aquesta qüestió. Els morts que han fet amb l’Holocaust sionista no són a la presó perpètua, doncs, ells, tampoc.

El doctor Thomas Binder ens ho explica ben clar:

https://t.me/RosselloCM/73994,

els jueus executaren els alemanys per un genocidi que s’inventaren, com haurà de ser injust executar els que han realitzat a consciència el genocidi més gran mai perpetrat contra els goyim! Ells ens ensenyaren el camí.

I si amb tota aquesta colla d’indigents d’humanitat, de valors, de principis, d’ètica, de consciència i d’intel·ligència, no en teniu prou, vegeu què arriba a dir una de les putes inútils i idiotes dels harems sionistes, aquesta, amb seu a la gran Bagassa de Roma on regna el fill mateix de Satanàs. Escolteu què diu aquesta immundícia amb potes sense que li tremoli la veu. El monstre vaticà i meuca de l’harem jueu es diu Mariana Mazzucato, que sempre va bé de recordar el nom de les putes.

https://t.me/laquintacolumna/31230.

I on ho diu?

Al cau sionista per excel·lència, on impera el Rothschild Klaus Schwab, el psicòpata sexual amb el cervell tan degenerat que només s’alimenta de mal: el Fòrum Econòmic Mundial Sionista (FEMS).


DE VERITAT PENSEU

QUE NO HEM D’ACABAR AMB ELLS?

ELLS NO PENSEN EN UNA ALTRA COSA

AMB RELACIÓ AMB NOSALTRES.

ESPERAREM QUE ENS MATIN DE SET,

O

ELS EXTERMINAREM FINS A L’ÚLTIM VESTIGI?

O ELLS,

O NOSALTRES.

NO HI HA TERME MIG.

TOTS NO HI CABEM.


Per concloure, ho farem amb una d’aquelles iniciatives que ara per ara són la nostra primera arma:

https://t.me/No_plandemia/5464.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada