diumenge, 16 d’abril del 2023

CAL REACCIONAR JA

 

Breu vídeo que demostra la complicitat en l’holocaust dels criminals que es dediquen al cagaguanisme diarreic:

https://t.me/counterpropaganda20/9752,

SÓN CRIMS CONTRA LA HUMANITAT:

NOMÉS ES PAGUEN AMB LA PENA CAPITAL.


El General Carl von Clausewitz tenia molt clar que:

https://t.me/resurgente2020/46233

https://t.me/resurgente2020/46234


Vegem la guerra del sionisme contra la vida. Si vèiem més amunt, com es dedicaven a imposar la por per a matar la gent, vegeu com estan exterminant els animals que són l’aliment de la gent:

https://t.me/counterpropaganda20/9755,

https://t.me/No_plandemia/5417,

https://t.me/No_plandemia/5422

https://t.me/No_plandemia/5429

https://t.me/resurgente2020/46244

SÓN CRIMS CONTRA LA HUMANITAT:

NOMÉS ES PAGUEN AMB LA PENA CAPITAL.


La prova més evident de l’ESTAFA SIONISTA DEL CANVI CLIMÀTIC:

https://t.me/RosselloCM/73700,

i de com els idiotes més notables s’ofereixen a fer de putes tal com calgui. Aquí teniu un ignorant titulat per les bagasseries jesuïtes i col·locat pels jueus al Centre de Simis Idiotes sense Consciència (CSIC), on s’arreplega tota l’escòria científica del país:

https://t.me/RosselloCM/73728.

SÓN CRIMS CONTRA LA HUMANITAT:

NOMÉS ES PAGUEN AMB LA PENA CAPITAL.

- Home, i la Greta, la Taradeta, també?

- Sí, home, sí. La idiòcia cal erradicar-la de soca-rel, i aquesta desgraciada ja fa molts anys que no fot res en aquest planeta. Només ha fet mal amb la seva idiòcia i el servilisme al sionisme, com totes les putes de l’harem. Aquesta cosa necessita, o l’internament en un centre psiquiàtric, o l’execució, però la llibertat, és l’única cosa que no se li pot permetre a una retardada mental com ella. I ho dic tot amb respecte i amb bones intencions... de fet, amb les millors intencions del món!


La cultura de la destrucció, de la depravació i de l’abjecció és l’objectiu del sionisme internacional, vegeu-ho en aquesta notícia i el subsegüent vídeo:

https://t.me/No_plandemia/5413,

https://t.me/noticiasNOM/1756.

SÓN CRIMS CONTRA LA HUMANITAT:

NOMÉS ES PAGUEN AMB LA PENA CAPITAL.


Abans d’entrar amb els jueus i els seus crims habituals, per passar després a veure unes instantànies de les putes inútils i idiotes del govern del gos de Soros a Soroslàndia, una imatge comparativa que crec que és molt eloqüent de quines són les intencions sionistes, alhora que demostra la magnitud del crim de tots els miserables que han destruït l’ensenyament i els nostres joves des de fa dècades. I ja sabeu que per a tots ells demano encaridament la pena capital sense atenuants. El mal que han fet aquests imbècils summes no es paga ni executant-los trenta vegades!

https://t.me/resurgente2020/46251.


L’ESCÒRIA JUEVA

John Fitzgerald Kennedy Jr. ens explica què fa riure els jueus:

https://t.me/elinvestigador_org/13756,

el ritual que tant els agrada!

Els criminals jueus de J.P. Morgan, banda de delinqüents causants de les fallides bancàries i la desgràcia de milions de persones, sempre seguint les ordres, d’acord amb les instruccions dels capos del clan mafiós, els terribles i sanguinaris Rothschild:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/13236,

aquesta escòria no només et vol treure les terres, no! Aquests infames són insaciables a fer el mal, i és per això que ja és hora que el sionisme sigui tractat com el que és: la màfia criminal i sàdica més salvatge i assassina de la història de la Humanitat, i tots ells siguin ajusticiats i expropiat el patrimoni. Penseu que només amb l’expropiació de tots els béns d’aquests delinqüents, ningú en el món passaria necessitats, NINGÚ:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/13238,

però els psicòpates jueus i sionistes només pensen a exterminar, la seva passió inveterada, i de la qual no s’han deslligat mai en cap moment de la història.

Deixem els psicòpates assassins dels Morgan i fem homenatge al psicòpata per antonomàsia, al tarat indissimulable de Kill Gates, el genocida en actiu més gran de la història recent, i el gran invent que ha pensat per a tots nosaltres, vist que els Morgan ens perdran les terres i l’aigua:

https://t.me/RosselloCM/73655,

aquest paraplègic cerebral, retardat intel·lectual, geni del sadisme, excel·lència de l’assassinat indiscriminat i massiu, aquest avortament de la naturalesa, ha de ser NECESSÀRIAMENT EXECUTAT, i després, se li llegeixen els càrrecs. No val la pena perdre el temps, se l’executa... que, serà per càrrecs!!! Porta escric a la cara i en el fals somrís típic del psicòpata degenerat: «Estic com un llum i sóc més perillós que cent mones armades amb metralladores!». Ara, el subnormal, jueu i escòria, ens farà beure aigua residual, per al nostre bé i per a salvar el planeta. Matem-lo, i així sí que farem un bé al planeta i a la Humanitat.

No deixem les escombraries jueves, i vegem el Rothschild Klaus Schwab, l’altra psicòpata a ajusticiar per CRIMS CONTRA LA HUMANITAT declarats, confessos, insistents i imposats:

https://t.me/resurgente2020/46241

El fet de negar l’aigua és la ignomínia més abjecta, essent com és essencial per a la vida, ja no la humana, sinó la de qualsevol ésser viu. Aquest miserable ha de ser executat, potser, deixant-lo morir de set... ‘ja que no és un dret humà’. Cal aplicar-los la seva Justícia, sense dubte. Ull per ull i dent per dent. Res és més just que aplicar la justícia tal com l’entén l’inculpat.

I acabem el repertori de la comuna sionista amb el segon de bord, el clan assassí dels Rockefeller, els amos de la indústria del crim de bata blanca o farmàfia:

https://t.me/noticiasNOM/1760.

SÓN CRIMS DE LESA HUMANITAT:

NOMÉS ES PAGUEN AMB LA PENA CAPITAL.


I acabarem aquest abocador de deixalles que ha sortit avui (llevat del general Clausewitz), amb les putes inútils i idiotes del gos de Soros, les prostitutes de l’harem del terrorista i criminal George Soros, l’amo i senyor de l’abans Espanya, avui ‘Soroslàndia del Nou NOM’:

La prostituta inútil, idiota i ecològica: https://t.me/resurgente2020/46280, té cara, tant de tarada, com de psicòpata, i els seus actes ho demostren, sobradament. https://t.me/RosselloCM/73747.

La casa de barrets on es reuneixen les prostitutes de Soros per a pervertir el jovent i robar els nens per a servir-los als jueus perquè en facin joguines sexuals o magatzem d’òrgans, que ja sabeu que als jueus tot això els va:

https://t.me/RosselloCM/73709.

L’assassina Darias, la prostituta més famosa de l’harem de Soros, una sàdica sense remordiments, més idiota impossible, per més que cerquis; i que ha matat uns 30000 espanyols durant la direcció de l’holocaust a les ordres del jueu Soros:

https://t.me/RosselloCM/73715.

I acabem, amb una de les tifes més grans d’aquest país, i que, almenys, un Guàrdia Civil, que no és una nena LGTBIJKQ+, diu les coses pel seu nom:

https://t.me/RosselloCM/73708.

Bé, no puc deixar aquest fascinant repertori de putes inútils, idiotes i bones per a res més que per al mal digne dels dements més sàdics i insensibles, sense esmentar i portar-vos a l’única en la seva espècie, ‘una animala’ sense límits, una estúpida sense fronteres, un esguerro de la naturalesa, una infàmia per al gènere humà, un insult a la intel·ligència i una ofensa a l’ètica, la mamarratxo de la Irene Montero:

https://t.me/RosselloCM/73669.


SÓN CRIMS DE LESA HUMANITAT:

NOMÉS ES PAGUEN AMB LA PENA CAPITAL.


I sí, amics, ja n’estic fart! No puc més amb tant d’idiota que et vol explicar el que ignora del tot. Ja no els suporto més. Demano públicament l’execució de tota aquesta escòria. A mi, ni judici no em cal; les proves són prou concloents per a no perdre el temps amb ximpleries inútils. Cal acabar amb aquestes escombraries, perquè si no acabem amb elles, acabaran amb nosaltres. I a més a més, US IMAGINEU UN MÓN EN QUÈ NO ENS FES FALTA PARLAR D’AQUESTS ESGUERROS MENTALS I AVORTAMENTS ÈTICS? UN MÓN NORMAL.


LA IDIÒCIA HA DE SER EXTINGIDA,

SENSE EXCUSES.

LA HUMANITAT

DEPÈN DE LA SEVA EXTINCIÓ,

JUNT AMB LA DEL SIONISME:

EL MAL DEL MÓN.


I no, imbècils, no és odi, és DIGNITAT, LLIBERTAT I JUSTÍCIA. Ja sé que això no us diu res, i que vosaltres us estimeu més la indignitat, l’esclavatge i la injustícia, que per això treballeu, sigui als prostíbuls del govern o de l’urinari públic, a les bandes criminals de la partitocràcia, als femers de les ciutats de la immundícia, als camps d’extermini, dits hospitals, als pals de galliner on caguen els cagaguano (espècie digna de ser exterminada absolutament; són pitjors que els escurçons i els escorpins junts) o a l’exèrcit de psicòpates que han disfressat de robocops per a atonyinar els díscols que són la discrepància amb els assassins sionistes i la voluntat de matar-nos sense que hi posem oposició. Sí, tota aquesta degeneració ha de ser radicalment exterminada, i no perquè ho digui jo, sinó perquè la Humanitat amb tanta escòria no pot funcionar, i els nostres fills no es mereixen que aquesta merda els converteixi el paradís terrenal en un clavegueram infecte.

CAL REACCIONAR JA.


RECORDEM LA JUEVA HANNAH ARENDT:

«LA QÜESTIÓ ÉS QUE EN DETERMINADES CIRCUMSTÀNCIES,

LA VIOLÈNCIA (...) ÉS L’ÚNICA MANERA DE TORNAR A EQUILIBRAR

LA BALANÇA DE LA JUSTÍCIA».


Cal que tots siguem França i que la guillotina torni a funcionar!

Només que sigui per a poder parlar de coses més interessants i enriquidores!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada