dijous, 13 d’abril del 2023

LA MÀFIA


La màfia no és una banda criminal, és molt pitjor que això, és una malaltia de corrupció que s’impregna a la pell de la societat i de mica en mica la penetra fins a convertir-se en un sistema de contaminació que podreix el més profund de l’organisme social. L’existència de la màfia en una societat significa la pèrdua dels valors i la imposició de la ignomínia i l’abjecció com a normes naturals de conducta. Tot just això és el que ha fet la jueria arreu del món. Aquests paràsits, bons per a res, han prostituït l’essència de tots els valors del món occidental. Han corromput el comerç, han corromput el poder, han corromput les arts, han corromput l’oci, han corromput l’ànima de la gent. Cap societat pot sobreviure a una gangrena com aquesta si no és amb la radical amputació. Aquest és el deure que tenim els ciutadans occidentals, la raça blanca, la civilització grecoromana, els homes amb valors cristians, els europeus. Per què hauríem de permetre que gent estranya i provadament menys avançada que nosaltres com a societat, ens vingui a explicar com ens hem de conduir perquè ells obtinguin els seus propòsits? I no acuso d’això els pobles immigrants, per bé que tampoc no els aplaudeixo, sinó que assenyalo els sionistes i les seves organitzacions criminals internacionals, de l’ONU (la gran Sinagoga) a les ONG dedicades a la corrupció i al crim, sense oblidar un immens femer ple de criminals com és l’antre de l’FMI. L’altre dia ja veiem com els jueus destruïren Europa amb les dues guerres promogudes, finançades i controlades per ells, per tal de sotmetre els ciutadans del continent i convertir-los en tan esclaus com ho són els habitants de la Reserva Federal dels Estats Units. Vam veure com l’extermini de masses humanes és una característica essencial dels sionistes, com l’obsessió de robar-ho tot. No em podreu dir mai d’un jueu que treballi. Almenys, dels sionistes que dirigeixen la destrucció d’Occident. Feta aquesta observació, vegem les notícies d’avui que serviran per acabar d’arrodonir el puzle.

La màfia criminal de l’FMI (Les conseqüències de les seves accions són totes criminals i els seus responsables no haurien de sortir mai de la presó, perquè la seva feina és el saqueig dels països amb necessitats, mitjançant la compra dels més abjectes i baixos dels miserables del país): https://t.me/RosselloCM/73606. Aquests criminals, ben submisos a la voluntat de l’amo Rothschild, ja preparen la moneda de l’esclavatge que els permetrà robar-ho tot i sotmetre tothom a la voluntat dels sionistes, del poble elegit: https://t.me/laquintacolumna/31054. És clar, sempre que els ho permetem. No tinguem el mínim dubte que això només té arranjament amb la detenció i extinció de tots aquests paràsits criminals.

Tot seguit, dues notícies de Soroslàndia, on podreu veure la ignomínia dels gossos castrats i de les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, tot, gràcies als excrements amb toga: https://t.me/resurgente2020/46205 i https://t.me/resurgente2020/46206. Certament, els polítics són PURS MAFIOSOS, i els partits, ORGANITZACIONS CRIMINALS, per la qual cosa el poble TÉ TOT EL DRET D’EXECUTAR LA JUSTÍCIA CONTRA LES BANDES DE DELINQÜENTS. En aquestes notícies, el que sorprèn és la inacció judicial. Si un jutge – en un estat de justícia i no de dret, és clar – demana uns documents, aquests documents han de ser lliurats, i si ‘per un accident’ resulta que són malmesos o desapareixen, el jutge, automàticament, ha de donar l’ordre de detenció i reclusió a presó de tots els responsables dels darrers fets, inculpats de l’evident delicte d’obstrucció a la Justícia. I si és el cas que els documents no apareixen perquè han estat destruïts, senzillament es reclou a la presó els responsables (en aquest cas de Sanitat i del Congrés o Urinari Públic) perquè són culpables per col·laboració amb acte delictiu, encobridors de l’acte delictiu o idiotes, i en qualsevol dels casos, són culpables. No em cansaré de dir-ho, el dret és el privilegi de la impunitat per al delinqüent.

Però continuem, ara amb l’Organització de Matances Sionistes (OMS), una colla de genocides que, tots, haurien de ser necessàriament executats, perquè són responsables de milions d’assassinats a sang freda, de desenes de milions de malalts crònics i del que pugui venir, de la destrucció psicològica de la població i de la destrucció de les economies de totes les nacions. No n’hi ha prou per a no deixar ningú amb càrrec directiu, científic o de responsabilitat administrativa, viu?

https://t.me/No_plandemia/5402.

No cal ni investigar, és evident tota la immensa mentida que, des del primer dia, aquí s’ha advertit que era la grip de tota la vida. La magnitud cínica i criminal d’aquests miserables és insofrible per a cap societat, que si vol tenir futur, depèn de tenir-lo, del fet de no comptar amb aquests elements absolutament nocius i perniciosos. Veient aquesta gràfica, no hauria d’haver-hi un clam científic per tal de saber què ha passat i per què ha passat que una malaltia que coneixem des d’Hipòcrates i que ha conviscut amb nosaltres any rere any, sempre, llevat de l’any que els assassins de l’OMS decidiren de canviar-li el nom per la Covid, com ho han fet amb la diftèria (ara amigdalitis) i tantes altres, per a fer creure la gent que la medicina era útil, quan, en realitat, ha estat la primera causa de mort en el món des que els criminals dels Rockefeller (jueus, sí, són casualitats) van canviar la medicina per l’eutanàsia activa que és el femer mèdic actual. Clar, però per això, caldria que hi hagués científics, i que no n’hi hagi, ja s’encarreguen les bagasseries jesuïtes, caus infames de mentida i prostitució intel·lectual.

Aquesta noia tan commiserativa que veureu ara, de quin prostíbul haurà sortit?

https://t.me/RosselloCM/73598,

això és la finestra d’Overton. Pobrets! A més a més, em sorprèn les capacitats de la noia, perquè, que deu haver estat exercint de psicòloga... 50 anys? No home, no, els jesuïtes la titulen (de vés a saber què) i els jueus li compren l’escenari, una colla de deficients mentals acuden a escoltar la tarada de torn, molt commiserativa, pobrets!, amb els pedòfils, perquè neixen així, ai ves! Quina culpa en tenen ells? Hem d’acceptar-los i si mira amb lascívia la teva filla, no li ho tinguis en compte, pobret! No hi pot fer més. I ja sabeu que jo sóc molt commiseratiu, més que ella fins i tot, perquè si el tarat (el fet de sentir desig sexual envers els menors no desenvolupats sexualment és, sense el mínim dubte, una patologia psicològica greu) conviu amb l’abstinència, a mi se me’n fot, del tarat i dels seus problemes, si no vol acudir a una teràpia on li facin veure que no és normal, que no copsa la realitat de la vida humana ni del respecte envers els altres, imprescindible per a la vida en societat, allà ell; però si un dia comet una satisfacció de la inclinació no volguda però existent, aleshores, sense gaires entreteniments, passaport; i t’assegures que no tornarà a errar. Vejam si per culpa del tarat, hi haurà més víctimes innocents, elles sí que innocents, i no el desperfecte mental que té el cervell mal format a les gònades.

Tanmateix, aquestes barbaritats i aberracions no són culturalment occidentals. Que hi ha hagut casos de pedofília? Sí, és clar, però els qui tenen una passió sense mesura envers els menors i els nens i els no nascuts ja sabeu que són els jueus, sempre fascinats a matar-los o violar-los, hagin nascut o no, hagin crescut o no, que per això s’han inventat totes les idiòcies actuals, de la necessitat i llibertat de l’avortament a la identitat de gènere, passant per les ‘idiotologies’ que totes les prostitutes de l’harem sionista i els gossos castrats executen amb devoció, com els veureu aquí, retent homenatge i humiliant-se voluntàriament davant de l’amo: https://t.me/RosselloCM/73593. L’acte els descriu.

Perquè els bons són així https://t.me/RosselloCM/73609, i no us penseu que escup, sinó que és la manera dels bons de demostrar afecte i respecte, és com la manera inversa del que vèiem fa un moment, el que passa és que no entenem la caritat i comprensió dels bons sense límits, ni a la llei, que ja s’ha rendit davant de la magnitud de la bondat sionista.

Que no, que no ho fa per odi! On s’ha vist un jueu odiant? Ells, que clavaren Jesús a la creu per amor, i ara, davant l’església mostren l’immens respecte i afecte del seu amor, altra volta, i tantes com facin falta!, que durant el segle XX s’han fet un fart de matar blancs, majoritàriament cristians, però no per odi, no, per amor, i no com els antisemites, que els odien sense raó, pobrets!, tant que han patit a la vida: víctimes sempre, humils sempre, respectuosos sempre, solidaris sempre, pobres sempre, i si no pobres, infinitament milionaris però filantrops, per a fer el màxim de bé a la Humanitat, sigui matant-la amb mentides, amb verins, amb tòxics, amb guerres o qualsevol invent, però sempre amatents de socórrer els necessitats. Pobrets!


El jueu és el mal del món (i no parlo de tots), tot ho controlen i, per això, el món en què vivim s’ha descompost, perquè els hem deixat destruir la nostra civilització. Potser és hora de destruir-los a ells abans que no acabin amb la més gran exhibició d’humanitat i cultura de la història, obra de l’home blanc, pesi a qui pesi. Però, escoltem com ens ho diu Michael Ellner:

https://t.me/No_plandemia/5405.


ELLS SÓN EL MAL.

TOT ESTÀ PODRIT PEL SEU VERÍ.

TOTA LA PÚRRIA ELS OBEEIX.

NOSALTRES,

SI VOLEM VIURE,

ELS HAUREM D’AFRONTAR,

ACCEPTAR LA GUERRA

QUE FA ANYS QUE EXECUTEN,

FINS A ANIQUILAR-LOS.

NO SOBREN SET MIL MILIONS,

NOMÉS CINC-CENTS.

ELLS TINGUEREN LA IDEA

FILANTRÒPICA’ PER EXCEL·LÈNCIA:

LA SOBREPOBLACIÓ.

EXECUTEM-LA,

EN LES JUSTES MESURES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada