dissabte, 8 d’abril del 2023

LA DESTRUCCIÓ D’OCCIDENT


El sionisme assassí i criminal vol acabar amb el seu gran enemic: els valors occidentals, o sigui: la llibertat, la dignitat de la persona i la independència individual. Per això, ja fa molts anys que controlen la política perquè essent esclau et creguis lliure; fa molts anys que han anat degradant la dignitat perquè han anat apujant els miserables i inútils, per tal de sacrificar els capaços i dignes; i el darrer cop, és acabar amb la independència individual, o sigui, la construcció de les ciutats-camps de concentració on ‘ells’ et diran què has de fer, com, quan i on, si és que vols sobreviure. Els únics enemics que tenen tots els pobles del món són el sionisme i els exèrcits dels seus repugnants i miserables sicaris. Els primers perquè odien tota l’espècie humana, llevat d’ells mateixos, els khàzars o asquenazites; i els segons, perquè tenen el cervell buit, l’ego malalt i la vanitat per essència. Lògicament, si aplegues aquesta púrria només en pot sortir putrefacta corrupció. I en això que s’estan els uns i els altres, els primers perquè és la manera d’acabar la guerra sagnant que fa segles que ens tenen oculta, i on ells, pobrets, són els màrtirs, els innocents, les víctimes; i els segons, perquè on no n’hi ha no en raja, i per sentir l’ego envanit, malgrat que buit, venen la mare, els fills, els compatriotes i la nació.

Tanmateix, no guanyaran; el mal no pot vèncer perquè perdria l’essència. El mal lluita contra el bé, però el bé fa el bé, i per això no lluita contra el mal. En un món on regna el bé, el mal és possible, i hi serà sempre, és el seu hàbitat. Però en un món on regna el mal, el bé no és possible, perquè l’abjecció, la ignomínia i la iniquitat són norma, i en aquest pútrid ambient, la bondat no hi té lloc ni hàbitat. A l’infern no hi ha cap bé, tanmateix, al cel hi ha penediment. El mal ni negocia ni escolta, sotmet i extermina; el bé es practica i no vol lloances, col·labora i crea. El mal fretura d’escampar els seus triomfs, mentre el bé és el silenci tranquil de l’ànima assossegada. Verí i aigua. Vegem doncs els verins amb els quals els deixebles de les Potestats Infernals volen contaminar la puresa de la nostra ànima, que si és neta, transparent, inodora i alegre, és com l’aigua, molt susceptible d’embrutar-se, fluida i adaptable, però tanmateix, amb la força per a destruir el món... No acabarà, doncs, amb el mal! I això, malgrat aquesta significativa imatge, que no sé si és una fotografia presa en el comiat a casa del Pare, si és la recepció del fill al Pare o senzillament un magnífic muntatge (Jo no descarto cap de les possibilitats):

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3943682.


Els verins sionistes:

LA IMMENSA MENTIDA

El virus planetari, els protocols de la mort dissenyats per l’agència de l’organització criminal ONU, l’OMS (l’Organització de Matances Sionistes), les invencions de mutacions i noves soques i l’enverinament massiu amb els tòxics fabricats pels jueus. Ara, quan la gent ja s’ha ensumat l’engany i pateix la barbaritat criminal dels sionistes i els sicaris (tots responsables de crims de lesa Humanitat), ara soterren l’assumpte i ens distreuen amb nous invents que els jueus treuen del barret com el mag en treu conillets vius.

EL CANVI CLIMÀTIC

La nova immensa mentida. Si alguna cosa no és el clima, és una cosa estàtica i estable. Fent creure que les variacions del clima, si hi són, són culpa de l’home i dels pets de les vaques, em penso que ja ho diu tot, i no cal esplaiar-se més. L’objectiu és la destrucció enèrgica, el fonament de la vida comercial i activa dels pobles, sense la qual, la misèria és el nivell de vida.

LGTBIJKQ+

La dictadura d’una minoria malalta. Una cosa és la persecució de la gent amb problemes psicològics més greus o menys, i una altra que tots adaptem els problemes psicològics de la gent malalta per a no ofendre’ls. Lògicament, això només pot sortir de les ments pèrfides i corruptes dels sionistes. El respecte és la tolerància. Tanmateix, la intolerància i la manca de respecte dels malalts envers els sans és una ofensa que la intel·ligència no pot i no ha de tolerar. La discriminació positiva és discriminació. Afegir-hi ‘positiva’ no la fa positiva, perquè mai no deixa de ser discriminació. Que governi una minoria, no ha de ser necessàriament dolent, però que governi una minoria de deficients i gent amb problemes d’identitat greus és el camí ideal per a convertir el país en un manicomi. L’objectiu dels sionistes.

LA IMMIGRACIÓ IL·LEGAL

Què cal explicar? Un ciutadà autòcton té una sèrie de responsabilitats, d’obligacions i de drets, tanmateix, l’immigrant il·legal que ens importa Soros i les organitzacions criminals que dirigeix, no té responsabilitats ni obligacions, perquè és il·legal, però es beneficia dels drets autòctons, malgrat la il·legalitat. Pobre de l’autòcton que cometi una il·legalitat! Ara bé, omplim de beneficis i de comprensió a l’il·legal que ens importen els jueus, mentre els sicaris criminals dels governs financen tota la corrupció i malversació dels béns dels autòctons, que passen a mans dels sionistes. L’objectiu, però, no és enriquir-se ells, és implementar el Pla Kalergi, la substitució ètnica i racial.

L’ODI A LA NACIÓ

Hem vist la sionista, i probablement jueva, Merkel demostrar el fàstic que li fa la bandera alemanya, els anglesos farcir la direcció de la nació d’emigrants d’altres països, el gos de Soros acceptar indignament l’ofensa del rei del Marroc tot invertint la bandera d’Espanya... i el Femer de la Sinagoga assumeix cada dia més les brides d’aquesta diarrea dels Estats Units d’Europa, una tifa que lliga molt bé amb la tifa que hi tenen per als assumptes estrangers, sí, el criminal de Lleida. Amb la desafecció envers el sentiment nacional – per això els jueus financen i controlen els moviments independentistes arreu del món – i la contínua importació d’il·legals, la diversitat acabarà tota la sola amb la identitat nacional, l’essència dels pobles i de la cultura. No en va, els grans dels grans, siguin d’on siguin, són autors universals. I són universals perquè, malgrat la identitat nacional i el fet diferencial que els caracteritza, parlen al món sencer, i aquesta és la grandesa de la civilització. La diversitat és l’essència de la universalitat. La nació no és diversa, és identitat. Per això, la diversitat de les identitats constitueixen el marc comú de la universalitat. Sense identitat no hi ha diversitat, i sense identitat ni diversitat, no hi pot haver universalitat; només hi pot haver la uniformitat de la mixtura sense essència, l’objectiu del sionisme.

LA CRISI

El parany recurrent dels lladres de la banca. Ells provoquen totes les crisis i ells se’n beneficien, perquè les crisis són atacs directes al patrimoni dels particulars i de l’Estat. Només amb sicaris criminals als governs poden robar a mans plenes. I ara, el muntatge d’aquesta falsa crisi ha de conduir, segons que creuen, al lliurament voluntari de la gent de tots els seus estalvis i patrimoni als lladres jueus. I val a dir, que la crisi és l’essència del sistema, ja que des del primer moment, hi ha més deutes que diners o valors reals. Avui, l’estafa ha arribat a uns nivells tan extraordinaris que, o aprofiten per a robar-ho tot, o la gent s’assabenta del secular robatori d’aquests criminals i els penja a tots. Aquesta és l’alternativa. L’objectiu sionista és robar-t’ho tot i esclavitzar-te. Quina ha de ser la nostra resposta als criminals?

CORRUPCIÓ DE MENORS

L’abnegada i infatigable destrucció de la innocència dels menuts, demostra el grau de corrupció d’aquesta raça immunda, afeccionada des de sempre a la violació dels nens i a l’odi de tot cadell de goyim. La innocència dels nens és l’experiència més satisfactòria de la vida. La púrria sionista ho sap. Sap que un nen que és feliç en la infantesa, que és innocent, que aprèn què és viure, mai no s’agenollarà davant dels membres circumcisos, sinó que lluitarà per la llibertat, perquè la llibertat és la garantia de la innocència dels nous menuts; que és així com es fan grans els pobles i la gent. L’objectiu dels infanticides és l’esclavatge sexual dels menors o la mort, que a ells, tot els val, fins i tot, l’esclavatge sexual i després la mort. Ja sabeu que són gent de molt de ritus i cerimònies.

LA IGUALTAT

Res no hi pot haver de més idiota en el món. Si algú pot mostrar-me la igualtat a la naturalesa, la nostra essència, em desdiré. Tanmateix, si alguna cosa he après d’aquesta vida, és que tot, absolutament tot, és diferent, i la justícia i l’equitat consisteixen a acceptar i considerar la diferència dels semblants. Ja no dic entre els dissemblants! «Una dona és igual que un home. Un negre és igual que un blanc.» Si no hi veus, com t’ho puc explicar!

TRANSHUMANISME

Si la idiòcia anterior és de minusvàlid cerebral, això, ja és per a paraplègics. A més a més, els nostres amics, lladres i assassins altruistes, volen transhumanitzar-te, ens diuen, per a fer-te millor, i fins i tot, calculen que et faran immortal en una o dues dècades. Sincerament, es pot arribar a ser més profundament retardat mental! El transhumanisme és l’extinció de l’home. No poden fer robots amb les capacitats humanes, però poden fer homes que actuïn com a robots. I aquest és l’objectiu dels sionistes: Robots esclaus de carn humana.

ELS CELS

Què fan als cels? Ja he dit que no ho sé. Res de bo, això és segur. Costa molt de veure un cel natural. Val a dir, que tots els responsables directes, indirectes i circumstancials en relació amb aquesta activitat, i com sigui que no és una acció destinada a afavorir la gent, perquè res no hi ha de més saludable que el cel natural i les condicions que ens imposa el cel, per a bé o per a mal, cal sospitar que algun profit en treuen, de fer-ho. Si aquest ‘profit’ és perniciós o nociu, no cal dir que el crim és absolutament abjecte i execrable i que no cal tenir ni la mínima pietat amb aquests monstres que sembren el que sembrin, ni tampoc amb els qui ho autoritzen, ni amb tots els criminals polítics i militars que ho veuen i callen. Sembla clar que quan els cels són embrutats amb el que siguin embrutats, mai no plou. I no, no són les esteles dels avions, perquè un avió mai no deixa una estela que s’escampa i escampa i dura i dura que semblen els ninotets de les piles Dura-cel.

TERGIVERSACIÓ DEL LLENGUATGE

Destruir el llenguatge comporta la impossibilitat de comprendre el món. Les estructures lingüístiques són les nostres possibilitats de pensament racional. Si malmets l’essència del llenguatge, si canvies els significats de les paraules, si desvirtues els sentits dels mots, si destrueixes la construcció sintàctica, si menystens la gramàtica i l’ortografia, si malmets la llengua, malmets la possibilitat de pensament. No és possible pensar sense paraules. I no és possible de pensar correctament sense un sentit i una sintaxi. El llenguatge és comunicació, o sigui, discussió, informació, dialèctica, missatge... Sense llenguatge, sense la possibilitat d’entendre’ns tots, la comunicació es mor, i impera aleshores l’ordre i la manca de sentit, l’objectiu fonamental dels sionistes per a destruir tota oposició intel·lectual.

AUTOPERCEPCIÓ

Déu ens posà els ulls davant perquè no ens percebéssim, però els jueus, que ja sabeu que són més llestos que Déu (Harari, dixit), han ideat la percepció mental. I si et creus un musclo amb tendències sexuals de petxina, ets un musclo amb tendències sexuals de petxina, i si algú et diu que vas errat o et confons, qui t’ho diu és un musclòfob i petxinòfob i cal denunciar-lo perquè algun excrement el castigui per una ofensa a la integritat dels musclos amb amor envers els ‘petxinos’. Hi ha una cosa més bonica! Recordo que hi ha un joc o test psicològic que et proposa que diguis quin animal t’agradaria ser, després quin t’agradaria ser, si no poguessis ser el primer, i finalment, quin t’agradaria ser, si no poguessis ser cap dels anteriors. Has de dir la bestiola que t’agradaria ser i aportar com més millor els motius i característiques de per què t’hi identifiques. Posem que el tarat en qüestió, el de més amunt, diu: primer, una petxina; després, un musclo; i finalment, «no ho sé, això ja és més difícil; si no puc ser musclo ni petxina... Va, un estruç!». En aquest joc, el primer animal és el que t’agradaria ser, el segon és com et veuen els altres, i el tercer és el que ets.

LA GUERRA

Bé, això ja sabeu que els excita en gran manera. Això d’enviar animals goyim a matar-se els uns als altres mentre ells fan caixa i financen la carnisseria, és una cosa que els fascina. No han mort centenars de milions de joves innocents amb aquests tripijocs que els fan tan rics i solemnes! Destruït l’Orient Mitjà, si bé Síria encara és un focus de morts rituals i sacrificis, assagen ara de fer una guerra europea, per a no perdre el costum, i suposo que si durant la primera gran guerra moriren uns 20 milions, i durant la segona uns 50 milions, calculo que els seus números s’acostaran prou a 100 milions, una xifra que els ha d’agradar, perquè és un sacrifici ritual abundant de sang i dolor, que ja sabeu que són els regals que més feliços els fan. És curiós com una guerra tan absurda i imbècil, sense motiu, més que la bàrbara matança de Zelensky, el ucraïnès jueu – ves! - un genocidi, que ningú amb cervell dins del crani, hauria de tolerar. Però totes les putes europees i els gossos castrats, com la tifa de Lleida, es moren per obtenir del criminal jueu un somrís, perquè saben que els amos d’ells i del jueu, si el jueu riu, ells somriuen, i per això, tots plegats fan mans i mànigues per escampar la guerra arreu dels límits actuals, sense que cap D’AQUESTS CRIMINALS DE GUERRA, faci el mínim esforç per a trobar un acord que aturi la idiota matança. Però ja sabeu que els jueus són així, t’ataquen i et maten i ets tu l’agressor i l’assassí, perquè ells són per definició i ara ja per llei, els bons, els màrtirs, les víctimes. I si Vladímir Putin defensa Rússia, i abans els russos del país veí contra els atacs del jueu Zelensky, Putin és un miserable, perquè Zelensky té tot el dret a atacar i matar russos a Ucraïna, perquè és bo, màrtir i víctima del sàdic Putin, que ha gosat envair un país estranger perquè li ha donat la gana, i ara vol conquerir el món, perquè Putin, com Hitler, s’ha tornat boig, que això és el que ens diuen els cagaguano llepaproes sionistes. Només faltaria, que un rus no permetés que el jueu s’entretingués matant russos! On anirem a parar! L’objectiu dels sionistes amb el mamarratxo del jueu, és involucrar els europeus en una matança brutal i la ruïna de les nacions amb l’aportació de fons per al criminal d’Ucraïna, ja que es veu que els jueus es desen els dinerons, se suposa que per, arribat el cas, finançar els russos i els europeus en la nova matança mundial per a glòria de la llibertat i la democràcia!

L’AIGUA

Ja sabreu que l’aigua cotitza a la borsa de Jew York, i que els jueus han decidit que l’aigua del planeta és per a qui la compri. Només faltaria que tothom pogués veure sense pagar peatge! I com són filantrops i els bons, doncs, han decidit que seran ells qui l’administraran i en seran propietaris, perquè així tothom serà feliç, sense aigua, si no es porta bé, però, com que es portarà bé, quin remei!, serà feliç i amb aigua. L’objectiu del sionisme és tenir una arma de pressió vital. Controlant l’aigua pots fer més mal que amb l’arsenal atòmic. Amb l’arsenal fins i tot ells poden prendre mal, però si controles l’aixeta, a tu no et mancarà aigua i podràs matar de set qui vulguis. Prou que saben que sense menjar l’home aguanta mesos, però sense aigua, sense aigua, la mort s’asseu a l’espatlla com si fos un voltor. La filantropia dels jueus m’emociona tant! Sempre pensant en nosaltres, en el nostre bé. O hi ha cap bé millor que el descans etern?

LA RELIGIÓ DEL NOM

La destrucció de les religions és un repte per als sionistes, ja que necessiten exterminar l’espiritualitat de l’home. Qui creu té una força molt poderosa que el sosté fins i tot en situacions ben dramàtiques. L’atac al cristianisme com a essència de la religiositat europea i fonament de la civilització i cultura occidentals ha de ser aniquilat, que per això vèiem la foto del començament, on el Diable ja és l’amo de la Gran Bagassa de Roma, i on el mamarratxo que hi fa el paper de Papa s’esforça el que no està escrit per a insultar Crist i Déu Pare, entre sacrilegi i sacrilegi, tot, per a honorar a qui deu tot el que és, l’amo i senyor dels sionistes.

CAOS PER ASSOLIR L’ORDRE

Els sionistes van sembrant el caos i el terror, perquè cal que hi hagi tanta destrucció i indefensió que ells puguin fer sortir tots els tarats i psicòpates que han disfressat de soldats de la guerra de les galàxies per a tenir els goyim ben estabulats i submisos. La gent n’està fins al capdamunt de tot plegat, però ells necessiten sang, més sang, violència, crueltat, més injustícia i més abjecció, perquè si la gent es revolta, ells tindran l’excusa de treure ‘les forces de pau’, els seus exèrcits de dements irracionals. Tanmateix, que no infravalorin la gent, que ja en som molts els goyim que sabem que els sionistes són uns assassins professionals, innats, que només serveixen per al mal, i que res de bo hi haurà a la terra mentre ells siguin entre nosaltres. I si gosen fer ús d’allò que més els agrada, l’art de la matança indiscriminada, que comptin que la reacció de la gent, davant de l’evidència incontestable de la tirania NOM que volen imposar de grat o per força, serà, finalment, la fi final de l’escòria sionista.


NO GUANYAREU, NO.

CAL UN PETIT FOC PER A UN INCENDI.

HI HA EN MOLTS CORS

UNA FLAMA QUE JA BALLA.

ATIEU EL FOC

QUE TANT US AGRADA...

NO GUANYAREU, NO.

PER OUS NINGÚ NO VENÇ,

ES VENÇ AMB LA RAÓ.

I LA RAÓ ÉS LA VERITAT

QUE

DESFÀ LES MENTIDES.

FALSOS,

JA HEU PERDUT!

NO HO DUBTEU,

JA HEU PERDUT,

MASSA GOYIM US ASSENYALEN.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada