divendres, 7 d’abril del 2023

PER TERRA, MAR I AIRE


La jueria està atacant per terra, mar i aire per portar la llibertat i la ‘democràcia’ arreu, com ho han fet des de després de la segona guerra mundial, alliberant els pobles de les tiranies i fent-los gaudir de la pau hebrea, com ho hem vist, darrerament, a Iraq, Líbia, Síria, Afganistan i tants altres indrets on la passió democràtica dels jueus ha comportat la felicitat eterna de molts afortunats i el gaudi als que no han traspassat el límit de l’existència. Tanmateix, com les nacions ja són història - segons ells -, l’atac ara se centra en l’alliberament dels nens (que ara poden ser nenes, nens, un entremig, un musclo o una cornisa), de les dones (que ara són el far de la saviesa i enriqueixen la nostra vida amb les seves impagables ocurrències), del clima (que ara serà ajustat, una volta exterminin unes tres quartes parts de la població humana, segons ells, el problema del planeta: l’aforament), de la propietat (que ara, molt aviat, serà llogada als amos, que seran ells, perquè són els bons), de les minories (que ara, siguis no saps què, negre, musulmà o asiàtic, tens les portes obertes a l’Europa blanca, on sempre s’ha viscut una tirania i menysteniment envers els drets humans repugnant, una civilització, la blanca, farcida d’ignorància i superstició, coses, que ells, els bons, vénen a arranjar amb la importació dels estendards de les veritables cultures: l’africana, l’àrab i l’asiàtica, una vegada han estat sotmeses a la superioritat judaica), de l’alimentació (que ara, gràcies a les eminències jueves, sabem que els animals no són comestibles i que els insectes són el millor aliment del món), en fi, l’alliberament de la vida infeliç, ja que ara els jueus seran els qui et portaran els comptes amb les CBDC i, si cal, et trauran els diners per al teu bé. Tanmateix, malgrat els seus decidits esforços, l’Europa blanca els mostra els primers senyals d’oposició, com veiem en aquest recull de manifestacions contra l’OTAN, l’exèrcit dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/73375.

De mica en mica s’omple la pica.

A França, els francesos n’estan ben tips de la puteta dels Rothschild, i els jueus que governen el país deixen anar els psicòpates que han disfressat de la guerra de les galàxies per tal que estomaquin la gent sense mirar prim:

https://t.me/resurgente2020/46071, https://t.me/resurgente2020/46073, https://t.me/resurgente2020/46074, https://t.me/resurgente2020/46075,

https://t.me/RosselloCM/73354.

Els sicaris dels mafiosos, no són màfia?

Mentre això passa a casa dels jueus, la puteta idiota està de visita a la Xina per demanar la intercessió xinesa davant de Putin i que el rus deixi als jueus fer-se amos del món sense fer-se pesat:

https://t.me/resurgente2020/46076.

Per si us pregunteu com és el paradís xinès NOM, vegeu aquestes espectaculars imatges de què és no tenir res i ser feliç:

https://t.me/RosselloCM/73335.


L’atac és en tots els fronts, i tot seguit us en mostraré les proves:

Contra el catolicisme han posat el fill de Satanàs de cap de la Gran Bagassa de Roma, amb uns resultats, això no obstant, poc engrescadors:

https://t.me/resurgente2020/46078.

Contra la llibertat i la dignitat, a la seu de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, el pedòfil, ximple i criminal Biden dicta les ordres per a la uniformitat ideològica en forma de lleis, sense que ningú se n’assabenti:

https://t.me/counterpropaganda20/9681.

Contra la música i les arts, els jueus imposen la sofisticada i subtil emanació dels seus cervells corromputs fins a la putrefacció. Aquí en teniu un esclaridor exemple, que fa tremolar la Mozart del polígon:

https://t.me/resurgente2020/46085.

Contra la corrupció dels costums i en defensa de la dignitat inclusiva, tolerant i resilient, els femers de la televisió adverteixen els pobres joves de l’amenaça, per a la seva integritat intel·lectual i emocional, que pot representar la setmana santa, que és un atemptat contra la diversitat i l’alegria d’una processó, molt més digna, com és la del dia de l’orgull gay on, lògicament, no hi ha advertiments quant a l’edat:

https://t.me/resurgente2020/46088.

Contra l’amor, la reproducció i el ‘seny’ sexual, l’organització criminal ONU implanta les seves polítiques arreu del món:

https://t.me/RosselloCM/73363.

Contra els blancs, el terrorista número u del món, per boca de l’avortament que li nasqué, exposa la seva intenció de destruir l’home blanc mitjançant la immigració que el criminal i les seves organitzacions mafioses importen:

https://t.me/RosselloCM/73373.

Quanta raó tenia Hitler, oi?

Contra el futur de les nacions, el sionisme, que està en tot, procura destruir els menors sense que se n’adonin, perquè una volta destruïts, ja no podran reconstruir-se. Aquesta és la bondat jueva i la seva pax:

https://t.me/RosselloCM/73378.

La destrucció dels nens pels idiotes. Davant d’aquest crim el que convé és matar els idiotes i salvar els fills. O potser no? Penseu que els idiotes no els maten? Els desgracien la vida per sempre, en el que és un patiment que fa molt de goig i plaer als esfínters sionistes, ja ho sabeu.


I no vull concloure sense fer un homenatge a aquestes dones i les coses que creuen que són dones perquè la malaltia els ho diu. Vegeu aquestes imatges i després digueu-me si veritablement no m’erraré, i a les dones els manca un bull o tenen dificultats per a interpretar correctament les qüestions i els problemes, que per això ens veiem com ens veiem:

https://t.me/RosselloCM/73330. O això que els jueus han posat a governar Estònia, un monstre que, no em direu que no!, se la veu ben satisfeta de l’obra de destrucció del seu propi fill: https://t.me/RosselloCM/73351.

I quan a la gent amb problemes psicològics que els jueus enganyen i els fan veure que Déu s’ha equivocat a l’hora d’atorgar-los el ‘gènere’, vegeu aquest breu vídeo i com és de lamentable que en ple segle XXI la feina dels jesuïtes hagi convertit les evidències més naturals, ni axiomes, ni postulats, sinó l’evidència més irrefutable, en una opció individual. Val la pena de veure com destrossa amb arguments el malalt que l’interroga i com, el pobre, resta sense arguments, que fins i tot el malalt s’adona de com d’irrefutable és el que li han dit. Magnífic:

https://t.me/RosselloCM/73341.

Haver d’explicar això a un jove que s’afaita, quan ho sap un nen de cinc anys, corrobora que el món està farcit d’idiotes. Necessiten justificar el que són, perquè saben que no són el que creuen que són.


SIONISTES!

CONTINUEU AMB LA DESTRUCCIÓ,

QUE ÉS L’ÚNIC QUE SABEU FER!

TANMATEIX,

EL GOYIM HO SAP,

SIONISTES,

EL GOYIM HO SAP.

I AIXÍ COM NO HI HAURÀ PAU PER ALS MALVATS,

TAMPOC NO N’HI HAURÀ PER ALS TRAÏDORS,

ELS COVARDS DELS VOSTRES SICARIS.

SIONISTES!

COM MÉS EMPENYEU,

MÉS US PRECIPITEU A L’ABISME.

LES VOSTRES INFAMES MENTIDES,

ELS VOSTRES SÀDICS CRIMS,

LES VOSTRES ALEGRES MATANCES,

ELS VOSTRES ENGANYS CÍNICS,

PERVERSOS I ABJECTES,

US VAN DESCOBRINT.

I EL GENTIL QUE BADA I US CREU

JA S’ADONA QUE RES NO TÉ SENTIT,

SI NO US HI INCLOU COM A TITELLAIRES.

LA GENT NOMÉS VOL VIURE.

VOSALTRES SOU EL MALSON.

QUAN DESPERTIN,

EL VOSTRE SOMNI S’ACABA.

I S’ACABA...

SÍ, S’ACABARÀ PER SEMPRE.


P.S. A Catalunya Música, de la Genociditat de Soroslàndia, ahir hi vaig veure un anunci de ‘Protecció Civil’ que feia venir basarda:

«En cas d’accident químic

EFECTE BOMBOLLA.

Els centres comercials són un lloc segur.»

No és la primera vegada que veig un anunci com aquest. Sense dubte, si hi ha un accident químic, serà amb ple coneixement i participació dels criminals de la Genociditat. O és que heu vist mai un anunci d’aquest tipus? Pot ser programació predictiva? El cas és que hi poden haver molts tipus d’accidents; per què instil·len la por? O creieu necessari d’amenaçar la gent amb aquesta possibilitat, quan la gent ja sap que hi ha instal·lacions que són especialment perilloses? El cas és que si hi ha un accident químic, la Genociditat de Soroslàndia, amb tots els delinqüents i criminals que la componen, en seran responsables. La predicció, com les del psicòpata Kill Gates, és la seguretat en l’execució de la planificació. I sabent com sabem que els mamarratxos del prostíbul i els paràsits de l’urinari públic reten homenatge i deuen obediència a l’exèrcit dels circumcisos, no descarteu que l’amenaça oficial la puguin dur a terme. I hi penso, sobretot, per l’afecció sionista als combois de trens tòxics que descarrilen per art de màgia i enverinen terres, aigües i l’aire.

Per cert, avui, Divendres sant, a Catalunya Música es veu que no han trobat cap peça religiosa amb la temàtica de la passió de Crist. Peces simfòniques i allò que tenen a mà, però ni un Stabat Mater ni res que s’assembli. Curiós, si no fos perquè de segur que algun nas ha donat ordres quant a la qüestió. O si no, com us ho expliqueu?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada