diumenge, 2 d’abril del 2023

L’EXEMPLARITAT


Després de tots els crims que hem suportat i que suportem de tota la delinqüència criminal institucionalitzada, l’única solució efectiva són les mesures dràstiques: l’exemplaritat, i per això, no em cansaré de demanar públicament la PENA CAPITAL per a tots els responsables, i la confiscació de tots els seus béns i patrimoni. Fins i tot, caldria pensar si s’hauria de prohibir que tinguin la dignitat d’una sepultura. Per això, val a dir, no ens n’hem de preocupar, que Llucifer ja els té reservat algun cau immund en el seu xaró palau de vísceres i excrecions. Dit això, comencem a veure els crims d’aquests deficients mentals, no sense abans, retre homenatge a la clarividència de David Icke, el ‘conspiracionista’, sentint què ens deia fa 25 anys:

https://t.me/RosselloCM/73052.


Vegem ara l’evidència inqüestionable del delicte d’assassinat massiu, de genocidi institucional, en aquest vídeo de Rafael Rosselló:

https://t.me/RosselloCM/73035

Potser els criminals es pensen que sense proves no hi haurà delicte, i no s’adonen que com no els jutjaran els excrements criminals amb toga que ells han nomenat per a poder delinquir sense obstacles, no podran alliberar-se del càstig. De la mateixa manera que en el cas Gürtel de la banda mafiosa PP, la destrucció dels ordinadors ERA UNA PROVA IRREFUTABLE D’OBSTRUCCIÓ A LA JUSTÍCIA I DE DESTRUCCIÓ DE PROVES, malgrat que l’excrement amb toga no hi va pensar perquè havia de cobrar pel descuit, i això és el que esperen que passi ara, però, criminals i assassins, no us jutjarà la injustícia sinó l’ètica i la llei natural, i el fet de destruir el control que en el seu moment garantíeu que era la nostra seguretat, és prou prova indiciària de destrucció de les proves inculpatòries, i aleshores, hi siguin o no, la CULPABILITAT ÉS INNEGABLE: Per què no s’inhabiliten, però es desen? La resposta és òbvia. I això, augmenta més encara la magnitud bàrbara del crim, perquè demostra clarament la intenció d’ocultar el crim del qual es té perfecte coneixement, perquè s’hi ha col·laborat des del primer moment. Tots els responsables polítics han de ser ajusticiats, i quan dic tots, dic tots els responsables polítics. El crim de lesa humanitat i genocidi no pot ni ha de tenir perdó.

I si només aquesta fos la prova indiciària!, però en tenim tantes, que mai no acabaríem de presentar-les totes:

L’HOLOCAUST

https://t.me/elinvestigador_org/13661

https://t.me/resurgente2020/45998

El tètan i l’Organització de Matances Sionistes (OMS):

https://t.me/RosselloCM/73027.


Vist com assassinen els criminals dels governs, vegem ara com funciona la partitocràcia o el règim sionista de control del món mitjançant gossos castrats i putes inútils i idiotes del seu harem:

https://t.me/RosselloCM/73033

Si abans eren lliberticides i lladres, ara a més a més, són assassins.

Però vegem com actuen aquests sicaris criminals:

La Sinagoga del Femer Europeu seguint les ordres del robatori mundial exigit pels sionistes, comencen a moure fitxa per a robar-te tot el que tens:

https://t.me/elinvestigador_org/13665

La destrucció de la Sinagoga és imprescindible i l’execució de totes les rates i animals de carronya que la infesten, una obligació moral. Fixeu-vos fins a on poden arribar, que en lloc de protegir els europeus, beneficien els africans:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/13139.

Són així de curts, no els demaneu més.

Mentrestant, destrueixen físicament el país:

https://t.me/resurgente2020/45988

https://t.me/RosselloCM/73026

Què els hem de fer? I al retardat mental profund que pilota l’helicòpter? Jo me l’enduia davant del foc més actiu i allí l’hi empenyia.

I no es cansen de destruir-ho tot, no! Són insaciables:

https://t.me/RosselloCM/73031

https://t.me/RosselloCM/73032

https://t.me/RosselloCM/73058

Vegeu la putrefacció de les escoles i la responsabilitat de tots els criminals que des de fa dècades han destruït la formació dels menors. Cap d’aquests indigents cognitius ha d’escapar a la pena de presó perpètua, en el millor dels casos; que jo, ja sabeu que sóc partidari d’erradicar la idiòcia totalment.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/13140,

LES ESCOLES SÓN LA DESTRUCCIÓ

DE LA LLIBERTAT DELS TEUS FILLS.

LES UNIVERSITATS,

EL SEU ESCLAVATGE AL SISTEMA.


Un interrogatori perfecte a un gos castrat idiota dels sionistes. Fixeu-vos que el deficient, que ho porta escrit a la cara, té el títol d‘honorable’. Són cínics o no, els jueus? https://t.me/RosselloCM/73028. No us sona a les institucions catalanes, això d’honorable?

A Espanya, l’assassina massiva de la Carolina Darias ha deixat el ministeri de l’holocaust, no sense abans comprar 50 milions de vacunes que l’OMS no recomana de posar! Aquesta criminal ha de pagar ella la despesa en la compra de verins per a matar els espanyols, perquè que sigui una prostituta inútil i idiota de l’harem sionista, no l’excusa de cap dels 30000 assassinats comesos i l’intent d’enverinar els nens (que l’OMS ja ha dit que ara no cal enverinar-los, vejam si la matança la veu tothom!). No els oblidem, cal recordar-los a tots, sense deixar-nos-en ni un... els Arenas, els Oriolets Mitjans ni els Padrós, perquè tots són col·laboradors necessaris del genocidi i inductors al suïcidi. Però abans de seguir, vegeu l’eminència que el gos de Soros ha col·locat al ministeri de l’holocaust d’acord amb les ordres de l’amo. L’eminència és un perfecte exemple de les bagasses que formen en els prostíbuls jesuïtes, vegeu la notícia perquè val la pena, com també, la cara de l’eminència, que evidencia sobradament en què és una eminència: https://t.me/resurgente2020/45997, no és bonic que tot quedi en família?... I democràtic; sobretot, democràtic. I ja que parlem d’idiotes, il·lustrem-nos amb un altre exemplar digne d’antologia: https://t.me/RosselloCM/73044.

Per anar tancant la barraca, un bon resum del genocidi de la Covid i de l’execució del Pla Kalergi: https://t.me/RosselloCM/73034.


PERDREU, TARATS!

PERDREU!

I PAGAREU,

I TANT QUE PAGAREU!


Els agricultors holandesos i els psicòpates traïdors que els sicaris dels sionistes han vestit de policia. No els oblidem tampoc. No hi ha res de més repugnant que aquests miserables que violant el seu jurament actuen contra el ‘seu’ poble per a servir els criminals que obeeixen els sionistes assassins. Unes perles!

https://t.me/RosselloCM/73048.


LA GUERRA CONTINUA.

SABEN QUE HO SABEM.

HAN FET PASSES ENRERE.

LA POR COMENÇA A CANVIAR DE VORERA.

ELLS SE N’ADONEN:

«SI S’AIXEQUEN,

ENS COLGUEN».








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada