dimarts, 24 d’octubre del 2023

A DESCOBERT


A descobert, sí, cada volta les mentides els serveixen de menys protecció, i massa gent s’està adonant de la guerra del sionisme contra el món. Avui ho veurem. Per començar, la sorprenent notícia que un dels principals banquers suís ha presentat una denúncia criminal per genocidi contra tota l’escòria sionista. Ho fa perquè ha resultat enverinat pels tòxics jueus, o sigui, està malalt. La qual cosa em fa pensar que entre la incapacitat lectora dels excrements amb toga i la lentitud en la comprensió de fenòmens evidents, passarà prou de temps perquè el banquer que els denuncia es mori, i així, sense necessitat d’avançar-li la mort, l’assumpte aviat restarà oblidat, cosa que faran les coses aquestes que vomiten parides als papers higiènics junt amb el guano, que és la seva excreció fonamental. Vegem què ens diu Pascal Najadi:

https://t.me/resurgente2020/50363

I aquí un breu documental on ell mateix ens ho explica:

https://rumble.com/v3ra4om-democide-the-head-of-the-snake.html

D’altra banda, a un nivell menor, però no per això menys important, cal destacar la demanda de Liberum de documents i vídeos que demostrin les mentides dels cagaguano verificadors, per tal de denunciar-los:

https://t.me/No_plandemia/6572

I la gent, arreu del món, es manifesta contra la sangria de la guerra, tan afecta als nostres ‘estimats’ i inveterats assassins de masses:

https://t.me/RosselloCM/81342

Es veuen mostres de ‘suport’ a Israel molt originals:

https://t.me/voluntasoficial/8109

Mireu què ens explica un parlamentari turc:

https://t.me/voluntasoficial/8113

i una investigadora kuwaitiana:

https://t.me/voluntasoficial/8112

Ara una comandant israeliana ens explica què volen fer amb nosaltres per fer-nos feliços:

https://t.me/voluntasoficial/8118

I, és clar, la gent es fa preguntes:

https://t.me/voluntasoficial/8120

Mentre alguns, proposen solucions:

https://t.me/voluntasoficial/8117

I uns altres, per expressar el que senten, perden les feines, perquè ja sabeu que dir que un jueu és dolent ja és delicte. I si penseu que Netanyahu ho és, us equivoqueu, perquè com són bons per llei, el que està fent és una neteja. I no sigueu sionistes! Una neteja per reconstruir Gaza. Cert que abans podria avisar els palestins, però es veu que volen reconstruir de pressa. Netanyahu no fa cap neteja ètnica, on s’ha vist una barbaritat com aquesta! Ells! O no recordeu el conte de terror que ens van explicar els ‘pobrets!’... i tot el que van patir mentre l’inventaven?... Comproveu, doncs, com sospitar que un ‘bo’ no és ‘bo’ comporta que et fotin fora de la feina:

https://t.me/voluntasoficial/8116

i siguis el que siguis, perquè la següent era un directiu de Citibank, i els sionistes han decidit que era millor liquidar-li els deutes i enviar-la a l’atur, perquè és de suposar que no trobarà mai més feina, que per a això estan les institucions sionistes, com BlackRock:

https://t.me/voluntasoficial/8115

i tot per dir que ‘no li estranyava que Hitler es volgués desfer d’ells!’.

Són poc de la broma, si no són les seves bromes sempre a vessar de sang i crueltat, no els fa gràcia res. Ells són així, els bons.

Tanmateix, la gent va sabent coses i les va lligant, i al final tots acabaran per anar a parar a la tesi que sostinc des que vaig tenir la convicció que el mal del món té un nom: asquenazites, sionistes, falsos jueus, khàzars... anomeneu l’escòria com vulgueu, però són ells, i cada dia ens ho demostren. Ens ha costat d’adonar-nos-en; perquè és un fet que el mal, a dosis malaltisses, el porten implementant des de 1913, i fins i tot, uns quants anys abans. El cas és que sabem que el terrorista número u del món és partidari de Hamas:

https://t.me/resurgente2020/50371

(no em direu que només de veure-li la cara no us vénen ais!)

I si sabem que Alemanya manté Israel i els israelians, no us penseu que els esclaus de l’Amèrica sota la tirania democràtica de la Reserva Federal se n’escapen. Fixeu-vos com els jueus han robat i roben sense atur els americans:

https://t.me/voluntasoficial/8132

Potser, ho entendreu millor amb aquesta ‘sorprenent!’ notícia:

https://t.me/voluntasoficial/8110

Casualitats, només casualitats. Com això:

https://t.me/voluntasoficial/8131

I això, també són casualitats. Però com a Ucraïna hi mana un pallasso jueu, passen aquestes coses amb els sicaris, mentre els ucraïnesos són sacrificats per ritual judaic:

https://t.me/RosselloCM/81363

Tots, a aquestes altures, ja sabem qui són, què són, què volen i què ens pensen fer: Jueus criminals que volen robar-t’ho tot i treure’t del davant, perquè ets un animal inútil a qui no val la pena d’omplir l’estómac. I per a fer aquesta neteja - com els agrada tenir la casa neta, tothora fan dissabte! -, compten amb tots els criminals dels maçons (recordeu que només ésser-ho és un acte criminal, perquè és pertànyer a organització secreta dedicada a l’extorsió, al control i a les activitats habituals de la màfia, com ho demostra qualsevol partit polític i tots els delinqüents que els integren). Escoltem aquest tall de la xerrada sobre els maçons, feta el 1995 per Ted Gunderson, excap FBI:

https://t.me/No_plandemia/6575

Per causa d’aquesta secta de criminals, passen coses com aquesta a l’Urinari públic de Londres: Es tracta el seriós assumpte dels assassinats amb els verins jueus de ciutadans britànics, i les escòries-sicàries dels sionistes no hi van: 17 de 650 paràsits, lladres, delinqüents i desperfectes ètics i mentals:

https://t.me/laquintacolumna/34028

I si voleu un exemple més nostrat, aquí teniu la puta inútil i idiota del prostíbul de la Genociditat de Soroslàndia exhibint la limitació racional i el servilisme acostumat en la feina més vella del món. Vegeu què se li acut a la tarada de la Tània Verge, que no sé de quin centre per a disminuïts psíquics i mentals l’han pogut treure, perquè no hi ha més estultícia que sancionar l’evidència, i aquest tros de carn de patíbul, ho fa. A ella li diu el jueu: «Nena, les calces als turmells» i ella ja s’agenolla. Aquesta és la púrria infecta que ha convertit les velles institucions catalanes en el més gran prostíbul del país, que les meuques i els pinxos de putes que hi treballen, són els més cars de tots. No trobareu millor criminal ni millor bagassa que si els sol·liciteu a la Casa de barrets que els jueus han instal·lat a la plaça sant Jaume, que junt amb els de la reserva, que viuen més apinyats a l’urinari públic del zoo, componen el manicomi criminal que avui són les institucions del país.

https://t.me/RosselloCM/81366

Fins que no acabem amb els subnormals i, sobretot, amb els deficients ètics que militen en partits, no farem res. Aquestes són les primeres escombraries que hem de recollir i cremar. Només així farem net. És un insult a la intel·ligència que retardades com la Tània tinguin un càrrec públic perquè es porta bé amb les ànsies del sionista de torn! Quin fàstic de gent! I els catalans tolerem que aquestes immundícies amb potes ens governin, quan haurien d’estar a l’atur (per l’única cosa que serveixen) i cobrant una pensió per minusvàlua intel·lectual i humana. Tanmateix, i com a nota, val a dir que avui, això ja no és possible, perquè la monstruositat de crims que han comès ja no permet una solució que no passi per cordes, plom o, si voleu, àncores i piscines.

Però la gent s’està adonant que aquestes escòries serveixen assassins... I no ho dic jo, que s’ho diuen ells mateixos i amb ufana:


EL RACÓ DELS NOSTRES ‘ESTIMATS’

https://t.me/voluntasoficial/8129

https://t.me/voluntasoficial/8133

I ho diuen els seus llibres, plens de pietat, compassió i bondat. Vegem-ne uns exemples del sagrat Talmud:

https://t.me/voluntasoficial/8134


I Satanàs Jr. ens anima a donar satisfacció als desigs dels jueus i als manaments del Talmud:

https://t.me/voluntasoficial/8123.


Anirem acabant, no sense abans, una comparativa que demostra com la púrria sionista és capaç de tergiversar les veritats per a convertir-les en les mentides que ens fan creure:

https://t.me/voluntasoficial/8121.


I deixarem que l’home que primer ens els va descobrir com a serpents verinosos, clogui l’episodi d’avui, perquè és just de reconèixer les troballes i els encerts, més encara si qui els féu, morí per causa dels seus terribles descobriments. Ni aplegant tots els sionistes de la història, assoleixes un cinc per cent de la bondat del nostre protagonista. Ell estimava els seus, els altres odien tots els altres. Espero que copseu la magnitud de la diferència:

https://t.me/voluntasoficial/8155

https://t.me/voluntasoficial/8159


LES CARTES ESTAN DAMUNT DE LA TAULA.

ELLS SABEN QUE HAN ESTAT DESCOBERTS.

ELLS ENSUMEN L’ODI QUE DESPERTEN.

ARA SÓN MÉS PERILLOSOS QUE MAI.

TANMATEIX, SI ELS POBLES ES MANTENEN UNITS

CONTRA L’ÚNIC ENEMIC DE LA HUMANITAT,

LA HUMANITAT VENCERÀ DEFINITIVAMENT.


*Per aconseguir-ho cal acabar amb la xurma infecta dels polítics, la púrria dels traïdors sionistes, perquè la gent sap el que vol, i ells estan on estan, només per a destruir aquesta unitat i convertir-nos en bèsties que s’odien entre elles per bagatel·les i mentides. Els polítics són l’origen de l’odi, i és just acabar amb l’origen de l’odi. La gent no vol conflictes, són ells els que els creen, perquè creant-los ens divideixen, i dividint-nos, permeten que els jueus ens robin les riqueses i exterminin la civilització, a canvi de ser reconeguts com a ‘personalitats il·lustres’, quan no són més que carronya punxada en un pal (o per què us penseu que sempre van ben vestits i els acompanya tot el protocol? Per ocultar la immundícia i la fetor).


EL PRIMER ENEMIC DEL POBLE:

EL POLÍTIC DEMÒCRATA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada