diumenge, 1 d’octubre del 2023

L’OBRA DELS JUEUS


Avui us presentaré la gran obra dels jueus, sobretot, centrant-nos en Europa, on la Sinagoga del Femer Europeu reuneix a tots els arquitectes de les singulars obres que veureu. I sí, és cert que en les obres no hi trobareu cap quipà, ni cap barret negre, ni trenes ni dimonis, però hi són, com sempre, darrere del teló de l’extraordinària obra de teatre dels sionistes. Sense més pèrdua de temps, vegem les aportacions jueves a Europa:

Al Regne Unit

https://t.me/RosselloCM/80199

https://t.me/RosselloCM/80229

A Itàlia

https://t.me/RosselloCM/80198

https://t.me/RosselloCM/80246

A Suècia

https://t.me/RosselloCM/80208

https://t.me/RosselloCM/80222

https://t.me/RosselloCM/80248

https://t.me/RosselloCM/80253

A Irlanda

https://t.me/RosselloCM/80223

A Alemanya

https://t.me/RosselloCM/80228

A la Genociditat de Soroslàndia

https://t.me/RosselloCM/80250,

és interessant de llegir els comentaris de Twitter.

https://t.me/RosselloCM/80251


Sí, no heu vist un sol jueu, però ells mouen els fills dels titelles. I com a mostra, la manifestació explícita del fill de Satanàs:

https://t.me/RosselloCM/80230.

Els europeus ja s’adonen que això és una invasió estrangera per a destruir les nacions. Només cal, que els europeus comencin a demanar explicacions i a liquidar els comptes amb els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu que contaminen els urinaris públics i els bordells, abans, les institucions polítiques de cada país. La púrria criminal que ens governa és el primer front que hem d’aniquilar. Tots són sicaris dels sionistes, tots, absolutament. Com ho demostra l’esquizoide de Milei, el mamarratxo que els jueus volen com a sàtrapa a l’Argentina. No pot dir més clar qui són els seus amos:

https://t.me/RosselloCM/80235

Només els serveixen els tarats, siguin deficients mentals, indigents intel·lectuals o retardats cognitius, o bé monstres sense empatia i una vanitat que els ofega, i mancats de qualsevol vestigi d’ètica, que és el que cal per a procedir a un extermini sense remordiments de consciència. I aquestes característiques les reuneixen TOTS ELS POLÍTICS OCCIDENTALS. Per això, aquests criminals són culpables, a part d’intrusisme professional, perquè són psicòpates, sàdics i idiotes, i no persones dotades de capacitat per a governar; i dels aberrants crims de genocidi i traïció, i els menys greus, però no per això gravíssims crims, de malversació de diners públics, robatori sistemàtic a la població, engany, frau en les eleccions, etcètera, etcètera. I un exemple paradigmàtic de monstres discapacitats com els referits, n’és la puta privada dels Rothschild, que desitgem veure amb la dissecció de cos i cap en el més significatiu acte de llibertat i Justícia que mai haurà viscut França.

https://t.me/RosselloCM/80231.

No els heu vist, no, els diables de negre i quipà; però hi són, com hi són, darrere de la destrucció de la consciència històrica i la memòria col·lectiva, com ho demostra el que està passant al Regne Unit:

https://t.me/RosselloCM/80259


CAL ATURAR A SATANÀS.


Perquè si aquesta és l’obra dels jueus a Europa, no podem oblidar l’holocaust, la seva obra magna. Vegem els sionistes com maten i destrueixen les vides de la gent:

https://t.me/RosselloCM/80218

https://t.me/Disidenteincontrolado/16043

i ara aquestes notícies, que podeu creure o no, però que sabent qui hi ha darrere, és fàcil de comprendre que han de ser veritat:

https://t.me/RosselloCM/80227

https://t.me/RosselloCM/80240,

els verins porten de tot, suposo que a més a més, amb una estratègia segons les condicions dels animals a sotmetre d’acord amb les intencions sionistes i les característiques de l’espècie i la raça dels animals, un fet prou clar quan veus els gossos castrats que acuden a les convencions de la màfia criminal a guanyar-se els mèrits i la carícia dels amos. Com veureu, les intencions no són pas bones, com no podia ser d’una altra manera, essent qui és el nostre ancestral enemic:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16050.

Aquesta és l’obra que els jueus estan portant a terme actualment, i cada dia amb més pressa, perquè ensumen la ràbia que estan despertant entre la gent digna. I no oblideu que ells saben que si els descobrim, són morts; la qual cosa, els fa més perillosos, perquè essent com són el moll del mal, de l’horror i del terror, aquests sàdics psicòpates no es rendiran, com ho podem comprovar amb la mòmia - que no es mor mai - del terrorista número u del món, George Soros, que amb un peu i mig als Inferns, encara malda per fer el màxim mal possible. No us enganyeu, ho porten a la sang, a l’ADN. La història n’és el millor testimoni.

Vegem, ara, dues putes inútils i idiotes de l’harem jueu, una, una deficient enamorada dels ximpanzés - les intel·ligències s’atrauen -; i una gossa castrada, sí, un fenomen molt habitual entre els sectors més privilegiats del satanisme:

La tarada dels ximpanzés, un frau científic monumental, i la prova la teniu en la idiòcia que demostra la simi cada volta que obre la boca. Perquè, afirmant el que afirma, em pregunto, no té miralls a casa?

https://t.me/RosselloCM/80254

no sabeu la de guardons i reconeixements que té aquest perfecte sac d’escombraries.

Ara, escolteu un psicòpata criminal disfressat de dona, en l’exhibició del servilisme i de les idees que poden ser útils als amos a la mateixa seu dels criminals. Si podeu concebre més maldat, m’ho dieu. Fixeu-vos quan el monstre parla de l’aigua i dels nens, i el somriure que se li esmuny. Prou que sap que aquests gests de sadisme agraden als amos!

https://t.me/No_plandemia/6451

Potser la idea del monstre ha tingut èxit:

https://t.me/No_plandemia/6452.


ESPEREU-HO TOT D’ELLS.

EL MAL NO TÉ FRONTERES.

SÓN CAPAÇOS DEL QUE NO POTS IMAGINAR.

LA HISTÒRIA HO CERTIFICA.


Aquesta notícia, què us sembla?

https://t.me/RosselloCM/80225,

el peu de foto, descriu qui hi ha al darrere.


I aquesta retardada intel·lectual, ètica i psíquica, què us sembla?

https://t.me/resurgente2020/49733,

aquests són els sicaris del sionisme internacional, els col·laboradors necessaris i voluntaris en la destrucció de la civilització. NO ELS HEM DE TENIR CAP RESPECTE, O ALMENYS, EL MATEIX QUE ELLS ENS TENEN.


I conclourem, amb una mica d’humor relacionat amb la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC SIONISTA:

https://t.me/RosselloCM/80210,

per això, el mamarratxo d’abans proposava deixar de banda l’holocaust amb verins i la destrucció de l’economia amb el canvi climàtic, i atacar la gent directament amb l’aigua, perquè és fonamental per a la vida i l’economia, i donarà molt de joc i moments de satisfacció i de rialles incontenibles als jueus.


NO GUANYARAN, PERÒ.

LA VICTÒRIA DE LA MORT

NO ÉS POSSIBLE.

TANMATEIX,

NO HEM DE TENIR PIETAT

NI COMMISERACIÓ AMB ELS MONSTRES.

SI NO ELS EXTERMINEM

HI TORNARAN,

COM HAN FET SEMPRE,

DE SEMPRE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada