dimarts, 17 d’octubre del 2023

NOTÍCIES BREUS COMENTADES


Avui només unes poques notícies, que no per ser breus tenen menys importància. D’acord amb l’actualitat, sembla el més convenient començar amb els enllaços que tenen relació amb la guerra dels sionistes:

Intel·ligents paraules d’Ana María Oliva:

https://t.me/counterpropaganda20/11272

I ara, en dibuixos, perquè tothom ho entengui:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4468355,

val a dir que és cert que la guerra és política, com ho veurem tot seguit, però més exacte és dir que LES GUERRES LES ORGANITZEN ELS BANQUERS SIONISTES. Fet l’aclariment, vegem aquesta intervenció impecable de Clare Daly, que malgrat la clarividència de veure que Ursula von der Leyen és una assassina psicòpata i que ha de ser, sí o sí, jutjada (Jo ja no ho crec, es pot passar a la ‘fase 2’ de forma directa); doncs, a la Clare, algú li hauria de dir que com ella va vestida no es va vestida, ni que sigui a l’urinari públic de la Sinagoga del Femer. De la mateixa manera que no es va a un teatre en xancles, doncs, a l’urinari, malgrat que sigui el més infecte femer d’Europa, no s’hi pot anar així, perquè la indumentària, sense ser fonamental, sí que és la targeta de presentació, i cal tenir-ne cura:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16185.


Deixem l’última que han muntat els sionistes criminals, i vegem alguna de les altres, que ja sabeu que ells en això de fer el mal sense mirar a qui, no hi ha qui els guanyi. Així tenim un excrement amb toga escocès que ha autoritzat l’extradició d’un historiador francès al femer de la puteta dels Rothschild, perquè sigui jutjat per ‘revisionista’, que ja sabeu que és una cosa molt lletja, perquè de la història podeu dubtar de tot menys del conte dels jueus; d’això, malgrat que no hi ha proves, que després de més de setanta anys no han estat capaços d’aportar cap prova indubtable, i en contra, hi ha prou proves demostrades, indicis i conjectures que rebaten la tesi oficial, però, és clar, no compten, perquè el conte és el nou mite que tots hem de respectar, ja que no fer-ho, és ofendre la memòria de les víctimes. Tanmateix, vull recordar que de jueus - sense demostrar - en van morir - ens diuen - sis milions, dos i mig més dels que hi havia a Europa aleshores, però Hitler era tan dolent que els matava sense ser-hi, coses del nazisme!, això sí, els vint milions de russos, els milions d’alemanys i la resta de goyim, eren només efectes col·laterals, incomparables amb els morts del conte, on va vostè a parar! Per això, la insolència de l’historiador francès és corregida per un excrement amb toga al servei dels bons, que com són bons, només fan bondats. Vegeu la notícia:

https://t.me/RosselloCM/80962,

i és clar, un no pot deixar de preguntar-se, què és aquesta idiòcia del delicte d’odi. Perquè l’historiador és castigat per dir la veritat i ‘incentivar’ l’odi, perquè dir que l’holocaust no fou possible amb les dades que comptem, i sense altra demostració que les mentides dels jueus que, per dir-les, reben una compensació vitalícia dels alemanys, és un crim d’odi, però les bellíssimes i tendres paraules que ahir us posava dels rabins, homes plens de bondat, no poden ser mai delicte d’odi. Suposo que perquè els excrements amb toga obeeixen i accepten el que els diuen els amos: ‘el goyim és un animal’, i per això ells no consideren delicte d’odi les mostres d’amor dels rabins envers els éssers inferiors. I perquè comproveu què dic, recordem l’exhibició d’amor jueu d’ahir:

https://t.me/voluntasoficial/8056

https://t.me/voluntasoficial/8053

https://t.me/voluntasoficial/8052

https://t.me/voluntasoficial/8050

https://t.me/voluntasoficial/8049

https://t.me/voluntasoficial/8003

AIXÒ, NENS I NENES, MAI ÉS DELICTE D’ODI.

POBRETS! NO VEIEU LA BONDAT DE LES SEVES PARAULES?

ANTISEMITES, MÉS QUE ANTISEMITES!


Sense deixar els sionistes criminals que estan a tot arreu sembrant la mort i la destrucció, com sempre; només que ara, sense dissimulacions. Doncs, vegem què està passant amb l’enverinament dels goyim amb tòxics jueus, i potser per això, comprendreu per què hi ha el ‘cristo’ muntat a Israel pels dirigents bancaris i polítics, per tal de fer una ritual de matança, que són, ja ho sabeu, les coses que més els agraden, més que qualsevol altra cosa. A un sionista ofereix-li drogues, sexe, menjars exquisits, propietats envejables, etcètera, i tot t’ho robarà, però davant d’una matança, com més sàdica millor, aquí els tens com bens malalts, bavejant, amb bolquers i tots fets de pura ànsia, que els sionistes són així, ves! Però... a on anàvem, que em perdo. A la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, malgrat la pressió del pedòfil i criminal contra la Humanitat Biden, un mamarratxo de dimensions colossals, només un 2% dels americans s’ha deixat enverinar pels sicaris dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/50179


No vull acabar la secció dedicada a l’Holocaust sionista amb els verins jueus, sense recordar Reiner Fuellmich, el que semblava l’impulsor dels judicis de Nuremberg 2.0, i que cada volta més, sembla que és un estafador sense escrúpols. Cal posar la notícia en ‘stand bye’, com vaig dir quan va sortir la notícia per primera vegada, però ara, segons que sembla, ha estat detingut per estafa. Certament, mai no et fiïs d’un advocat, han estudiat dret, per la qual cosa desconeixen que és la Justícia, i molt bé, com eludir-la (el dret).

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4468486


Per concloure, només advertir que ja hi ha hagut diversos atemptats de llops solitaris a Europa. Hi ha també un apocalíptic escrit d’Alexandr Dugin, l’assessor de Putin - i que a mi em recorda molt a Rasputin, en tot -, que ens parla sobre cap a on va el món, un escrit que m’estimo més de no posar; però que podeu cercar. No el poso perquè són especulacions sense prou fonament. Tanmateix, i en això sí que l’encerta, per a Europa és un immens perill de tenir nuclis tan grossos de musulmans. Val a dir, però, que si la situació de violència ‘a l’àrab’ (a l’estil bèstia) s’estén al nostre continent, caldrà perseguir els terroristes, però pensem en tot moment que els pitjors criminals, genocides i terroristes europeus, són en els prostíbuls de cada nació, en els respectius urinaris públics, tinguin la dimensió que tinguin, i sobretot, en el Gran Femer de la Sinagoga del BIS.

ELS POLÍTICS SÓN ELS CULPABLES

DE TOT EL QUE PASSA ALS EUROPEUS.

ELS SIONISTES ELS INSTIGUEN,

LES PUTES CALLEN I EL GOSSOS BORDEN.

AVUI,

UN POLÍTIC ÉS UN DEMENT MEGALÒMAN,

UN IDIOTA AMB AIRES DE GRANDOR,

UN PERFECTE TRAÏDOR,

UN LLADRE SENSE ESCRÚPOLS,

I UN ASSASSÍ DE MASSES A SOU.


P.S. Llevat de les excepcions (0,01% aprox.), tots haurien de ser executats per la magnitud dels crims comesos en els darrers trenta anys. No són més que lladres, delinqüents, paràsits, traïdors i genocides que viuen de la mentida i la hipocresia. O coneixeu un sols polític que hagi dit una veritat o hagi mantingut la paraula? Els sionistes saben molt bé triar la pitjor escòria entre el pitjor de les escòries, i aleshores els col·loquen en els partits, que signifiquen tot just això: partits, els instruments per a dividir la gent, perquè s’enfronti entre ella i així no vegi els tirans de veritat. Com amb el futbol i amb tot: divideix i venceràs.


TOT MAL PROVOCAT PER ISLAMISTES

A EUROPA

ÉS EXCLUSIVA RESPONSABILITAT

DELS POLÍTICS EUROPEUS I NACIONALS,

REGIONALS I LOCALS.


Les putes han d’estar en els bordells, no en les institucions; i els gossos castrats, a les caneres, no en els urinaris públics.


LA GUERRA CONTINUA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada