dimarts, 10 d’octubre del 2023

EL MAL TÉ UN NOM: JUEUS ASQUENAZITES


Abans de veure les represàlies de l’exèrcit d’Israel contra els presoners del camp de concentració de Gaza, recordem les paraules del monstre que la història està convertint en un visionari:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4450630

Ara, vegem les accions militars jueves contra els palestins:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4450954

https://t.me/RosselloCM/80619

https://t.me/Realidades_Paralelas/7016

https://t.me/Realidades_Paralelas/7014


Tot seguit una reflexió necessària, perquè amb la divisió, estem caient en l’objectiu dels criminals sionistes. Recordem que la matança terrorista de Hamas només ha estat possible per la connivència d’Israel. Com sabem, els sionistes només volen sang i grans rituals de matances, com ho demostren la primera i la segona guerra mundials, que ells provocaren, alimentaren, agreujaren, allargaren i n’obtingueren els beneficis.

https://t.me/counterpropaganda20/11217

i dos comentaris prou interessants:

https://t.me/counterpropaganda20/11217?comment=16293

https://t.me/counterpropaganda20/11217?comment=16299

https://t.me/counterpropaganda20/11217?comment=16300.

Dos testimonis rellevants de com el sionisme és qui organitza, arma i dirigeix els ‘suposats’ enemics d’Israel:

https://t.me/No_plandemia/6481,

i ara, en paraules de la poc sospitosa d’antisemitisme, la Killary Clinton:

https://t.me/No_plandemia/6482.

I fins i tot, el que avui és el president tarat, pedòfil i sionista de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16110.

ISRAEL ÉS LA DESESTABILITZACIÓ,

I

L’OTAN, L’EXÈRCIT DELS SIONISTES.


De moment, els sionistes ja tenen el que volen, sang i destrucció. Només esperen que hi hagi més gent que s’hi afeccioni i aconseguiran una nova matança ritual mundial que els anirà molt bé per a completar l’Holocaust començat amb els verins jueus:

https://t.me/laquintacolumna/33822

https://t.me/laquintacolumna/33823

Amb els nens! Espero que comprengueu quina mena d’escòria són els sionistes i els seus socis maçons que, com deia l’altre dia, només per ser maçons, haurien d’estar reclosos en institucions penitenciàries per criminals, perquè la maçoneria és pur crim, pura abjecció i pura psicopatia sàdica. Per a prova, vegem la matança que el genocida favorit del psicòpata sexual i Rothschild Klaus Schwab, està executant al Canadà. Perquè després em vingui un excrement amb toga i gosi dir-me que qui mati el genocida Trudeau hauria de ser considerat un assassí, i no un botxí eficient de la més sagrada de les Justícies! Aquests són els números en el camp d’extermini canadenc, números relatius a la gent en ‘edat militar’:

https://t.me/laquintacolumna/33826

i aquest assassí sionista, la puteta Justet Trudeau, així fa discriminar els bons dels dolents als cagaguano:

https://t.me/resurgente2020/49997.


I conclourem l’episodi d’avui amb les dues més grans i principals sagues de criminals de la Història de la Humanitat, assassins professionals i lladres habituals. Comencem amb la saga dels Rockefeller i les immenses mentides d’aquests jueus, ja sigui amb la suposada ‘medecina moderna’, creada per al control eugenèsic de la població i que avui s’ha convertit en una arma de destrucció massiva; o sigui amb l’estafa del petroli (penseu en totes les morts per conflictes armats que ha comportat aquesta mentida per la lluita pel control de l’or negre):

https://t.me/No_plandemia/6483

https://t.me/No_plandemia/6484,

i acabem amb l’eminència del crim, el màxim representant de la família d’assassins i criminals més gran de la història, que no passa un sols dia sense que sobre les seves espatlles recaigui la responsabilitat de centenars sinó de milers de morts. El monstre sionista Jacob Rothschild, que té de Sir el que jo de jueu:

https://t.me/RosselloCM/80594.


AMB AQUESTES BANDES CRIMINALS

TANCO LA BARRACA PER AVUI,

ESPERANT QUE LA GENT COMPRENGUI

LA URGENT NECESSITAT

DE L’ERRADICACIÓ DEFINITIVA

DE LES RATES DE L’INFERN.


P.S. És sorprenent com ha apujat el nombre de visites al blog des d’’Altres’ (països), en aquests dos darrers dies. Els qui em seguiu ja sabeu de què parlo, i els que no, tampoc no té més importància.


Interessant reflexió d’última hora, que hauria de fer-nos veure clarament quin camí hem de triar: LA LLUITA CONTRA ELS MONSTRES DE L’INFERN.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16123.

Alexander Dugin.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada