divendres, 27 d’octubre del 2023

B.S.O. ‘IL PADRINO’


Us recomano que abans de posar-vos a llegir, deixeu com a música de fons el magnífic treball de Nino Rota amb la banda sonora de les que, a parer meu, són les dues millors pel·lícules de la història del cinema.

Si ja ho heu fet, aleshores, podem començar l’episodi d’avui, que us avanço que és summament interessant, si no dels millors que he configurat per a aquest blog. Abans de res, però, vull presentar-vos un perfecte resum de la llei que determina que els bons són sempre bons, encara que no ho sembli. Sobretot, perquè si cometo un delicte, ha de quedar ben clar que no és perquè escampi insults a tort i a dret, sense criteri ni fonament, sinó que després aporto les proves que demostren que els bons per llei, que són bons perquè ho diu la llei, són la pura maldat personificada. Jo no afirmo que no són bons, que ho diu la llei, i qui sóc jo per posar-la en dubte!: encara que els qui l’hagin promulgat tinguin dèficit cognitiu, insuficiències racionals manifestes, pateixin d’esgarranys i paraplegies intel·lectuals, tot plegat, amb minusvàlua ètica, prou demostrables; tot i això, jo no dic que no siguin bons, només que són la pura maldat personificada, com ho demostrarà fins al vòmit aquest escrit d’avui.

https://t.me/resurgente2020/50453

Ara que ja sabem que són bons perquè els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem sionista ho han fet escriure o ho han copiat després de rebre l’original de mans dels seus amos entre servei i servei, podem pitjar l’’on’ i que comenci a sonar la magnífica música de ‘Il padrino’. Esteu còmodes? Doncs, comencem.

Per a comprendre bé les coses cal saber-ne els antecedents. És per això que us enllaço més avall a un llarguíssim vídeo que comprèn deu parts, que tracta sobre els jueus khàzars, els nostres ‘estimats’. Quant al vídeo, però, convé que faci uns comentaris. Les primeres parts, que atenyen la història d’aquests criminals, tot i que s’hi poden fer objeccions, s’ajusta molt a la realitat de com foren els esdeveniments. Amb l’aparició de Hitler i, sobretot, amb els ‘savis de Sió’, la interpretació de Juan Ramón Kalinga, l’autor del vídeo, s’imposa als fets. Quant a Hitler, perquè dóna absoluta credibilitat a la pel·lícula sionista dels ‘Judicis de Nuremberg’, com ho comprovareu; tot i que hi ha un munt de dades interessants i que desconeixia. Pel que fa a l’apartat dedicat als ‘savis de Sió’, la interpretació de l’autor s’imposa al text real, que en alguna ocasió he penjat en aquest blog i que podreu trobar (o almenys abans es trobava) a la xarxa – lògicament a Jewtube no el cerqueu, perquè potser en lloc de llegir ‘Els protocols dels savis de Sió’, sense adonar-vos-en, esteu llegint ‘Heidi’ -, els quals recomano especialment, perquè són la guia escrita de tot el segle XX. En aquest apartat, sóc del parer que millor hauria estat que hagués fet una selecció dels disbarats criminals que s’hi escriuen; però ell s’ha estimat més de fer-ne un resum, que desllueix la profunda maldat del text, que s’ha de llegir per a creure que és possible escriure el que hi ha escrit. Dit això, i afegint que com més va, més va perdent la visió imparcial i asèptica de la realitat, amb anacronismes impropis; val la pena fins al final (jo el darrer capítol no l’he vist, però). Ara bé, hi ha una part imprescindible, perquè us juro que no riureu mai tant a la vida com amb les barbaritats i bogeries d’una deficient mental profunda, suposo que amb idiòcia paranoide, que es fa dir Beatriz Preciado, i que va escriure un llibre, que probablement, si no fos seriós, superava en esquizofrènia l’Ulisses de Joyce. No us el perdeu! En el vídeo, la trobareu a la segona hora i quatre minuts. Pur deliri. Un deliri que ella titula: ‘Manifest contra-sexual’. Mai no sentireu coses com aquesta. Endavant:

https://t.me/resurgente2020/50454


Refeu-vos, sí. Respireu una mica, així, profundament, eixugueu-vos les llàgrimes. Ja us ho he dit, si es tractés de ficció, potser seria l’al·lucinada més insòlita i còmica de la història de la literatura. La qual cosa demostra que l’autora està de psiquiàtric i doble medicació, perquè s’ho creu, perquè ella es pensa que ha fet un assaig!... Ja esteu millor? Doncs, prosseguim, ara més seriosos, que els bons ja sabeu que sempre són seriosos, llevat de quan roben o maten, que aleshores, vés a saber per què, els entra la rialla incontenible que se’ls esmuny pels esfínters.

Si voleu un altre llarg resum de la saga criminal més criminal de la història, els Rothschild, aquí teniu un altre esplèndid treball, aquest de cinc hores, però que és de tots els que he vist, el més complet i destacable. I val a dir, que curiosament, encara es pot veure a Jewtube, com si els assassins voguessin que les víctimes sàpiguen quina mena d’assassins són. Si no, no m’ho acabo d’explicar. Jo us el deixo aquí sota, i el tindreu a disposició quan vulgueu conèixer ‘les casualitats’ del món:

https://t.me/elinvestigador_org/14403

L’Eva Vlaardingerbroeck ens explica molt breument quines són les intencions dels bons per llei:

https://t.me/elinvestigador_org/14407

I aquí teniu els mateixos criminals jueus anunciant-nos com pensen convertir-nos en esclaus després de robar-nos-ho tot; que ells són així! La foto de presentació no pot ser més que indicativa d’algun desastre: una criminal professional i una mona idiota.

https://t.me/elinvestigador_org/14410

I un altre criminal:

https://t.me/elinvestigador_org/14411

Ara que a grosso modo hem conegut les intencions d’esclavatge dels goyim per la boca dels mateixos sionistes, podem pensar en com pensen fer-ho. El senyor Bill Cooper, fa molts anys que ho tenia prou clar:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16266

I potser tenia raó. Val a dir que ara podeu aturar el reproductor de música, i si voleu, hi podeu posar la B.S.O. d’’Apocalipse Now’, que lligarà més amb el que veureu:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4493780

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4493925

Però ells són els bons, que ho diu la llei. Potser aquesta és una clara demostració de la bondat del poble israelià:

https://t.me/RosselloCM/81507.


Ara podeu tornar a posar la música d’’Il padrino’, encara que potser per estar més d’acord amb els criminals i assassins que vénen tot seguit, convindria una cosa lleugera, així com més de l’estil de l’Aserejé’, que està molt més d’acord amb la colla de limitats que ens acompanyaran fins al final.


Abans de continuar: Hi pot haver gent susceptible que consideri que encara que es parli d’un criminal, se li ha de tenir respecte. Quant a això, i ja ho he escrit alguna altra vegada, vull recordar que jo no insulto, mai; descric. Així, al criminal contra la Humanitat José María Aznar López, li puc dir criminal, perqho és; assassí, que també; cretí, on despunta; o miserable; i no hi ha cap insult, sinó la descripció més aproximada a una escòria integral. I si al gos de Soros li dic gos de Soros, és perquè és el seu gos, i si li dic castrat, és perquè n’està: o coneixeu algun gos com Déu mana que mossegui la família i no defensi el territori? O la cosa aquella de tres o quatre anys mentals - i em penso que tiro molt llarg - que és vicepresidenta. Què us penseu, que si doncs no fos la filla infraidiota d’un sindicalista sionista, seria on és? La nena ha de menjar, i els jueus li donen plaça al seu harem. I de les putes inútils i idiotes, què dir? Que són inútils, només cal veure com han destruït tot el que han tocat, absolutament tot. Que són idiotes, es desprèn de l’anterior, perquè només destruir, només ho pot fer un idiota profund. I que són putes, no cobren per fer el que els mana qui paga? Doncs, ja em direu! No hi ha espai per a justificar tots els mamarratxos que reben els meus epítets qualificatius, però quan dic del Harari, que és una mona, homosexual i idiota, hi ha alguna cosa que us pugui presentar algun dubte? Així doncs, cal remarcar que escric amb tot el respecte envers tots i cada un dels deficients mentals que m’acompanyen, malgrat jo, en aquestes anàlisis de l’esquizofrènia col·lectiva. Això sí, no em demaneu hipocresies ni lloances no ajustades a la realitat de cada indigència humana que viu fent el mal perquè ni sap que viu ni és conscient del mal, o sigui, són animals, animals de companyia adoptats pels jueus, que els mantenen o apugen o abaixen, segons l’animal es comporti amb els amos, que per això són els amos i ells, els més miserables dels animals domesticats, uns, per castrats, i les altres, per putes, que la inutilitat i la idiòcia són congènites, innates, ja s’hi neix. Dit això, doncs, amb tot el respecte del món, continuem amb els sicaris dels sionistes, o sigui, els criminals que ocupen totes les institucions de poder, de les institucions polítiques a les ciutats de la immundícia, als cossos de seguretat de la màfia, als cagaguano dels papers higiènics i als ‘experts’, els homes de ciència que ignoren la ciència més bàsica i elemental: la recerca de la veritat.

Així et roben els polítics:

https://t.me/elinvestigador_org/14406

Per exemple, la cosa:

https://t.me/resurgente2020/50451

Et roben a tu, per a servir els amos jueus i el seu Pla Kalergi:

https://t.me/RosselloCM/81544

A tu et volen documentat i pagant, però als exèrcits dels sionistes, no:

https://t.me/resurgente2020/50455

https://t.me/resurgente2020/50472

I així t’ho paguen:

https://t.me/RosselloCM/81530

https://t.me/resurgente2020/50457

Aquest és el nivell dels extraordinaris universitaris que vénen a pagar pensions i fer créixer les nostres economies, tan mal portades pels europeus amb comparació amb el far del món: Àfrica, on tots els humans miren quan volen veure el paradís econòmic, social i cultural:

https://t.me/RosselloCM/81511

Sempre preocupats de no deixar-te viure i fer-te estar amb por. O sigui, practicant dia sí dia també, el terrorisme d’estat:

https://t.me/resurgente2020/50467

I l’alta traïció:

https://t.me/resurgente2020/50469

https://t.me/resurgente2020/50470

I tots sabem que:

https://t.me/RosselloCM/81518

És l’hora de preguntar-se:

https://t.me/RosselloCM/81503.

Mentrestant, els deficients mentals que només saben cagar guano i deixar-ho tot empastifat amb la seva existència, a la seva:

https://t.me/No_plandemia/6588


Espero que us hagi agradat l’episodi d’avui on hem vist els bons que són bons per llei però actuen com la maldat personificada, i els criminals que viuen del poble, perquè el poble encara no ha despertat, no els ha acorralat, no els ha demanat explicacions i, tot seguit, la justa reparació. Tanmateix, amb enginy, els pobles valents lluiten contra la pèrfida maldat dels ‘bons’ i l’abjecta traïció dels sicaris:

https://t.me/laquintacolumna/34091.


LA LLUITA CONTINUA

I VENCEREM.

O

QUÈ PENSEU DIR-LOS,

ALS VOSTRES NÉTS ?


QUE US VEGIN COM HEROIS

PER HAVER DERROTAT ‘ELS BONS’,

NI QUE SIGUI ‘IN MEMORIAM’,

PERÒ QUE NO US VEGIN COM ESCLAUS

PER HAVER-VOS RENDIT A LA MALDAT !!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada