divendres, 13 d’octubre del 2023

LA GUERRA D’ISRAEL ( I I I )


L’estratègia sionista es veu que dóna els seus fruits, almenys, només se senten veus que criden a la guerra i cap d’oficial que doni un cop de puny damunt de la taula i cridi – ja no dic que digui ni demani – que cal resoldre aquesta matança sense sentit. Tanmateix, ningú no pia si no és per a fer contents els Rothschild i els seus socis sionistes. Aquesta era l’última bala per si tot se’ls girava en contra, i vist que les IMMENSES MENTIDES SIONISTES no tenen prou suport, sembla que han tirat pel dret, i per la matèria que més entenen: LES MATANCES INDISCRIMINADES.


Comencem el diari de la guerra, amb unes interessants reflexions:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16140,

que resumides en un dibuix, si fa no fa, resulta això:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16142.

D’una banda, tenim el pedòfil sionista de la Reserva Federal enviant armament a una potència militar perquè ataqui gent pràcticament indefensa. Lògicament, el criminal i sanguinari Biden, mai de la vida se li acudiria de proposar una veritable taula de negociacions, en part, perquè ell és un esclau dels jueus, i de l’altra, perquè sap que l’única cosa que irrita un sionista és la pau:

https://t.me/resurgente2020/50049,

ells provoquen l’atac, ells fan les matances, ells crispen el conflicte, ells enardeixen a la guerra, i ells venen les armes amb les quals tots els ‘esclaus’ es mataran. L’únic enemic són ells, no ho oblideu; ells, i només ells.

Ezra Cohen, jueu digne, ens explica per què tots els gossos castrats donen suport a Israel i cap d’ells s’atreveix a dir que Israel està cometent genocidi i atrocitats incomptables des que arribaren allí guiats per les mans plenes de sang dels Rothschild:

https://t.me/resurgente2020/50050.

Els sionistes saben que poden fer explotar un polvorí, com ho podem veure en aquestes imatges:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7043,

i ells saben que els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels seus harems, hauran d’enviar els esclaus de cada nació a matar-se per a glorificar el poble elegit. Israel només existeix perquè respon a l’organització sionista criminal de la màfia internacional, dirigida exclusivament per jueus, i que té un exèrcit de gossos castrats i putes inútils i idiotes al seu servei, tots, ells i elles, disposats a vendre la seva gent i la sobirania de les nacions perquè els sionistes converteixin en ‘respectable’ la principal escòria covarda i criminal de cada nació (els polítics).

D’altra banda, els bons, els amics de la pau, els ‘pobrets!’, i tot el que van patir en el conte de l’Holocaust? Doncs, aquests mateixos, han bombardejat dos aeroports sirians, que, que jo sàpiga, no està en guerra contra Israel. Prou s’encarregarà Israel de provocar, ja sigui muntant una matança aberrant de palestins https://t.me/No_plandemia/6494, ja sigui atacant els països musulmans de la vora, i en cas extrem, fent que se’ls ha disparat un míssil nuclear contra Iran sense voler, que el tenien preparat, però que no el volien llençar... I aleshores ja tens un ciri de dimensions, veritablement, apocalíptiques. Però, vegem la notícia de l’atac israelià a Síria:

https://t.me/RosselloCM/80731.

Ara, comprovem la bondat dels bons, que per això són el poble elegit:

https://t.me/RosselloCM/80749

La bondat dels bons en paraules d’un sant, com l’exprimer ministre israelià Naftalí Bennet:

https://t.me/RosselloCM/80743,

Tot bondat, sentit de la Justícia i l’equitat. No ploreu, no, davant de tanta santedat! Per això, els bons dels jueus envien aquests pamflets als terroristes palestins, que els roben Israel i les riqueses que pertanyen al poble elegit, perquè així ho han decidit els sionistes mafiosos de la banda criminal dels Rothschild i associats:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16149,

el missatge, potser l’entendreu millor, després de llegir aquesta entendridora notícia que ens resumeix en números l’amistat eterna dels jueus envers els palestins i com aquests són de desagraïts i violents:

https://t.me/RosselloCM/80751

https://t.me/RosselloCM/80752

TOT AIXÒ ÉS OBRA DELS ROTHSCHILD.

I no ho dic jo, sinó que ho podeu sentir de la mateixa boca del Diable en persona:

https://t.me/resurgente2020/50054,

l’heu sentit? Han complert les condicions que demanava el Regne Unit als jueus? Segons el diable que fa matar palestins - i bé, tot allò que es mogui, que a ells, això dels exterminis, els posa -; al capdavall, és l’únic sentit de la seva vida, sempre servidors fidels de les Potestats dels Inferns... No té la pocavergonya, el miserable criminal!, de parlar ‘de la compassió i generositat d’Israel envers els territoris palestins’?

Però, malgrat les paraules d’aquests fills dels Averns, hi ha els testimonis dels qui saben la veritat de tot plegat. Escolteu George Galloway, l’any 2009, en l’Urinari Públic dels Sionistes a Londres, explicant la responsabilitat del Regne Unit en tot l’afer de Palestina, perquè foren ells els qui vengueren els palestins als amos del Regne Unit, els Rothschild:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16145

Magnífica, la descripció de l’atrocitat comesa pel miserable Arthur Balfour.

Així, doncs, estan les coses. Israel matant palestins, una mena de costum, i atacant Síria, mentre a Jordània i a Egipte, hi ha multitud de gent que demana la guerra contra Israel. No podeu imaginar-vos com de bé s’ho passen els sionistes amb això. No us ho podeu ni imaginar! Tot just és el que desitgen, enviar tots els animals musulmans i els israelians que han enverinat amb la vacuna, a matar-se en un dels seus rituals favorits: les matances indiscriminades. Aquest és tot just el punt que cal evitar. És la gent que morirà la que ha de dir prou, que ha de girar la cara envers els criminals i sicaris dels sionistes i després de liquidar-los els comptes, ambdós pobles, israelians i musulmans, anar contra el mal que tenen incrustat com un paràsit, com una repugnant paparra: EL SIONISME INTERNACIONAL. Però, sembla que els ànims estan exaltats, i això és el que sembla que passa a Egipte:

https://t.me/RosselloCM/80732

I a Jordània:

https://t.me/RosselloCM/80746.

AIXÒ ÉS EL QUE VOLEN,

NO ENS ENGANYEM.

MENTRE VEGIS L’ENEMIC QUE NO ÉS,

EL TEU ENEMIC ET VENCERÀ SEMPRE.


Allunyem-nos de la zona en conflicte, no sigui que prenguem mal, i acostem-nos a Occident, l’objectiu del sionisme, que per això ha muntat tot aquest conflicte orquestrat, finançat, dirigit i executat pels jueus sionistes, ja que les IMMENSES MENTIDES PER A DESTRUIR ELS GOYIM NO ACABEN DE COLAR.

Els pobles europeus saben que el mal està en els sionistes que dirigeixen Israel, que no oblidem que és com el Comtat dels Rothschild:

https://t.me/RosselloCM/80754

https://t.me/RosselloCM/80735,

que per això, la puta privada que tenen a França i els psicòpates dements ensinistrats sota les ordres dels ministres d’Interior de la puteta particular, defensen la màfia assassina que governa França:

https://youtu.be/chf_5UZvI_I?si=vPmiX6L-PembsNyK.

I a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, els Rothschild també veuen que hi ha goyim de merda que no els volen:

https://t.me/RosselloCM/80737,

evidentment, per molt que protestin els goyim esclaus, la colònia d’Israel sempre ajudarà a la ‘mare pàtria’.

No hi ha una sola puta inútil i idiota ni un sol gos castrat covard i traïdor que no s’agenolli davant dels sionistes. I no podia ser d’una altra manera amb el pallasso més patètic i ridícul de la història política mundial, el deficient mental de Zelensky, que com a bon jueu, ha anat a la seu de l’Exèrcit Sionista Mundial, conegut popularment com a OTAN, i a més de fer l’idiota, el pobre!, hi ha anat a demanar ajut per a Israel, com si l’OTAN no fos un exèrcit sionista cent per cent!

I ja que parlem d’éssers de l’inframón i infrahumans, res millor que portar a col·lació el sac d’escombraries sionista de la Corrupció de la Sinagoga del Femer Europeu, el criminal contra la Humanitat Thierry Breton, fent tot un exercici de meuca pura i dura, sense escrúpols, vergonya ni dignitat:

https://t.me/No_plandemia/6494.


LA COMISSIÓ EUROPEA

HA DE SER EXECUTADA EN PLE,

SENSE JUDICI,

PER GENOCIDI I ALTA TRAÏCIÓ:

ESTAN MATANT LA GENT,

ESTAN ARRUÏNANT EUROPA,

ESTAN DESTRUINT LA CIVILITZACIÓ.

NO CAL JUDICI,

CAL AGAFAR-LOS

I

APLICAR-LOS LA JUSTA SENTÈNCIA:

LA PENA CAPITAL.


Ja m’agradaria de veure aquest sac d’escombraries, posant-se les ulleres amb la mateixa mirada, abans de pujar les escales del patíbul que corregiria el que els seus pares no van saber fer, perquè, hi ha un moment que te n’has d’adonar que no tens un fill, sinó un monstre repugnant que put a escombraries, i aleshores, uns bons pares, fan que tot sembli un accident. Si els seus pares no ho van fer amb aquesta escòria, ho haurem de fer els europeus. I tot ho dic amb cordialitat i sense intenció que ningú se senti ofès. Només faltaria! Jo em penso que si li ho expliques, entendre-ho no ho pot fer, per evidències racionals manifestes, però hi hauria una mena d’intuïció que ens donaria la raó. Perquè totes les escombraries saben que són escombraries. Com les emboliquen ben embolicades i les perfumen, poden dissimular, però tota aquesta púrria digna de claveguera que els jueus han posat a la Sinagoga, si els ho expliques, sense entendre-ho, ho comprendran.


SI NO HI HA PAU,

CERCA EL SIONISTA !


Curiosa la següent notícia, oi?

https://t.me/Disidenteincontrolado/16151.

I aquesta altra, malgrat que no es pot contrastar, mostra unes dades que són prou significatives de la relació de la Reserva Federal amb els seus esclaus:

https://t.me/RosselloCM/80756,

i si aquestes dades demostren el grau de dependència dels esclaus de la Reserva Federal, vegem l’origen de les fonts de les notícies:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7069,

potser, així s’entén millor això:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7080.


ELS BONS I LES BOMBES

https://t.me/Realidades_Paralelas/7074.


MAI, EL MAL

HA ESTAT TAN EVIDENT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada