dimecres, 4 d’octubre del 2023

L’OBRA DELS JUEUS ( I I )


Fem una miqueta d’història per a començar (o continuar la primera part):

https://t.me/HitlerHistory/2387,

sorprenent, la clarividència de Benjamin Franklin, oi? Bé, aquesta clarividència és comuna en tots aquells que els coneixen; tot sigui dit.


Quina en tramen, no ho sé. Tanmateix, enverinar amb tòxics letals contra una mentida, sembla que s’adonen que els pot descobrir; sobretot, si tenim present com cau la gent jove. Ells prou que saben i temen que si els pares saben qui mata els seus fills, poden convertir-se en veritables monstres; una mica com ells. D’altra banda, la idiòcia climàtica, per molt que l’escampen els cagaguano i l’exèrcit de deficients mentals, saben que costarà que la gent – sobretot els que tenim una edat – hi combregui. Prou que saben que la gent no és idiota com els seus sicaris, sinó només ingènua o imbècil. Els insectes, l’atac a l’aigua, al primer sector econòmic, a les nacions, a la religió, a tot allò que constitueix l’essència d’Europa i Occident, tot plegat, fa que la gent, de mica en mica, lligui caps i es pugui fer un dibuix de la gran conspiració. Sabem que els verins, les ciutats dels quinze minuts, la identitat digital, etcètera, tot ha de conduir a l’objectiu: la moneda digital controlada pels Rothschild i els seus sequaços. Per això, la Christine Lagarde – que és jueva, cosa que no sabia; però que és una casualitat, tot sigui dit – parla de ‘teoria de la conspiració’. Saben que massa gent ho sap. Vegem què ens diu la directora del Banc Central Rothschild per a Europa:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16065,

quin cinisme exhibeix, la criminal! ‘Assegurar-nos de garantir la privacitat, no l’anonimat!’ Tanmateix, no noteu que l’arrogància s’ha convertit en una proposició paternalista per al teu bé? Fins i tot, fan enquestes als europeus per a saber què volem!


Mentrestant, l’holocaust continua amb ple coneixement oficial de la matança:

https://t.me/resurgente2020/49793,

Mil articles no s’escriuen de la nit al dia. Curiós que els pobres assassins dels Col·legis de Metges no ho sàpiguen, si no és, com sospito, que no saben llegir. Almenys, entendre què llegeixen. Ells comprenen millor un sobre tacat de sang. Són una mica com les foques dels espectacles del zoo, no entenen la paraula, responen a la sardina. Doncs, si fa no fa, llevat que hi ha més intel·ligència en els pinnípedes que en els col·legiats.


Però, entrem en matèria, i recuperem les obres dels nostres filantrops.

ORDO ET CHAO

https://t.me/resurgente2020/49798

https://t.me/RosselloCM/80360

https://t.me/RosselloCM/80385

https://t.me/RosselloCM/80316

https://t.me/RosselloCM/80326

https://t.me/RosselloCM/80305

https://t.me/RosselloCM/80327

https://t.me/RosselloCM/80306,

quant a aquesta organització criminal ‘Open Arms’: Un empresari que ho deixa tot per a salvar els pobres nàufrags! Ara me n’expliqueu una d’indis! Soros hi és darrere i darrere de les subvencions criminals dels governs que el fan més ric. Personalment vaig assistir a una conferència del mamarratxo d’Open Arms, quan encara no sabia tot el que sé. I la xerrada es féu a Òmnium Cultural. No ho sé, però si lligueu caps, potser veureu que en tot el femer que avui és el que abans era Catalunya, tot put a jueu.

I aquí l’exhibició ‘quasi nazi’ dels nois de Soros, o els tarats a servei dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/49801.

I aquí el nivell d’abjecció dels miserables gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem sionista. Cal fer-los fer entendre que són culpables per irresponsables, i com a tals, procedir com s’ha de procedir amb els animals inútils que només poden servir per a fer mal, perquè per a res més d’útil serveixen. I aquests mamarratxos són responsables de 13 homicidis:

https://t.me/RosselloCM/80329.


https://t.me/Disidenteincontrolado/16071.


La destrucció psicològica, afectiva, relacional, intel·lectual i emocional dels nens, l’obra màxima dels jueus:

https://t.me/resurgente2020/49807,

quan veig tant de tarat, lamento que no hi hagi un senyor de bigotet que digui PROU!, cremi llibres i homes, alliberi el poble i li doni confiança, mentre assenyala l’origen de tots els mals! La resposta als idiotes profunds de més amunt és aquesta manifestació de la Naturalesa:

https://t.me/RosselloCM/80324,

qui no ho entén, no és un ésser humà. Cal començar a adonar-nos que hi ha humans (animals) i éssers humans (animals amb raó, o sigui, intel·ligència superior i ètica – l’imperatiu categòric de Kant).


Ara, una exhibició de subnormals:

https://t.me/RosselloCM/80310,

com es pot arribar a ser tan miserable, tan ignorant, tan idiota i tan immoral per a fabricar merda per a donar a menjar els congèneres! Això només ho poden fer els humans; simis, al capdavall. I recordeu, la llei amb els humans ha de ser similar a la de les bèsties, només l’ésser humà mereix la consideració exquisida de la seva qualitat; els altres són, senzillament, ‘humans, massa humans’, com deia Nietzsche.


I no vull acabar el repàs d’avui dels nostres amics, sense la més iniqua i perversa de les intoxicacions sionistes, la maldat de la qual, per l’evidència de falsedat i tergiversació nauseabundes, la converteixen en una abjecció sinistra i pèrfida contra la civilització europea. Vegeu què són capaços de fer els criminals dels sionistes, creadors de les més grans comunes ‘culturals’ de la història: Jewllywood, Netjuif i la corporació criminal Amazone, del jueu Bezos:

https://t.me/RosselloCM/80333.

Fantàstic, oi?


SÓN EL MAL, ELS INÚTILS,

ELS PARÀSITS, LA RÈMORA

DE LA HUMANITAT.


I poso el punt final amb aquesta veritat com una catedral, perquè a qui s’ha de vigilar és als lladres i als assassins, i no a la ciutadania:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16073.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada