diumenge, 8 d’octubre del 2023

LA GUERRA D’ISRAEL ( I I )


Si ahir m’atrevia a exposar què em semblava que era aquest nou ‘teatre’ muntat pels sionistes, avui puc aportar documents gràfics de gent que pensa, si fa no fa, el mateix que jo. Aquest primer acte d’una nova matança ritual dels sionistes ja s’ha cobrat milers de víctimes innocents entre morts, ferits i segrestats. Val a dir que no segueixo la informació dels mitjans oficials, més que res, perquè pretenc tenir informació, i en aquests mitjans controlats pels sionistes que han provocat aquest conflicte, evidentment, no els acusaran de ser-ne els responsables. És el mateix cas de l’atemptat d’Israel contra les Torres Bessones. Tanmateix, tot indica que com tants altres atemptats de falsa bandera, aquest és un altre muntatge sionista. Ahir exposava el meu parer quant a la situació i a les irregularitats que hi veia. I també exposava que hauríem de veure quin era posicionament de les potències militars com Rússia, Xina o Iran. Segons que sembla, els dos primers amb Turquia d’acompanyament, proposen la creació d’un estat de Palestina d’acord amb les fronteres de 1967. No puc confirmar la notícia, tanmateix, és evident que Israel no ho acceptarà, menys encara ara que té l’oportunitat – que s’han fet venir a mida – per acabar amb els palestins d’una vegada. Cal estar pendents de les reaccions internacionals, si bé i de ben segur, seran lentes i molt ambigües, perquè el país a criticar és Israel (amb la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, darrere, que ja hi han enviat les ‘mosques’) i no una Ucraïna dirigida per un pallasso jueu, tan miserable com repugnant. Però, vegem els vídeos i les notícies que comparteixen la perspectiva que ahir exposava jo:

Comencem amb la pregunta de si és un atac de falsa bandera:

https://t.me/No_plandemia/6463.

Una noia jueva i periodista, que deu conèixer la situació i la realitat del país molt millor que jo, ens en fa cinc cèntims:

https://t.me/No_plandemia/6466.

Una altra noia, en un vídeo que, certament, pot ser posat en dubte perquè té menys credibilitat que l’anterior, però que, això no obstant, rebla les paraules de la periodista:

https://t.me/resurgente2020/49967.

I ara un periodista, Michael Ganoe, que ens explica el mateix:

https://t.me/resurgente2020/49968.

I això ens mena a aquestes imatges anònimes, però prou significatives, tan significatives com inexplicables, si no és un atac de falsa bandera, una matança dissenyada:

https://t.me/RosselloCM/80529.

A més a més, amb ‘casualitats’ com que coincideixi amb el començament de la guerra del Yomki Pur, l’any 1973:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6953.

I és clar, si ens remetem als orígens del sionisme, podem trobar frases ben explicatives del que avui veiem. Albert Pike, una escòria maçònica grau 33:

https://t.me/RosselloCM/80523.

I venint més cap aquí en el temps, escolteu aquesta intervenció de l’exsenador i polític Ron Paul, que ens il·lustra com mouen els fils els sionistes per a assolir els seus interessos i, si pot ser, una matança extra. Qui va crear Hamas (com l’ISIS)? Són paraules del 2009 a l’urinari públic de la Reserva Federal:

https://t.me/resurgente2020/49976.

I quan després veus fotografies com aquestes, encara t’afirmes més en la convicció que tot és un muntatge, un tràgic muntatge, és clar, que els sionistes si no hi ha sang, és com, per a nosaltres, menjar un estofat sense salsa:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6957,

al final, encara resultarà que els criminals de la Sinagoga del Femer Europeu finançaven l’armament per a Ucraïna, amb els diners robats dels europeus i contra la voluntat dels europeus, per a donar-los al pallasso jueu Zelensky, que s’ha dedicat a fer negoci amb la venda a bandes terroristes que lluiten contra la seva ‘pàtria’. No us estranyi, que la majoria dels morts jueus per tifus en els camps de concentració alemanys, foren voluntat dels sionistes americans, com fou demostrat en aquest mateix blog, quan el govern alemany sol·licitava un rescat per a alliberar-los.


De moment, deixem-ho aquí, perquè em temo que caldrà continuar-ne parlant. Però, abans de concloure, escoltem el criminal i capo de la banda mafiosa més sanguinària de la història, com obertament ens parla d’esclavitzar-nos a tots i matar tota la merda amb què no compten (ell i els sionistes):

https://t.me/RosselloCM/80525.

I per concloure, us deixo amb una xerrada prou interessant del canal Los Liberales, de Nicolás Morás (que sigui dit, em carrega), sobre el ‘finançament’ de l’Estat Paràsit i Criminal d’Israel. Prou interessant, perquè hi surt tota l’escòria del món, casualment és clar, tots jueus asquenazites, què havien de ser sinó? Podeu començar el vídeo en el minut 5:18. Val a dir, que el fet que publiquin els vídeos a Jewtube sempre és molt sospitós, perquè no crec que s’hi toleri la dissidència, com ells n’hi diuen, antisemita; però, com sigui que aporten informació valuosa, crec que val la pena de conèixer dades que no te les oferiran en el telenotícies vespre.

https://www.youtube.com/watch?v=1F1svh7SWhM.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada