dimecres, 25 d’octubre del 2023

S’ACOSTA SANT MARTÍ

 

EL RACÓ DELS NOSTRES ‘ESTIMATS’


Ahir tancàvem la barraca amb unes paraules d’un senyor molt, però molt dolent, que ens parlava dels jueus i deia que eren mentiders i fabricaven enganys com tu respires. Doncs, si aquest senyor era capaç de matar un milió i mig de jueus inexistents a Europa, coses de l’odi nazi, segons el conte mitològic hebraic més recent, ara resulta que a mesura que passen els anys, augmenten les víctimes del conte. Una cosa que hauria de sorprendre, però, si no sorprèn que el senyor d’abans matés gent que no existia, això tampoc:

https://t.me/voluntasoficial/8161?comment=207108

Són els reis de la mentida i l’engany, certament:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4488902.


QUI NO ELS VEU,

ÉS PERQUÈ NO VOL MIRAR.


Avui és l’aniversari de la Gran Sinagoga:

https://t.me/RosselloCM/81428

I actualment hi passen coses que no tenen explicació, com el cas que el titella principal d’aquesta casa de depravació i horror, el criminal contra la Humanitat Antonio Guterres, es veu que en un deliri, ha criticat Israel; però no us amoïneu, que el representant dels bons ja ha manifestat el seu parer:

https://t.me/RosselloCM/81420

Casualment, el jueu Elon Musk ha fet unes declaracions que malgrat la coherència i la lògica, amaguen objectius que desconec, perquè aquest enemic, és el poli bo de la pel·lícula:

https://t.me/RosselloCM/81451.

És ben estrany tot plegat. Potser pretenen de fer veure que no ho tenen tot controlat? Potser el fàstic de viure en la immundícia fa reaccionar els criminals? No ho sé, tanmateix, com ens deia el senyor d’ahir, sabem que només fabriquen enganys i només diuen mentides... Però, fem una visita a la terra promesa:

https://t.me/RosselloCM/81442,

més ben descrit, gairebé impossible.

Aquí els teniu en el moment que el sacerdot ha dit: ‘Doneu-vos la pau’:

https://t.me/RosselloCM/81444

Són imatges entendridores, que ens fan comprendre la ‘bondat’. Com la que té el genocida Netanyahu, que davant de la situació que viu el seu país després de l’atac de falsa bandera, protegeix, com una gallina el seu poll, el seu fillet estimat, que viu com un maharajà a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/resurgente2020/50397

Mentrestant, Netanyahu encoratja els esclaus jueus del sionisme Rothschild a sacrificar-se. Quin Déu no s’emocionaria amb tanta devoció per la pau demostrada pels nostres amics filantrops?

https://t.me/Realidades_Paralelas/7177

I, és clar, davant de missatges tan humans i plens de comprensió, un fet idiosincràtic del poble elegit, un jueu bo, que per això té càrrec públic a la Reserva Federal, anima els gossos castrats autòctons encarregats de dissimular el camp de concentració, que manifestin obertament on duen les calces i com els agrada agenollar-se i mirar el melic dels amos:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7175

Pregunta: Si un jueu mai no diu la veritat i tot el que pot sortir per l’evacuador facial són mentides, aquestes paraules què seran?


Cada dia que passa em penso més que frisen per convertir l’Orient Mitjà en un Infern. Les guerres dels sionistes, si us hi fixeu, sempre són mentides covardes i un exercici d’abús que no hauria de ser tolerat per la resta de nacions. EUA contra Afganistan, Iraq, Líbia, Pakistan, Vietnam, Granada, etcètera, que no acabarem mai; URSS contra Afganistan, i ara Rússia contra Ucraïna; Israel contra el poble palestí, que per no tenir, no té ni estat; tanmateix, és una guerra dels israelians que ocupen territoris robats contra els innocents que els jueus sacrifiquen gràcies a l’organització terrorista creada, organitzada, finançada i armada per Israel i la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units! D’altra banda, Iran, segons que sembla, també és feu d’aquests assassins. Potser només tracten d’organitzar com matar la població civil (la nova modalitat després que els sionistes entraren en guerres obertes), protegint les rates sicàries, i potser, encenent Occident en una guerra entre musulmans i goyim europeus. Saben que estan a descobert, i que només és qüestió de temps que passi el que serà el començ del seu final. Per això, em temo que deuen estar preparant l’escenari per a provocar el caos que tant anhelen: la Tercera Guerra Mundial, profetitzada pel maçó Albert Pike, com a últim estadi per a la dominació sionista del món.

El genocida i criminal contra la Humanitat, que inexplicablement és viu i no ha estat executat en públic amb els seus col·legues assassins: Bush, Blair i Barroso, ens ho adverteix:

https://t.me/RosselloCM/81430

https://t.me/laquintacolumna/34048

(No oblideu la matança de l’11M:

la seguretat era responsabilitat seva)

Ser esclau i creure’s un senyor!

Ser un miserable i covard assassí, i donar lliçons!

Si això no ha de ser exterminat per higiene,

ja em direu què hem d’exterminar!


N’estarem pendents, dels esdeveniments, i tractaré de treure’n l’entrellat de les mentides i enganys dels grans estafadors i assassins de la història de la Humanitat, amics de ningú i de tot el que tenen els altres. Per avui, ja n’hi ha prou, que després vénen vòmits i mal estar general; i passem a veure els seus sicaris, la colla de les escòries, en podríem dir.


GOSSOS CASTRATS I PUTES INÚTILS I IDIOTES


https://t.me/counterpropaganda20/11338

Mentre els sionistes s’encarreguen de matar nens i innocents per a bé de la Humanitat que enverinen amb els tòxics jueus, els subhumans que els serveixen, calces als turmells, genolleres i un somrís de bat a bat, acaten les ordres de destrucció de les nacions i de la gent, només preocupats de tenir part en el robatori sistemàtic als ciutadans que els mantenen i dels que ells són els pitjors paràsits, perquè transmeten misèria, fam, malaltia i mort, que són les úniques coses que produeixen els subhumans.

Vegem dues putes inútils i idiotes com, sense escrúpols, executen les aberracions que els manen els circumcisos (La cosa aquesta que no té encara definició mèdica per a la patologia insòlita de ser més retardada que un idiota, fixeu-vos, com pels gestos és evident que les neurones no han superat l’estat de maduresa, i es conserven quan la cosa aquesta tenia tres o quatre anyets. Veritablement, caldria treure-la del govern – així no faria mal – i traslladar-la a algun centre especialitzat, perquè el seu cas és íntegrament una anomalia psicopatològica digna d’estudi – Tan bufona que estaria amb un llacet rosa, com una rateta en un centre d’investigacions -):

https://t.me/resurgente2020/50388?single,

això, que no permetries ni que et fessin la neteja del pis, resulta que són dels més alts càrrecs públics! Ah, i aquests són els socis de la insòlita súpertarada:

https://t.me/RosselloCM/81419,

quines coses, oi? Potser aleshores es comprèn perquè els assassins dels governs feien emmalaltir la gent, obligant-los a posar-se el morrió com si fossin gossos (Hi veureu un segon el mamarratxo criminal que ofèn la història de Catalunya des del seu mateix cau; sense rubor, vergonya, dignitat ni honor):

https://t.me/resurgente2020/50389

Els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu es deuen del tot als sionistes que les maneguen, com el pinxo les bèsties, i per això, a part per les deficiències cognitives bàsiques i el desperfecte mental d’aquests narcisistes sense principis ni ètica, podem veure escenes tan ‘nostres’ com aquestes:

https://t.me/resurgente2020/50390

I gràcies a la criminalitat i alta traïció d’aquestes escombraries públiques, podem veure escenes tan gratificants com aquestes:

https://t.me/RosselloCM/81425

https://www.lavozdemedinadigital.com/wordpress/2023/10/el-gran-hotel-balneario-de-las-salinas-abre-sus-puertas-para-hospedar-a-150-personas-inmigrantes-llegadas-desde-las-islas/

https://elpais.com/espana/2023-10-25/el-gobierno-ultima-la-apertura-de-casi-11000-plazas-en-cuarteles-hoteles-y-hostales-para-acoger-a-los-migrantes-llegados-a-canarias.html

Amb la púrria política cal acabar i com sigui. Aquests criminals (obvio ara l’enverinament amb els tòxics dels seus amos) es roben el producte del treball dels espanyols i el destinen a les seves butxaques i a negocis amb els socis jueus de les ONG que s’encarreguen del tràfic de persones.

Mireu què és el primer país d’africans, fora d’Àfrica; el que fou la perla de la corona francesa, l’indret a on els jueus ens volen portar amb la guia dels paraplègics cerebrals:

https://t.me/RosselloCM/81434

Aquests són els universitaris que t’importen els jueus.

Mentrestant, la gent d’aquí és destruïda pels polítics i els criminals que es fan dir intermediaris, els paràsits de l’economia:

https://t.me/RosselloCM/81436

No oblidem la feina que estan fent amb la destrucció dels valors morals i la legalització del crim. Aquestes notícies s’entenen millor, si van juntes, perquè a més a més de mostrar el mateix patró per a països ben distints, certifiquen qui són els que ho permeten (Si la prevaricació és només compensable amb l’execució, amb què es compensa això?)

https://t.me/RosselloCM/81414 i https://t.me/RosselloCM/81415.

Aquesta és la realitat dels polítics, el més baix de cada societat, com ho podem veure en aquestes notícies, on els protagonistes, tots, són criminals:

https://t.me/RosselloCM/81424

Quant a la següent notícia, no sé si és veritat, tanmateix la fotografia demostra, sense cap dubte, que la puteta privada i estimada de Klaus Schwab, és un psicòpata. I que ningú no sigui capaç d’executar-lo!

https://t.me/resurgente2020/50391

No vull cloure aquest apartat sobre els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, sense fer referència a la Genociditat de Soroslàndia, l’organització criminal que els sionistes han implantat al nostre país per a la nostra destrucció. Comprovem-ho amb el que han fet amb l’educació i la sanitat:

https://t.me/resurgente2020/50407

https://t.me/resurgente2020/50409,

aquesta és l’escòria que ens governa, no per determinació del poble, sinó per decisió de l’organització del terrorista jueu més perillós del món: George Soros (que no es mor ni a la de tres, el sac de fems!).


Malgrat tot, però, encara hi ha esperança, així l’església cristiana es rebel·la contra Satanàs Jr.:

https://t.me/resurgente2020/50392

I encara hi ha dones que són dones i no els monstres que creen les putes inútils i idiotes dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/81400.


Per concloure i a tall d’epíleg, un reportatge emès a Itàlia fa dotze anys i que ha estat retirat de la circulació, quant als cels i la intoxicació que els governs en fan. No em pronuncio quant a la qüestió, tanmateix, una cosa tinc molt clara: No és natural i la causa no és per al nostre bé. No són dues acusacions suficients per tancar a la garjola els criminals que prostitueixen les institucions?

https://t.me/No_plandemia/6577,

i val a dir que no crec que tinguin domini sobre el clima. Fins i tot és enraonat de pensar que amb aquestes notícies pretenen fer-te creure que són més poderosos d’allò que en realitat són. Tot i això, una cosa és clara, embruten els cels, de segur sense cap benefici públic ni raó (dues mancances connaturals en un polític demòcrata), i cometen el greu delicte d’empastifar el cel, que no és seu i del qual tenim tot el dret de gaudir... Hi penso i més m’adono que amb aquestes males bèsties, l’únic que cal fer és fer-les desaparèixer, sense dilacions, amb la mateixa ‘precaució’ que ells van tenir a l’hora de fer inocular els verins dels jueus.

I conclourem amb la teòloga, i m’estranya que encara no premi Nobel de Física, la gran Greta, la Taradeta:

https://t.me/laquintacolumna/34046.

Pobreta!


S’ACOSTA SANT MARTÍ,

EL DIA QUE NOMÉS ELS PORCS

TREMOLEN.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada