dijous, 26 d’octubre del 2023

NO DIGUEU ‘GOVERN’, DIGUEU ‘MÀFIA DE TRAÏDORS’


Per a obrir l’informe d’avui, un breu vídeo. S’hi entén tot, sobretot al final:

https://t.me/RosselloCM/81487

Un cagaguano (idiota al servei dels sionistes) i l’expresident iranià Ahmadineyad (un home intel·ligent, consegüentment, antisionista):

https://t.me/RosselloCM/81489

Dos assassins jueus, cordialment, parlant de l’extermini de la llibertat humana i dels humans. L’escòria Rothschild, Klaus Schwab, i la criminal Christine Lagarde, la propagandista de l’extermini dels ancians:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16255,

aquests dos criminals són els que preparen, junt amb la genocida Ursula von der Leyen, el robatori de tot el patrimoni dels europeus i l’esclavatge.

Tot seguit, i sense deixar l’abjecció, el genocida d’almenys, i fins ara, cent setanta milions de persones, el goril·la-mascota del psicòpata eugenista Kill Gates que, com ho veureu en aquest informe d’avui, està decidit a repetir. Quan matarem aquest sac d’escombraries? Només pel fet de dir que ‘hi haurà una nova pandèmia’, n’hi ha prou per executar-lo, perquè si no està preparada per ells, el nivell d’idiòcia en un càrrec com el que té, exigeix l’extermini d’un subnormal responsable de la sanitat mundial que ignora que les pandèmies mai no s’han pogut preveure ni s’anuncien, a no ser, que TU la posis en marxa. Permetrem que aquest sac de merda, un criminal declarat i contrastat, repeteixi la matança? Mort ell, salves milions de persones:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16259,

i perquè vegeu com tot està relacionat en aquesta secta sionista de criminals, vegeu què és i quines són les relacions del seu amo, el genocida (ell també té milers de morts i milions de desgraciats a les espatlles) Kill Gates, i l’escòria amb què es relaciona l’escòria:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4491544

Per anar entrant en la matèria d’avui i deixar de banda els nostres ‘estimats’, vegeu com actuen els governs criminals que els serveixen. La imatge és ben il·lustrativa de què són TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS:

https://t.me/RosselloCM/81483.


Primer, fem una visió històrica breu sobre com eren les societats dels països àrabs abans que el sionisme internacional hi instaurés els règims islàmics:

https://t.me/resurgente2020/50429,

ho anem entenent?


L’HOLOCAUST SIONISTA

L’esterilització de la raça blanca:

https://t.me/resurgente2020/50415

Resum de la matança. D’acord amb els científics que signen el treball, a l’hemisferi sud, els sionistes han posat fi a la vida de 17 milions de persones amb els verins, la qual cosa suposa una mortaldat mundial de 170 milions. I això és només a tres anys de l’enverinament massiu, que sabem prou que els verins són de mitjà i llarg termini:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16251

(Aquí teniu l’explicació per un dels responsables del treball:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16248)

Si no et mata, ni et deixa estèril, si no et desgracia el cor per a tota la vida, aleshores, tens la possibilitat de ‘gaudir’ del regal sionista d’un càncer turbo, que és més ‘xulo’ i més modern. Recordem que el criminal que va posar en marxa el genocidi és l’assassí Tedros, la mascota-goril·la del psicòpata Kill Gates:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16249

Perquè vegeu que no dic mentides, i perquè comproveu com TOTS ELS CRIMINALS DELS GOVERNS OCCIDENTALS SÓN REUS DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT PER GENOCIDI. ABSOLUTAMENT TOTS, I TOTS HAN DE SER DETINGUTS I EXECUTATS, AIXÒ SÍ, APLEGATS AMB ELS EXCREMENTS AMB TOGA QUE ELS HAN PERMÈS LA MATANÇA I ARA ELS PROTEGEIXEN MALGRAT LES EVIDÈNCIES INDISSIMULABLES D’EXTERMINI. TOTS HAN DE PAGAR AMB LA VIDA, LA VIDA DELS INNOCENTS QUE HAN ASSASSINAT.

https://t.me/resurgente2020/50439

Recordeu el criminal de la Comunitat de Madrid, l’assassí de vells Carlos Mur, que ara tracta d’espolsar-se els crims?

https://t.me/RosselloCM/81473

L’EXECUCIÓ ÉS L’ÚNICA SOLUCIÓ.


Una persona mitjanament intel·ligent, és clar, es pregunta com això és possible. Com pot ser que tants de miserables acceptin assassinar indiscriminadament i tant se’ls foti! Hi ha dues raons, una és la idiòcia, i l’altra la manca d’empatia, que per això poden ser traïdors i assassins, lladres i pura màfia criminal. Això és la política avui. I els seus representants, TOTS, són criminals. Us podeu posar dempeus que si s’investiga qualsevol escòria d’aquestes, cap ni un no en surt indemne. De fet, el sou que roben de robar la gent, ja és en ell mateix un delicte. Perquè, vejam, si aquests miserables són els ‘nostres’ empleats, el sou el determinarem nosaltres, oi? O un home ingressa a treballar a una empresa i es posa el sou que li va bé? I el mateix passa, amb la malversació dels diners públics. Els criminals que fan política es pensen que quan arriben a l’administració, els diners de tots els ciutadans estan allí per al seu benefici i els seus interessos. És com si a mi m’anomenen comptable d’una empresa i jo determino on es destinen els diners. Oi que hi ha un consell d’administració que haig d’obeir, doncs, els criminals dels governs no ho fan, i així, per exemple, aquí, el gos de Soros – l’execució pública d’aquest criminal és imprescindible per a netejar la vergonya de tots els espanyols! - ha regalat, regala i regalarà als seus amics sionistes els diners dels espanyols, i els regala, a més a més, amb la finalitat que els matin (recordeu el: Vacunar, vacunar y vacunar. El que no va dir és la comissió que rebia per assassinat). Si hi hagués Justícia, faria anys que ja no existirien, però anys! Tanmateix, els jueus l’han corrompuda i hi han col·locat els més grans criminals del país, com ho vèiem ahir amb els pederastes i la col·laboració necessària dels fiscals. És clar, per tant, que per això no poden fer servir gent digna i intel·ligent, sinó els més abjectes i miserables de cada contrada: Idiotes, narcisistes, pocavergonyes, deficients integrals i mancats del mínim bri d’empatia. Per aquesta raó a les cases de putes i als urinaris hi ha el pitjor de cada nació, a les ciutats de la immundícia les excrecions més selectes, a les ‘papereres’ que fan els papers higiènics, la indigència mental i ètica més sonada de cada país, com als centres d’investigació, on no hi cap un retardat intel·lectual més, i això, deixant de banda els pinxos de discoteca i altres simis que han estat disfressats de policies, ni els LGTBIJKQ + de caqui, que han passat del deure de servir el poble, a servir els traïdors, i de l’honor i el compliment del jurament, a esperar ansioses l’arribada dels darrers lots de pintallavis, pólvores, cremes depilatòries, pestanyes postisses, perruques, metxes i coses d’aquest estil. O EL POBLE ACABA AMB LA DEGENERACIÓ DELS DEGENERATS O ELS DEGENERATS DEGENERARAN EL POBLE FINS A LA DISSOLUCIÓ EN UN RAMAT D’ESCLAUS A LES ORDRES DELS AMOS JUEUS.

La idiòcia dels cagaguano és un insult a la intel·ligència, que només per decència, cal erradicar:

https://t.me/resurgente2020/50411

Però és clar, no és que els jueus hagin triat els més desfavorits dels deficients mentals per a posar-los a fer paper higiènic, que els més curts, limitats i sense consciència són al govern, on dicten idiòcies immenses, que els gossets dels pinxos de discoteca obeeixen, encara que sigui que els facin ensumar merda, i mai millor dit:

https://t.me/resurgente2020/50426

Per això aquesta merda de país és una merda i no un país. Només sense els idiotes, aconseguirem que Europa recuperi la dignitat, només, i exclusivament, sense ells. Si és que no saben controlar res, bé, de fet, no controlen res, llevat dels diners que roben cada dia a la gent de país, que això sí que ho vigilen, però la resta, a ells tant els fa!

https://t.me/resurgente2020/50430

i els idiotes es dediquen a fer l’idiota, a servir amos criminals que es desfaran d’ells així que el subnormal no els faci falta. O espereu de veure la cosa aquesta que anomenen Yolanda Díaz en algun càrrec internacional? No. Ho poden fer per fer una broma, que ja sabeu que els agraden molt, si hi ha sang, fetge i misèria; però no, en condicions normals. En condicions normals, agafen el mamarratxo de torn, li fan cometre els crims que ells volen que cometi, i una vegada comesos, els arraconen, perquè el que senten els sionistes envers l’escòria, és que són pura escòria goyim. Oi, Illa? Oi, Darías? Oi, Vergés? O per què us penseu que de l’assassí de nens Argimon, encara no hi ha hagut cap paper higiènic que hagi constatat cap assassinat del conseller? Els jueus, amics meus, els jueus diuen que s’ocultin les morts, i els cagaguano obeeixen, llepen llapis i esnifen cola, i el genocida de sanitat ingressa els sobres plens de sang, almenys, fins que els amos el retirin.

I de la mateixa manera actua, per exemple, el criminal Marlaska, ascendit per la lògia i la màfia sionista a ministre de la invasió. I el deficient total obeeix, amb aquella parla tan dinàmica i nítida que té:

https://t.me/resurgente2020/50432

AIXÒ ÉS ALTA TRAÏCIÓ, VIOLACIÓ DEL DRET INTERNACIONAL, EMPARA I PROTECCIÓ DE DELINQÜENTS, DEIXADESA DE FUNCIONS (SEGURETAT DELS NACIONALS), ATEMPTAT CONTRA L’INTERÈS PÚBLIC, MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS, DISCRIMINACIÓ RACIAL – A MÉS A MÉS, CONTRA ELS AUTÒCTONS -, ROBATORI DE DINERS PÚBLICS, COL·LABORACIÓ AMB LES ORGANITZACIONS CRIMINALS QUE ELS IMPORTEN, MÀFIA... però el Malaska n’està content, amb el seu marit i tot, que feliços que són!, que els jueus han arranjat la carrera del criminal que l’hauria perduda seguint les sentències de la justícia europea; però ja sabeu, que els jueus estan molt per damunt de la Justícia Europea i de tota Justícia, com ho veiem des de fa més d’un segle, i cada dia.

I com són idiotes sense remissió ni recuperació possible, passa el que veureu tot seguit. Què no passarà, si els responsables de sanitat es dediquen a materialitzar un genocidi!

https://t.me/RosselloCM/81471

Però el govern, com és molt solidari i comprensiu, perquè està farcit de gossos castrats i covards que llepen els peus i el que no són els peus dels circumcisos, i les putes inútils i idiotes de l’harem, que estan especialitzades en les mateixes tasques i en l’exhibició constant de la idiòcia que les vesteix senceres, doncs malbaraten els diners dels espanyols i els desvien per a protegir qui no és la seva responsabilitat de protegir, això sí, amb els diners dels ciutadans:

https://t.me/RosselloCM/81475

No cal dir que tots els diners que el gos de Soros i el cor de les putes han desviat a les mans dels criminals sionistes, tant, com els diners que la ‘humanitat’ que vessa de tots ells, homes despresos i sense interès personal ni egoisme, menys encara, res de relacionat amb narcisismes ni patologies similars, doncs, aquests diners malversats, en justícia, són ells els qui els han de reposar a les arques de l’Estat. La caritat comença en un mateix. Jo no puc donar a un pidolaire diners del meu amic o del meu germà. Doncs, els criminals que maten els espanyols, permeten la invasió d’exèrcits estrangers de paisà, però armats amb mòbils i vestits com cal pels jueus, i roben a tort i a dret mentre destrueixen, en tot, el país, que no hi ha aspecte ni departament que no hagi estat destruït pels sicaris idiotes dels sionistes; doncs, tots aquests diners malbaratats és just que els reposin els delinqüents de les cases de putes i dels urinaris. Que el gos de Soros vol protegir-los de les sagnants guerres de països en pau, doncs, que els protegeixi amb els seus diners, que si és per la resta d’espanyols, ja poden tornar a les guerres dels països en pau, que és on haurien de ser. I de la mateixa manera, si els vol soplujar, que ho faci a casa seva, com el Macron. I si vol ajudar el cosí pobre dels jueus, o sigui, el pallasso d’Ucraïna, que ho pagui de la seva butxaca, que si és per la majoria d’espanyols, potser farien una recol·lecta per tal d’eliminar el mamarratxo, que a més de mamarratxo, és un còmic deplorable.

Però el gos de Soros els envia als pobles, a colonitzar:

https://t.me/RosselloCM/81476

I més avall teniu la prova que el govern criminal i assassí del gos de Soros i els sionistes, són els qui dirigeixen aquesta nova modalitat de tràfic d’esclaus, diferent de la primera, perquè en la primera, els esclaus eren enviats per a ser esclaus, i ara els envien per a ser els nous amos del país, una feina que la Genociditat de Soroslàndia s’afanya a complir, que tot el que put a jueu, els fa posar-se de genolls. Ja m’enteneu:

https://t.me/RosselloCM/81485

I amb tot això, arribem a aquestes escenes surrealistes, només concebibles en deficients mentals i en els despropòsits humans que l’escòria dels sionistes ens han fet creure que són polítics, quan no són més que carn de manicomi. Enteneu ara perquè els sanatoris mentals, els manicomis, els frenopàtics i les cases de bojos han desaparegut? Han estat traslladats als antics governs de cada nació i comarca. Diguem-ne, que els han repartit. Això sí, els més perillosos de tots els bojos els trobareu als governs, i els que se sotmeten a les drogues, als urinaris. Coses de jueus i de tarats.

https://t.me/RosselloCM/81468


CAL ACABAR AMB EL SISTEMA:

EL GOVERN, ELS CRIMINALS DELS JUTJATS,

ELS DELINQÜENTS UNIFORMATS,

I SI CAL,

ROMANDRE SENSE EXÈRCIT,

QUE PER A TENIR

TRANS I HOMOS A PARTS IGUALS

QUE DONES I MAMARRATXOS,

MILLOR NO TENIR-NE.


Fixeu-vos en aquesta notícia: és la gent qui ha de dir què han de fer ‘les autoritats’, o sigui, els retardats mentals:

https://t.me/resurgente2020/50445


I després de tots aquests lamentables despropòsits, acabem amb una mica d’humor:

https://t.me/RosselloCM/81492.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada