diumenge, 22 d’octubre del 2023

EL POBLE CONTRA EL MAL


No crec en la intel·ligència del poble, més aviat estic convençut de la seva estultícia, això no obstant, sí que és cert que en el poble hi ha un sentit ètic i moral majoritari, que és el que no trobareu entre polítics, jutges, forces de seguretat, metges i altres professionals, que els jueus saben molt bé triar l’escòria social per a fer-la respectable en tant que esclaus de la voluntat sionista. I la cosa els funciona, de moment. Però ja hi ha mar de fons, hi ha vídeos, manifestacions espontànies en converses i escrits que demostren que la gent comença a veure on són els enemics. I aquest és el primer pas. La intel·ligència no és una característica del poble, sense dubte, però el sentit de la Justícia, sí. I recordo ara el violador que va donar origen a l’ADL, l’associació de criminals jueus a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, i com el poble el va ajusticiar quan els sicaris dels sionistes pretenien commutar-li la pena capital per perpètua. La gent no és intel·ligent, però té un sentit profund de la Justícia, i, si aquest sentit ha estat malmès en les darreres dècades, ha estat per l’acció dels criminals que serveixen els terroristes de Sió, com ho veurem en aquest episodi.

Entrem en matèria i vegem què és la Genociditat de Soroslàndia, que comanda l’escuder del menja-senglars, sempre a les ordres del sionisme català, els amos de la satrapia. Els polítics són traïdors, perquè en cap moment els preocupa la responsabilitat que han assolit, sinó que només els provoca malsdecap el fet de com aprofitar-se (robar) gràcies a aquesta responsabilitat que fingeixen, perquè saben que tenen carta blanca mentre obeeixin les directrius de destrucció dictades per la corresponent Sinagoga de Satanàs. I així els criminals de la Genociditat breguen per l’aniquilació del poble de Catalunya, tietes i ‘tiets’ inclosos:

https://t.me/RosselloCM/81254,

és això, normal? Per al mamarratxo que insulta la institució que representa amb la seva sola presència i la colla de criminals que li fan de cor, com per als insectes i paràsits de l’urinari del zoo, això és un enriquiment. Alegreu-vos-en, que aviat, parlareu àrab com a llengua oficial, castellà de segona, per allò d’entendre’ns amb el món, i a casa, en la intimitat, enraonarem la nostra llengua, allò que ha estat destruït pels nostres polítics, junt amb la tradició, la cultura i la idiosincràsia catalanes. Perquè la realitat que ens han fabricat els traïdors és aquesta:

https://t.me/RosselloCM/81278,

i els amos jueus dels traïdors de Catalunya els ompliran d’elogis i beneficis per haver assolit de fer del català mascle i cristià, un musulmà mediocre i acollonit, un ‘bonista’, un perfecte idiota que s’alegra de veure morir el poble i la història. Si veieu el mamarratxo del prostíbul de la plaça sant Jaume, doneu-li records de part meva.


Tots els polítics, jutges, responsables de les forces de seguretat i professionals són peons miserables del sionisme, com ho podem comprovar en les manifestacions populars de suport als palestins i als drets humans, mentre que la xurma política, judicial, els esbirros i els ‘experts’, reten homenatge i demostren l’absoluta submissió als seus amos, els jueus, perquè l’abjecció i la indignitat de tots ells els permet de ser traïdors als seus i botxins dels enemics, per supèrbia i idiòcia a parts iguals. Les imatges d’arreu d’Europa ho demostren. Ells estan amb els assassins; la gent, amb les víctimes, com sempre. Per això cal girar la truita i assassinar els assassins, o sigui, fer justícia, i alliberar les víctimes de tot occident de les urpes sàdiques dels sionistes. Vegem unes manifestacions a Londres, Sidney i Barcelona:

https://t.me/RosselloCM/81259

O aquesta demostració del fet que tots els governs occidentals són els enemics declarats dels respectius pobles:

https://t.me/RosselloCM/81262,

per això, a les manifestacions cal reclamar la RENDICIÓ INCONDICIONAL DELS ASSASSINS I CRIMINALS DE LA PARTITOCRÀCIA, cal declarar-los la guerra obertament. Ells són els nostres traïdors, i als traïdors cal pagar-los amb la moneda amb què sempre se’ls ha pagat.

La prova la teniu en aquestes imatges dels alemanys a Düsseldorf comparades amb l’activitat del criminal sionista que els dirigeix. La gent manifesta la seva voluntat de justícia i el sicari dels criminals s’agenolla davant dels seus amos:

https://t.me/RosselloCM/81283

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4480349,

si pensem que el mamarratxo de Schulz, un gos castrat dels més mansos i deficients mentals de tot el continent, serveix els botxins d’Alemanya, aquells que han tractat de destruir-la des de 1914, i que la sotmeteren amb mentides i a sang i a foc l’any 1945, què creieu que li haurien de fer els alemanys? Un monument? No oblideu que aquest mamarratxo, com tots els dirigents sionistes d’Alemanya després de la victòria dels ‘bons’, roben els alemanys per a mantenir els seus destructors. En fi, fins que la gent no aplegui la intel·ligència a la justícia, viurà sempre enganyada.

CAL TRENCAR LES CADENES

QUE IMPOSEN ELS GOVERNS CRIMINALS

I POSAR-LOS-LES ALS COLLS.

LES CADENES NO SÓN NOSTRES,

SÓN SEVES,

TORNEM-LOS-LES.

NOMÉS AIXÍ ENS ALLIBERAREM

DEL TERROR SIONISTA.

I què dir de l’escòria mèdica? Vegeu l’anunci dels assassins del Camp d’Extermini (abans denominats hospitals) La Paz:

https://t.me/No_plandemia/6563,

a més a més, en un estil molt jueu, tot parlant-nos de contes. Avui, un metge que recomana la vacuna és un assassí, que aconsegueixi l’objectiu o no dependrà del verí dels jueus, però la intenció provada del ximple amb estetoscopi és assassinar: perquè la vacuna no és una vacuna, perquè la vacuna és un experiment i perquè la vacuna mata i desgracia. Si això no ho sap l’imbècil de torn amb estetoscopi, evidentment, la indigència cognitiva del mamarratxo és incontestable. Però els assassins del Camp d’Extermini La Paz inciten la gent a matar-se.

D’altra banda, no oblidem la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic:

https://t.me/No_plandemia/6555

https://t.me/No_plandemia/6564

https://t.me/resurgente2020/50304

i els cagaguano – de veritat, aquests desgraciats, no tenen família? Ningú que els estimi? Algú que els digui pel nom: porcs. -, aquí els teniu repetint la contrasenya dels amos com a veritables subnormals, que és el que són:

https://t.me/resurgente2020/50306

ni capaços de trobar un gir a la frase o un sinònim, no. Així els ho diu l’amo jueu, i ells recullen els mocs del nas amb les mans i el transcriuen al paper higiènic. No em direu que una feina com aquesta hauria d’estar prohibida, i els deficients mentals que la practiquen reclosos en centres per a minusvàlues cerebrals i analfabets sense ètica. Mare de Déu, quina colla de subnormals integrals!

https://t.me/noticiasNOM/1830,

i un comentari a aquesta notícia que em sembla convenient de traslladar al blog, i que signa Juan García:

https://t.me/noticiasNOM/1830?comment=37913.


I, és clar, us preguntareu: I com és això possible? Per què, miris on miris, et trobes retardats mentals i indigents cognitius, a part de les més comunes i profundes discapacitats intel·lectuals bàsiques? L’escola, amics meus, l’escola. NO HI HA CRIM PITJOR CONTRA UN INFANT QUE DUR-LO ALS CENTRES DE DESTRUCCIÓ QUE SÓN LES ESCOLES. No per altra raó, tots els criminals i analfabets que han comandat la destrucció del sistema educatiu han de ser necessàriament executats. Us podeu imaginar el mal que han arribat a fer aquests ignorants amb ínfules i sentiment de superioritat!, essent com són criminals, només criminals, sense principis ni ètica, sense dignitat ni honor, decència ni vergonya. Això han estat i són tots els lil·liputencs mentals que dirigeixen els centres d’intoxicació educatius. Frank Zappa, el músic, fixeu-vos què ens deia, ‘en aquells anys’, quan l’educació començava a ser destruïda sistemàticament pels maçons i els jesuïtes a les ordres, sempre, dels amos sionistes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16223,

A L’ESCOLA ES DESTRUEIX SISTEMÀTICAMENT LA CREATIVITAT I ELS SENTIMENTS NOBLES, i per a prova, uns magnífics exemples de les reaccions naturals entre nens. Destruïm els nens – ja no dic ara! - quan haurien d’aprendre d’ells, perquè ells conserven la innocència, i amb la innocència no hi pot haver mal. Vegem aquest breu vídeo que demostra la natural empatia humana que l’escola aniquila:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7151,

i ara els enviem a les escoles perquè el govern els ensenyi a violar-se! No creieu que el que hauríem de fer és violar la vida dels educadors?

UNA SOCIETAT LLIURE

ÉS IMPOSSIBLE AMB EDUCACIÓ PÚBLICA.

I després d’aquest recorregut per tots els mals que ens han regalat els sionistes, entrem en un espai reservat per a aquestes escòries:


EL RACÓ DELS NOSTRES ‘ESTIMATS’


Res millor per començar aquesta secció que saber què deia un jueu a l’urinari públic dels Rothschild a Israel. Menachem Begin, 25 de juny de 1982. Casualment, i suposo que per aquestes paraules i ideologia, fou Premi Nobel de la Pau, com els assassins de masses Kissinger, jueu també, o el ximpanzè mascota del sionisme, el mamarratxo Obama, l’africà que governà la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, als blancs.

https://t.me/RosselloCM/81273.

I això, es veu que ho porten a la sang, perquè fixeu-vos el raonament del genocida Netanyahu, que per això ha arribat on és ara:

https://t.me/RosselloCM/81256,

ningú no em negarà que matar nens els excita. I si no són nens, innocents. Bé, matar, a ells, els va bé de matar-ho tot, però si els deixes triar: primer els nens (si pot ser, després de violar-los; però sí no, també els val) i si no poden ser nens, aleshores innocents i indefensos. Després qualsevol cosa, que ells, en això, no els manca generositat.

Vegem l’impagable consell que ens dóna la sagaç ‘intel·ligència’ del criminal contra la Humanitat, el Rothschild Klaus Schwab, en la lluita contra la immensa mentida del canvi climàtic que oculta l’empobriment continuat de les classes mitjanes:

https://t.me/RosselloCM/81276,

imatges similars d’aquestes bombes sobre rodes, les trobareu a carretades a la xarxa. Suposo que com poden matar, els fan bon servei. Veurem si no els poden activar a distància, que en aquestes coses de destruir i aniquilar, en això, ningú millor que un jueu sionista; d’això podeu estar-ne ben segurs.

Vegem què ens diu Rick Wiles sobre Netanyahu (Ja el vaig posar, aquest vídeo, però el considero oportú perquè reforça el nostre coneixement quant a la ‘bondat’ dels bons):

https://t.me/voluntasoficial/8097,

i tot seguit, vegem com ens explica qui mana a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/voluntasoficial/8098.

Per si algú dubta que els posa de matar qualsevol cosa, vegeu aquesta notícia:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7163

I conclouré l’apartat dels nostres ‘estimats’, amb una notícia que no ens aporta quina és la font, i de la fotografia, tampoc res no podem deduir quant a la veracitat de la notícia que exposa, però val a dir que podria ser un indici que els sionistes pretenen provocar un conflicte a gran escala, no ho dubteu!: amb l’arrasament d’Israel, perquè, posats a matar, els sionistes ja sabeu que no tenen límit, de fet, no oblidem que pretenen de carregar-se set mil milions de persones perquè ja no els fem falta, que ara tenen robots, i ells no mengen com la merda dels animals goyim:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7157.


I fem un espai, per a deixar el final per a la germana d’Adolf Hitler, en una interessant carta a la premsa, l’any 1957 (Val a dir també, que no hi ha font. Tanmateix el text és prou rellevant i diu prou veritats perquè sigui convenient de llegir-lo). El començament és memorable, a part de veritat:

https://t.me/voluntasoficial/8100.

Qui m’havia de dir a mi que, al final, aquest bon home despertaria les meves simpaties? Si bé és cert que sempre he sentit admiració per aquella manifestació d’unitat en un poble, sempre havia pensat que era per causa del terror, i no perquè el seu líder fou qui els alliberà del terror jueu. Rectificar és de savis, hom diu.


FIXEU-VOS:

L’ENEMIC ÉS SEMPRE EL MATEIX

PER A TOTS ELS POBLES.


P.S. Els ‘Altres’ continuen augmentant en nombre. Aquests misteriosos ‘sense pàtria’ es veu que senten devoció envers les veritats que tracto de portar a aquest humil blog.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada