dilluns, 9 d’octubre del 2023

LES MATANCES SIONISTES


D’acord amb les notícies que rebo, certament, ‘la guerra d’Israel’ és una matança sionista; que ja sabeu que és la principal activitat d’aquests criminals professionals. Vegem les notícies i les opinions que ens arriben sobre l’intent sionista de muntar un espectacle dantesc a l’Orient Mitjà i, de resultes, a Europa.

Aquí teniu la ‘proporcional’ venjança sionista a l’atac de bandera falsa dels sionistes:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6985

Vegem què han fet, durant aquests anys, els sionistes en els territoris robats als palestins:

https://t.me/voluntasoficial/7900

Amb aquests antecedents, ja podem escoltar a David Icke i el seu parer sobre aquest nou teatre jueu, on tots els actors responen als mateixos directors:

https://t.me/No_plandemia/6470

I tot seguit, un bon amic dels nostres amics, en Adam Green:

https://t.me/voluntasoficial/7898

L’evidència és tan òbvia, que només els babaus i els governs no se n’adonaran:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16103

Els mitjans sionistes enganyant, com sempre, els seus esclaus a la Reserva Federal:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6981

Aquest n’és el resultat:

https://t.me/resurgente2020/49983,

per cert, és molt interessant d’investigar l’atac al U.S.S. Liberty, l’any 1967. Cerqueu la informació, perquè és prou eloqüent quant a què són els sionistes, i que tant els és què matar, la qüestió és matar, com ho han fet amb els ciutadans d’Israel, tots, assassinats pel sionisme internacional, no ho oblidem.

I la prova: ves per on!, els dirigents d’Israel ho sabien:

https://t.me/resurgente2020/49978

Robert F. Kennedy jr. en una exhibició majúscula d’indecència i traïdoria. Molt de compte amb aquest esclau dels sionistes, un covard miserable que dóna suport als assassins del seu oncle i del seu pare:

https://t.me/voluntasoficial/7923

L’assassina de masses i sionista antieuropea, el màxim criminal de la història continental, no ha dubtat a expressar ‘l’opinió de tots els europeus’!

https://t.me/resurgente2020/49984,

L’EXECUCIÓ D’AQUEST MONSTRE

ÉS UN IMPERATIU SOCIAL A EUROPA.

Tanmateix, i els sionistes ho saben, ja massa gent sap que són ells el mal del món, com ens ho ve a dir Clare Daly en resposta al tuit de l’assassina de masses i criminal sense precedents Ursula von der Leyen, el més perillós delinqüent lliure a Europa:

https://t.me/resurgente2020/49979

El sionisme internacional decidit a provocar un conflicte a gran escala, una volta que el pallasso jueu de Zelensky no els ha servit per als seus interessos:

https://t.me/No_plandemia/6471.


Que hagin d’actuar d’una manera tan barroera i evident, demostra que comencen a estar contra les cordes. No oblideu però, que les rates quan estan acorralades són molt perilloses, i aquest és el cas de les escòries rèptils dels Rothschild i els assassins de la màgia corporativa associada. Malgrat tot, els assassins no cessen amb l’enverinament massiu amb els tòxics https://t.me/resurgente2020/49988, continuen promocionant la idiòcia del canvi climàtic, ara amb el suport dels deficients mentals amb estetoscopi, una mena d’idiotes, veritablement, perillosos, perquè són assassins sense pietat ni remordiments: https://t.me/resurgente2020/49990, com ho demostra el que està passant al Canadà de la puta retardada del jueu Schwab, el Justet Trudeau, que és incomprensible com algú encara no li ha esberlat la vida: https://t.me/resurgente2020/49993, i val a dir que amb tota justícia, i per tant, sense que a qui alliberi el Canadà d’aquesta ignomínia amb forma humana, pugui ser considerat des de cap punt de vista com un assassí, sinó que ha de ser entès com l’executor pràctic de la més gran justícia efectuada al Canadà en la seva història. I a més a més, els jueus no cessen en la destrucció sistemàtica dels fonaments de la civilització occidental: https://t.me/voluntasoficial/7947, i tot això, mentre controlen els mitjans i allò que s’hi diu: https://t.me/voluntasoficial/7926, i mentre roben, com sempre, els béns i les propietats de la gent, amb la megacorporació criminal BlackRock, sense necessitat de proves, la consolidació de la màfia universal, dirigida casualment per jueus, i que està duent el món a la perdició https://t.me/voluntasoficial/7910, almenys, fins que la gent s’adoni que darrere de TOTES I CADA UNA DE LES DESGRÀCIES DE CADA DIA, SEMPRE HI HA EL SIONISME JUEU, SEMPRE, DE SEMPRE, MIRIS ON MIRIS, I TOQUIS EL TEMA QUE TOQUIS.

Sense anar més lluny, comprovem-ho amb la colla de criminals del Govern d’Espanya i la banda de lladres de l’‘Agencia Tributaria’, l’organització de saqueig i coaccions més terrible del país, una colla de degenerats dedicats exclusivament al robatori:

https://t.me/No_plandemia/6473,

CAP D’AQUESTS CRIMINALS HA DE DEIXAR DE REBRE

EL RECONEIXEMENT PÚBLIC DEL POBLE:

PER A TOTS, UN TROS DE CORDA.


SEGUIREM INFORMANT DE L’ATAC SIONISTA CONTRA EL MÓN.

LA BATALLA FINAL HA COMENÇAT.

EL PRINCIPI DE LA SEVA DEFINITIVA FI,

ENCARA QUE PUGUI COMPORTAR LA NOSTRA,

EL CAS ÉS NETEJAR EL MÓN I PER SEMPRE

D’AQUESTA ESCÒRIA INFECTA I ABJECTA.


P.S. Com a comentari, els anuncis de Catalunya Ràdio són el més pur servilisme a la intoxicació sionista. Pura vergonya! Tanmateix, amb els gossos castrats del Prostíbul de sant Jaume i els insectes i males bèsties de l’urinari públic, què podem esperar, si tots s’abaixen les calces així que veuen una quipà. Han destruït Catalunya, i l’han convertida en un reflex d’allò que són ells: un femer. Soros i els socis jueus, això sí, més contents que un gos amb un os.

I per cloure la jornada d’avui, la realitat de la televisió:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4448870.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada