divendres, 20 d’octubre del 2023

EVIDÈNCIES QUE FAN VERGONYA I FÀSTIC


Naturalment, als pocavergonyes, als criminals i assassins a sou que són els titelles dels sionistes, certament que per causa de la indigència cognitiva i l’absència de coneixement de qualsevol indici d’allò que és un principi ètic, totes les evidències a ells els semblen conjectures, sense saber ben bé què és una conjectura, més enllà de sospitar que són ‘coses que passen’. Així són tots els criminals i els assassins amb càrrecs en totes les institucions públiques de tots els governs occidentals. Els gossos castrats i les putes inútils i idiotes (de les quals l’harem de Soros a Soroslàndia és el més assortit de deficients mentals, retardades cognitives i desperfectes cerebrals; essent-hi ministres, les més patètiques de totes les putes inútils i idiotes) roben, menteixen, callen i obeeixen els crims que els amos els manen, sense el mínim escrúpol, lluny de qualsevol remordiment i a anys-llum de qualsevol reflexió, un fet impossible en elles, per mancança absoluta dels instruments per a practicar-la. Els amos els han ensenyat la màxima del criminal i terrorista número u del món, George Soros, casualment jueu, i que no es mor mai, quan va dir allò de: «Si no ho fas tu, ho farà un altre». Aleshores, per a què has de tenir en compte aspectes morals? Obtens el benefici, perjudiqui qui perjudiqui, i tu tranquil·la, que si no ho fas tu, ho farà un altre i el resultat, per als perjudicats, serà el mateix. I les putes, cada dia més ufanes i insolents, com els gossos castrats, cada volta més dèspotes i orgullosos, traeixen els pobles, en maten la ciutadania i els roben, perquè si no ho fan ells, ho faran uns altres. Són així de limitats!

EL MAL D’OCCIDENT ÉS LA PARTITOCRÀCIA:

LA MÀFIA SINISTRA I CORRUPTA

QUE S’EMBLANQUINA AMB EUFEMISMES I MENTIDES:

LA DEMOCRÀCIA.

Però vegem les evidències que fan vergonya i fàstic, i descriuen els responsables com a éssers abjectes i dignes d’execució sumària, sense dilacions ni pèrdues de temps amb defenses impossibles.

L’Holocaust sionista amb els verins jueus és una EVIDÈNCIA que cap excrement amb toga investiga, cap col·legi de mata-sans sospita i cap cagaguano exposa, si no és per a culpar de la mortaldat en joves a qualsevol diarrea mental del cagaguano responsable, el qual se sent feliç, perquè l’amo del galliner de les bèsties miserables i covardes del paper higiènic o la finestra de l’oprobi, el premia per la idiòcia que se li ha acudit, així sigui que moren per les drogues, per prendre el sol o per jugar a futbol, tant se val, que mentre ocultin la matança dels amos, els cagaguano són feliços. https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4473482. Val a dir, que la feina de periodista sempre m’ha semblat, llevat dels que investiguen, la feina més baixa i miserable que es pot realitzar, i avui ja en tinc la convicció. Es pot arribar a ser tan poca cosa?

Mentre els assassins dels governs maten les poblacions, roben tot el que poden, amb invenció d’impostos https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4475938 i normatives que descriuen la indigència mental dels mamarratxos, com ens ho demostra el fet que el gos castrat i criminal del ministre Escrivà, que no sé quina mena de secció del bordell representa, https://t.me/RosselloCM/81089 malversa 50 milions d’euros dels espanyols (fa ús de vuit-mil milions de les antigues pessetes!, com si fossin seves), per a mantenir l’exèrcit d’il·legals que cada dia entren al país, guiats pels sicaris de Soros (la banda criminal Open Arms, entre ells), conduïts pels gossos analfabets de la Guàrdia Civil fins a port segur, on l’Organització Criminal Creu Roja distribueix els diners robats als espanyols entre els delinqüents (entrar en un país sense els requeriments documentals necessaris, sempre ha estat un acte delinqüencial). I d’altra banda, la genocida i màxima criminal mai nascuda a Europa, Ursula von der Leyen, ha malbaratat 90000 milions d’euros de tots els europeus (gairebé 15 bilions de les antigues pessetes, si no m’he errat en els càlculs) per a lliurar-los al pallasso jueu d’Ucraïna https://t.me/RosselloCM/81168. És evidentíssim que aquests criminals, TOTS ELS POLÍTICS OCCIDENTALS, viuen del robatori i de la destrucció de les nacions respectives, les quals coses, de tota la vida, són actes d’ALTA TRAÏCIÓ, i que, lògicament, tota la vida s’ha castigat amb l’execució de la tifa en qüestió. Esperem que hi haurà un moment que la gent digui prou, i només cal que algun d’aquests criminals, com el lliberticida i mamarratxo integral del Thierry Breton (només l’heu de veure per a saber que és un gos castrat i servicial fins al vòmit), l’escòria que els sionistes han col·locat en la Corrupció de la Sinagoga del Femer Europeu, sigui ajusticiat com Déu mana, perquè comenci a girar-se la truita.

Aquests sinistres criminals protegeixen els CRIMS DE GUERRA D’ISRAEL, perquè aquesta és la ‘masia’ dels Rothschild i la resta de sionistes internacionals, i els amos els han dit que així com ‘el conte dels contes’ és una veritat inqüestionable, aquesta veritable i repugnant massacre d’innocents, no existeix, i que facin tot el que calgui perquè ningú pugui denunciar els assassins dels Rothschild i els sionistes com el que són: ELS ASSASSINS INVETERATS I EL MAL DE LA TERRA, LA GANGRENA DEL PLANETA. I el Breton, amb el posat de gos castrat i pinxo faldiller, s’enorgulleix de protegir el mal contra els interessos dels seus representats, en un acte de repulsiva traïció, mentre borda des del faristol contra els enemics dels amos... No m’equivocava pas quan abans d’entrar a formar part del femer de la Sinagoga, advertia que seria la fi del continent.

LA U.E. HA DE SER ABOLIDA,

I

ELS CRIMINALS, EXECUTATS.

PER DIGNITAT, NOMÉS PER DIGNITAT.

Mentre el criminal de guerra Netanyahu assassina innocents, per a més plaer de l’escòria sionista, Christine Lagarde, casualment jueva, amb un somrís, ens exposa que el Banc Central del Rothschild començarà les primeres proves per a poder implementar la moneda que significarà el robatori de tots els béns dels europeus, perquè ELLS seran els únics amos dels teus diners i tu l’esclau que viuràs, si obeeixes les abjeccions dels seus dictats. Hi ha algú que pensa que cal una moneda com aquesta? Algú té problemes per a pagar? Ningú; només els lladres de tota la punyetera vida, els banquers, que ara volen donar el cop final i definitiu.

L’evidència de les mentides, del terror que contínuament escampen, la comprovem avui amb l’amenaça d’atemptat terrorista a Espanya, val a dir, un atemptat que serà exclusiva responsabilitat del govern i dels copròfags de l’urinari públic, perquè han estat ells els qui han permès l’entrada dels ‘possibles terroristes’ (si no és el mateix CNI) per deixadesa de funcions en el control de les fronteres. No hi pot haver cap excusa que els exculpi. Si hi ha un mort per atemptat terrorista, el primer responsable i culpable és el gos de Soros i el seu govern en ple, i per haver obviat la responsabilitat del control, tot l’urinari públic, sense excepcions. Esperem que només sigui una estratègia per a mantenir la població en el terror (la qual cosa és TERRORISME D’ESTAT) i que no hàgim de comptar amb més morts assassinats pel govern i el parlament del gos de Soros, que amb la matança amb els verins que el gos anomenava ‘llibertat’, ja n’hi ha hagut prou. Tot el que no sigui l’execució dels responsables serà una infàmia per a tots els espanyols. Perdonar els pitjors criminals i assassins que mai han governat la nació, seria l’ultratge més vergonyós del poble espanyol. Confio que hi haurà reacció, més d’hora que tard, malgrat els LGTBIJKQ+ de caqui, que es pinten les ungles i s’ensenyen les armes en els lavabos, o els psicòpates que han reforçat les forces i cossos de seguretat de l’Estat, que són, avui, ni més ni menys, que els vigilants dels camps de concentració, i que amb tota la indignitat del món, mengen del que roben als presoners que vigilen – com si fossin Soros qualsevol -; aquesta és la deshonrosa activitat d’aquests miserables. Qui m’hauria de dir a mi que trobaria a faltar els alçaments militars que acabaven amb els règims establerts! Tanmateix, mai com avui no ha estat més necessària la revolta militar contra els traïdors polítics i judicials! I tan fàcil que seria que els respectius exèrcits de les nacions, alhora, conquerissin i alliberessin els seus pobles dels sicaris sionistes! Però els militars, entre passada de rímel i pólvores per al cutis, les calcetes als turmells, esperen que els jueus els passin revista. Us podeu imaginar una ignomínia més escandalosa? Doncs, aquesta és la realitat dels de caqui amb pins a la pitrera. Ni honor, ni dignitat, ni paraula, ni res de res. Obediència als traïdors i als enemics de ‘la pàtria’, o sigui, que s’han omplert de glòria!


Tot el caos és producte que tenen la situació descontrolada, d’altra manera haurien procedit passa a passa, sumint el poble en el terror, però destruint-lo de mica en mica, amb mentides i verins, amb l’estafa climàtica i la necessitat del nou ordre mundial. Però s’han vist obligats a provocar dues matances rituals, tothora amb l’amenaça d’una possible guerra mundial nuclear - que, es miri per on es miri, a gran escala és impensable; i si no impensable, idiota -, s’han vist obligats a accelerar l’entrada de musulmans a Occident per tenir la quinta columna dins de territori enemic – no oblideu que l’odi dels jueus sionistes és contra Europa – i breguen per a accelerar el robatori de tots els béns dels occidentals, perquè falla la mentida del canvi climàtic i les ciutats-presons de quinze minuts, falla el control digital, falla la matança silent i discreta amb els verins jueus, i els falla tot. De fet, no m’estranya, perquè per a fer qualsevol cosa de profit necessites gent capaç i intel·ligent, no gossos castrats i putes inútils i idiotes arreplegades de vés a saber quina claveguera, perquè amb miserables, només et pot sortir una obra miserable. I si hi afegiu que ‘els autors’ són l’abjecció més extrema, què voleu que resulti d’aplegar l’abjecció amb la misèria humana?


DESOBEDIÈNCIA I DENÚNCIA DELS CRIMINALS.

SI QUAN ES VOLEN IMPOSAR

NO HI HA RENDICIÓ,

LA GUERRA LA TINDRAN PERDUDA.

ELLS SÓN POCS I FALSOS,

NOSALTRES MOLTS I PLENS DE RAÓ.


LA GUERRA CONTÍNUA.

ESMOLEU LES FALÇS,

QUE L’ESTIU ARRIBARÀ!

https://t.me/counterpropaganda20/11304.


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4475950

EL GOYIM HO SAP.

https://t.me/RosselloCM/81159.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada