dissabte, 14 d’octubre del 2023

LA GUERRA: EL SIONISME CONTRA EL MÓN

 

https://t.me/Disidenteincontrolado/16155

https://t.me/RosselloCM/80770


No hem de perdre la perspectiva. Aquesta guerra muntada pels sionistes, no és una guerra contra els palestins, és una guerra contra tots els pobles del món (Israel inclòs). Van muntar la guerra a Ucraïna amb el pallasso jueu i miserable, però la reacció europea (de la gent) contra la guerra, els va fer veure que no aconseguirien una matança ritual amb aquest muntatge, i per això, han tirat pel dret: Israel, la nació més odiada per tota la Humanitat, i paradoxalment, la més venerada i respectada per les escòries criminals que dirigeixen les nacions sota les ordres del sionisme internacional dirigit pel BIS, la Banca dels Rothschild i associats. Sacsegen el formiguer, perquè saben que el servilisme dels gossos castrats, covards i traïdors, amb la colla de putes inútils i idiotes dels harems, contindran els respectius pobles, amb violència, si cal, que no per altre motiu els governs comencen a anunciar un atemptat sionista de bandera falsa per a retornar els bens que volen la solució definitiva i lògica per a Palestina (ells sí, el poble més malaurat del món, per obra i gràcia dels sionistes i assassins de masses dels Rothschild, Rockefeller i companyia):

https://t.me/RosselloCM/80784,

quina en prepara el CNI, l’agència terrorista espanyola, responsable dels assassinats brutals de l’11-M i dels de les Rambles de Barcelona? No dubteu que el gos castrat de Soros, així com ha enverinat la població, comparant les vacunes amb la llibertat, permetrà una matança indiscriminada si els amos li ho manen. No en tingueu el mínim dubte, que els sionistes saben molt bé l’escòria que elegeixen per als seus fins. I si el gos castrat de Soros no ha cedit el relleu al mamarratxo amb ànsies dictatorials i deficient cognitiu, a part de soci de traficants de droga, el Feijoo, és perquè, em penso, saben que el gos de Soros farà tot el que se li mani, i val més el conegut, que provar amb la ‘cosa’ gallega, que vés a saber, d’acord amb la discapacitat racional de l’individu - per anomenar-lo d’alguna manera malgrat l’insult a la resta de l’espècie -, quina podria ser la reacció. El gos de Soros ha matat tot el que se li ha demanat, ha traït tot el que havia de trair, ha robat els diners dels espanyols per a regalar-los als criminals sionistes, s’ha comportat com un sicari exemplar, que per això tota la púrria sionista l’ha vingut a veure, del psicòpata eugenista Kill Gates, als Soros, passant pel criminal empresarial Larry Fink. Així doncs, si hi ha un atemptat a Espanya, ja sabeu que el gos de Soros n’és el responsable. No hi ha un sol crim ni delicte que aquest miserable no hagi comès; ni un de sol, per acció, col·laboració o omissió.

El cas és que la guerra dels sionistes consisteix a fer que tothom es mati, mentre ells veuen les imatges per la televisió i se cenyeixen els bolquers que han d’absorbir les pixarades de riure que els psicòpates emeten com a satisfacció dels seus més tenebrosos i abjectes plaers. I pel que es pot veure per Internet, ja deuen estar humits de veure tantes barbaritats comeses per les formiguetes per ells excitades. No penjaré en aquest blog cap de les imatges horroroses que són testimoni de la massacre sionista a Palestina.

ELLS SÓN L’ENEMIC DEL MÓN SENCER:

EL JUEU-SIONISME.

Molt probablement, saben que la barbaritat que han provocat pot arribar a destruir absolutament Israel, ho saben, i potser és el que pretenen, vés a saber!, que tractant amb psicòpates sàdics fins a l’extrem, tot és possible, perquè, al capdavall, els israelians no deixen de ser animals que fan servir per a excitar les matances. El respecte i la consideració sionista envers la vida dels israelians, jueus o no, és el conjunt buit.

Dit tot això, vegem què és el que estan provocant. L’enemic no el tenim davant, sinó al darrere, com tots els traïdors; que és el que són: els traïdors de l’espècie humana. Però vegem-ho amb imatges:

A Vitòria:

https://t.me/resurgente2020/50059

A Itàlia, on la Meloni respon a totes i cada una de les demandes dels proxenetes:

https://t.me/RosselloCM/80787

A Viena:

https://t.me/RosselloCM/80803

Al Regne Unit:

https://t.me/RosselloCM/80805

A Londres:

https://t.me/RosselloCM/80815

Mentrestant, la genocida i traïdora d’Europa, Ursula von der Leyen, el paradigma de criminal per excel·lència al nostre continent, l’abjecció més pèrfida que hem conegut, doncs, l’escòria, representa el paper en l’obra de teatre escrita pels amos i senyors d’Europa, el BIS dels Rothschild i la companyia de criminals:

https://t.me/RosselloCM/80781,

com ens alegraria la Justícia que un míssil palestí hi encertés de ple, oi? No collirien cadàvers, sinó escombraries. I si no em creieu, vegeu com l’assassina de masses canvia el discurs, d’acord amb el guió escrit pels amos de la Sinagoga Europea:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7086,

i això, que d’encertar amb l’objectiu, seria una ofensa per als europeus, que hauríem estat incapaços d’aplicar la més bàsica de les justícies amb els pitjors criminals que mai han trepitjat el continent. És clar, però, que amb el tuf a merda que fan les Ciutats de la Immundícia, em penso que no seran pas els excrements amb toga els qui mouran un dit per a seure en la banqueta dels acusats els criminals contra la Humanitat que els mantenen, com un amo qualsevol manté el seu animal de companyia.


Si ens allunyem d’Europa, val a dir, que fent l’observació abans, del perill que suposa de tenir la munió de musulmans que tenim en el territori; però, si ens allunyem de casa nostra, veurem què passa als països musulmans:

A Jordània:

https://t.me/RosselloCM/80761

A Qatar:

https://t.me/RosselloCM/80767

A la resta del món musulmà:

https://t.me/RosselloCM/80811,

és curiós, oi, l’amor que tothom sent envers els bons? Sense dubte, tots ens equivoquem, perquè si són bons, que ho diuen les lleis, tota la resta som dolents. Només faltaria!


Agafem l’avió, allunyem-nos de la zona de conflicte i aterrem a la Gran Sinagoga, l’ONU, per escoltar les paraules del representant rus sobre la matança que els sionistes dirigeixen amb el personatge teatral, i pèssim còmic, Zelensky, el jueu d’Ucraïna:

https://t.me/RosselloCM/80804,

I jo que sóc molt curiós, em pregunto: 13 empreses estan fent la guerra a Rússia? I de qui seran aquestes empreses? Jo ensumo de qui poden ser, però, com no ho sé, de moment, ho deixaré al vostre arbitri fins que tingui les proves que són empreses sionistes dirigides per jueus. No sé si em faig entendre.

I no ho dic per res, sinó, perquè com coneixem la bondat dels bons, un es fa a la idea. Recuperem ara, aquestes tendres i representatives paraules de bondat, en boca de la jueva, per casualitat, Madeleine Albright:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7092,

o no té raó, la santa! Si cal eliminar mig milió de nens, se’ls elimina. Quina raó hi hauria per no fer-ho? És que de vegades, sou molt primmirats, molt ‘tiquismiquis’ com diuen els castellans!

Recordeu la notícia dels pamflets d’Israel recomanant els palestins que abandonin Gaza, oi?

https://t.me/Realidades_Paralelas/7088,

doncs, es veu que era per a matar-los en la fugida. Qui no comprèn la bondat dels bons serà condemnat a l’Infern. Els ‘pobrets!’, i el que van passar en el conte de l’Holocaust, l’obra de ficció més beneficiosa de la història? Si ells et diuen que fugis perquè així et podran matar sense haver d’anar casa per casa, cal entendre que és per al teu bé i la teva comoditat. És que de vegades els antisemites són el que no hi ha!

I perquè ningú no pugui dir que els bons han fet coses lletges i dolentes, fets impossibles perquè són bons per llei, i de la bondat no pot produir-se un efecte dolent, doncs, els samaritans i pacifistes del Mossad, han clausurat Internet per a castigar els palestins sense Netflix. I no, com diuen els antisemites, perquè no puguin ser transmeses les barbaritats dels israelians, que això, com són jueus, no pot ser, perquè són bons, i bons per llei, que és com una cosa més enllà del sagrat.

https://t.me/Realidades_Paralelas/7090.


Tanmateix, AIXÍ T’ENGANYEN:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7091.


I abandonem la guerra, per acabar l’episodi d’avui, però sense deixar els nostres amics filantròpics que volen la destrucció de tots els goyim per bondat. I vegem com a part de la matança ritual amb la guerra, una cosa molt lletja però que ells financen i, a més a més, s’encarreguen de fer les armes perquè tothom es pugui matar entre si, que la democràcia, ja ho sabeu, és el seu lema. Doncs, vegem l’espectacle d’horror que han muntat a l’Argentina, una de les principals satrapies sionistes de Sud-amèrica, on tenen tot un exèrcit de sicaris traïdors i genocides en nòmina:

https://t.me/RosselloCM/80776,

això sí, el canvi climàtic ens matarà a tots! Però els incendis provocats pels sionistes, no. Aquests incendis no emeten CO2, com els pets dels jueus no emeten metà; són coses de l’estirp de les Potestats Infernals.

I conclourem amb un dels atemptats a la cultura, si bé, cultura-cultura no és, però no deixa de ser l’agressió a una obra (superior a les atrocitats del que anomenen art avui) exposada en un museu. No entro a discutir si hi hauria de ser, però tot i que no hi hauria de ser, no hi ha cap motiu per a embrutar una expressió artística, que cada u fa el que pot.

https://t.me/RosselloCM/80800

A aquests tarats, directes al frenopàtic! La deficiència neuronal, avui, ha de ser considerada una minusvàlua que bandeja de la societat, almenys, si la societat vol continuar existint. Cent savis no milloraran una societat, però un idiota la pot destruir. I d’idiotes, el que és d’idiotes, ens en sobren a carretades, què dic carretades!, trens sencers, què dic!, portacontenidors marítims fins a dalt de tot, i potser estic fent molt, però molt, de curt.

O què em direu d’això:

https://t.me/RosselloCM/80795.


EL SIONISME ÉS L’ENEMIC.

NO MIRIS EL TEU VEÍ,

NO L’ODIÏS PER SER VEÍ.

L’ENEMIC ÉS AL DARRERE,

SEMPRE, DE SEMPRE,

COM SEMPRE.

LA HISTÒRIA HO PROCLAMA A CRITS

SI LA SAPS LLEGIR ENTRE-LÍNIES.

I AVUI, T’HO CERTIFICA EL QUE VIUS:

ELLS SÓN L’ÚNIC ENEMIC

DE LA HUMANITAT.

NO SÓN ELLS ELS QUI VIUEN DEL TEU TREBALL?

NO SÓN ELLS ELS QUI T’ENVERINEN AMB MENTIDES?

NO SÓN ELLS ELS QUI DICTEN LA TEVA VIDA?

NO SÓN ELLS ELS QUI FAN LES GUERRES?

NO SÓN ELLS ELS QUI DESTRUEIXEN LA LLIBERTAT,

LA CIVILITZACIÓ I LA CREATIVITAT?

NO SÓN ELLS ELS QUI GENEREN LA PERVERSIÓ,

L’OBSCENITAT, L’ABJECCIÓ I LA CORRUPCIÓ?

NO HEM DE DISPARAR EN HORITZONTAL,

CAL DISPARAR AMUNT,

ON VIUEN ‘LES RATES’*.


* I em disculpo amb les rates per l’ofensa, que no vull ferir sensibilitats.

P.S. ‘Els Altres’ ja són 61! Vejam si hi haurà més ‘altres’ que països al món? Es veu que els agrada el que escric. És el que té la veritat, que quan la sents i la coneixes, t’atrapa. Una salutació a aquests secrets ‘seguidors’, per bé que el valor es demostra sempre amb la cara descoberta, que només els covards han d’amagar-se, i han d’amagar-se perquè no són més que una mentida per a ells mateixos. Per això, on hi ha covards, hi és fàcil la traïció. Els amics ‘altres’ em comprendran perfectament, perquè les meves paraules els són un mirall. El valor és defensar la veritat a costa de la mort, si cal. La covardia és refugiar-se en qualsevol mentida per eludir la mort. I la mort, estimats amics, és punt de confluència de tot el que és viu. Aleshores, no serà millor viure per la veritat, que no ser com un insecte acorralat, una panerola que s’esmuny per qualsevol forat, fugint de la llum i de l’ombra pròpia?


I DE REGAL:

Les sempre sàvies i humanes paraules del gran Eduardo Galeano:

https://t.me/RosselloCM/80824

Una vinyeta que explica perfectament el conflicte actual:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7099

I acabem amb els bons, primer amb el primer ministre d’Israel:

https://t.me/voluntasoficial/7993,

l’equidistància del sionisme:

https://t.me/voluntasoficial/7994,

i un perfecte exemple del que és la ‘veritat hebrea’:

https://t.me/voluntasoficial/7995.

Per què no els hauríem d’estimar amb passió? Els nostres governants els estimen tot mirant-los el melic amb les calces als turmells. I nosaltres no? No veieu quanta bondat emana la raça dels filantrops? Ja m’enteneu, oi? Ja ens entenem, entre els goyim, ens comencem a entendre, i que ens entenguem és la fi natural de l’enemic. Faran més mal que no us podeu imaginar, però els vencerem, aquesta vegada, els vencerem i per sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada