dilluns, 23 d’octubre del 2023

A VOL D’OCELL


Avui farem un vol, mirarem des de dalt i amb plena llibertat, els crims dels polítics i de la resta de sicaris del sionisme internacional, els nostres enemics mortals. Només enlairar-nos, ja percebem aquest cel contaminat que els governs de tot Occident oculten. No en tinc ni punyetera idea de quina mena de verí o d’intenció maliciosa pot tenir el fet d’aquestes fumigacions, però el que és cert és que són fumigacions, perquè MAI A LA MEVA VIDA, i tinc seixanta anys, havia vist els tels que els avions escampen, ni els cels tan bruts i lletjos. Suposo que el psicòpata Kill Gates hi serà darrere, però el que més m’importa és que si són nocius, ja no dic perillosos o letals, només si són nocius TOTS ELS POLÍTICS HAN DE SER DETINGUTS, PROCESSATS I, DEPENENT DEL MAL, EMPRESONATS PERPÈTUAMENT O EXECUTATS. Ens hem acostumat a veure aquests cels tòxics - o almenys, horribles estèticament - i això no és bo, perquè tenim el dret al cel, només faltaria!, per més que els psicòpates i indigents mentals amb narcisisme patològic es creguin que poden espatllar-nos-el. Només per això, per una qüestió d’estètica i dignitat, ja n’hi ha prou per exterminar TOTA LA XURMA CRIMINAL QUE ES CREUEN POLÍTICS i no són més que gossos castrats i covards i putes inútils i idiotes al servei de la voluntat jueva. Dit això quant als cels, i abans d’entrar en matèria, una notícia del mes de juny però que serveix per il·lustrar el nivell de criminalitat dels psicòpates que han destruït l’educació a les escoles, TOTS ELLS RESPONSABLES DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, per la qual cosa, i sense escoltar-los, és necessari d’executar-los a tots, per cínics, per idiotes, per mamarratxos i per miserables. Espero que puguem arribar a temps de veure públicament els darrers moments del criminal i deficient mental del Reichsführer-SS Bargalló, sicari sionista i destructor del dret al coneixement dels nostres menuts:

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20230603/comprension-lectora-mala-caida-motivos-por-que-88080195, això és el que han fet aquests subnormals tòxics. És més que just que el poble els demani reparació, i com no n’hi pot haver – els nens no aprenen per art de màgia, sinó per la base fonamental que els ministeris d’educació soscaven -, aleshores, morta la cuca, mort el verí.

Sí, a vol d’ocell, serà necessari veure molts de cadàvers, no ho dubteu. D’altra manera, en lloc de molts de cadàvers, gairebé ho serem tots. Ells sense nosaltres: Aquesta és l’elecció feta pels sionistes i els sicaris maçons i jesuïtes (no oblideu mai el fill de Satanàs que han col·locat de cap de l’Església Catòlica per a convertir-la en la seu de les Potestats Infernals).

Sense deixar el prefaci, vegem un breu documental de ‘Noticias NOM’ que ens parla dels criminals que comanden l’extermini, amb intervencions del psicòpata sexual dels Rothschild, Klaus Schwab, i la seva mascota, la mona jueva i homosexual que parla l’anglès d’anar per casa, en una exhibició de les intencions criminals que es proposen i que, lògicament, tots els miserables esclaus, siguin gossos castrats i covards o les putes inútils i idiotes de l’harem, defensen, i mai no se’ls acudirà de detenir-los per a ser jutjats i posteriorment executats com a ENEMICS DE LA HUMANITAT.

https://t.me/noticiasNOM/1833.

I per a entrar en l’Infern que els sionistes ens han muntat, res millor que unes paraules d’Alexandr Solzhenitzin que apareixien ahir en una de les notícies, perquè són pura veritat:

«SABEM QUE ENS MENTEIXEN. ELLS SABEN QUE MENTEIXEN. ELLS SABEN QUE SABEM QUE ENS MENTEIXEN. SABEM QUE ELLS SABEN QUE SABEM QUE ENS MENTEIXEN. I, TANMATEIX, CONTINUEN MENTINT»

No es pot acabar amb la mentida, si no s’acaba amb el mentider. Espero que se m’haurà entès. Al capdavall, on no hi ha mentiders, no hi ha mentides, oi? Doncs, vejam si ens posem les piles i per bé de la veritat, eliminem els idiotes que diuen mentides, perquè la mentida sempre és idiòcia i covardia, la manera de no afrontar la realitat, que per això la tergiversen per a treure’n un profit personal, sense importar-los els altres - per això són psicòpates -, ni la veritat - que per això són deficients mentals -. O podeu concebre una idiòcia més profunda en aquesta vida que no cercar la veritat? A ells, però, donada la misèria que són i la inferioritat animal que representen, no els importa, per aquest motiu poden executar actes criminals sense ni tan sols plantejar-se’n els condicionants morals i ètics, dues coses que a aquestes escòries de la humanitat, no els sonen de res, però de res, de res, com ho veurem en el capítol d’avui, que, finalment, comença:

Que millor, que començar amb les deu estratègies sionistes per a consumar el món de la mentida i l’horror:

https://t.me/counterpropaganda20/11316.

Passem ara als compartiments:

SECCIÓ HOLOCAUST

Un dibuix que explica molt bé la funció dels objectors als verins jueus:

https://t.me/resurgente2020/50316

La feina feta per la genocida Armengol i el premi que avui gaudeix, gràcies als amos jueus:

https://t.me/resurgente2020/50361

Observeu ara uns altres criminals dels governs (en aquest cas els assassins de la satrapia del País Jueu-valencià) com inciten a l’enverinament de la població amb els tòxics dels amos jueus, i adoneu-vos que en aquest anunci, com s’hi diu a la notícia, no hi ha ni negres ni cap dels representants de la intoxicació mental que escampen els sionistes per tota Europa. Només blancs, que al capdavall, és el que els sicaris criminals dels governs han de destruir; i ells, blancs i profundament idiotes i traïdors, s’hi presten, sense saber que més tard o més d’hora ells seran els següents, que ni el qui compra un traïdor, el respecta:

https://t.me/resurgente2020/50321.

Aquí teniu la fotografia del responsable de l’extermini de vells a Madrid: Carlos Mur, assassí de professió, que ara tracta de treure’s les puces del damunt, després d’haver ingressat en el compte bancari els suculents sobres farcits amb la sang dels ancians que aquest criminal matava. L’execució és poca cosa per a una merda integral com això! Perquè a més a més, és covard; de fet, com tota aquesta colla de miserables.

https://t.me/resurgente2020/50348.

I quant a l’Holocaust europeu, alguns europarlamentaris (Puigdemont i els independentistes catalans no els hi veig pas, es veu que l’amo jueu els ha dit: «Això, caca!») han demanat la immediata suspensió de l’extermini. Només vuit!, del miler de criminals i paràsits que exerceixen de copròfags assassins i enemics d’Europa en el Femer de la Sinagoga, per a major glòria del poble elegit que sacrifica, com sempre, víctimes a l’altar de les Potestats Infernals. Només hi trobo a faltar el senyor Terhes i la gran Anderson, que m’estranya que no hi hagin estampat la signatura. Els espanyols i catalans, com veureu, no, perquè Soros els ha dit que això no s’ha de signar, que ara se centrin, que potser caldrà provocar violència entre catalans i espanyols per a major glòria del poble elegit:

https://t.me/resurgente2020/50347.

Per tancar la porta de l’Holocaust, només recordar-vos aquelles sinistres paraules de la jueva i criminal Christine Lagarde, quan ens informava que calia matar els vells com més aviat millor. Compreneu com es dispensen les ordres? Per això, el Carlos Mur, inútil per a tot, va veure l’oportunitat de guanyar uns dinerons i la simpatia dels màxims assassins de la història, i es va posar mans a l’obra, per més que ara s’espolsi les puces amb excuses de mal pagador. Mur: ‘Has assassinat vells, no consideres injust, que no et passin la corresponent factura? Bé que cobraves dels jueus, oi? Doncs, ara és l’hora que els morts et reclamin a tu com a pagament de la factura. Els teus amos ja ho diuen: Ull per ull i dent per dent. Demostra’ls la teva fidelitat! O potser tampoc?’ Els minusvàlids ètics i indigents intel·lectuals són així, pura escòria sense benefici. Per què hauríem de conviure amb aquests tipus d’animals irracionals?


EL RACÓ DELS NOSTRES ‘ESTIMATS’

El modus operandi dels bons:

https://t.me/resurgente2020/50322

Les bromes que tant els agrada de fer als nens, sense distinció de races:

https://t.me/RosselloCM/81295

I una humorista jueva:

https://t.me/RosselloCM/81305,

no hi he posat comentaris. Us els deixo a vosaltres.

Una notícia interessant que porto al blog perquè no és la primera vegada que la veig i està publicada en una enciclopèdia jesuïta al País Basc. Els Rothschild, com veureu, sempre a favor de la formació i la instrucció:

https://t.me/resurgente2020/50324

Ara que ja sabem qui mana a Soroslàndia, a la part del gos de Soros, a la part del jesuïta sàdic Urkullu i a la part de l’escuder analfabet del menja-senglars i altres coses hebraiques, passem a Andínia, el pla sionista per a convertir la Patagònia en la nova llar d’Israel, que potser per això, estan accelerant la destrucció de l’actual:

https://t.me/RosselloCM/81290,

només uns suggeriments per a pensar una miqueta. Els llibertadors de l’Argentina eren maçons, o sigui, els sicaris dels objectius sionistes. Serà casualitat que la bandera d’Argentina i la d’Israel comparteixin colors? De fet, són els únics països que jo sàpiga que tenen els colors blanc i blau a la senyera, si exceptuem Grècia. Seria interessant de saber si els jueus també hi tenen alguna cosa a veure. Ja sabeu que són contradictoris, els jueus, et parlen de salut i et maten, el parlen de compartir i et roben, etcètera, doncs, vejam si han finançat l’independentisme de tietes i ‘tiets’ mentre exposen els seus colors amb l’Espanyol de Barcelona. Capaços en són!


MARLASKA I ALTRES ESCÒRIES INTERNACIONALS

Aquí teniu el criminal, exexcrement amb toga, sentenciat en ferm per tribunals europeus com amant de les tortures, amb les calces als turmells, demostrant als amos que han triat el millor dels gossos castrats del país:

https://t.me/RosselloCM/81296

Això és el que defensa aquest exexcrement amb toga, que ara, sense toga que el dissimuli, es mostra tal com és:

https://t.me/RosselloCM/81298,

i després, a fer una rialla amb els amos. Penseu que aquest tros de criminal és el ministre de l’Interior!

Potser amb la següent notícia comprendreu millor quina mena d’escòria és aquest delinqüent:

https://t.me/RosselloCM/81300,

ell, que no té pudors sexuals, allò que li manin els amos, allò farà. Com els gossos castrats, que són bons i amanyagadors.

I això és el que organitza amb nocturnitat per a tenir contents als amos, mentre mou la cua, no sabem si de dreta a esquerra o endavant i endarrere:

https://t.me/RosselloCM/81313

I conclourem amb aquest criminal, amb la importació d’immigrants il·legals i potencials criminals, si no són criminals declarats, amb la possibilitat de ser extremistes islàmics, que si l’amo li mana importar assassins de masses i terroristes, l’exexcrement amb toga, importa el que calgui, ves un ell!

https://t.me/RosselloCM/81316.

Per cert, a aquest senyor que parla, el gos castrat dels jueus li ha obert un expedient disciplinari i crec que està sense feina ni sou. A Marlaska, l’amo li ha dit que importi possibles assassins i ell obeeix, que és el que tenen els gossos traïdors, que estan castrats, són venjatius i, com no els corren les hormones que els haurien de córrer pel cos, són absolutament submisos amb els amos.


Deixem aquesta escòria i passem al sionista que odia Alemanya, que es veu que ha rebut ordres dels jueus per anunciar que haurà de fer fora els immigrants il·legals. Serà per tal de provocar el conflicte entre musulmans i alemanys? D’un idiota profund que estima Israel per damunt de la seva pàtria, tot es pot creure. Vegem el miserable de Scholz:

https://t.me/resurgente2020/50323

https://t.me/RosselloCM/81288

https://t.me/RosselloCM/81287,

ell està amb els bons que guanyaren la guerra i arrasaren totes les ciutats alemanyes, matant nens, dones i vells. Que l’inútil professional no té altra manera de guanyar-se la vida que traint la nació pròpia, és obvi, com ho féu la Merkel (que crec que és asquenazita) i tots els cancellers que els jueus hi han posat des que esclavitzaren Alemanya per a servir els interessos d’Israel i mantenir-lo.

I parlant d’escombraries, no poden acabar aquest apartat dedicat a les escòries internacionals, sense deixar espai als criminals sionistes del Femer de la Sinagoga Europea, que ens importen el terror per a fer-nos la vida millor i ser solidaris, i han d’acabar fent el ridícul:

https://t.me/RosselloCM/81304,

o potser aquestes proteccions són per a conservar-los sans i estalvis si els ataca el poble europeu, les víctimes de tots aquests criminals, sense comparació en la història europea?

Aquí teniu la infàmia de la Sinagoga Europea; es tracta de destruir la raça blanca, no els qui han d’exterminar-la:

https://t.me/resurgente2020/50344.

LA UNIÓ EUROPEA HA DE SER

ANIQUILADA TOTALMENT:

INSTITUCIONS, EDIFICIS, HOMES I BÉNS.


ELS CAGAGUANO

Vegem uns curts talls quant a aquestes coses que no tenen família ni ningú que els estimi i per això actuen com a putes barates, sense escrúpols, dignitat, vergonya ni honestedat; una exhibició de la més baixa de les més baixes de les indignitats. Sincerament, no s’adonen que suïcidant-se, farien un favor a la Humanitat i a ells mateixos, pobres? La part més sensible de la meva personalitat sent compassió i llàstima per aquests animals sense cervell ni ànima, però la necessitat d’ajudar-los em mena a proposar solucions per als seus mals. Vosaltres voldríeu viure i ser tan repugnantment miserables com els exemples que veureu tot seguit?

https://t.me/RosselloCM/81309

https://t.me/RosselloCM/81325

«Amb la mentida faràs la guerra», recordeu sempre el lema dels samaritans del Mossad. Tanmateix, sempre hi ha algú que diu les veritats sobre Israel i la ‘bondat’ dels bons, avui, legislada, si fa no fa, com el conte dels contes de terror escrit pels sionistes, que és veritat, perquè ho diu la llei; que ells tot ho fan molt legal, això sempre, fins i tot, les matances: penseu només en la Covid.

https://t.me/RosselloCM/81331.


ÉS APASSIONANT O NO,

L’APORTACIÓ SIONISTA AL MÓN ?

ROBATORIS, VIOLÈNCIA I SANG,

COM A LES PEL·LÍCULES DE JEWLLYWOOD !

PENSEN EN TOT, SEMPRE,

DE SEMPRE, SOBRETOT,

EN COM ACABAR AMB L’HOME BLANC

I LA CIVILITZACIÓ OCCIDENTAL.


I aquesta última notícia ho corrobora: Com sigui que la gent no es mostra disposada a enverinar-se amb els insectes que els sionistes ens volen fer menjar, aleshores, han trobat la solució, i enverinaran els animals que mengem, perquè d’aquesta manera la intoxicació arribi a nosaltres. No em direu que no se les pensen totes per a fer-nos feliços!

https://t.me/No_plandemia/6566.


A QUÈ PUT TOT ?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada