dimarts, 31 d’octubre del 2023

SIONISME I BONDAT


EL RACÓ DELS NOSTRES ‘ESTIMATS’


Com ja sabeu, els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes dels harems jueus arreu del món, han sancionat per llei que els jueus sempre són bons. Que hi ha negres bons i negres dolents, sí, que hi ha gitanos bons i gitanos dolents, també, que hi ha japonesos bons i japonesos dolents, també, que hi ha alemanys bons, si no són nazis, i alemanys dolents, també, que hi ha blancs bons i blancs dolents, és clar que sí; però jueu, el que es diu un jueu, sempre és bo, i tant és que sigui un assassí de masses com Netanyahu, o els Rothschild, que són lladres i genocides sense rival, o el mateix Fink, el lladre més gran del món en l’actualitat, això sí, a les ordres dels Rothschild, o qualsevol altre; que si és jueu, violi, mati, extorsioni, robi o coaccioni, és bo, que el gos castrat de Soros i les putes del cor van convertir-ho en llei, i per això tots hem de dir que són bons, molts bons, encara que siguin sionistes, o sigui, els més sàdics i psicòpates dels monstres que ha conegut el planeta, que si són jueus, són bons, que ho diuen les putes inútils i el gos castrat.

Tanmateix, i malgrat la idiòcia i la indigència mental dels sicaris, o sigui, l’escòria de cada nació; el sionisme ha estat, és i serà, fins al seu extermini, el MAL en el món. Esperem que aquestes sagnants matances, en honor al Diable que els fa de Déu, i les que poden venir, que ja sabeu que un jueu, malgrat la bondat, mai no està saciat de sang ni de matar nens, doncs, esperem que siguin el començ del darrer acte de la infàmia que és el sionisme per al planeta. Quant a aquesta qüestió de la psicopatia sionista, val a dir que només llegint la Bíblia - l’antic testament, és clar -, hom s’adona de la classe de monstres que són els ‘estimats’ pel mateix Diable. De fet, ja fa molts anys que vaig proposar-me de llegir la Bíblia, i vaig haver de desistir perquè era evident que després de llegir les barbaritats cruels, sàdiques i injustificables d’aquell pamflet ple d’horrors, l’odi als jueus seria inesborrable. I penseu que tot i que hi vaig desistir, l’odi a la raça més odiada, i amb raó, del món, avui ja és un senyal de la meva identitat. I me n’honro, que detestar el mal i cercar el bé, és el que em van ensenyar els pares des de ben petit. Això es veu que no passa entre els psicòpates sionistes, i us enllaço a aquest text de Laurent Guyénot, enginyer i historiador medieval, perquè és molt interessant i il·lustratiu el que escriu quant als criminals que fan impossible la vida digna a la Terra:

https://t.me/resurgente2020/50530

Si això no és pura psicopatia, és pura maldat, o, de ben segur, ambdues, que el Diable no deixa les coses a mitges.

Vegem-ne uns exemples:

https://t.me/RosselloCM/81644

https://t.me/RosselloCM/81650

https://actualidad.rt.com/actualidad/484910-israel-amenaza-desaparecer-faz-tierra

https://m.timesofindia.com/world/middle-east/netanyahu-cites-amalek-theory-to-justify-gaza-killings/amp_articleshow/104802548.cms

https://t.me/RosselloCM/81723

I és cert que hi ha jueus que odien els sionistes, però malauradament no han estat capaços d’acabar amb els criminals:

https://t.me/RosselloCM/81705

https://t.me/RosselloCM/81709

Fins i tot, Albert Einstein:

https://t.me/No_plandemia/6612

https://www.palestinalibre.org/articulo.php?a=42141

I, certament, no s’equivocava, aquí mateix teniu els lladres i extorsionadors, els assassins de les ‘vacunes’, etcètera, i fixeu-vos, tots són sionistes, jueus sionistes, asquenazites, khàzars, o com tingueu per costum d’anomenar la merda:

https://t.me/RosselloCM/81740

Aquí la xarxa mafiosa i criminal que els serveix:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7272.

Tot seguit, una exhibició de la mona homosexual, idiota, jueva i que ven llibres sobre la ‘creativitat’ de Satanàs, amb qui manté relacions directes Klaus Schwab, el capità general dels exèrcits Rothschild per a la destrucció de la civilització:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16274,

aquesta mona que només serveix per a fer exhibicions al zoològic és el que els sionistes consideren un intel·lectual!

I a més a més de gent que van d’intel·lectuals i no pensen més que amb les gònades, com ho demostra Harari en la vida personal, tenen mamarratxos que fan el paper de poli bo; ja sigui un jueu com Elon Musk:

https://t.me/RosselloCM/81645,

o un pallasso, a l’estil Zelensky, com Donald Trump:

https://twitter.com/juannave/status/1718416348424851694?s=61&t=g3yzqRJR-52Lsi4yIqJTnQ

I quan hi ha algú, com Lavrov, que deixa en evidència el pallasso jueu de Zelensky:

https://esrt.site/actualidad/485881-lavrov-occidente-temer-monstruo-ucrania,

sempre surt el gos castrat domesticat i covard, com el cas del sionista alemany, que els jueus han posat a ‘Defensa’, curiosament, decidit a enviar esclaus alemanys a defensar els interessos dels seus amos jueus:

https://www.elperiodista.cl/2023/10/ministro-aleman-de-defensa-llama-a-prepararse-para-la-guerra/.

Pobra Alemanya! Pobres alemanys!

I per acabar aquesta exhibició de bondat sionista, tan lògica de defensar per llei, perquè potser si no, la gent els mataria a cops de pedra – a la palestina, podíem dir -, vegem les grans obres d’art que la Reserva Federal dels Rothschild ha produït, sempre en nom de la democràcia, o sigui, la partitocràcia criminal de la màfia i de l’escòria social a parts iguals. Entrem en el museu dels Rothschild:

https://t.me/RosselloCM/81631.

ELLS SÓN EL MAL DEL MÓN.


I l’escòria que ve ara, el mal de cada nació:

MÉS BONDATS DEL SIONISME

Vegem les obres del sionisme internacional:

https://t.me/resurgente2020/50515

El Pla Kalergi:

https://t.me/RosselloCM/81637

https://t.me/RosselloCM/81642

https://www.eldebate.com/espana/madrid/20231031/asi-estan-preparando-cuarteles-madrilenos-carabanchel-alcala-acogeran-450-inmigrantes-llegados-canarias_150039.html,

no us resulta sospitós que habilitin casernes militars per a ‘acollir’ immigrants il·legals en edat militar?

https://t.me/RosselloCM/81752

no us resulta sospitós que se’ls doni protecció oficial? I no us heu preguntat com cony poden venir de Senegal, fer no sé quantes milles marines, sense servei de bar ni cabines, i arriben més frescos que les sardines acabades de pescar, això sí, sense documentació, però amb un mòbil de darrere generació, un obsequi dels sionistes per accedir a la invasió i posterior destrucció d’Occident? El sol no els afecta, el mar tampoc, i totes les naus arriben sanes i estàlvies a aigües espanyoles, on acuden com criades les forces de seguretat perquè no prenguin mal els il·legals, que després el govern hostatja en casernes o hotels a tot pagat pels espanyols, fins que no els reparteix arreu de la península amb paga, sanitat i casa, perquè els universitaris facin avançar els endarrerits pobles espanyols d’interior o de costa, comparats amb el desenvolupament dels llogarrets africans, l’enveja de tots els habitants del món. Sort que ens arriben els enginyers i científics!

https://t.me/RosselloCM/81753

Normal, molt normal.

https://t.me/RosselloCM/81754,

Natural!, veuen el país i com està, i ja reclamen posar-se a fer les necessàries reformes per a fer-lo avançar com els seus magnífics i envejats països d’origen. O per què us penseu que no necessiten documentació? La superioritat cultural, social, econòmica, racial i connatural, fa que els agents no hi vegin cap motiu per a humiliar-los en demanar-los la documentació. «Com et dius?» «Mohamed» «Què més?» «Mogambo» «Quina edat tens?» «Setze (amb els dits)» «I d’on ets?» «De Bilbao» (Com neixen on volen!) I assumpte resolt... Com a tu, ves!

https://t.me/RosselloCM/81750 i https://t.me/RosselloCM/81751

Normal. I si no ho veus normal, ets un racista, un heterosexual, un patriarcofílic, un egoista i un antisemita.

I a part d’aquests avenços i millores que ens arriben en pasteres, no oblidem la matança de l’holocaust, que cada volta demostra ser més criminal, mentre els gossos castrats, covards i sicaris, i les putes inútils i idiotes de l’harem, tracten de fer caixa i amagar-se després de comesos els assassinats:

https://t.me/elinvestigador_org/14418

Vegeu, si no, el Tetrabrick:

https://t.me/RosselloCM/81658,

si hi hagués jutges i no excrements amb toga, aquest miserable criminal seria a presó per tota la vida, si és que els excrements no s’adonen, que no s’adonaran, que l’única resposta civilitzada a l’atrocitat del mamarratxo és penjar-lo d’una soga.

I sabem que no s’aturen aquí, perquè volen que estiguis tancat a la teva cel·la. Quant a això, un magnífic treball de ‘The Corbett Report’, com sempre, ens explica molt bé què pretenen fer els assassins sionistes amb col·laboració dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes:

https://t.me/counterpropaganda20/11372

No oblideu com estan destruint els infants, que la joventut fa molts anys que l’han malmesa. Vegeu com actuen els criminals i psicòpates que dirigeixen els centres de destrucció i ensinistrament, que sarcàsticament anomenem ‘escoles’:

Al Madrid de la sionista Ayuso:

https://t.me/RosselloCM/81671

https://t.me/RosselloCM/81722

A la Genociditat de Soroslàndia, on el mamarratxo del prostíbul es veu que ja dóna carta a blanca a l’abús educatiu de menors en els centres escolars. Cal executar-los a tots, no ho oblideu:

https://t.me/RosselloCM/81734


ELS CRIMINALS ESTAN A LES INSTITUCIONS.

ELS SICARIS DELS CRIMINALS, A LES CASERNES.

L’ESCÒRIA DE LA SOCIETAT, A LES CIUTATS DE LA IMMUNDÍCIA.


Tanmateix, el jesuïta, el fill mateix de Satanàs, demostra quines són les seves creences i a qui adora, o sigui, que segueix fidelment el manament d’honrar el pare:

https://t.me/RosselloCM/81698.

Si els cristians, sobretot els catòlics, executessin el fill de Satanàs, que tinguin per segur que Déu no els ho tindrà pas en compte, que si ell no el reclama i el fa desaparèixer amb un llamp, és perquè el fill de Satanàs pertany al regne del seu pare.


EXCREMENTS AMB TOGA

Aquesta escòria, tota és maçona. Ja sabeu que en el meu codi penal, el maçó és culpable només per ser-ho, com el sionista és reu de pena capital, només per ser-ho. Doncs, vegem aquestes pures excrecions sionistes:

https://t.me/RosselloCM/81742

https://www.google.com/amp/s/www.periodistadigital.com/politica/justicia/20231027/insolito-error-judicial-evita-investigar-marido-exdirectora-guardia-civil-blanqueo-capitales-noticia-689404950989/amp


Sincerament, crec, que per a fer Justícia, tots els excrements haurien de ser abocats a la comuna, sense excepció, perquè si n’hi ha, d’excepcions, sense dubte no podrien estar en companyia dels més abjectes i cínics criminals del país.

ELS JUTGES SÓN ELS VOSTRES ENEMICS:

NO HI SÓN PER A FER JUSTÍCIA,

SINÓ PER A IMPEDIR-LA.

DE FET, SI FESSIN JUSTÍCIA,

ELS JUTJATS SERIEN BUITS.

OI QUE NO M’EQUIVOCO, SENYORIES?

Tot el que heu llegit i vist, és obra dels sionistes, de forma directa (les matances i els robatoris) o de forma indirecta (la destrucció de les nacions i dels pobles). Per això, torno a recordar un pamflet que advertia els alemanys de l’escòria sionista, perquè no hi ha una sola paraula que no sigui ajustada a la realitat que la història avui ens corrobora:


Das Judentum


ist das Volk mit der geringsten

eigenschöpferischen

Befähigung.

Der Jude ist der Dämon

der Völkerzersetzung

das Symbol der

dauernden Zerstörung

der Völker.

Der Jude hat noch keine Kultur

gegründet

aber hunderfe

vernichtet.

Adolf Hitler.


El poble jueu


és el poble amb la més petita/capacitat creativa./El jueu és l'esperit del mal/que anorrea pobles/el símbol de la/destrucció constant/dels pobles./El jueu no ha fundat mai/cap cultura/però n'ha anihilat/centenars.


Si veieu alguna errada en les consideracions exposades, me la feu saber, si us plau.



P.S. Què pensaran els gossos castrats de la canera, les putes inútils i idiotes dels harems o els excrements amb toga de les comunes maçones, se me’n fot. Qui diu la veritat, mai ha d’excusar-se. Si fossin conscients dels crims que cometen seguint qui segueixen, de ben segur que no ho farien. Però, és clar, només la intel·ligència fa homes lliures. La indigència mental, la discapacitat cognitiva, els desperfectes ètics i empàtics i els narcisismes psicopàtics i megalòmans dels més desfavorits de les societats, els fa seguir l’amo que els posa el pinso a la boca d’allò que entre tots roben a la ciutadania digna. Uns, tenim la boca per a expressar el que són els nostres pensaments; els altres, per a fer estimulacions, amb o no, posterior deglutició.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada