dissabte, 21 d’octubre del 2023

TRÍPTIC


Avui dividirem l’episodi en tres parts: la primera, dedicada a les intencions sionistes; la segona, als sicaris criminals que els serveixen; i finalment, ens centrarem en els jueus.


INTENCIONS SIONISTES

Comencem amb un vell vídeo de Julian Assange, que recordem que és un heroi que els sicaris criminals tenen empresonat per denunciar els sionistes i els crims dels majordoms de la Reserva Federal. Serveixi l’enllaç com a homenatge a aquest pobre home que per dir la veritat ha vist la seva vida destrossada. Mentrestant, dels cagaguano, tots a les ordres de jueus, no en veureu ni un de sol que demostri solidaritat, menys encara que demani justícia per al seu ‘company’:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4478245.

I amb relació a la matança de goyim que els sionistes estan executant amb els verins jueus i la col·laboració activa dels governs genocides i dels col·legis dels assassins de bata blanca, sentim aquestes paraules d’un metge que, per fi!, ha obert els ulls. No hi ha hagut cap genocidi més covard i miserable en la història de la humanitat que el genocidi que els jueus estan materialitzant en els nostres dies, emulant el conte dels contes que fabricaren a Jewllywood per a desacreditar l’home que, expulsant i recloent els jueus, va aconseguir que Alemanya passés de la més miserable esclavitud a convertir-se, en sis anys, en la primera potència econòmica mundial. Treus els jueus, i creix la riquesa. Deixes els jueus, i s’escampa la pobresa. Però vegem aquest metge basc:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4478351,

i aquesta és l’enèsima prova de l’extermini.


SICARIS CRIMINALS

Aquesta secció està dedicada als criminals i genocides que, esperem, el poble pugui jutjar i executar, com és l’única justícia possible amb subhumans sense consciència, moral ni principis més que la prostitució i la covardia, així en les putes inútils i idiotes com en els gossos castrats, el més baix del més baix de cada contrada.

Així roben els criminals. A la foto, una de les principals putes inútils i idiotes de l’harem jueu que el gos castrat de Soros ha hagut de posar per a destruir la capacitat econòmica dels espanyols, en el que és un evident acte d’ALTA TRAÏCIÓ, que en la més lleugera i generosa de les justícies es resol amb l’execució pública dels miserables que, per quatre miserables duros falsos, vénen el país a tercers i enfonsen la gent treballadora, aquells que són el país, i no els paràsits: que són ells. I quant a aquestes afirmacions no hi ha dubte possible: Què han de demostrar els gossos castrats i les putes inútils i idiotes per a accedir a les institucions? El sotmetiment a la màfia criminal sionista: les calces als turmells, el cul en pompa i la boca sempre disponible. I espero que s’haurà entès.

https://t.me/resurgente2020/50289

https://t.me/resurgente2020/50291,

com veieu, la reverència i protecció del Pla Kalergi dels sionistes, és la primera de les obligacions. Traduïda a la realitat, aquesta reverència i protecció d’estrangers indocumentats és ALTA TRAÏCIÓ I MALVERSACIÓ MANIFESTA I CÍNICA DELS DINERS PÚBLICS.

Però si amb aquests exemples no en teniu prou de la classe de males bèsties i paràsits tòxics que els sionistes han col·locat il·legítimament a les institucions, vegem com practiquen TERRORISME. Si amb el genocidi ja l’han practicat, a més de coaccions i persecució de la llibertat, ara es dediquen al terrorisme pur, no perquè siguin irresponsables, sinó perquè són gossos castrats i covards i putes inútils i idiotes especialitzades en el crim:

https://t.me/RosselloCM/81223

https://t.me/RosselloCM/81194

Vegeu ara els mamarratxos sionistes del govern alemany fent el pallasso a casa dels amos:

https://t.me/RosselloCM/81222

Ursula von der Leyen, la sacerdotessa negra de la Sinagoga del Femer Europeu: lladre, malversadora de diners públics, estafadora, assassina a sou, genocida i destructora d’Europa com a cultura, civilització i societat, per ser breus; que dels crims d’aquesta professional, només amb l’enumeració dels delictes comesos, omples folis:

https://t.me/RosselloCM/81213

Aquí la prova de com els criminals del Govern d’Espanya amb connivència amb el règim inútil de Brussel·les de la criminal contra la Humanitat d’abans, sempre estant a les ordres dels jueus, sigui l’escòria de la destructora de nacions Christine Lagarde, o del BIS, la seu màxima dels màxims criminals de la història universal: els Rothschild i companyia.

https://t.me/RosselloCM/81230,

mentrestant, a Espanya hi ha 12 milions de persones al límit de la pobresa. Els criminals del govern roben els diners i els fan servir per a introduir paràsits a qui mantenir i que a les ordres de Soros - o qui mani ara, que la mòmia criminal ha d’estar més a l’Infern que aquí -, actuaran com i quan hagin d’actuar contra els ciutadans innocents d’Europa, tot amb la complaença dels assassins i criminals del Femer Europeu, per sobre de tots, la púrria de la Corrupció Europea, la més infame de totes les institucions infames creades pels sionistes, després de l’ONU.

Aquests són els mèrits d’aquesta colla de psicòpates i deficients mentals, que per salut pública, han de ser INEXCUSABLEMENT EXECUTATS:

https://t.me/RosselloCM/81232

Deixem la sistemàtica destrucció d’Europa i dels goyim per part dels jueus i vegem-los de prop, que així els coneixerem millor, ‘els bons’:


ELS JUEUS

Aquí teniu qui mana a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/RosselloCM/81176

I aquí la ‘veritat’, segons els criminals sionistes:

https://t.me/resurgente2020/50293

Ho heu entès? I val a dir que:

https://t.me/RosselloCM/81210,

i si, fins i tot, Greta, la Taradeta, no sabem per què, ha tingut un moment de lucidesa, allà estan els sionistes per a fer callar qui calgui, que ja sabeu que sempre troben la manera de fer-te callar: amb paraules, amb diners o amb plom.

https://t.me/RosselloCM/81215,

recordem el magnífic lema de més amunt:

https://t.me/resurgente2020/50293

i concloguem amb ‘el cicle sionista’, que sempre val la pena d’aprendre coses noves:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7142,

per això, entre els jueus, n’hi ha que no són sionistes, perquè només un monstre tolerarà l’existència del sionisme: la més sàdica i psicopàtica de les màfies.

https://t.me/resurgente2020/50292,

ah!, i no oblideu que els sionistes són els primers antisemites, ja que prou que s’encarreguen de matar jueus com de matar àrabs, perquè els sionistes només viuen per al robatori, l’extorsió, la destrucció i el mal. Pels seus fets els coneixereu, i ja us dic jo que si cerqueu, res!, una miqueta només, us en fartareu de comprovar l’increïble grau de maldat d’aquests degenerats criminals.


EL MÓN NOMÉS TÉ UN ENEMIC.

LES VÍCTIMES SÓN ELS INNOCENTS,

LA RIALLA DELS ASSASSINS.

MENTRE ELS GOSSOS I LES PUTES CALLEN...

OBEEIXEN I CALLEN...

S’EMPASSEN EL QUE SIGUI... I CALLEN.

DE QUÈ MENJARIEN ELS GOSSOS I LES PUTES, SINÓ?

ELS SIONISTES ELS DONEN EL PINSO,

I PER AIXÒ CALLEN I OBEEIXEN.

L’ENEMIC ÉS EL SIONISME,

ALMENYS DES DE FA CENT CINQUANTA ANYS !

ACABAT EL SIONISME,

PODEU POSAR-VOS-HI DEMPEUS!,

LA PAU SERIA COMUNA A LA TERRA*.


* Penseu només en els dos conflictes importants avui: Ucraïna i Israel. A Ucraïna, després del cop d’estat de Soros i de posar-hi un jueu sionista, què ha passat? Carnisseria. A Israel, després de l’atac de falsa bandera d’Israel contra els israelians amb la col·laboració de Hamas, organització sicària del Mossad, què hi ha passat? Carnisseria d’innocents, sobretot, nens, que ja sabeu que matar nens és una de les passions que més els excita. I no és odi, és l’evidència més constatable des de fa segles, almenys, set segles, que per això els expulsaren els reis catòlics i els cristians així que podien.


EL SIONISME ÉS ODI, PUR ODI*.

* Repasseu tots els terroristes sionistes que han estat caps del govern més criminal del món: Israel. I avui, hi tenen el deficient mental i sàdic sense escrúpols del Netanyahu, odiat pels mateixos jueus. O per què us penseu que ha passat el que ha passat? Israel serà sionista o no serà. I als sionistes, els israelians i els jueus els importen menys que a mi, ho podeu tenir ben clar. Que potser l’escalada constant i la violència injustificada israeliana, d’ara i de sempre, és la provocació que tard o d’hora ha de destruir Israel, això sí, i amb això compten els sionistes, després de fer una matança esfereïdora en els països àrabs, que per això treballen junts l’estat terrorista d’Israel i la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, que prou que vèiem qui hi mana més amunt.

QUAN ARRIBEM A INSULTAR ELS SIONISTES,

QUAN COMPRENGUEM QUE ELS ANTISEMITES SÓN ELLS,

QUE SÓN LA PURA ABJECCIÓ I LA MENTIDA,

COMPRENDREM QUI EXECUTA EL MAL DEL MÓN,

I LA GUERRA NOMÉS PODRÀ ACABAR

EN VICTÒRIA.

ELLS SÓN EL MAL DEL MÓN,

L’ÚNIC VIRUS LETAL QUE HI EXISTEIX.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada