diumenge, 30 de juny del 2024

A PUNT DE L’EBULLICIÓ ?


https://t.me/Disidenteincontrolado/17979


Fins i tot la paciència s’acaba. Avui veurem discapacitades amb ínfules d’intel·lectuals, fent l’idiota, com sempre; unes poques dones que sobreviuen a l’holocaust femení; les ocurrències dels gossets castrats i de les putetes inútils i idiotes de l’harem que viuen de robar i no fer res més que elogiar-se per les errades; l’aportació dels africans a la nostra destrucció com a civilització; els esforços de l’ONU i del Femer de la Sinagoga per a l’extermini de l’home blanc i les seves societats; i fins i tot, passarem per l’ambaixada dels Inferns a la Terra, entre altres coses assortides i nocives, que són els grans regals dels nostres amics, els bons, als quals cedirem l’honor de començar el capítol d’avui. Però abans, vegem una vinyeta que explica perfectament com funciona la criminocràcia i qui és qui posa l’estora:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5045610

Certament, no calen paraules. Vista l’obra dels nostres enemics, els ‘bons’ dels filantrops, coneguem-los millor, d’acord amb les paraules de l’argentí Domingo Faustino Sarmiento, per allà l’any 1886:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5045608

O el mateix Immanuel Kant, un segle abans:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5045602

I perquè no es digui que cerco ‘antisemites’, llegiu què ens deixà llegat Maurice Samuel, jueu, l’any 1924:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5045606

NO ÉS PER A ESTIMAR-LOS ?

Una de les coses que primer van destruir fou la dona, ara que està destruïda, van pels nens, i quan els nens ja siguin mercaderia – com creu que han de ser el sionista Milei -, la destrucció de l’home blanc només necessitarà una petita empenta. Al capdavall, l’home blanc era el ‘pater familias’, el protector dels seus tresors: la dona i els fills. Sense dona i sense fills, que són la garantia de continuïtat d’una civilització, què ha de protegir l’home blanc? Vegeu com la idiòcia és l’essència neuronal de la dona moderna:

https://t.me/resurgente2020/57474

LA IGUALTAT ÉS ABSOLUTAMENT INEXISTENT.

A LA NATURA, QUE ÉS SÀVIA,

NO HI HA RES QUE SIGUI IGUAL.

PERÒ LES TARADETES VOLEN CANVIAR L’UNIVERS !

I mentre parlin d’igualtat, encara dóna gràcies, que quan se’ls acudeix de ‘pensar’, aleshores, posa’t a tremolar. Aquí les teniu demostrant-nos quant de superiors són als homes (allò que les acompanya no és un home, és un deficient mental greu):

https://t.me/RosselloCM/91644

Aquí les teniu, acompanyades de gossets castrats i deficients mentals terminals, en una altra de les seves exhibicions de màxima cultura:

https://t.me/RosselloCM/91585

La Ione Belarra - com la nena aviciada s’avorreix - s’inventa idiòcies i així és feliç. No és que no tingui cervell, és que no hi té neurones. Ni una, no ho dubteu. Les ocurrències dels deficients mentals són per a l’historial clínic del psiquiatre, no per a ser convertides en llei. Vegeu l’ocurrència de la subnormal, mentre, tot just, per als animals, no hi ha requisits més que la perversió, l’abjecció, la iniquitat, la barra, la pocavergonya i la deshonestedat:

https://t.me/RosselloCM/91586

L’assassina de masses, malversadora de diners públics, lladre i bruixa dels Inferns, Ursula von der Leyen, mentre incentiva l’expansió de la idiòcia i el crim a parts iguals, continua demostrant les seves limitacions cognitives, tant, com la capacitat psicopàtica per a fer el mal. Egipte, monstre putrefacte, no és Europa! Espero de tenir el gust i l’enorme satisfacció de veure les últimes puntades de peu de la criminal a dalt del patíbul.

https://t.me/resurgente2020/57476

SERVIR EL SIONISME

ÉS ALTA TRAÏCIÓ A LA NACIÓ.

ELLA REPRESENTA ‘TOTS’ ELS EUROPEUS.

VINT-I-TANTES ALTES TRAÏCIONS

NO SÓN PROU PER A EXECUTAR-LA ?

De monstre a monstre i tiro perquè em toca. Si la khàzar és una assassina, la jueva d’ara és jueva, no cal dir més:

https://t.me/resurgente2020/57487

AQUESTA ÉS LA TRANSCENDÈNCIA FEMENINA:

ADVOCAR PER LA VIOLACIÓ DELS NENS

(ELS SEUS FILLS)

I com els jueus han alterat mitjançant intoxicacions químiques la producció d’hormones, sobretot masculines, podem veure espectacles tan tristos com repugnants com aquest:

https://t.me/RosselloCM/91595

PUTIN HA D’ESTAR TREMOLANT !

Aquí teniu quatre putetes inútils i idiotes de l’harem jueu, amb tres gossets castrats i ben ensinistrats a anar sense calces, que finançaven el criminal i estranger il·legal, a més de delinqüent comú, que ha matat un veí del seu poble amb un bat de beisbol perquè no li va permetre de violar una nena segons els seus costums i necessitats.

https://t.me/RosselloCM/91607

COM DIU LA NOTÍCIA:

SÓN RESPONSABLES DE L’ASSASSINAT.

O QUI SOPLUJA I MANTÉ UN ASSASSÍ

NO ÉS CÒMPLICE ?

Un altre gos castrat, de Potemos havia de ser!, que Satanàs els cria i l’escòria s’aplega. On no n’hi ha, no en raja, ni rajarà:

https://t.me/RosselloCM/91612

I per concloure aquest desperfecte, vull portar al blog, les declaracions lògiques, centrades i enraonades d’un polític – cosa insòlita – dirigint-se a la puta sionista que escampa criminals arreu del país:

https://t.me/RosselloCM/91583

MATAR POLÍTICS,

NO ÉS CAP CRIM,

ÉS NETEJA SOCIAL I FONAMENT DE FUTUR.

Com la secció ha estat farcida de pallasses que són dones però no, sinó ‘cossos gestants’ per a avortar després, o feministes que admiren els cavallots i els homes sense testosterona, no vull obviar aquelles dones que ho són. Aquelles que no són paraplègiques cerebrals ni discapacitades ètiques, que no destaquen en orgull, ni perfídia, ni indolència, ni supèrbia. Aquestes, gràcies als jueus, poden viure sense treballar ni produir, i de desgraciar tot el que toquen, sense fer res de bo. Aquests conglomerats de carn i estultícia no són les que ara ens interessen. Vegem uns exemples de dones encara. Són femenines i no feministes, o sigui, no són idiotes; avui, gairebé una excepció:

https://t.me/resurgente2020/57482

https://t.me/resurgente2020/57483

NOMÉS LES INFERIORS I LES PÈRFIDES

OCUPEN CÀRRECS DE RESPONSABILITAT.

UNA DONA INTEL·LIGENT EN CÀRREC PÚBLIC,

AVUI, ÉS UNA CONTRADICCIÓ EN ELS TERMES.


Vegem què ens aporten els negres, aquesta raça tan estimada per les indigents mentals. El que no entenc és per què no se’n van a l’Àfrica amb ells. Que gaudeixin allà de totes les llibertats que el patriarcat europeu i cristià els ha prohibit. Que rentin la roba, facin el menjar, vagin a cercar aigua, excretin en plena naturalesa i frueixin de l’immens paradís que els universitaris que vénen aquí, han creat als seus països. Ah!, i suposo que no seran tan ingènues d’esperar que els negres els rentin la roba, els facin el menjar, vagin a cercar aigua, construeixin banys i clavegueram... On no n’hi ha, no en raja.

https://t.me/RosselloCM/91601

https://t.me/RosselloCM/91620

https://t.me/RosselloCM/91622

Mentre l’ONU escampa els soldats arreu, al Femer de la Sinagoga, els jueus van col·locant els gossets més castrats i discapacitats mentals als llocs de poder, com el sac d’escombraries de Rutte, i a les més cíniques i cruels dels monstres femenins, a substituir gossets castrats i inútils com la tifa de Lleida. Vegeu el panorama que els jueus ens estan preparant:

https://t.me/mustangcomunicacion/14765

CAL DISSOLDRE I ESBORRAR DEL MAPA

LA UNIÓ EUROPEA

I

EXECUTAR TOTS ELS CRIMINALS

QUE HAN TRAÏT I ASSASSINAT ELS EUROPEUS.


Per abaixar el teló, unes notícies assortides, que ens serviran per a comprovar que ja va essent l’hora que ens alcem contra els polítics, que els assenyalem com els criminals que són i que actuem contra ells com ells actuen contra nosaltres. Recordeu: us enganyen i menteixen, us segresten i arruïnen, us traeixen i us maten. Què necessiteu més? Que vinguin per vosaltres?

https://t.me/RosselloCM/91599

QUE NINGÚ NO MATI TRUDEAU,

DIU MOLT SOBRE ELS CANADENCS.

INCITACIÓ A L’ASSASSINAT ?

NO, IMBÈCIL, NO,

JUSTÍCIA DE PRIMER, DE MANUAL,

BÀSICA, ELEMENTAL, NECESSÀRIA,

EVIDENT, EQUITATIVA I ALLIBERADORA.

D’altra banda, Monsenyor Viganò no s’ha arronsat davant de l’escomesa del fill de Satanàs, i amb tota la dignitat i l’honor, no reconeix la colla de criminals que el jutgen ni al sac de fems vingut dels Inferns que els maçons han col·locat per a comandar la Gran Prostituta de Roma:

https://infovaticana.com/2024/06/29/vigano-se-precipita-hacia-la-excomunion-acuso-a-bergoglio-de-herejia-y-cisma-y-pido-que-sea-removido-del-trono-que-indignamente-ocupa/

L’Agenda criminal de l’ONU, del FEM (S), de l’OMS, del BIS, de la UE i de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, avança de mica en mica, mitjançant els enverinaments ‘silenciosos’ – com la medicina al·lopàtica dels Rockefeller -:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8750

PER A PENSAR-HI, OI ?

I TOT, PERQUÈ ET BAIXIS UNA PEL·LÍCULA

EN CINC SEGONS, ET DIUEN.

LA BONDAT DELS JUEUS ÉS EXTREMA.

I el plaer en imposar la por, ja no té nom:

https://t.me/mustangcomunicacion/14772

SÓN ENCANTADORS !

TOT PER AL TEU BÉ.

Si us fixeu, veureu que a la Xina, segons han mal pintat l’esfera, les temperatures són fresquetes. Vejam si serà perquè són els màxims emissors de CO2?


CAL ANAR A LA GUERRA

CONTRA ELS CRIMINALS DE CASA.

ACABANT AMB ELLS,

PODREM COMENÇAR A FER CAMÍ.

NO HI HA ALTRE ENEMIC

QUE EL POLÍTIC.

ELIMINAR LA CRIMINOCRÀCIA

ÉS EL PRIMER PAS.

... I EM PENSO QUE NO TRIGAREM

A TENIR SORPRESES AGRADABLES.


P.S. La puteta dels Rothschild ja no serveix, és una nina trencada. L’amiga dels jueus, Marine Le Pen, es veu que és la candidata sionista. Una altra dona per acabar de destruir el que ha començat a destruir la nina trencada. De tot, el que més greu em sap, és que en quatre dies tothom oblidarà la puteta dels Rothschild i jo no podré gaudir de veure’l en acció davant de la guillotina. Coses de la criminocràcia. Mentrestant, Europa es va convertint en una nau a la deriva en mans femenines: von der Leyen, Lagarde, Meloni, i ara, si com és d’esperar guanya la segona volta, Le Pen. Tot com ho van disposant els jueus.





dissabte, 29 de juny del 2024

EL MÓN I SOROSLÀNDIA


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5045168


https://t.me/RosselloCM/91573


Ara que ja sabem qui empastifa el món, vegem com actuen els criminals que els fan de sicaris. Començaré amb un escrit de ‘Counterpropaganda’ que us recomano de llegir sencer, perquè és una bona aproximació a la realitat:

https://www.counterpropaganda.info/p/el-falso-conflicto-entre-oriente

Quant a la complicitat d’Orient amb els sionistes, sempre he afirmat que la Xina és un dels camps de proves més avançat del somni de la granja goyim, després de la revolució jueva encapçalada per Mao. Lògicament, si la revolució a la Xina la volia fer un jueu, hauria acabat en res, però dirigint-la un titella comandat des de Washington pel CFR de Kissinger i els sionistes, la ‘invisibilitat’ va aconseguir el ‘miracle’ de convertir 2 mil milions d’homes en esclaus. I així estan ara, que són el model de control i destrucció de qualsevol principi ètic, de la dignitat i de la llibertat. Altra cosa és si parlem de Rússia. De fet, l’experiment xinès era un perfeccionament dels mètodes de destrucció humana que els jueus feren amb els russos. Si Stalin i els seus successors feren el que els manaven els sionistes, Gorbatxov i Ieltsin feren el que se’ls manà per a seguir el pla de destrucció dissenyat pels sionistes. Aleshores apareix Vladímir Putin, sense dubte, molt més intel·ligent que el traïdor Gorbatxov i l’alcohòlic Ieltsin. Putin és un alumne del criminal contra la Humanitat Klaus Schwab i la seva secta d’assassins. Si no hagués estat triat pels jueus, lògicament, mai no hauria arribat al Kremlin. El cas és saber si és un titella més o no.

En el seu moment, quan Trump i Putin eren els presidents de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i de Rússia, respectivament, per causa de la cordialitat entre aquests dos pobles ‘enemics’ per decisió sionista, com també l’operació simulada del drenatge del pantà, em feren pensar que potser el sionisme internacional havia topat amb dos nacionalistes ‘atòmics’ que ensorrarien els plans dels criminals avials. No gaire després, fou evident – sobretot amb els verins jueus – que Trump era un ninot sionista per a conduir els ramats de goyim descontents. Un fet que fou corroborat quan es va deixar robar les eleccions. Trump rep les ordres i les executa, d’altra manera, seria un nou president assassinat pels jueus. Per això va callar i va deixar que un dement sense consciència – i no d’ara – fos el president. Vaig pensar que a Biden l’havien triat perquè en quatre dies el despatxarien dient que repapiejava, i hi posarien com a primera presidenta negra de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units a la Kamala Harris. No ha estat així. Per què? Potser perquè el monstre és més incontrolable que el deficient mental? Jo em penso que sí. Recordeu que la Kamala es vantava en una conferència de l’extermini, tot dient que aquest era el camí a seguir. Ja sabeu que les veritats no els agraden, als sionistes. No sé si serà per algunes declaracions inoportunes o per la mateixa baixesa ètica del monstre, que els ha fet repensar-se de donar-li més poder. Al capdavall, ara que el deficient mental no toca vores, hauria estat l’oportunitat de presentar el primer monstre femení a la presidència, després del fracàs de la Killary Clinton, m’imagino que per motius similars als de la Kamala; que la carrera assassina de la tarada Clinton i la perversitat, que és la seva senya d’identitat, no recomanaven un serpent verinós com ella, que en qualsevol moment, es pot fer incontrolable. Suposo que la possibilitat d’haver de fer-li un Kennedy, no els agradava gaire. No és el mateix un home, un president, que un animal amb drets – la dona -. Tal com estan els animalistes i les feministes, vés a saber què passaria si la presidenta moria en un accident casual tan afecte als sionistes. Per això, suposo que hi posaren Trump, que a més a més, crisparia l’ambient i augmentaria la divisió entre els esclaus. Potser durant aquests anys del titella Biden, han ensinistrat bé el disbauxat Trump i ara el retornaran a la presidència, ben domesticat i ben decidit a acatar les ordres de l’AIPAC.

Però, l’assumpte és Putin. Des del meu mirador, que és molt limitat, gosaré d’exposar els meus dubtes quant a l’únic dirigent polític digne del planeta, si n’exceptuem, Hongria, Bielorrússia i potser algun altre més que ara no em ve al cap; quatre gats. És un titella més dels sionistes i està fent el paper que té reservat? Té la missió d’encendre Europa i ho farà quan li ho manin? O és el cas que el ‘cadell’ els ha sortit contestatari? En altres indrets he comentat que estan seguint la mateixa estratègia que feren servir amb Hitler. Els jueus de Polònia massacraven alemanys, com els jueus d’Ucraïna massacraven russos. Aleshores, Alemanya envaeix Polònia, només la part alemanya. I ara, Rússia envaeix Ucraïna, només la part russa. Tot i això, Hitler volia conquerir el món (una idiòcia descomunal, però que és l’objectiu sionista, i no dels nazis), com ara Putin vol conquerir Europa i sotmetre-la (una idiòcia descomunal, però que és l’objectiu sionista, i no de Putin i els russos). Hitler, en el seu moment, féu fora del país les bandes criminals sionistes, fins i tot va detenir Louis Rothschild, i Putin ha tingut problemes amb el Banc Central de Rússia i ha expulsat les ONG de Soros. Els paral·lelismes són evidents. Hi ha qui diu que Hitler fou una creació sionista, amb coneixement del mateix Hitler o sense el seu coneixement. Pot ser que Putin sigui el mateix cas? L’oposició del nou tsar al domini econòmic del dòlar de l’enemic, a les polítiques de gènere i de destrucció de la família dels sionistes, semblarien indicar que els és oposició, tanmateix, Putin va seguir els manaments de l’OMS durant la plandèmia, està implementant els rígids sistemes de control sobre la gent dissenyats pel FEM (S), i sembla que els bancs treballen en la CBDC. Tot és molt complex i confús. Em costa de veure en Vladímir, si el puc tractar amb tanta confiança, amb genolleres mirant el melic del jueu; ja m’enteneu. El potencial destructiu de Rússia i la modernització del seu exèrcit, converteix Vladímir en un home que no té cap necessitat d’agenollar-se davant de ningú. Com qui diu, si volen acabar amb ell mitjançant un conflicte armat (no parlo d’assassinar-lo en un accident casual o mitjançant el tarat de torn, com els és costum als sionistes), ell pot acabar amb tot. Aquest fet és el que em continua fent creure que Putin no és del tot un lacai. També hi veig un paral·lelisme amb Hitler - i això no li agradarà -, però ni Hitler ni ell, segons penso, no volien res més que se’ls deixés en pau. Però, com ja sabeu, la paraula ‘pau’, als sionistes, els provoca una varicel·la molt urticant. Alhora, hi ha un detall, que manté un paral·lelisme amb l’Alemanya de Hitler, i és que els ministres i responsables de la direcció política i econòmica de Rússia no són els gossets castrats amb deficiències mentals i indigència cognitiva, ni les putetes inútils i idiotes de l’harem jueu amb què els sionistes han sembrat d’idiòcia totes les conselleries occidentals. Quan veus un representant de Rússia, hi veus dignitat, capacitat i seriositat. No com als territoris ocupats pels sionistes, on qualsevol representant és un miserable, discapacitat i mig pallasso. Que Putin, almenys, i segons que sembla, tingui un govern d’homes amb dignitat, per a mi, és una prova que no està sotmès a les ordres sionistes. D’altra manera, suposo que Rússia estaria dirigida per una colla de Ieltsins, com aquí tenim totes les tarades i els mamarratxos fent l’idiota a totes les hores del dia. El règim de Putin és un règim autoritari, i si algun avantatge tenen els règims autoritaris, és que no hi ha plaça per a minusvàlids racionals i psicòpates depravats, ja que el règim se’n ressentiria. En una criminocràcia això no passa, i pots posar el més abjecte i irracional, fins i tot, a la vicepresidència del govern o en qualsevol ministeri, com amb l’Àbalos o la decoració de la butaca del ministeri de Transport, i si et calen més ministeris per a col·locar a algun amic retardat, te l’inventes, que els jueus t’ho deixen fer... i com no paguen ells!

Fins aquí, he exposat el meu parer, que espero que us hagi servit d’alguna cosa. Mantinc la simpatia envers el dirigent rus, però no m’arriscaria a afirmar que no està a les ordres dels sionistes internacionals per a ser la peça clau per a imposar el NOM. De moment, ens mossegarem els dits.

Vegem ara, el ‘Putin’ de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. No calen paraules:

https://t.me/resurgente2020/57473

Els criminals professionals que els sionistes trien per a destruir Europa:

https://t.me/No_plandemia/8217

AL FEMER DE LA SINAGOGA

NO N’HI HA NI UN

QUE NO SIGUI UN CRIMINAL,

NI UN.


SOROSLÀNDIA

Soroslàndia és el país dels subnormals, dels paràsits i dels delinqüents. I no, no parlo de la gent del carrer, parlo dels càrrecs públics. Vegeu aquesta desgràcia amb vida. Si això no és tenir la consciència on s’acaba l’esquena i la intel·ligència en el colon, ja em direu què és:

https://t.me/RosselloCM/91565

En un estat de dret ja hauria estat detinguda.

Sense deixar les ‘deficientas mentalas’ – que no vull que s’ofenguin -, vegeu una altra exhibició d’una avantatjada en retard intel·lectual:

https://t.me/mustangcomunicacion/14755

Vegem aquests ‘pobres nens que vénen sols’:

https://t.me/mustangcomunicacion/14759

Suposo que els excrements amb toga ja estaran compilant vídeos i dades per a arrestar els salvatges que ataquen els pobres nens que vénen sols.

Més coses dels pobres nens que vénen sols:

https://t.me/RosselloCM/91566

I aquí, una puteta amb càrrec, exhibint la inutilitat que la representa i la idiòcia que la vesteix. Sense dubte, cal preguntar-se si la dona té el cervell capacitat per a activitats que van més enllà de la funcionalitat i la supervivència.

https://t.me/RosselloCM/91568

El govern i la premsa encobrint assassins i delinqüents.

Els gossos castrats són una deformació antropològica, perquè són éssers amb aparença humana, però mancats de capacitat per al raciocini i la reflexió, només actuen sota les directrius d’uns nassuts que s’amaguen darrere de les cortines. Són, veritablement, un fenomen paranormal. Vegeu la magnífica solució que han trobat a Tarragona davant del problema de la violència. Més no els demaneu, és impossible, i a més a més, us insultaran dient-vos nazis i negacionistes. A més, tampoc no hi arriben; ni amb entrenament.

https://t.me/mustangcomunicacion/14744

Fixeu-vos de què és capaç la indigència intel·lectual dels paraplègics cerebrals que acusen de genocidi els altres, com si ells no ho fossin, tot oblidant que a qui acusen són els seus amos i senyors absoluts:

https://t.me/mustangcomunicacion/14751

Perquè la criminocràcia només admet en llocs de responsabilitat els més degenerats, els més abjectes, els més perversos, els més limitats i els més menyspreables entre l’escòria de cada nació, a Soroslàndia l’amo jueu ha col·locat al ministeri d’interior un delinqüent. El va salvar de la presó i li va donar un ministeri. Així actua la màfia a la partitocràcia. Vegeu l’Enano Marlaska i la seva preocupació per la vida dels negres a l’Àfrica, que el pobre cada nit s’ha d’abraçar al seu marit i plorar, ennuegat de preocupació, pobret!

https://t.me/No_plandemia/8213

No els demaneu més. Delinquir, tot el que vulgueu, però pensar, és una activitat per a la qual no estan dotats ni amb dòping.

Vegeu un altre retardat integral. Penseu que dir tantes idioteses en només quinze segons és de rècord Guinness, i acompanyar-ho amb el ball gesticular amb què acompanya les seves ‘brillants’ paraules, ja és de premi del Teatre. Les criatures... la unió europea... els xenòfobs... El retardat:

https://t.me/No_plandemia/8213?comment=231929

M’estimo més de ser nazi i xenòfob, que retardat integral, us ho reconec.

Aquí teniu ‘il capo’ de la banda criminal PP, que és qui dóna les ordres als seus sicaris, com al mamarratxo de fa no-res, que fa mèrits, perquè sap que no pensar, repetir els mantres mafiosos, acatar el pensament sionista que li transmet el capo de la banda, anar sense calces i sempre amb les genolleres, pot significar, amb el temps, un ministeri, i si no, un càrrec d’aquells de cobrar i viure sense fer res. O sigui, el que és bàsicament, ser polític:

https://t.me/No_plandemia/8213?comment=231936

TOTS SÓN LA MATEIXA MERDA*

* No hi ha cap altra paraula, creieu-me.

Vegeu ara, unes imatges que ens il·lustren de les criatures negres que vénen soles i que tant preocupen els nostres polítics, i que la cagaguano de més amunt ens animava a donar-los l’oportunitat que es mereixen – no sé per què -:

https://t.me/No_plandemia/8213?comment=231933

A mi, aquests nens en pelleringues, desnodrits, amb mocs, que fugen de guerres on no existeixen, em deixen el cor com un cigró. Pobrets!

Per això, les putetes inútils i idiotes de l’harem jueu s’esforcen a repartir-los per arreu de la península, que es veu que els sionistes els han dit que convé que els mercenaris estiguin repartits adequadament per quan arribi el moment, i elles, tan bufones, tan llestes i tant tot, es reuneixen amb els gossos castrats, i munten una mena de loteria de ‘migrants’.

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-convoca-la-conferencia-sectorial-para-acordar-el-reparto-de-menas-el-18-de-julio-20240629-0916/

Potser no ho saben, però això és alta traïció.

ESPERO QUE ALGUN DIA VEUREM COM PAGUEN ELS SEUS

 CRIMS.

Perquè mentre l’escòria de la nació importa, vesteix, dota de tecnologia, de casa i de manteniment, els il·legals indocumentats que entren descontroladament perquè l’Enano plora pels negres de l’Àfrica cada dia, abans d’agafar el son; a tu, si no portes el DNI, et retindran a la comissaria per delinqüent. Mentre fan això, aquesta colla de criminals sense escrúpols, la situació del país és aquesta:

https://t.me/No_plandemia/8213?comment=231937

MATAR-LOS A TOTS

NO ÉS CAP CRIM.

NO SIGUEU INGENUS NI BABAUS.

ALS GENOCIDES I TRAÏDORS

SE’LS EXECUTA,

I ALS LLADRES I ESTAFADORS

SE’LS CLOU A PRESÓ.

PER QUÈ ELLS HAN DE SER L’EXCEPCIÓ ?


I conclourem per avui, amb un d’aquells vídeos que, almenys a parer meu, corroboren i certifiquen, una, que la societat és profundament imbècil, i dos, que la dona ha de tenir el cervell per a funcions bàsiques només. El que veureu, anys enrere, hauria comportat la visita a un psiquiatre, si no la reclusió. Cert que són idiotes inofensives, però la idiòcia no els la treus ni fent alçaprem.

https://t.me/No_plandemia/8218?comment=232202


EL TEMPS PER A LA REACCIÓ

S’ESTÀ ACABANT.

divendres, 28 de juny del 2024

NOMS PROPIS I L’AGENDA DELS CRIMINALS


Avui podrem veure que les evidències confirmen allò que dèiem els ‘negacionistes’ i ‘conspiranoics’. Com el capítol és dens, anirem per feina. Començarem amb un seguit de notícies i escrits que tenen el seu nom propi i continuarem amb la demostració irrefutable de l’agenda que executen els criminals que estan en tots els governs. Al final, deixaré un breu espai per als idiotes, aquests repugnants éssers que han proliferat com les rates entre les escombraries; això sí, val a dir que són idiotes que tenen ‘presència’, que no ho semblen, almenys, fins que no parlen. De la secció dels noms propis, cal que ens adonem de quines són les intencions sionistes i de les seves trampes (sobretot vull destacar l’escrit de Kit Knightly). De la secció de l’agenda dels criminals, cal que observem que la gent té allò que sona com més aviat inflat. Un fet que m’alegra enormement, perquè com veureu en l’apartat de Santiago Cuneo, ja en som uns quants que creiem que la pena capital és urgent i absolutament necessària per a erradicar aquesta secta de gossos castrats i putes inútils i idiotes dels harems jueus. Així doncs, comencem el programa d’avui, i ho faré amb una vinyeta antiga, en la qual es demostra que abans de la medicina dels Rockefeller – una mena d’eutanàsia constant – la gent ja sabia què eren els metges en la majoria de casos, que, com en tot, hi ha excepcions molt honroses:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5042225

Deixem que sigui un doctor qui tingui l’honor d’encapçalar aquesta secció dedicada als

NOMS PROPIS


DR. WILLIAM MAKIS

https://t.me/elinvestigador_org/14899

Prova irrefutable que TOTS els qui impulsaren l’enverinament, són responsables penals d’ASSASSINAT MASSIU EN PRIMER GRAU. No hi ha excusa ni la hi pot haver. Assumir un càrrec comporta assumir-ne la responsabilitat, i en la inoculació d’un experiment a la població, el que no hi ha és el seguiment del principi de precaució. Molts advertírem que eren verins i que era una operació perfectament dissenyada, com ho indicava l’exposició prèvia en l’Event 201 que feren els criminals que dirigiren la matança. La ignorància – un fet impossible en un cap de govern – d’aquesta reunió i de les intencions dels assassins sionistes, no pot significar altra cosa que complicitat. No calen judicis, només cal construir el patíbul.


KIT KNIGHTLY

(Recomanat especialment)

https://t.me/counterpropaganda20/12400

https://t.me/counterpropaganda20/12401

https://t.me/counterpropaganda20/12402

https://t.me/counterpropaganda20/12403

https://t.me/counterpropaganda20/12404

https://t.me/counterpropaganda20/12405

Sóc molt escrupolós a l’hora de penjar un vídeo o una notícia, i tracto sempre de confirmar-la, però tot i així, també m’han colat alguna notícia falsa o un muntatge. Cal estar tan alerta que no hem de creure res, ni el que s’escriu en aquestes pàgines. Tanmateix, no podem arraconar la confiança, ja que la confiança és el germen de la societat, ja que només quan hi ha confiança es pot edificar una societat digna, com també, sense confiança, és impossible el coneixement. El sionisme fa molts anys que destrueix la confiança dels uns en els altres i la redirigeix a les fonts que ells controlen; per això, les nostres societats estan malaltes i la nostra civilització amenaçada de mort, i els coneixements, avui, podem dir que han de ser més que posats en dubte, i que cal que els confirmem nosaltres mateixos, perquè creure en un expert oficial és creure en el més subnormal entre els idiotes.


JOOST MEERLOO

https://t.me/counterpropaganda20/12406


PAUL CUDENEC

https://t.me/counterpropaganda20/12407


SANTIAGO CUNEO

https://youtu.be/ppylFD_3924?si=k4JfxizITDQRKMke

Brillant i molt mesurat en les paraules, molt polit, si puc dir-ho així. Penseu en tot el que se’ls podria dir! Vull destacar la demanda de la pena capital, perquè és imprescindible, perquè aquesta immensa colla de tarats han de ser radicalment exterminats: polítics, cagaguano, jutges i fiscals, eminències científiques i sicaris de les bandes armades de l’Estat. Som nosaltres o ells, ho he repetit fins a fer-me pesat. Pensar a condonar-los la pena a una temporada a presó o a presó perpètua, és com confiar el teu fill a un pederasta: a la que pugui, te la farà. Doncs, aleshores, no confiem en el pederasta i els pengem a tots, que ens trauríem de sobre un pes i una banda de criminals com no ens ho podem arribar a imaginar. NO TENEN DRET A LA VIDA, PERQUÈ NO RESPECTEN LA VIDA DELS ALTRES. ÉS MÉS, VIUEN DE LA VIDA DELS ALTRES I, A MÉS A MÉS, ELS ELIMINEN. VOLEU TENIR PIETAT AMB AQUESTS MONSTRES?

Aquesta és la situació a l’Argentina, que no augura un gran futur als autòctons:

https://t.me/No_plandemia/8199

Cal destacar el nombre de nens que el govern argentí ha assassinat amb els verins jueus, que moren cada dia i sembla que en lloc d’anar a menys, la cosa va a més. Per què se’ls ha de respectar la vida, als polítics? Doneu-me una sola raó assenyada (Les idiòcies no s’hi valen).


UN JUTGE SENSE NOM

https://t.me/RosselloCM/91541

Vejam, que jo m’aclareixi. Resulta que els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem dicten una llei que viola els drets fonamentals i bàsics de tot home davant de la justícia, però, l’homenet, si li presenten un cas, acatarà la llei. O és molt ximple, o molt bàsic o és màster per alguna bagasseria jesuïta. Només és jutge qui executa la llei d’acord a la llei natural, que empara com a drets fonamentals la vida i la hisenda, la primera com a necessària per a ser digne i lliure, i la segona com a garantia d’independència. Tota altra cosa és fer un servei als criminals que amb el dret positiu es garanteixen la impunitat i la immunitat. Aleshores, si ets jutge i els criminals del govern t’obliguen a aplicar lleis manifestament contràries al dret – la qual cosa és un crim en democràcia – tens dues opcions: dimitir o renunciar, o l’altra, aplicar els drets inalienables independentment del que digui la llei dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems sionistes. Explicar això, i quedar-se tan ample, és per fer-s’ho mirar. Vull destacar un detall, quan diu que ell podria engarjolar un home només donant una sèrie d’indicacions a la dona. La psicologia el traeix. Això és el que els ensenyen a les bagasseries de dret: a delinquir, a tergiversar les coses per a l’obtenció d’un objectiu, que és així com actuen els advocats, sempre; per més que la seva única funció és la de reconstruir els fets per a descobrir la veritat. Però, A LA JUSTÍCIA, L’ÚLTIMA COSA QUE LI IMPORTA ÉS LA VERITAT. La justícia és una feina com qualsevol altre, una tasca per a guanyar-se la vida. I qui es busca la vida i no la veritat, sempre, més tard o més d’hora, acaba delinquint, potser no amb atemptats contra la vida o la hisenda dels altres, però sí contra la integritat professional. No és vana aquella frase que afirma que cap home honrat s’ha fet ric.


Deixem ara pas a les dones. Primer, a una dona injustament perseguida pels col·legues del de més amunt, malgrat l’edat i la veritat de les seves afirmacions:

URSULA HAVERBECK

https://t.me/RosselloCM/91517

https://t.me/RosselloCM/91518

Podeu concebre que els excrements amb toga són altra cosa que excrements amb toga? És possible un jutge sense ‘humanitat’? Doncs, això. La Ursula no ha matat ningú, com sí que ho han fet tots els governs amb l’aquiescència dels excrements, ni ha robat a ningú, com sí que ho fan els governs a totes hores i sense dissimulació; només ha manifestat la disconformitat amb la història consensuada, val a dir, que pels jueus sionistes i Jewllywood. Però, què seria un excrement amb toga sense un sionista que li posés el pinso a la menjadora? Un excrement, només.


I per concloure aquesta primera secció, una altra dona. Malgrat el que ens diuen els polítics i els cagaguano, la dona no destaca tot just per la intel·ligència, perquè no és aquesta, una especial facultat del sexe femení, tot i que n’hi ha que ho són, i molt; però la realitat és que la dona és egoista, ambiciosa, envejosa i competitiva, per raons genètiques, i per això, quan la poses en un càrrec i pot manar, només pots esperar que tot se’n vagi a fer punyetes. Entre aquestes tarades, una de la més destacades, avui rebent la competència de la bruixa d’Europa, és

KILLARY CLINTON

https://t.me/resurgente2020/57451

L’assassina (recordeu que treballar per als Clinton, com per als Obama, són professions de risc) ara vol que els seus amos et robin tots els diners per a quedar-se amb el planeta. Quant a la idiòcia que exposa, no hi ha res més a dir que és una profunda idiòcia sense escrúpols ni vergonya, com ella.

Per a aquells que dubten o no creuen que la dona pateix desperfectes mentals molt seriosos (Imatges molt desagradables):

https://t.me/RosselloCM/91487


L’AGENDA DELS CRIMINALS


Comencem amb un jove argentí que ens fa cinc cèntims del que passa a Europa, exposant-nos la seva mirada, que més objectiva i lògica no pot ser:

https://t.me/RosselloCM/91485

Coses de nens que passen a Europa:

https://t.me/RosselloCM/91533

Coses que comencem a fer els europeus:

https://t.me/RosselloCM/91500

https://t.me/RosselloCM/91499

Com veieu en la notícia francesa, els criminals del govern de l’odalisca ja han pres mesures, tanmateix, no crec que els col·legues criminals de l’Alemanya sionista hagin pres cap mesura contra els agressors musulmans del nen alemany. CAL ANAR PELS POLÍTICS, ELLS SÓN ELS RESPONSABLES DE TOT. Si no us ho creieu, vegem magnífiques estampes de la realitat a casa nostra, a casa dels nostres veïns – i socis de lluita, no ho oblideu – i a casa dels veïns del nord:

https://t.me/resurgente2020/57463

https://t.me/resurgente2020/57465

https://t.me/resurgente2020/57469

(En llibertat; recordeu el mamarratxo de més amunt, el que diu ser jutge)

https://t.me/resurgente2020/57470

https://t.me/RosselloCM/91501

https://t.me/RosselloCM/91544

https://t.me/RosselloCM/91543

https://t.me/RosselloCM/91534

https://t.me/RosselloCM/91536

Quant a aquestes notícies de la televisió, cal dir que són estranyes, quan tothora tracten d’encobrir els crims dels MENAS. No descarteu que estiguin provocant i incitant a la reacció, a la venjança. Què penseu que passaria si els espanyols s’enfronten als il·legals per a frenar els delictes? Que hi hauria violència, oi? Aleshores, què faria el govern sionista? Muntar un estat policíac per a la teva seguretat. Eccoli qua! Molt de compte, que els enganys i les trampes són la manera com fan la guerra els sionistes i els seus sicaris criminals.

L’homosexual que els sionistes han alliberat de la presó i han fet ric, l’Enano Marlaska, és còmplice de TOTS ELS CRIMS COMESOS PELS IL·LEGALS, ABSOLUTAMENT DE TOTS. Que un ministre d’Interior no controli les fronteres del país demostra que no és ministre, sinó que és idiota. Que un ministre d’Interior que controla les fronteres no és responsable dels actes criminals que puguin cometre els qui eviten els controls, és obvi. Però, quan no controles les fronteres i permets l’entrada de gent indocumentada – posant en risc la integritat física dels naturals del país – i els protegeixes, aleshores, a més d’idiota, ets un criminal i un traïdor, que és exactament el que és aquest repugnant sac d’escombraries. El més greu de tot, és que aquesta actitud de protecció i empara a la criminalitat, la fa el govern en tots els seus àmbits, per la qual cosa, tot el govern, com també els paràsits i les escòries de l’urinari públic, són responsables de tots els crims comesos pels ‘migrants’ en grau de còmplices necessaris. Només vigilant les fronteres, aquests crims no s’haurien produït, és així de senzill, encara que un excrement no ho entendrà, o si ho entén, tindrà seriosos problemes per a fer-ho. Vegem com el govern finança, protegeix i empara els criminals mercenaris dels sionistes, tot traint el seu poble, a qui ha de servir:

https://t.me/RosselloCM/91513

https://t.me/RosselloCM/91530

Això és una malversació de diners públics de l’ESO! No cal ni entrar en una bagasseria jesuïta! Escolteu el sentit comú, en paraules de Frank Cuesta (em penso que es diu), exposant el que és normal i natural, i el que és evidentment un crim:

https://t.me/RosselloCM/91526

I el que estem vivint a Soroslàndia no té res a veure amb el que tenen muntat els jueus dels Rothschild a la seva finca d’esclaus, França:

https://t.me/RosselloCM/91483

Imagineu per un moment, una manifestació d’europeus amb aquests mateixos termes al mig d’un país musulmà. Oi que seria natural, la reacció dels musulmans? És una provocació injustificada. Doncs, una vegada acabada la manifestació del ‘profeta’, se’ls deté, junt amb tota la púrria que assisteix a l’esdeveniment, i sense passar per comissaria ni jutjat, se’ls factura en avions militars al país àrab més proper. I aquí pau, i després, glòria.

Però, com això no passa, ja hi ha gent que n’està fins ben al capdamunt; que per aquesta raó, sostinc que el moment clau està a punt d’arribar, i a partir d’aquest moment, res no serà igual. Un exmilitar espanyol diu veritats com punys, dirigint-se als LGTBIJKQ+ de caqui que enarboren la bandera de l’orgull i menystenen la que els representa i han de defensar. Subscric les seves paraules. La situació de depravació social i econòmica s’arranja en dos dies amb l’alçament dels exèrcits de cada nació contra els governs sionistes. Una vegada executats els responsables, els problemes del país estarien resolts en un 90%. Però, com les nenes de les tropes tenen altres coses a pensar (si el pintallavis, si la nova calceta, si les sabatetes o el nou pentinat), els jueus van introduint els mercenaris africans, que ja podeu estar ben segurs que no vénen a pagar pensions; més aviat, són aquí per a causar terror i mort amb la complaença i l’empara dels criminals sionistes dels governs occidentals. Però, escoltem-lo, perquè el suggeriment que fa per a resoldre aquesta situació d’indefensió, és molt interessant i convenient:

https://t.me/RosselloCM/91529

L’ENEMIC ÉS EL GOVERN.

NO HO OBLIDEU.

Si no em creieu, vegeu què fan els criminals de la Sinagoga del Femer obeint els sionistes i contra la voluntat de tots els pobles d’Europa. És l’hora d’acabar amb ells, no ho dubteu; o ells acabaran amb nosaltres:

https://t.me/RosselloCM/91524

A LA FOTO, TRES CRIMINALS CONTRA LA HUMANITAT,

NO NOMÉS EN LLIBERTAT, SINÓ AMB CÀRRECS PÚBLICS !

Per acabar aquesta part dedicada a l’agenda criminal del govern, una notícia que segons que sembla ha despertat il·lusió entre la gent, sobretot els qui defensen la família i l’obligatorietat de l’Estat en la seva protecció, però que molt em temo que és una enganyifa molt ben ordida:

https://www.familiasnumerosas.org/noticias-de-la-federacion/bustinduy-reitera-su-intencion-de-crear-una-prestacion-universal-de-crianza-de-200-euros/

Així a primer cop d’ull, sembla genial; tanmateix, si ens fixem en ‘la prestació universal’ ens adonarem que el que pretén el govern criminal, seguint les ordres sionistes, és mantenir i augmentar el nivell de vida dels immigrants, il·legals o no. La llei hauria de ser exclusivament per als nacionals, com en qualsevol altre país del món – tot i la gent que il·legítimament és legal per obra i gràcia de la màfia governamental -. Però serà universal. Qui són els qui tenen més fills: els espanyols (o catalans, si sou molt primmirats) o els immigrants? Aleshores, els immigrants que viuen majoritàriament d’ajuts, ara, a més a més, rebrien entre 800 i 1000 euros extres (4 ó 5 fills, que no és gens desacostumat). Amb això, un immigrant il·legal o legal passaria a ser classe mitjana sense treballar ni aportar res, mentre la classe mitjana nacional decreixerà, en part per l’aportació del govern a la destrucció del teixit productiu del país, i en part, perquè els ajuts als espanyols sempre seran menors, si no la meitat que les quantitats ofertes als invasors. No dubteu que per aquí va la cosa. Intel·ligents no en són, originals, menys, només són gossos que obeeixen les ordres dels amos, i els amos volen la destrucció total i absoluta d’Europa i de l’home blanc. Faran aquesta campanya, potser, però no afluixaran en la idiòcia de gènere, que, curiosament, i justament, no afecta els musulmans. No hi ha un sol polític avui, que no sigui un criminal digne de forca, ni un.

MATAR POLÍTICS,

EM TEMO,

SERÀ UNA TASCA A FER

PRÒXIMAMENT.


Per concloure, veurem un seguit d’idiòcies, l’estat social actual:

IDIÒCIES DIVERSES


Com la gent és imbècil i no tan idiota com qui els governa, els cagaguano i els polítics han cridat els simis que funcionen com a experts, perquè no permetin que la gent abaixi la guàrdia, i continuï creient que els assassins els volen salvar la vida:

https://www.larazon.es/sociedad/vacunacion-covid-desciende-espana-expertos-avisan-virus-continua-continuara_202406236677f129901ca9000187520e.html?utm_source=twitter&utm_medium=organic&utm_campaign=lrzn_org_Su_15_15

Quant a la idiòcia del canvi climàtic, un vídeo prou esclaridor dels objectius dels criminals:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5042373

Mai la ciència havia arribat a aquestes cotes de subnormalitat paranoide:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5042336

Els idiotes amb telescopi s’inventen ‘el destructor de planetes’ – terme més científic, difícil de trobar! – i els cagaguano ja omplen el paper higiènic dels excrements que produeixen els seus cervells malalts.

Quant a si la idiòcia femenina és una deficiència natural o l’activitat principal del múscul que anomenem, potser incorrectament, cervell, ens en pot informar aquesta ‘avançada als nostres temps’:

https://t.me/RosselloCM/91489

ÉS DIFÍCIL UNA DEMOSTRACIÓ MÉS PLÀSTICA

DE LA IDIÒCIA EN ESTAT PUR.

Tanmateix, aquesta idiota és inofensiva, és idiota, però fa vida privada, per la qual cosa, als altres, ens ha de fotre el mateix que es casi amb ella o amb el setter, el canari o el ficus del tercer segona. Cosa que no passa, amb la deficient mental que els sionistes han posat a l’Ajuntament de no sé on. Encara que els excrements amb toga ho ignorin, és un crim; perquè molt espavilats, així, mentalment, tampoc no ho són, no ens enganyem. Que tenen mala llet i predisposicions sàdiques i psicopàtiques, no ho dubtem, que per això són on són, però aprofundir en qüestions ètiques, ells, que viuen submergits en la corrupció i el crim, doncs, els costa. Però aquesta retardada intel·lectual i perill públic hauria de ser detinguda per perversió de menors ‘ahir’, i si, com ha de ser, té les facultats mentals pertorbades, aleshores, se la reclou en una presó psiquiàtrica que li anirà molt bé; si no a ella, a tots els altres:

https://t.me/RosselloCM/91507

AIXÒ, EXCREMENTS, ÉS UN DELICTE PENAL MOLT GREU.

PERÒ, VOSALTRES, PERSEGUIU ELS INNOCENTS,

ELS INDEFENSOS I ELS CAPAÇOS,

QUE ELS AMOS US HO PAGUEN MOLT BÉ, OI ?

ON NO H’HI HA, NO EN RAJA, NI EN RAJARÀ.

L’exhibició idiota de les dones és més que preocupant. Més amunt hem vist els grans esforços d’integració que fan els universitaris nascuts errats que són tan catalans com tu i com jo, o com la Moreneta, encara que no sigui del seu gust, malgrat el color de la pell, que els hauria de provocar alguna simpatia, una empatia connatural per aproximació en la coloració de l’epidermis, però no. Doncs, els hem vist amb els llibres, els seus estudis de treball, en plena tasca, i per això, la següent paraplègica mental gosa instruir-nos, perquè nosaltres som més imbècils que ella, que ella és més que llesta, és llestíssima!:

https://t.me/RosselloCM/91546

UN MOTOR BRILLANT, QUÈ MÉS VOLEU !

EL SOMNI DE QUALSEVOL MECÀNIC.

I a aquestes desgraciades mentals no se les reclou, no, se’ls posa a la tele perquè es llueixin. Serà una puteta inútil i idiota de l’harem jueu o no, vosaltres què creieu? Per inutilitat i idiòcia mereixeria formar part de l’exèrcit de depauperades cerebrals que dirigeixen els jueus de la banda de Soros (que per cert, el monstre no es mor... O ja s’ha mort i no ens ho diuen?).

I tanquem la barraca per avui, amb una notícia que explica moltes coses:

https://esrt.site/actualidad/514381-cpi-pospone-orden-arresto-netanyahu

UI, QUE AIXÒ NO HO PODEM FER !

I NO HO FARAN, I ELS CRIMINALS

MATARAN COM SEMPRE.

SÓN TAN EDIFICANTS ELS ENSENYAMENTS

DE LES INSTITUCIONS DE LA IMMUNDÍCIA !

NO SÉ COM S’HO FAN,

PERÒ CADA DIA S’OMPLEN DE GLÒRIA.

EXECUTAR LA JUSTÍCIA NI SABEN QUÈ ÉS,

PERÒ DE FER DE CRIMINALS I PREVARICADORS

NO HI HA DIA QUE NO HO ASSAGIN.


TAN BUFONS QUE ESTAN DISFRESSADOTS!

I EL MARTELLET!, QUE ÉS COM, NO SÉ COM HO DIRÉ,

COM LA SEVA CONSCIÈNCIA, PETITA,

COM LA SEVA CONTUNDÈNCIA AMB EL CRIM,

INEXISTENT,

O COM LES SEVES REFLEXIONS ÈTIQUES PRÒPIES,

INCONSTANTS, INHARMÒNIQUES I SOBTADES.


LA GUERRA CONTINUA.

NO HI HA CAP ALTRE POBLE ENEMIC,

NOMÉS HI HA ELS ENEMICS INTERNS:

POLÍTICS I JUTGES,

I L’ENEMIC EXTERN I PERPETU:

ELS SIONISTES.