divendres, 14 de juny del 2024

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

 

Ahir concloïa l’episodi del dia, fent l’advertiment que la tempesta s’acostava. Ja sabem que les equacions relacionades amb la previsió del temps són no-lineals i per tant, només permeten aproximacions estadístiques, que s’acompliran o no. Tot i això, la borrasca que s’acosta no és una tempesta de pa sucat amb oli, sinó que pot comportar desastres arreu, però sobretot, a Europa, aquesta satrapia que els jueus estan a punt de conquerir, després del ‘magnífic’ servei dels seus sicaris, els traïdors i genocides que comanden els prostíbuls sionistes en tot el continent, i sobretot, a la Sinagoga del Femer, l’antre més abjecte i repugnant del món. Com les dades i els valors numèrics de les variables són molts, no ens entretindrem i passarem a veure quins són els indicis i les estimacions que em fan pronosticar que l’hora ha arribat.

Per a introduir la previsió, res de millor que veure l’escòria social reunida per a fer-se fel·lacions mútues en honor dels circumcisos. Com veureu, tota l’escòria social de Soroslàndia hi era present, tots ells, els nostres ENEMICS.

https://t.me/mustangcomunicacion/14426

Comencem amb el càncer de les societats occidentals: les paraplègiques cerebrals amb aires de grandesa, les discapacitades racionals, les tarades integrals o les retardades cognitives i ètiques, que tot és el mateix:

https://www.abc.es/sociedad/madrid-pide-igualdad-modificar-ley-trans-evitar-20240613150252-nt.html

La resposta a les putes inútils i idiotes de l’harem, en boca d’una dona, en aquest cas, una del grup del 10% intel·ligent i amb capacitats ètiques:

https://t.me/RosselloCM/90789

Més putes inútils i idiotes, fent l’inútil i l’idiota, que per això són esclaves de l’harem jueu:

https://t.me/resurgente2020/57228

https://t.me/resurgente2020/57229

https://t.me/RosselloCM/90796

La Yoli i el Begoño en el prostíbul de La Computense.

I això que ve, no té nom. Si algú es pensa que aquestes tarades amb ínfules megalomaníaques, tan histèriques com inútils, poden servir d’alguna cosa, que s’ho faci mirar per un psiquiatre! Vegeu el festival de la idiòcia al Femer de la Sinagoga:

https://t.me/mustangcomunicacion/14397

De caixera de supermercat a europarlamentària, passant per ministra d’una satrapia sionista del ‘primer’ món, el rendiment econòmic i social de ser una bona prostituta del sistema i estimar els jueus com a tu mateixa.

No abandonem encara el corcó letal per a la civilització: la dona idiota i histèrica, i amb tanta ufana com ignorància:

https://t.me/resurgente2020/57218

https://t.me/resurgente2020/57217

TA-RA-DES !

Per acabar amb aquest preàmbul més que desagradable i ignominiós, vegem quin és el sentit de fidelitat de la dona moderna. Aquesta deficient és de dretes, això sí, tan inútil i idiota com qualsevol altra puta de l’harem jueu:

https://t.me/mustangcomunicacion/14399

ELS VALORS DE LES ‘EMPODERADES’:

CAP NI UN, A PART DEL ‘JO’.

Deixem de banda les discapacitades racionals absolutes, i vegem què ens profetitzava Benjamín Solari Parravicini, que darrerament s’està fent famós perquè les seves prediccions s’estan complint fil per randa, en un fenomen digne de ser estudiat, perquè preveure els esdeveniments amb gairebé un segle d’antelació, no és normal... ni natural.

https://t.me/RosselloCM/90820

Tot seguit teniu un resum de les prediccions del visionari, amb una part final, prou interessant, d’una meuca dels sionistes, de les més tarades entre les tarades, però que un dia va veure la llum, i que ens exposa l’aberració i les disfuncions racionals d’aquestes feministes radicals, que si no haurien de ser presó, haurien de portar morrió, perquè no pensen, caguen, i el que caguen, ho diuen com si haguessin descobert la veritat en la més ignominiosa de les atrocitats intel·lectuals i ètiques, que elles són així; i més, això és clar, no se’ls pot demanar ni empenyent-les. Tanmateix, és bo de comprovar com la naturalesa i la veritat, l’amor de mare a fill, poden recompondre fins i tot les desgràcies més lamentables.

https://t.me/RosselloCM/90824

Aprofitaré les profecies de Parravicini, en aquest cas sobre el sionista tarat i despentinat que destrueix Argentina, Milei, per a enllaçar amb la tempesta: el NOM accelera els plans. Com veureu, quant a Milei, la clava:

https://t.me/RosselloCM/90823

Fantotxe de la nova doctrina’

EL SIONISME.


EL N.O.M.


Maria Zajarova, la portaveu del Kremlin, no pot ser més clara quant a les intencions de la Reserva Federal amb Europa, mitjançant els sicaris criminals del Femer de la Sinagoga. Aquest tipus de declaracions són les que em fan pensar si Putin és veritablement l’home que sembla ser, i que no està disposat a llepar les botes dels sionistes. No està clar, però; i potser en això consisteix el joc. Encara no ho sé.

https://t.me/RosselloCM/90800

El NOM a Austràlia:

https://t.me/resurgente2020/57219

https://t.me/resurgente2020/57220

https://t.me/resurgente2020/57221

ENVERINAR I MATAR: LA PASSIÓ SIONISTA.

Els verins jueus estan essent investigats a Austràlia per causa de l’esfereïdora dada en l’augment del nombre de morts. Tanmateix, els criminals i assassins, Bourla, el jueu i veterinari, Tedros, el jueu i goril·la adoptat, Gates, el paradigma del psicòpata degenerat i amb retard intel·lectual, com tots els governs, són responsables d’assassinat en massa i tots haurien de ser ajusticiats, sense pèrdues imbècils de temps. Una mica com ells han actuat amb els verins: davant de la urgència, tot s’hi val.

El jueu i assassí de masses Kill Gates i la prova que fabrica verins alimentaris i tòxics per a la ment, i no només verins letals per a ser inoculats:

https://slaynews.com/news/fake-meat-products-linked-heart-failure-deaths-study/

MATAR GATES, AVUI JA HAURIA DE TENIR

LA CONSIDERACIÓ ÈTICA I SOCIAL

D’OBRA D’ART.

El NOM a l’Argentina, amb el pallasso sionista Milei, l’esquizoide despentinat:

https://t.me/resurgente2020/57233

https://t.me/resurgente2020/57241

https://t.me/resurgente2020/57244

https://t.me/resurgente2020/57232

EL CONFLICTE I LA VIOLÈNCIA.

ELS JUEUS ARGENTINS JA HI SUQUEN PA.

El NOM a Mèxic, la jueva i sionista, dona, feminista i comunista, o sigui, més defectes no els pot tenir, del monstre Claudia Sheinbaum, a qui cap mexicà va votar, però que els sionistes feren guanyar les eleccions. El caos s’acosta a Mèxic:

https://t.me/RosselloCM/90784

El NOM a Polònia, on els jueus de la Sinagoga del Femer van enviar la puteta, més que gos castrat, que per això és princeseta d’Astúries – premiat pel mateix mamarratxo sionista que encapçala el capítol d’avui -, i com imposa la tirania jueva al seu poble:

https://www.biometricupdate.com/202406/mastercards-biometric-checkout-program-arrives-in-europe

Aprofitant la violació de la intimitat que els sionistes pretenen fer-nos a tots, o sigui, violar-nos en massa i fer-nos els seus esclaus, que acabem de veure en la Polònia del sac d’escombraries Tusk, no està de més de recordar què són les CBDC, la marca de la Bèstia, el marca Rothschild per als ramats dels goyim. Cal destacar del vídeo, el final, el NOM al Canadà, de la mà de la puteta criminal de Justeta Trudeau, la qual surt acompanyada dels LGTBIJKQ+ del país, prostitutes covardes i miserables, incapaces d’arrestar i executar l’enemic del Canadà i l’assassí de tants de canadencs, i que no cessa d’inventar-se lleis per a poder matar tot el que els jueus considerin que no els fa falta (lleis d’avortament, d’eutanàsia...):

https://t.me/Disidenteincontrolado/17873

MATAR TRUDEAU NO SERIA UN CRIM,

SERIA UN ACTE IMPLACABLE DE JUSTÍCIA;

PURA POESIA, EN DIRIA.

El NOM i els seus ninots. Vegeu com es foten els criminals de la Reserva Federal dels seus esclaus. Si algú es pensa que el subnormal i criminal, pedòfil i dement de Biden, dirigeix la claveguera de la Reserva Federal, és que té la capacitat cognitiva d’una feminista o d’un comunista:

https://t.me/mustangcomunicacion/14398

BIDEN,

UNS PARACAIGUDISTES I LA PURA ESCÒRIA DEL MÓN.

El NOM i els seus sicaris principals: l’associació d’organitzacions criminals per a l’extermini i el robatori de les riqueses del món, que són el femer infecte de l’ONU, amb la rata Guterres al capdavant, i el cau d’escurçons del FEM(S), amb la tarada psicopàtica de Schwab, el Rothschild, proposant-nos de matar-nos de set. MATAR-LOS A TOTS MAI DE LA VIDA POT SER UN CRIM. MATAR ASSASSINS, MAI NO POT SER UN CRIM. MATAR GENOCIDES, MAI NO POT SER UN CRIM. CRIDO A LIQUIDAR-LOS? NOMÉS EXPOSO LA REALITAT ÈTICA D’UNA SUPOSADA ACCIÓ JUSTA I ALLIBERADORA. DRET A LA VIDA, AQUESTS PSICÒPATES, NO EN TENEN CAP, PERQUÈ VIUEN PER A DESTRUIR LA DE TOTS ELS ALTRES:

https://t.me/RosselloCM/90786

RECORDEU EL CICLE DE L’AIGUA ?

D’AIGUA, A LA TERRA, SEMPRE N’HI HA LA MATEIXA.

TE LA VOLEN ROBAR

PER A ESCLAVITZAR-TE,

I SI T’HI OPOSES

PER A MATAR-TE DE SET.


COM HAURIA DE SER UN CRIM

EXTERMINAR ELS EXTERMINADORS !


I els sionistes, mentre el femer putrefacte de l’ONU, amb la rata que el comanda, malda el que no està escrit per a sotmetre el món a la voluntat d’Israel, els jueus, com sempre de sempre, fent-se les víctimes, els pobrets!, i tot el que van patir en el conte aquell de ficció que s’ha convertit en l’obra literària i cinematogràfica d’aquest malaurat poble farcit de bona gent i a qui tothom odia per enveja i racisme?

https://esrt.site/actualidad/512596-israel-onu-netanyahu-guterres

Mentrestant, els bons no perden punt, i ells, com sempre, van sembrant la caritat, la commiseració, la solidaritat i la filantropia:

https://esrt.site/actualidad/512779-ataque-israeli-causa-muertos-heridos-libano

Vegeu-los com, malgrat les penúries i el caos que viu el món, ells són compungits, però tot i això, treuen forces d’on no n’hi ha, per a ballar:

https://t.me/RosselloCM/90811

PODEU ENTENDRE PER QUÈ ARREU DEL MÓN

HI HA LA MATEIXA PÚRRIA DE LES QUIPÀS ?

El NOM, a Irlanda, està desplegant els mercenaris negres, els irlandesos que nasqueren més enllà del Mediterrani i que se senten irlandesos de tota la vida, que per això volen tornar a la terra natal:

https://t.me/RosselloCM/90793

I si el NOM, amb les bandes dels joves que comanden els Soros, a França destrueixen les esglésies fotent-hi foc, com a la guerra civil espanyola (vejam si hi haurà alguna relació?), al Canadà de la puta privada de Schwab, de l’odalisca amant dels nens i de tota depravació sexual, política, econòmica, social, ètica i el que calgui, podem veure escenes tan edificants per al poble canadenc, com aquests ritus que enllacen amb els costums més ancestrals del país (obviant ara l’extermini dels indis autòctons, és clar).

https://t.me/RosselloCM/90794

I el NOM, com havia de ser si no, també actua a Soroslàndia, un dels països pioners en la implantació de totes les aberracions i depravacions, perversitats i corrupcions sionistes, i per això, els jueus trien i seleccionen els seus candidats per a destruir el país i els espanyols entre la més baixa escòria de cada contrada, i després manipulen les eleccions mitjançant les tupinades habituals, perquè les seves putes inútils i els gossos castrats desenvolupin les ordres criminals que han rebut. La tupinada, com sempre, no cal demostrar-la; això es resol no anant a votar.

https://t.me/resurgente2020/57248

https://t.me/resurgente2020/57251

https://t.me/mustangcomunicacion/14415

https://t.me/No_plandemia/8098

Ves!, qui ho havia de dir, en una democràcia tan consolidada com la de Soroslàndia! Es veu que als canaris, les propostes de Junts per la Pasta, no els agradaven, però que per error algú va pensar que sí; dic jo, que seria algun sionista desqueferat.

Si aquí, el joc va de tupinada, com arreu, que aquest és el fonament del sistema criminocràtic sionista, que ja sabeu que si servís d’alguna cosa votar, faria anys que estaria prohibit, i, fins i tot, cal recordar-ho, el psicòpata tarat i sexual de Schwab, ja ens va advertir que les eleccions no eren necessàries. De fet, si decideixen ells, perquè malbaratar paper, fer una costosa campanya d’idiòcia i oferir el lamentable espectacle, a més a més, de repugnant, de la cagarada general de la gent en tots els col·legis, on l’endemà els nens han d’anar a fer classe! Doncs, si aquí el joc està en la tupinada, a la França dels Rothschild, la puteta i els maçons (recordeu que ser maçó és idèntic a ser un criminal) breguen per a portar el país a la guerra civil. Que hagin guanyat els sionistes amb pell de nacionalistes, es veu que ha de ser l’excusa per a portar la violència, el caos i la mort a França. Vegeu si no, si aquesta declaració no és guerracivilista.

https://t.me/mustangcomunicacion/14408

https://t.me/mustangcomunicacion/14434


I mentre tot això passa, que tots els criminals, lladres i assassins, ocupen les portades de tots els papers higiènics (com fa anys ens ho cantava Jacques Brel), els excrements amb toga, ells estan a les seves coses, punyetetes, toguetes i el misteri sobre què serà allò que els jueus els han deixat darrere la porta com a agraïment als seus serveis criminals:

https://www.heraldo.es/noticias/aragon/zaragoza/2024/06/13/auchillamiento-zaragoza-caspe-joven-detenido-libre-sin-prision-1741468.html

https://t.me/RosselloCM/90828

DE VEGADES, SENTO PENA PER ELLS.

HA DE SER MOLT TRIST, PERÒ MOLT,

DE SER TAN MISERABLE.


Com heu vist, les prediccions no prometen un estiu assolellat, sinó que sembla que no seran poques les tempestes violentes que haurem de patir. Tanmateix, encara que siguin pocs, hi ha HOMES, dirigents polítics amb caràcter, amb conviccions, amb principis i amb fidelitat, que no tenen res a veure amb els gossos castrats ni les putes inútils i idiotes que els jueus sodomitzen per a plaer dels sodomitzats; que els tarats, ja ho són així. Faig referència a Viktor Orban, de qui, tot hongarès hauria de sentir-se orgullós, com qualsevol rus, de Putin, o qualsevol bielorús, de Lukashenko:

https://t.me/mustangcomunicacion/14414

Compareu aquesta dignitat amb la frivolitat i perversió de la resta de putes i gossos dels estats de la Sinagoga del Femer.

EUROPA ESTÀ EN PERILL,

ELS JUEUS SÓN A TOT ARREU,

I TOT ES CORROMP,

TOT PUT I ES PODREIX.

EL FEMER DE LA SINAGOGA

ÉS

EL MAL DEL CONTINENT.

ELS GOVERNS, ELS SICARIS CRIMINALS.

LA TEMPESTA S’ACOSTA:

O

ENS PROTEGIM DEL TSUNAMI

QUE PREPAREN ELS CRIMINALS

O

ELS CRIMINALS

CONVERTIRAN EUROPA EN TERRA MORTA.


RECORDEM LES PARAULES DE J. F. KENNEDY...

https://t.me/RosselloCM/90785

PER LES QUALS ELS ROTHSCHILD I ELS SIONISTES

L’ASSASSINAREN.

LA GUERRA CONTINUA,

I FINS QUE NO ACABEM AMB ELLS,

NO HI HAURÀ PAU POSSIBLE.


NO HO OBLIDEU:

ELLS US OMPLEN LES ORELLES

DE BELLES I BONIQUES PARAULES,

PERÒ US VOLEN A TOTS MORTS O ESCLAUS.


LA GUERRA CONTINUA

I

LA TEMPESTA S’ACOSTA.

https://t.me/counterpropaganda20/12347


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada