dissabte, 22 de juny del 2024

CBDC, TARADES, ‘MIGRANTS’ I ALTRES IDIÒCIES


Les CBDC són l’objectiu final dels sionistes, perquè amb elles els Rothschild seran els amos de tots els animals del planeta, humans inclosos, i aleshores ja, com a uns altres animals de granja més: sense dignitat, sense llibertat i sense independència. Les CBDC són l’instrument per a la granja humana dirigida pels sionistes, que com qualsevol granger, seran els amos absoluts de les criatures consagrades a Satanàs.

Les tarades són les deficients mentals i discapacitades ètiques i racionals, que abans anomenàvem dones, i que ara són una massa càrnia amb càrrecs públics. Intel·ligència, ni en tenen ni se l’espera, i estan absolutament mancades de qualitats o capacitats ètiques per a interpretar la realitat i la justícia, això sí, totes les tarades destaquen, idiòcia a part, per l’ambició, la supèrbia i la ignorància.

Els ‘migrants’ són una nova espècie d’aus o papallones, amb forma humana, i que tenen per característica comuna que són espècimens nascuts errats, essent el moviment migratori una recerca de les arrels, que per això, els habitants dels països que els reben, tenen l’obligació fiscal de mantenir-los, perquè no hi ha acte més indigne que abandonar els teus.

I les ‘altres idiòcies’ són els diferents regals dels sionistes, sempre amatents per a servir-nos en safata de plata l’última aberració, la més recent abjecció, la més repugnant de les ignomínies, quan no ens alegren la vida amb una nova matança, aquesta habilitat, tan arrelada en tots ells.

Aquests seran els diferents apartats de la tragèdia d’avui. Com les notícies, els vídeos i les declaracions parlen totes soles, els comentaris són innecessaris, i potser al final de cada secció, hi deixi una observació d’aclariment de la meva factura, per si algú no ha acabat d’entendre l’exposició.

Obrim el teló, amb una vinyeta que reflecteix la realitat i la solució:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8735


CBDC

https://t.me/Disidenteincontrolado/17922

https://t.me/Disidenteincontrolado/17921

https://t.me/Disidenteincontrolado/17923

https://t.me/elinvestigador_org/14890

Mentre els gossos i les putes dels sionistes defensen les intencions dels Rothschild, que per això cobren, sembla que hi ha polítics – fet insòlit – que tenen consciència i saben que autoritzar aquesta moneda és la desaparició de la llibertat. Bona iniciativa a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. Vejam si de tant esprémer la granja, resultarà que els ‘animals’ mataran els grangers. Val a dir, que seria un acte que jo aplaudiria amb les orelles. CAL QUE TOTS ELS PAÏSOS ES NEGUIN A AQUESTA MONEDA I INCOÏN IMPUTACIONS PER ESCLAVATGE ALS FEMERS CRIMINALS DELS BANCS CENTRALS.

La impunitat dels criminals dels banquers és causa de la corrupció i dels sicaris criminals que els emparen des dels governs i des de les ciutats de la Immundícia.

https://t.me/resurgente2020/57352

https://t.me/RosselloCM/91181

https://t.me/No_plandemia/8159

https://t.me/No_plandemia/8161

https://t.me/resurgente2020/57353

LA CRIMINOCRÀCIA, EL RÈGIM DELS MAÇONS.

ELS CLOUS A PRESÓ I S’ESVANEIXEN ELS PROBLEMES.

LA MAÇONERIA ÉS UN DELICTE PENAL MOLT GREU,

RECORDEU QUÈ VA DIR J.F. KENNEDY,

POC ABANS QUE L’ASSASSINESSIN

SIONISTES I MAÇONS.


TARADES

https://t.me/mustangcomunicacion/14546

https://t.me/RosselloCM/91148

https://t.me/RosselloCM/91152

https://t.me/RosselloCM/91157

https://t.me/RosselloCM/91158

https://t.me/RosselloCM/91184

https://t.me/RosselloCM/91185

https://t.me/RosselloCM/91159

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5033043

https://t.me/No_plandemia/8162

https://t.me/Realidades_Paralelas/8729

https://t.me/RosselloCM/91192

https://t.me/RosselloCM/91194

https://t.me/mustangcomunicacion/14563

SÓN LA DESTRUCCIÓ DE LA CIVILITZACIÓ,

PERÒ ELS COMPLEXOS I LA IDIÒCIA

NO ELS HO DEIXEN VEURE.

FA DÈCADES QUE FAN L’IDIOTA EN PÚBLIC

I NO HAN APORTAT RES DE BO,

ABSOLUTAMENT RES DE BO.

ALLÒ TOQUEN, ALLÒ ESPATLLEN.

PER QUÈ PENSEU QUE SÓN L’EINA TRIADA

PELS SIONISTES ?

PERQUÈ SÓN INTEL·LIGENTS, CAPACES,

AMB VALORS I HONOR ?

SI AVUI... NI DIGNITAT, NO TENEN !


MIGRANTS’

Un home, el president de Corea del Sud, Yoon Suk Yeol, està a anys-llum de les tarades que el precedeixen. I no, no és casualitat que sigui un home:

https://www.huffingtonpost.es/global/corea-sur-declara-emergencia-nacional-demografica-baja-tasa-natalidad.html?outputType=amp

Mentrestant, aquí,

https://t.me/Realidades_Paralelas/8723

les putes inútils i idiotes que veuen els ‘nostres nens’ en els delinqüents, i els gossos castrats que vendrien la mare i els fills per poder i elogis, els molt minusvàlids mentals!, ofereixen aquest espectacle d’alta traïció (o permetre l’entrada d’exèrcits estrangers sense uniforme militar i mantenir-los, no és alta traïció?):

https://t.me/RosselloCM/91146

https://t.me/RosselloCM/91162

https://t.me/RosselloCM/91197

https://t.me/RosselloCM/91198

https://t.me/RosselloCM/91196

https://t.me/RosselloCM/91169

https://t.me/RosselloCM/91170

https://t.me/RosselloCM/91202

https://t.me/RosselloCM/91203

https://t.me/RosselloCM/91206

Pobres refugiades! I els nens? Ja no dic res d’aquests vellets que, pobrets!, fugen dels seus països dessagnats per les guerres i amb el bastó, malnodrits i vestits amb parracs, s’han de veure en aquesta trista situació, mentre els joves romanen al país per a aixecar-lo. S’ha de tenir el cor de roca per a no voler ser solidaris amb aquestes dones que amb els fills vénen aquí a sobreviure, o amb els vellets que prou que tenen dret a morir en pau i amb comoditat! Els espera una vida difícil, dura, plena de restriccions i limitacions. A mi és que em fan tanta pena, que demà els facturava tots al seu país, com els esperaria amb vaixells de l’armada a l’entrada de les aigües territorials. Però els gossets castrats i sobretot les putetes inútils i idiotes (que ja em penso que només desitgen de ser violades per algun superhome magrebí o subsaharià https://t.me/Realidades_Paralelas/8739) són més llestos que nosaltres i més solidaris, per això, ens importen la flor i nata, els joves més forts i més valents perquè els agrada de donar-los casa, manteniment i ajuts econòmics i el que calgui, perquè – com heu vist en les imatges – els universitaris especialitzats necessiten tenir una oportunitat, perquè el nostre país els necessita. I no sigueu antisemites, que això no té res a veure amb el Pla Kalergi per a la destrucció de la raça blanca europea planejada pels sionistes, no! Només es tracta dels criminals i mercenaris importats i a sou dels jueus (però pagats pels sicaris dels governs) que estan aquí per a ser la cinquena columna, com ho foren els jueus comunistes en l’Alemanya de 1917, i destruir-nos des de dins, que per això estan aquí; per aquesta raó, cap govern europeu que deu submissió a la Sinagoga del Femer no s’hi oposa, en un evidentíssim crim d’alta traïció que hauria de portar TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS I ELS RESPECTIUS URINARIS PÚBLICS AL PATÍBUL.

NO SÓN ‘MIGRANTS’,

SÓN ELS BOTXINS DELS TEUS FILLS.

NOMÉS MATANT ELS CRIMINALS QUE HO PERMETEN

EVITAREM QUE ELS EXÈRCITS ‘NEGRES’

MATIN ELS NOSTRES FILLS I LA HISTÒRIA DE LA NACIÓ.


L’ASSUMPTE,

COM HO HEU VIST,

ÉS DE MÀXIMA URGÈNCIA.

NO S’HAN DE TIRAR PEDRES ALS ‘MIGRANTS’,

LES HEU DE LLENÇAR ALS POLÍTICS,

I SI POT SER AL CAP, MILLOR,

QUE MAL NO EN PRENDRAN.


ALTRES IDIÒCIES DELS SIONISTES

Recordem l’Holocaust, que tant els agrada:

https://t.me/RosselloCM/91174

https://t.me/Realidades_Paralelas/8739

https://t.me/No_plandemia/8165

I les matances, la seva segona gran passió, després de desgraciar els nens de la forma i manera que sigui:

https://t.me/RosselloCM/91150

https://t.me/RosselloCM/91153

https://t.me/mustangcomunicacion/14553

https://t.me/RosselloCM/91187

En la reunió, no hi mancava cap criminal. Hi fots una bomba i els liquides a tots cinc, i no és que no es perdés res, és que el món seria més digne, més just i més lliure.


Mentre les sicàries occidentals breguen per a portar la mort a la joventut dels països respectius per a major glòria d’Israel, els sionistes continuen matant palestins, i ara els ha donat per matar libanesos. Serà perquè no els diguin racistes, no sé, dic jo! El cas és que com sempre, des de l’arribada dels sionistes a Israel, la zona viu en la placidesa de la pau i el respecte mutus.

https://t.me/mustangcomunicacion/14554

I van preparant la tercera gran matança ritual de blancs, després de les dues guerres mundials que ells finançaren, promogueren, dirigiren, allargaren i finalment, conclogueren amb els beneficis econòmics per ells desitjats (la ruïna de les nacions) i els beneficis ètnics de veure com l’home blanc havia perdut milions dels seus homes. I en això que s’estan els escurçons dels sionistes, com la bruixa Leyen, per exemple, qui, com sempre, si és per a matar i destruir, ella està a primera línia de l’enginyeria, que no al capdavant de cap batalló ni a les trinxeres, que això és per als joves de raça blanca:

https://esrt.site/actualidad/513556-orban-ursula-administradora-belcebu-ue

https://t.me/mustangcomunicacion/14556


D’altra banda, els sionistes no cessen de fer esforços per a portar la fam com més aviat millor arreu del món, que la fam és l’arma més decisiva, perquè mata de gana i per la gana fa matar-se els uns als altres, una de les seves passions més sagrades. No oblideu que els jueus ens volen matar de gana o com sigui, que el grau de crueltat d’aquestes escombraries amb forma humana, no us el podeu imaginar, ja que allà on tu vomitaries de pensar l’abjecció que has pensat, el jueu hi comença a nedar... a fer-s’hi el mort.

https://t.me/RosselloCM/91161

https://t.me/resurgente2020/57361


Els següents vídeos demostren el nivell social de les escòries que els serveixen. Si l’altre dia vèiem les patètiques escenes de les princeses i la cort d’estúpids que les acompanyava, avui veureu una altra exhibició de fel·lacions, perquè així ho manen els amos. I el mamarratxo despentinat https://t.me/resurgente2020/57357 que els jueus han posat a l’Argentina per a matar els argentins, robar-los el patrimoni i quedar-se amb Andínia, la Patagònia, doncs, els jueus creuen que tots els sicaris han de venerar-lo, i no us penseu, que els esclaus estan per a obeir l’amo!, com el desgraciat que fa el primer discurs, que no sé qui és, ni ell tampoc, encara que suposo que deu tenir molts títols, molts premis i molts reconeixements, com molts de diners; tot el que li manca és dignitat, de ben segur. Només un esclau miserable pot dir les rucades de l’energumen:

https://t.me/mustangcomunicacion/14550?single


Per concloure, us he reservat un exemple de la nineta dels ulls dels sionistes, els garants del manteniment de la criminocràcia com a règim polític, un excrement amb toga, que va haver de ser ingressat, però que se n’ha sortit, per a desgràcia de tots nosaltres, i no ho dic jo, que si llegiu els comentaris, comprovareu l’admiració i el respecte que per als espanyols suposa aquesta classe selecta de criminals amb toga:

https://t.me/mustangcomunicacion/14558

Recordeu: la cara és l’espill de l’ànima.


LA GUERRA CONTINUA.

I CONVINDRIA COMENÇAR-LA.

VEJAM SI ELLS L’ACABARAN

I NOSALTRES NO L’HAUREM COMENÇADA.


ELS POLÍTICS SÓN ELS TEUS ENEMICS,

PERQUÈ ELS CRIMINALS SÓN ELS ENEMICS DEL POBLE.

https://t.me/resurgente2020/57355

ELS EXCREMENTS AMB TOGA SÓN ELS TEUS ENEMICS,

PERQUÈ ELS CRIMINALS SÓN ELS ENEMICS DEL POBLE.

ELS SIONISTES SÓN ELS TEUS ENEMICS,

PERQUÈ ELS CRIMINALS SÓN ELS ENEMICS DEL POBLE.


CAL COMENÇAR A ACTUAR.

SÉ QUE NO ÉS GENS FÀCIL,

PERÒ CAL ACTUAR.

https://t.me/resurgente2020/57373


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5033056

VEIEU COM FEM TARD !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada