diumenge, 9 de juny del 2024

PROBLEMES A LA SINAGOGA


Cada volta crec més que l’única escapatòria de les rates és la guerra, una nova guerra mundial com les que muntaren en el segle XX, tot finançant ambdós bàndols, fent de la guerra una matança de civils i, sobretot, de la joventut europea, i de resultes de les quals, els sionistes es convertiren en els amos del continent, tot traslladant el poder a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. Val a dir, que aquesta guerra serà un vaitot, i que si el tret els surt per la culata, cosa que em penso, aleshores ja els cal d’anar cavant la tomba pròpia, perquè no serà gaire el recorregut de l’escòria mundial. Escric això, perquè per bé que col·loquen els seus sicaris criminals als governs per a conduir les nacions a la fam i la misèria, fins i tot amb l’aquiescència del poble, com en el cas de Nayib Bukele - del qual, tot i agradar-me les decisions que pren, no oblido què deien els savis de Sió, quan asseguraven que si el poble necessita un líder, ells els el donaran...-

https://t.me/resurgente2020/57091

https://t.me/resurgente2020/57092

... fracassen en l’intent d’acabar d’enverinar i matar la població amb les armes de destrucció mitjançant injecció, que tenen preparades i amatents de posar-les a fer servei per augmentar la feina de les funeràries, i, a més a més d’això, avui els estan naixent nans d’on no s’ho pensaven, que si la rata Fauci està essent humiliada en les compareixences del criminal, resulta que cada volta s’alcen més veus, entre metges i, fins i tot, entre jutges – Déu ha escoltat les meves pregàries? – que denuncien el crim contra la Humanitat dissenyat pels sionistes, i si bé, no els acusen, no és menys cert que sí posen el focus d’atenció en les armes que els sionistes han fet servir, i ja se sap que quan la policia té l’arma del delicte, enxampar el criminal només depèn de la voluntat dels agents i la justícia. I tot això, a part de les defecacions dels europeus per a triar quins lladres volen que els robin; on, com veurem, sembla que ni les tupinades els han valgut aquesta vegada. Entrem en el moll de l’escrit i comencem amb les contundents afirmacions de dos metges americans, el doctor Ben Marble que, com veureu, coincideix amb el que s’exposa en aquest blog:

https://t.me/resurgente2020/57073

O el doctor Francis Boyle:

https://t.me/resurgente2020/57099

O un tribunal americà, de la mateixa Reserva Federal, que sentencia que els verins jueus no són vacunes:

https://t.me/resurgente2020/57104

O el col·legi de pediatres, també de la Reserva Federal, que es pronuncia absolutament en contra de les polítiques de canvi de gènere, apel·lant a la intel·ligència i el sentit comú:

https://t.me/resurgente2020/57105

O les protestes dels tarats, també a la Reserva Federal, dels qui voten el pedòfil i criminal president dels esclaus, tot reclamant l’aturada de la carnisseria a Gaza i contra els sionistes (!):

https://t.me/mustangcomunicacion/14281

Són molts anys de manipulació col·lectiva i a la gent li costa adonar-se que els sionistes els han intoxicat cervell i cos amb els verins des de fa dècades, basant-se en estratègies de control de la població, com se’ns explica en aquest vídeo:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17833

L’efectivitat d’aquestes mesures és constatable per tothom. Vegeu què ens pot dir i aconsellar una suposada pediatra tot descrivint-nos els efectes de la grip de tota la vida:

https://t.me/resurgente2020/57107

Com també és cert que la feinada d’anul·lació de les funcions racionals en les dones els ha donat un resultat extraordinari, com ho vèiem amb la tarada de la pediatra - posem-li el nom (cap idiota sense identificació): María José Gil -. Els idiotes cal tenir-los controlats. Doncs, a part d’aquest exemple, podem aportar el paradigma en la nostra societat, la ‘cosa’, que sense diagnòstic ni tipificació de la minusvàlua mental, això no obstant, per obra i gràcia dels sionistes i del gos de Soros, la tenim ‘ostentant’ el càrrec de vicepresident. Vegeu les habilitats del fenomen:

https://t.me/RosselloCM/90481

És xupiguai d’allò més! Tan pròxima, tan infantil, tan simpàtica, tan tot, que de vegades ens oblidem que tenim davant un dels despropòsits més aconseguits per la naturalesa en tots els eons de la seva història. I com ensenya el llibre, què? Tota ella és cultura, i com el llibre deu tenir dibuixets, es veu que li ha agradat molt; que se la veu super-eufòrica.

De fet, t’ensenyen aquest vídeo i l’ajunten a aquest altre, i sense dubte penses que el país - amb aquests portents - bé, no hi pot anar de cap de les maneres:

https://t.me/RosselloCM/90446

Ja ens ho va dir G. K. Chesterton:

https://t.me/RosselloCM/90447


Passem ara a veure els problemes sionistes a la Sinagoga del Femer, que avui havia convocat els esclaus encara vius a defecar per tal de triar quins criminals de la selecció jueva els fa més gràcia que els robin, els arruïnin i matin, que en això, veieu, la llibertat per als sionistes, és sagrada. Comencem amb Robert Fico, a qui els sionistes intentaren matar per oposar-se seriosament a sostenir la guerra sionista contra Putin:

https://esrt.site/actualidad/512286-primer-ministro-eslovaco-grandes-democracias

https://t.me/resurgente2020/57079

Això és el que cal fer: ASSENYALAR-LOS OBERTAMENT.

Aquí teniu la factura de la idiòcia d’anar a votar. Això és el que votes, un mamarratxo que viurà del teu treball com un rei:

https://t.me/RosselloCM/90480

https://t.me/Disidenteincontrolado/17838

Aquestes condicions no hi ha cap europeu que les hagi votat. Es reuneixen les diferents bandes criminals europees al servei de la màfia sionista, i imposen l’impost revolucionari per la força, com qualsevol banda de delinqüents i extorsionadors, que és, tot just, el que són, i si no tots, sí la immensa majoria dels paràsits de l’infame urinari públic europeu, que recordeu-ho, NO SERVEIX ABSOLUTAMENT PER A RES, PERÒ PER A RES DE RES.

Vegem ara, fent una mica de documental de la 2 sobre els animals, com viuen i quins són els costums d’aquests paràsits infames i nocius en el seu hàbitat, la comuna sionista del femer:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17839

Per a comprendre la magnitud i la transcendència d’una civilització o una cultura, els historiadors i analistes recorren a les arts, perquè són el més representatiu d’allò que podem anomenar: transcendència espiritual d’una comunitat. Doncs, vegem quina és aquesta transcendència en els passadissos del femer de la sinagoga europea:

https://t.me/No_plandemia/8075

Aquest és el nivell. Com deia Hitler: els jueus no han creat cap cultura, però les han destruït totes. Perquè vingui algú i em digui que el del bigotet s’errava! Si amb les escombraries que heu vist de la tarada, no en teniu prou, si entreu en els ‘comentaris’, podreu veure més defecacions de l’esquizoide, tot i que jo, per una qüestió de salut i higiene moral, no us ho recomano; però si l’abjecció, l’horror i el cinisme creieu que són el sentit de l’art, com qualsevol jueu, aleshores, perdeu el temps i les neurones en les empastifades de la tarada ‘cum laude’.

Tanmateix, i recuperant el fil amb què començàvem l’escrit, malgrat els lladres professionals i de guant blanc, com qualsevol banquer, com malgrat les tarades i altres psicòpates que es posen al servei dels interessos criminals de la Sinagoga, els resultats a la defecació general estan posant nerviosos els jueus:

https://t.me/resurgente2020/57101

La puteta dels Rothschild amb problemes.

Vejam si ara el casem amb la senyora Guillotine.

https://t.me/resurgente2020/57102

No m’agrada la Lepen perquè és sionista fins a la medul·la i només, com un Abascal qualsevol, és l’encarregada d’aglutinar el vot dels descontents i antisionistes per a fer-los viure descontents al servei dels sionistes. Tanmateix, si a les eleccions europees hi ha un augment significatiu dels moviments polítics nacionalistes, serà un senyal perillós per a la púrria que sotmet Europa. I sembla que Alemanya, els d’Alternativa també han obtingut uns resultats espectaculars. Val a dir, que l’èxit d’aquesta cagarada continental, hauria estat que la gent, educada i per higiene, hagués romàs a casa i no hagués donat legitimitat als criminals del Femer i tot el sanedrí que els dirigeix. Caldrà veure quina ha estat la participació i si els moviments nacionalistes obtenen victòries significatives. En aquest cas, veureu com als jueus els entrarà la pressa per a enviar europeus nacionalistes a morir pel triomf de la 'llibertat'.

A Bèlgica, el titella dels jueus també dimiteix:

https://www.lasexta.com/noticias/internacional/europa/dimite-alexander-croo-primer-ministro-belgica-malos-resultados-triple-jornada-electoral_20240609666615e48fd52100010b76a5.html

A Espanya, sorprenentment, ha guanyat l’abstenció.

https://t.me/c/1168730878/223926


LA GUERRA CONTINUA.


P.S. El gos de Soros i el seu marit increpats quan han anat a defecar a favor dels criminals de la seva banda.

https://t.me/RosselloCM/90472

VEUREM QUAN ELS CRITS

SIGUIN OUS I PEDRES,

ALESHORES,

SIGNIFICARÀ QUE HEM ENTÈS BÉ

DE QUÈ VA L’ASSUMPTE.

A qui et roba i et mata, oi que no l’insultes només? Doncs, aquests criminals, roben i maten com a activitat diària, no ho oblideu.


Per cert, amb aquests resultats, l’assassina i delinqüent comú de la Leyen podrà ser candidata a la satrapia de l’església de Satanàs, si així ho decideix el sanedrí que governa Europa des del BIS. El que haurien de fer tots els partits que no estan en la nòmina sionista, és, des del primer dia, demanar la dissolució del Femer. És l’únic acte que els justificaria com a dignes, ja que tot el que no sigui això, és viure del robatori, del parasitisme i de fotre’s de la gent.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17843

CAL REBENTAR AQUEST ANTRE

DE DELINQÜENTS I CRIMINALS,

DE GENOCIDES I ASSASSINS,

PERQUÈ AIXÒ ÉS

ESSENCIALMENT

EL GRAN FEMER EUROPEU,

LA SATRAPIA DE LA SINAGOGA:

EL TRIOMF DE LA CRIMINOCRÀCIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada