dimarts, 4 de juny del 2024

MOSTRES DEL MÓN DELS SIONISTES


Avui us porto a escena un seguit de notícies que són molt útils per a comprendre per què el món sionista és la pura i més absoluta maldat. Com les notícies són moltes, comencem sense més dilació. I per a fer-ho, i així enllaçar amb el capítol d’ahir, us deixo amb un vídeo de Jorge Guerra sobre els sionistes, els falsos jueus, els khàzars. No és un vídeo imprescindible, però aporta informació, sobretot per als qui encara viuen a la Lluna de València. Només vull comentar sobre el final del vídeo, en el qual, en Jorge veu la ‘noblesa negra’ al darrere dels de darrere de la cortina, i creu que sacrificaran els khàzars per a salvar-se ells i promoure’s com els herois de la Humanitat. La idea és original, però els amos, els sionistes, són els qui mouen tots els fils de l’actualitat, i la noblesa negra, avui, és poc més que història, és mer acompanyament i decoració. I crec que cal dir-ho, perquè si no som nosaltres qui ens desempalleguem de l’escòria sionista, no vindrà ningú a socórrer-nos.

https://t.me/RosselloCM/90159

En to d’humor, una explicació del món segons el sionisme:

https://t.me/RosselloCM/90182

Tot seguit, unes imatges comparatives ens expliquen, crec jo que amb prou claredat, les diferències culturals i civilitzatòries entre els blancs i els negres:

https://t.me/RosselloCM/90148

Ara, apleguem, inserim aquestes imatges al nostre continent, i vegem què en surt:

https://t.me/resurgente2020/56934

https://t.me/resurgente2020/56948

https://t.me/RosselloCM/90127

Al final, l’evidència és palmària i aquells que aplicaren la idiòcia del bonisme, ara han de fer el que haurien d’haver fet des del primer moment:

https://t.me/resurgente2020/56949

El caos, ja ho sabem, és l’objectiu dels sionistes i de les rates maçones, com ho podeu comprovar en aquestes dues absurdes notícies: els LGTBIJKQ+ pro-palestins (!):

https://t.me/RosselloCM/90189

I com els amos s’entretenen amb els gossets castrats i les putetes inútils i idiotes, les titelletes del seu circ global:

https://www.publico.es/internacional/israel-dice-sanchez-sera-complice-pedir-genocidio-pueblo-judio-no-cesa-diaz.html/amp

I mira, que si els israelians en prenen venjança, potser per primera vegada a la vida estaria del seu costat. De fet, tot és teatre, perquè, si no, el Falcon tindria un lamentable accident.

El gos de Soros, com tots els sicaris criminals dels governs occidentals, estan a les ordres dels sionistes. Aquí teniu el mamarratxo tret de les clavegueres pels jueus a Xile, complint amb el ‘seu deure’:

https://t.me/resurgente2020/56950

La manca de caràcter - que no de vanitat psicopàtica, que és una cosa molt diferent -, i de capacitat intel·lectual, és el patró de tots els criminals dels governs occidentals. Una de les eminències en discapacitat intel·lectual a Soroslàndia és la decoració de la butaca del ministeri de transports, que excel·leix, i això, que el nivell d’infraidiotes al govern del gos de Soros és insòlita en la història de la Humanitat. Vegeu el nivell d’aquest esglaó perdut entre el neandertal i el cromanyó:

https://t.me/mustangcomunicacion/14136

És clar, gràcies a la deficiència mental i a la impossibilitat de consciència ni de principis, passen les coses que passen en aquests ministeris dirigits per les femelles, que sempre són una font d’enriquiment ètic i valors:

https://www.lavozdelsur.es/actualidad/sociedad/ninos-robados-secuestrados-negocio-espana-tutelas-menores_266341_102.html

https://www.larazon.es/sociedad/90-desapariciones-menores-son-fugas-centros-tutelados_2024031065ecc66bdac83100010803ed.html

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20190526/mil-menores-fugaron-ano-pasado-7473794

Una cagaguano que vol contribuir a les aportacions de les femelles per al nou món:

https://t.me/RosselloCM/90141

LA IDIÒCIA HA DE SER ERRADICADA.

El negoci dels nens. Maçons, com sempre: La púrria i les bandes criminals PP, PSOE, sobretot; perquè són les que tenen la delegació del poder de la màfia sionista:

https://t.me/RosselloCM/90142

Mentre les bandes criminals PP i PSOE es dediquen a delinquir, traficant amb tot el que poden i més, la situació dels espanyols és aquesta:

https://www.elmundo.es/espana/2024/06/04/665ee5e7fdddff335f8b4580.html

ELLS ROBEN I MATEN,

I LA QUARTA PART DE LA POBLACIÓ

EN RISC DE POBRESA.

TRAIEU ALS CRIMINALS EL QUE ROBEN

I ACABEU AMB LA POBRESA DEL PAÍS.

NO SÓN POLÍTICS, SÓN MÀFIA.

No vull abandonar encara les dones que estan construint aquest meravellós món on el més desitjable serà suïcidar-se. Vegeu una altra cagaguano dient burrades perquè així està en el guió:

https://t.me/RosselloCM/90126

El virus dolent que s’ha aprofitat dels casaments i les comunions, el molt traïdor!

Escolteu ara, aquesta mamarratxa. És difícil aplegar tanta idiòcia i bonisme amb la ‘intel·ligència emocional,’, que és qualsevol cosa menys intel·ligència. Tanmateix, després de la vomitada de la tarada, un senyor, amb quatre paraules, li explica la realitat, davant de la incomprensió de les subnormals. Magnífica la resposta i irrefutable, a no ser que siguis un psicòpata, és clar:

https://t.me/RosselloCM/90181

ALMENYS, QUE DEIXIN DE FER EL MAL,

QUE L’IDIOTA NO PODRAN.

Punt i a part.

Els nostres amics, els excrements amb toga, són una espècie que ha enverinat la salut de la justícia del país, i s’han convertit en els hooligans dels criminals. Alguna cosa no van entendre del tot bé quan anaven a la bagasseria dels jesuïtes. Aquí teniu els criminals de la fiscalia fent acords amb pedòfils (que en justícia no tenen altre pagament pel crim que l’execució o la presó perpètua). Els excrements amb toga no ho saben, perquè el dret judaic o positiu així els ho ha ensenyat, però pactar és un procediment inadmissible en justícia, perquè és prevaricació. Però la fiscalia, no sabem a canvi de què – acorda que el pedòfil no vagi a presó, com ha de ser!, que així els ho manen els jueus:

https://www.eldiario.es/politica/condenas-torbe-videos-menores-pornografia-bebes-compadreo-futbolistas_1_10674834.html

AQUESTS SÓN ELS CRIMINALS

DE LES CIUTATS DE LA IMMUNDÍCIA.

I aquí teniu les escòries que són arreplegades en l’infame Tribunal Suprem, el prostíbul magne del país. Per defensar casa teva i la teva vida et condemnaran a presó, però si mates un nen i tractes de fer-ho amb uns altres dos sense sort, el Tribunal et comprèn, i et rebaixa la pena a la meitat, perquè TU sí que et mereixes una segona oportunitat, i no l’imbècil de la víctima que vas assassinar! Aquest és l’execrable púrria que van disfressats amb toga com si fossin jutges i no criminals.

https://t.me/RosselloCM/90155

AQUESTA ÉS LA GRAN OBRA SIONISTA:

L’ELOGI DE LA CRIMINOCRÀCIA.

I aquesta és la moral sionista: «Si no em serveixes, per què vius».

https://t.me/laquintacolumna/37297

Per això feren l’extermini que feren amb els vells, com ho havia pregat la criminal jueva i directora del cau de rates BCE, l’abjecta i repulsiva Christine Lagarde.

Fem un apartat ara, abans de concloure amb un darrer seguit de notícies il·lustratives del femer sionista en què vivim. Aquest apartat el vull dedicar a la dona, comunista i jueva, que els sionistes han col·locat a Mèxic per a la seva destrucció absoluta. Algú es pot creure que una jueva pot guanyar les eleccions a Mèxic, si fossin eleccions? Però encetem el festival:

CLAUDIA SHEINBAUM

Aquí la teniu amb l’amo:

https://t.me/resurgente2020/56940,

com heu llegit en el peu de la foto, durant la campanya electoral els sionistes s’han carregat una trentena de candidats. Compreneu ara per què ha guanyat la jueva? Arribat el cas, els sionistes no haurien deixat cap altre candidat viu, si hagués fet falta. Per sort, amb només trenta assassinats han pogut posar la bruixa on volien. No us deixeu enganyar - i us ho dic jo, que a mi que matin polítics, sincerament, no em dóna maldecaps ni hi veig delicte per enlloc -, la matança podeu considerar-la normal en període electoral? Penseu que es podien fer eleccions legals en aquestes condicions? Creieu que si el monstre de la Sheinbaum – dona, ves! – no ho sabés, hauria acceptat ‘un tron de sang’?

https://x.com/MayraDo57466678/status/1797804530329084349

Assassinats, drogues... bonica la carrera de la presidenta mexicana. I si hi afegim això, què creieu?

https://t.me/RosselloCM/90147

Segons denuncia l’oposició encara viva, no han estat eleccions sinó tupinada, com ens ho explicava clarament la revista sionista dels Rothschild i els Agnelli: The Economist.

https://www.elmundo.es/internacional/2024/06/03/665e37e4e9cf4add1c8b4598.html

I si aplegues dos jueus sionistes a la frontera, el pla Kalergi rep un impuls important:

https://t.me/RosselloCM/90192

Oi que tot es va entenent?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4999489

GÜEIS, LA TENIU CRUA.


Quant a la guerra mundial, els sionistes ja no saben com muntar-la, davant de l’oposició dels polítics no sionistes com Orban i els nacionalistes d’arreu d’Europa... Al capdavall, sembla que només el nazisme salvarà Europa. Sense dubte, la democràcia i l’esquerra, no. Doncs, Matteo Salvini, el polític italià nacionalista i dolent, és clar, ha enviat un missatge als assassins dels governs europeus i al Femer quant al conflicte amb Rússia, dirigint-se explícitament a la puteta privada dels Rothschild, i posant en clar la realitat: Si creus que hi ha un terrible enemic a qui has de destruir, tu has de ser el primer a donar exemple:

https://esrt.site/actualidad/511783-salvini-macron-casco-ucrania-italianos

https://t.me/RosselloCM/90197

Mentrestant, i cal no oblidar-ho perquè no t’ho diran pas els mitjans dels sionistes, els agricultors continuen amb les protestes:

https://t.me/mustangcomunicacion/14150

EL FOC DEPURA I LES BRUIXES HI CREMEN BÉ.

Jo, ho deixo aquí.


Per concloure el sinistre espectacle d’avui, patrocinat i dirigit pel sionisme internacional, un apartat amb un dels sicaris més terribles d’aquesta màfia d’assassins:

LA RATA FAUCI

David Icke ens en fa la introducció:

https://t.me/counterpropaganda20/12319

Aquí, l’èxit dels verins jueus a Àustria:

https://t.me/resurgente2020/56955

La rata:

https://t.me/resurgente2020/56961

https://t.me/resurgente2020/56962

https://t.me/resurgente2020/56966

La rata plorant, i el noi del darrere, representant el que pensem tots:

https://t.me/resurgente2020/56959

Els efectes del verins jueus promoguts i coaccionats a prendre per la rata:

https://t.me/resurgente2020/56971

https://t.me/resurgente2020/56972

https://t.me/resurgente2020/56973

Per si encara us resten dubtes quant a la pobreta rateta Fauci:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17800

Si depengués de mi, no hauria de sortir de l’edifici on fingeix i menteix, i en una sala adjunta li preparava el vehicle per al llarg viatge, sense permetre-li el comiat. Si fa no fa, fixeu-vos: és com ell matava la gent. Cada dia que aquesta rata respira, contamina el món. I no sigueu brètols, no cal judici ni escoltar-lo. Ens declarem no competents i el remetem a qui mai no s’erra en el judici, que Ell en sap més que nosaltres. Nosaltres complim amb el tràmit de la delegació de competències. Que l’hàgim de matar és un requisit indispensable en el procediment per a poder actuar amb perfecta justícia.


LA GUERRA CONTINUA.

TRONTOLLA EL MÓN SIONISTA,

QUE ÉS MOLT FORT I PODERÓS,

PERÒ TRONTOLLA.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada