diumenge, 16 de juny del 2024

LA MÀFIA B.C.E I ALTRES REGALS I OBRES DELS SIONISTES

 

LA MÀFIA B.C.E.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17884

https://t.me/Realidades_Paralelas/8706

TOT UN SEGUIT DE CRIMINALS...

I JUEUS, VES!, CASUALITATS !


EL CIRC DELS TITELLES SIONISTES

https://t.me/Realidades_Paralelas/8704


REGALS I OBRES SIONISTES


Video de ‘El teatro de Willi’, on podrem apreciar els titelles sionistes de l’urinari de Soroslàndia – inclosos ‘els verds’ – i fer una aproximació als bordells dels jesuïtes, allò que anys enrere anomenàvem universitats i que avui són prostíbuls degenerats on la idiòcia substitueix la intel·ligència:

https://youtu.be/pIMsCNdVb1I?si=csEl_T07vRLZDKFZ

Els cagaguano i els seus papers higiènics fent terrorisme informatiu d’acord amb els protocols que marquen els sionistes quant al canvi climàtic. Més idiòcia no la trobes ni als bordells jesuïtes, i ja és dir!:

https://t.me/laquintacolumna/37429

Aquí els teniu fent l’idiota, és a dir, demostrant les seves úniques habilitats:

https://t.me/laquintacolumna/37430

L’HUMOR JESUÏTA NO TÉ LÍMITS

Un jueu holandès de vicepresident, què podria sortir malament:

https://t.me/resurgente2020/57261

El sionista Boric amb l’heroi, pallasso patètic, jueu, cocaïnòman, traficant d’armes, de nens i d’òrgans, pidolaire professional, mamarratxo integral, genocida d’ucraïnesos i traïdor, la perla d’Europa: Zelensky. Tots els actors compleixen el guió del sanedrí:

https://t.me/mustangcomunicacion/14438

La germanor històrica xilena-ucraïnesa !

ÉS TAN BONIC L’AMOR !

Zelensky acabada la feina:

https://t.me/RosselloCM/90906

Els titelles dels sionistes per a l’entreteniment de la plebs, reten submissió a l’amo, que si no, no mengen: Rod Stewart, que val a dir, sempre m’ha semblat un pallasso i no un cantant:

https://t.me/mustangcomunicacion/14452

HEU SENTIT LA GENT ?

CRIMINALS, EL GOY HO SAP !

La història que ignoràvem, i que els jueus ens ensenyen:

https://t.me/RosselloCM/90898

L’economia global, comandada pels Rothschild, i com arruïnen les nacions per a robar-ne totes les riqueses. Com veureu, no hi ha manera de mantenir els números si no és amb els préstecs dels usurers jueus, els filantrops, els escampadors del ‘bé’ allà on hi ha misèria, dolor i guerra.

https://t.me/RosselloCM/90916

L’economia ‘justa’, ‘sostenible’ i de ‘proximitat’:

https://t.me/RosselloCM/90926

https://t.me/RosselloCM/90929

https://t.me/No_plandemia/8111

La importació dels exèrcits mercenaris amb cobrament a destinació:

https://t.me/RosselloCM/90930

https://t.me/RosselloCM/90914

https://t.me/RosselloCM/90933

I els esclaus obeint els jueus i traint el seu poble, com no!, l’organització criminal PSOE, amb el dandi idiota al capdavant. Espanya recuperarà la dignitat quan aquest criminal ascendeixi l’escala del patíbul, no abans:

https://ejercitoremanente.com/2024/06/16/el-psoe-felicita-a-los-musulmanes-por-la-matanza-del-cordero-y-las-redes-estallan/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1s1iZbF7qvjY22HvTlKmOcRMV1A8TGQyJnoWmRR25mfNk8cvEgxcYGIPE_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw&sfnsn=scwspmo


El gran regal a la humanitat de la Gran Sinagoga, el cau de criminals ètics per excel·lència, l’ONU:

https://t.me/RosselloCM/90910

El fill de Satanàs, el regal jesuïta als sionistes. Llegiu la notícia i fixeu-vos en la part final quan el dimoni afirma: «La tradició sapiencial i literària jueva és mestre en això».

https://infovaticana.com/2024/06/14/francisco-se-puede-uno-reir-tambien-de-dios-por-supuesto-y-esto-no-es-blasfemia/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3kwKyuwehtb-9U2IfMa_LdeJzzuC5h1ST7cAGiRqqOyQ6RcIeUsP_jZw8_aem_AWAEM8qd8b_6cUaJorAiDFAiuyzzc7mrDwIa3CR9Y_epEjRRAeOHNGNy4B4pkzvnN0UTsCEASiI3i6WHmpjl8rQH

Un dels grans regals sionistes és la malaltia, la intoxicació i la iatrogènia, a part de les guerres i les matances, la destrucció de la dona i, sobretot, dels nens. El doctor Willer ens parla de la IMMENSA MENTIDA de la SIDA com a arma d’extinció:

https://t.me/RosselloCM/90905

El titella veneçolà, Maduro, l’indigent mental i deficient integral, que els sionistes han considerat idoni per a la destrucció absoluta de Veneçuela – un país ric – i com el criminal i mamarratxo a parts iguals, ara vol que els criminals que es dedicaven a practicar la immundícia que ells diuen justícia, siguin a més a més de criminals, idiotes; que on mana jueu no mana mariner:

https://t.me/RosselloCM/90904

NO EM DIREU QUE NO ÉS UN PALLASSO !

Ja que el titella de Maduro ens ha parlat dels criminals amb toga, no oblidem aquest gremi, però a Soroslàndia; on breguen el que no està dit per a fer de l’estat de dret, el regne de la injustícia. Vegem els ignorants i criminals amb toga i les seves idees esquizoides i, gairebé, paranormals:

https://t.me/RosselloCM/90909

https://t.me/RosselloCM/90917

https://t.me/RosselloCM/90927

Ells són així, sense principis, sense ètica, sense dignitat, però amb supèrbia, autosuficiència – els minusvàlids racionals – i sadisme, condició sense la qual no pots formar part de les diferents seccions criminals sionistes. I per a ells, l’abús d’autoritat i la prevaricació són les demostracions de sotmetiment als amos. Amb unes altres paraules, però així ens ho explica el senyor Rafael Rosselló:

https://t.me/RosselloCM/90928

Vegeu com actuen aquests criminals amb toga. El metge forense Manuel Jesús Rodríguez, segons que sembla, ha estat enviat a presó per un d’aquests miserables amb toga:

https://impactoespananoticias.com/contenido/24026/medico-forense-encarcelado-por-denunciar-el-genocidio-covid

I perquè vegeu el nivell de prevaricació i criminalitat d’aquesta pura escòria social, comproveu vosaltres mateixos com són l’empara dels assassins i dels criminals. Això és la criminocràcia sionista, ni més ni menys:

https://elderecho.com/la-fiscalia-del-supremo-pide-se-inadmitan-todas-las-querellas-gobierno-gestion-del-covid

NO SÓN FISCALS, SÓN DELINQÜENTS.

Més regals sionistes: la cremada d’esglésies, una activitat comuna a França, on la puteta dels Rothschild ja no sap què fer per a portar el país a la guerra civil:

https://t.me/RosselloCM/90911

https://t.me/RosselloCM/90912

TANT DE BO, A LA PUTETA, LI ESPERI

LA GUILLOTINA COM A PREMI MERESCUT.

Ara que tothom fa regals a Zelensky perquè es compri més coca i enviï a morir els ucraïnesos que els jueus de BlackRock consideren que sobren a la passada Khazària, Putin – almenys aparentment, l’oposició als interessos sionistes – ha anunciat quina serà la proposta de Pau del Kremlin, que evidentment, el sionisme internacional no acceptarà. Augmentaran la dosi del drogoaddicte, li enviaran armes i diners, però no admetran la rendició d’Ucraïna, en la guerra que van perdre abans de començar-la. Els jueus volen carnisseria, i el pallasso jueu drogat, els la donarà, amb el suport i l’aplaudiment dels titelles del Femer de la Sinagoga, que robaran el que calgui a les seves nacions i les arruïnaran, per a mantenir la matança indiscriminada i idiota que els sionistes pretenen que sigui el començ de la destrucció física d’Europa:

https://t.me/mustangcomunicacion/14439


La part final vull dedicar-la a l’obsessió dels sionistes: matar nens, o violar-los, que també els val.


ELS REGALS SIONISTES ALS NENS


Obviaré ara la intoxicació mitjançant els verins inoculats i que són una pràctica sionista habitual en els darrers cinquanta anys, amb el beneplàcit dels assassins de bata blanca, majoritàriament, com els jutges, indigents mentals i sàdics, que a canvi d’un sobre tacat de sang, no investiguen ni pregunten, cobren i callen. Per començar, doncs, vegem què ens diu – ara! – Francisco Villar, psicòleg, sobre els mòbils i les tablets. Des del primer moment, he defensat que aquests avenços tecnològics, que tenen el seu servei i benefici, sense dubte, havien de ser proscrits per als menors, per pur sentit comú. Ara, no sé quants anys després, comencen a sentir-se veus amb seny! Destaqueu del text, que els jueus que ens venen aquests tòxics mentals – infal·libles – no els posen pas a l’abast dels seus fills. Maldat? O coneixement de l’immens perjudici intel·lectual que suposen aquests devastadors instruments?

https://t.me/RosselloCM/90903

La part, però, més important és la corrupció de menors i la perversió, que per això la caixera de supermercat és on és, quan hauria d’estar ingressada en un psiquiàtric penitenciari. La corrupció de menors que executen els criminals dels polítics, amb el somrís aquiescent dels excrements amb toga, que emparen i protegeixen la perversió de menors sense miraments i amb gran dosi d’alegria, que d’això viu aquesta púrria social:

https://t.me/RosselloCM/90955

I qui deu estar darrere d’aquesta barbaritat? Qui serà, oi? Qui serà?

https://latamnews.lat/20190719/peter-sobrino-de-george-soros-en-la-lista-negra-del-pedofilo-epstein-1088072948.html

https://www.patreon.com/posts/george-soros-de-104575704


MATAR-LOS A TOTS NO ÉS UN CRIM,

NO FOTEM !


LA GUERRA CONTINUA.

CARREGUEU-VOS DE VALOR,

QUE ENS CALDRÀ A TOTS.

LES LLUITES CONTRA ELS MONSTRES DELS INFERNS

SÓN BATALLES DURES I SENSE PIETAT.

L’HORA S’ACOSTA.

ELLS NO PODEN DEIXAR

QUE PASSI MÉS TEMPS,

I HO SABEN.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada