dimecres, 19 de juny del 2024

EL CIRC DEL TERROR


Tots són pallassos o criminals, o pallassos criminals, o criminals que fan el pallasso, un exèrcit de psicòpates i mamarratxos, de mamarratxos, que no saps, si són més idiotes que psicòpates, però psicòpates convençuts, amants de la seva patologia, i que gaudeixen en l’exercici del sadisme com no es pot explicar. Retornar el seny al món, passa per la liquidació de tota la subnormalitat, un fet, que m’alegra de comprovar, que cada dia més s’estén entre els comentaris de la gent. És difícil de trobar el com, però quan la gent envesteixi tots els criminals, no tindran cau on amagar-se. Sense dubte, cal una organització general dels grups que s’oposen a la criminocràcia sionista. De moment, la rebel·lia individual pot valdre, però serà necessari agafar les armes i començar la guerra contra l’enemic. Mentre ens deixem matar, robar i esclavitzar, no seran pas ells els qui mouran un dit per a resoldre la situació. Estem en el moment clau de la història de la Humanitat, i la supervivència de la nostra espècie depèn exclusivament de l’aniquilació absoluta i radical de tots els enemics. Cal passar de la manifestació al setge dels criminals, ja que els excrements amb toga viuen pendents del regal sionista de darrere de la porta (la puta, la coca, el sobre tacat de sang o el nen), que ells són així, i no s’hi pot fer més; perquè són deficients mentals (creuen en el dret!) i megalòmans patològics, amb una vanitat i una supèrbia que els ofega. Quan, un jutge pot ser un energumen superb i vanitós? Quan el règim que impera és la criminocràcia. Un jutge ha de ser la dignitat, l’exemple i l’equitat en persona. Si en trobeu cap en algun dels circs de les ciutats de la immundícia, us prego que me’l referiu, que sempre és bo de conèixer les excepcions a la regla. I dit això, capbussem-nos en l’Infern d’avui. I per començar, ho farem amb un senyor negre que ens ho explica molt clarament:

https://t.me/elinvestigador_org/14878

Una altra manera d’explicar-ho:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17901

I sobre l’invent del canvi climàtic, un senyor, que no sé qui és, que explica als paraplègics d’alguna comissió de l’urinari públic, que el canvi climàtic antropogènic no existeix, perquè en la ciència no s’hi val el consens, sinó la demostració, i aquesta fita, els criminals del NOM i els seus sicaris no l’han aconseguida... ni l’aconseguiran.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17900


Amb aquest tríptic, com a obertura d’aquesta tràgica simfonia, passem a les notícies, tot començant per una excepció entre els excrements amb toga, el fiscal general de Kansas, que ha iniciat un procés contra Pfizer per criminals. De fet, que Albert Bourla i tota la direcció tècnica i financera d’aquesta fàbrica de matar no hagin estat executats, demostra que la Justícia no existeix. Caldrà veure en què acaba l’assumpte, però almenys, el senyor Kris Kobach, el fiscal, ha complert amb la seva obligació, la persecució dels criminals, encara que només sigui com a ‘estafadors’ i no com a assassins en massa, que és el que han fet Bourla i la seva indústria del genocidi:

https://t.me/elinvestigador_org/14873

D’altra banda, la doctora Mary Talley Bowden ens explica els mals i les morts que estan provocant els verins de Pfizer, i com la covid-19 (la grip de tota la vida, agreujada en la gent gran per l’enverinament amb les vacunes contra la grip – recordeu sempre què ens deien els savis de Sió sobre els verins i l’administració continuada de verins per a agreujar els efectes dels verins anteriors), doncs, la doctora ens explica com aquesta intoxicació vacunal, es resolia satisfactòriament amb la Ivermectina, com els conspiranoics ens hem cansat de dir des del primer dia, i com els cagaguano des del primer minut se’n fotien dient que era una desparasitació per a cavalls - que també - i els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, l’ocultaven per a poder donar via lliure a l’arma de l’OMS per al genocidi: els verins jueus:

https://t.me/elinvestigador_org/14874

COM ÉS QUE AQUESTS DOS GENOCIDES NO HAN ESTAT EXECUTATS JA ?

https://cienciaysaludnatural.com/oms-modifica-definicion-de-pandemia-para-declararla/

Passem a veure el genocidi executat a Soroslàndia pel govern en ple i la complicitat de tot l’arc de paràsits i criminals de l’urinari públic, tots, sense possible excusa ni eximent, són responsables de genocidi per l’administració de productes experimentals contra la població, desatenent el principi fonamental de precaució i la voluntat del ‘malalt’. Lògicament, els excrements amb toga callen perquè cobren i són tan responsables com els assassins dels metges que administraven els tòxics, sabent-ho o havent-ho de saber – que tant és, digui el que digui la idiòcia del dret -. Tanmateix, en justícia, avui no crec que cap dels delinqüents i assassins de l’urinari conservés la vida, només que sigui per a compensar els milers d’assassinats. Ells han mort, almenys, 120 mil persones, dic jo que no serà tant, el fet de liquidar els tres centenars de criminals de l’urinari, dic jo. Vegeu com actua el Ministeri de l’Extermini, el cau de criminals sense escrúpols que han encapçalat els genocides Salvador Illa, la idiota de la Darias i la infraidiota de la Moni. Tots ells, avui, ja no haurien de ser entre nosaltres. I no és venjança, és la més magnànima i pacífica de les justícies:

https://t.me/elinvestigador_org/14875

I aquí teniu la grimpaire de la deficient mental de la Moni, tractant de fer mèrits perquè l’Organització de Matances Sionistes (OMS) s’hi fixi i la contracti per a continuar matant i servint els amos de l’harem al qual pertany la puteta inútil i idiota:

https://t.me/elinvestigador_org/14880

MATAR-LOS A TOTS,

COM MOLTA GENT JA CREU,

NO ÉS UN CRIM, NI UN DELICTE,

NI TAN SOLS UNA FALTA,

ÉS DIGNITAT I JUSTÍCIA.

I tant de bo - que ja és de ser cínic -, tot acabés aquí, però els criminals professionals del govern amb la impunitat que els concedeix la banda de criminals amb toga, continuen delinquint i malversant els diners públics, inexplicablement, en uns donatius que han de ser inclosos, donada la situació crítica de l’economia espanyola, en la categoria de crim d’alta traïció. Què sabrà el rei d’Espanya, Mohammed VI, sobre el gos de Soros, gràcies al programa d’espionatge jueu Pegasus, que segurament Soros va proporcionar al rei hispanomarroquí perquè el gos castrat tingui la cadena justa; que no hi ha bé que el Diable et concedeixi sense cobrar-te’l. Penseu en com actuen els bancs, i entendreu perfectament el ‘modus operandi’ de l’Infern:

https://t.me/resurgente2020/57297

Aquí teniu els delinqüents dels excrements amb toga fent de les seves, complint amb el deure de protegir i emparar els criminals:

https://t.me/RosselloCM/91020

https://t.me/No_plandemia/8139

El delicte de la santa per la gràcia dels jueus, és prevaricació continuada. Així, s’entén. Com podrien els excrements amb toga culpar algú que comet el que ells cometen cada dia del món? Es reunirien, i entre rialletes, es dirien: ‘Com nosaltres!’.

Diuen que Nayib Bukele el primer que va fer així que fou nomenat, fou detenir i empresonar tots els jutges i fiscals del país. És obvi, si vols desratitzar una nació, n’has de començar pel cau de rates més gran. I que les rates no s’ofenguin.

Després, ens diuen ‘conspiranoics’:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17902

No vam fallar en res. Acusàvem els assassins dels governs d’assassins, de lladres i de psicòpates, i són assassins, lladres i psicòpates. El virus no existeix i no ha existit, les vacunes eren verins fabricats pels jueus per a damnar i matar, els medicaments que eren eficaços i barats (la hidroxicloroquina i la ivermectina) foren prohibits per l’Organització de Matances Sionistes (OMS) perquè els espatllaven la matança programada, el morrió era absolutament innecessari i només servia com a mètode de submissió i per a mantenir viu el terror, el confinament ha estat un agreujant de les patologies i ha provocat morts per suïcidi i malalties psicològiques, a part de la destrucció de l’economia de la classe mitjana, el distanciament social era un absurd humiliant i que fou aplicat als nens com a norma d’ensinistrament en l’esclavatge, i podríem continuar, perquè res del que ha estat aplicat era necessari, perquè tot era una mentida dels criminals que dominen el món, i els criminals dels governs ho sabien, això sí, com Illa, per exemple, també sabien que els amos els permetrien qualsevol crim addicional i els defensarien amb les mascotes que els amos disfressen amb toga, que ells s’encarregaran de no veure les mans tacades de sang que gotegen arreu. Per això els contracten, i les escòries compleixen la feina, que per això són senyories, llueixen punyetes i executen el crim cada dia de la seva vida, sigui per acció o omissió. Avui, tot càrrec en institució pública és reu de crims contra la Humanitat fins que demostri el contrari. I sí, és el criminal qui ha de demostrar que no ha participat en el crim. No és la Justícia qui ha de demostrar-ho. El crim és manifest, els culpables obvis i evidents; per això són els executors de la barbaritat comesa contra la Humanitat els qui han de demostrar que no en sabien res, que no se’n beneficiaren en res i que seguiren estrictament les recomanacions dels especialistes. En cas contrari, són reus del crim de genocidi. Seria el súmmum de l’absurd que els responsables públics no tinguessin responsabilitat pública! Tanmateix, els excrements no ho veuen així, i com són tant de prevaricar i violar la llei, doncs anul·len els crims demostrats quan són els delictes que habitualment cometen ells. És com una mena de simpatia entre criminals, i com a més a més, els excrements mengen perquè són els criminals dels polítics qui els posen la menjadora com a ells els la posa el jueu de torn, l’amo del ramat, doncs, viuen en el món de la criminocràcia més contents que un gínjol.

Aquí els teniu demostrant que la criminocràcia és un sistema aparentment democràtic, on la disposició dels paràsits depèn dels amos, els sionistes. No se n’amaguen, i les escòries togades només estan pendents de què hi haurà darrere la porta.

https://t.me/mustangcomunicacion/14496

Què dir d’aquests dos criminals professionals: genocides, lladres, malversadors, traïdors... no crec que hi hagi un delicte tipificat i no tipificat que aquests criminals no hagin violat mentre els excrements somriuen feliços del pinso a la menjadora.

https://t.me/mustangcomunicacion/14505

MÉS DE 35000 ASSASSINATS, el cuetes,

MÉS DE 120000, el gos de Soros.

TOT AMB UN PROTOCOL PER A LA MATANÇA.

«LA LIBERTAD ES VACUNAR, VACUNAR Y VACUNAR».

Magnífica reunió criminal de la púrria nacional:

MÚSICA DE ‘IL PADRINO’

https://t.me/mustangcomunicacion/14502


Deixem el femer nacional de Soros i anem al femer de la Sinagoga, el cau de criminals més gran que mai hagi existit en el continent.

https://t.me/counterpropaganda20/12364

https://t.me/counterpropaganda20/12362?comment=21798

https://t.me/No_plandemia/8140

ROBATORI DE NENS,

DESTRUCCIÓ DE LA VIDA HUMANA,

ENVERINAMENT DE LA POBLACIÓ.


ELS FEM UN MONUMENT ?

O COMENCEM A CONSTRUIR-LOS

EL PATÍBUL ?


Aquí teniu la tarada que ha venut l’ànima als jueus a bon preu per a no perjudicar la demolició d’Europa que estan fent els sionistes.

https://t.me/resurgente2020/57294

LA LIMITACIÓ INTEL·LECTUAL FEMENINA

ÉS TAN ATROÇ COM TÒXICA.

L’EGOISME, LA VANITAT I LA MANCA D’ÈTICA

SÓN TAN ESCANDALOSOS COM ESBORRONADORS.

I AIXÍ ENS VA !

HAN DESTRUÏT MÉS DE 2000 ANYS D’HISTÒRIA,

LES DEFICIENTS !

https://t.me/mustangcomunicacion/14495.


EL SIONISME LES HA FET SERVIR,

PER LIMITADES, PER BABAUS, PER SOMIATRUITES,

PER MEUQUES, PER RESSENTIDES, PER ORGULLOSES,

EN FI, PER IDIOTES.

CAL REVERTIR AQUESTA TRAGÈDIA.

LA DONA HA DEMOSTRAT SER PROFUNDAMENT INÚTIL

EN ELS ÀMBITS QUE NO LI SÓN NATURALS.

LA DONA NO ESTÀ CANVIANT EL MÓN,

L’ESTÀ CONVERTINT EN UN PERFECTE INFERN.

I NO S’ADONARAN NI HO RECONEIXERAN;

QUE LA HISTÈRIA I LA VENJANÇA

LES PODEN.


SI L’HOME VIRTUÓS ES MOSTRA AL CARRER

(fins l’arribada dels gossets sionistes)

LA VIRTUT DE LA DONA MAI NO ÉS AL CARRER

(avui semblen que no tenen casa).


SIONISTES,

GOSSETS CASTRATS,

PUTETES INÚTILS I IDIOTES

AMB AIRES DE SUPERIORITAT,

SÓN EL PROBLEMA.

CAL COMENÇAR A DERRUIR

LA PIRÀMIDE.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada