divendres, 7 de juny del 2024

LA CRIMINOCRÀCIA EN ESTAT PUR


La criminocràcia és el règim sionista pel qual la màfia governa mitjançant una colla de miserables analfabets, amb ínfules de poder i respecte, dues coses que mai no tindrien per mèrits propis, però que supeditats i esclavitzats pels jueus asquenazites es converteixen en els idiotes útils, els més miserables dels éssers humans, que serien capaços de derruir tot un país per a poder governar les cendres després. Aquest règim té dos vessants: el comunisme o psicocialisme, i la partitocràcia. Tots dos règims són iguals de criminocràtics, l’única cosa que els diferencia és que en els primers, l’autoritat criminal que governa desterra la dignitat humana i la llibertat per al bé comú social, que es tradueix pels interessos dels sicaris dels sionistes, o sigui, la voluntat del politburó; i en la partitocràcia, la dignitat i la llibertat se soscaven lentament amb el parany dels drets humans, la dignitat i la llibertat; essent la mecànica del poder la mateixa que amb el politburó: manen els sionistes.

Aquesta corrupció dels sistemes, els sionistes van començar a instaurar-lo amb les revolucions americana i francesa dels jueus, però no és fins a la primera guerra mundial que els sionistes aconsegueixen la destrucció de tots els imperis reials. Dels imperis desmantellats nasqueren les nacionalitats i els nacionalismes, els valors dels quals foren aniquilats amb la segona guerra mundial. Si de la guerra contra la reialesa sorgeix l’imperi comunista jueu a l’URSS; de la segona guerra, aquesta contra ‘el nacionalisme’ no partitocràtic, el que ells anomenen ultradreta, sorgeix l’imperi democràtic de la partitocràcia, el més infame i abjecte dels invents polítics. Si el comunisme és bàsicament el crim com a política per a la destrucció dels homes lliures mitjançant el terror, la partitocràcia és el crim com a política, amb la mateixa finalitat, però mitjançant ‘l’alegre participació voluntària’ dels ciutadans en el constant camí envers l’escorxador nacional i individual, com ho estem comprovant en l’actual guerra del sionisme contra la humanitat.

Per a corroborar l’absoluta veritat de les meves paraules, dividirem el capítol d’avui en dues parts, una dedicada als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes de l’harem jueu a Soroslàndia, on podreu constatar la limitació d’aquests animals, i una altra, dedicada a la resta del món, tot concloent l’anàlisi d’avui amb els últims moviments de l’enemic, que semblen demostrar que saben que el perill és cada volta més a prop, la qual cosa, ens acosta el perill a nosaltres, perquè aquesta raça espúria i repugnant no pacta ni negocia, o s’imposa o et mata, i en aquesta tessitura ens haurem de moure si és que volem salvar-nos i, amb nosaltres, salvar la dignitat i la llibertat, abans que ser els animals de la granja de les bèsties infernals més aberrants: els asquenazites.


SOROSLÀNDIA: EL PARADÍS CRIMINOCRÀTIC

L’assortit de putes inútils i idiotes acompanyades dels respectius gossos castrats que ompliran de fem aquestes pàgines, a pesar de l’escatològic de l’assumpte, és necessari, perquè així podreu adonar-vos de la indigència intel·lectual i l’absència de principis ètics d’aquesta escòria nauseabunda que és tant del gust dels sionistes. Ja ho sabeu: com més abjecte, ignominiós, mancat d’escrúpols i vergonya, com més insolent i vanitós, com més egoista, pèrfid i fals és el sac d’escombraries, més agrada als jueus.

Com els exemples són molts – i tots trobats avui, no creieu que he hagut d’anar a l’hemeroteca per a cercar-los -, tractaré, tant com sigui possible, d’anunciar la puta o el gos, i si cal un comentari, l’afegiré després de la idiòcia del paraplègic en qüestió. Això sí, abans de començar el repertori, tingueu present que malgrat les disfuncions mentals i socials dels retardats, tots són criminals; i la majoria, en un estat de justícia, no podrien eludir l’execució com a justa reparació del mal provocat. O destruir una nació i la seva gent no és el crim més execrable de tots, sobretot, quan el cometen els traïdors?

La puta inútil i idiota de l’harem sionista: Estrella Galan, de l’equip de deficients mentals - o ‘deficientes mentales’ com els agrada a les paraplègiques cerebrals – que comanda la infraidiota Yoli, la xupiguai:

https://t.me/resurgente2020/57033

Només vull fer referència a aquestes paraules del neollenguatge de la tarada: «... les persones migrants (?) i refugiades (!) aporten en positiu (?!) un gran creixement (?) i una gran riquesa (?!) als nostres països». S’han de tenir dues neurones coixes i amb pneumònia per a entendre la subnormal, però he desarticulat la resta de neurones en actiu que tinc, i he assolit d’aproximar-me a la magnitud de la idiòcia de la curta de gambals. ‘Persones migrants’, com les cigonyes, que avui són aquí i demà allà. ‘Refugiades’, en l’accepció de refugiats que no fugen de cap guerra, si no és com a desertors. ‘Aporten en positiu’, només faltaria que ‘aportessin’ en negatiu! I vegem que és el que aporten: Gran creixement i una gran riquesa. Sense dubte que, vivint de subvencions, ajuts i proteccions econòmiques i materials, són fruit de creixement, i ja no dic de riquesa!, que els jubilats mai no havien estat tan contents en aquest país, com els aturats de llarga durada o els joves que han d’anar a aportar en positiu al creixement i riquesa a altres països, això sí, aquests, els nostres joves, amb capacitats intel·lectuals i no només com a ‘pensionistes estrangers’, mà d’obra barata o sicaris de bandes criminals de barri. Aquesta és la puta inútil i idiota d’Estrella Galan que, en un país com cal, de segur que hauria de viure d’algun ajut social, perquè contractada, no crec que pogués estar enlloc ni en cap categoria, perquè els empresaris el que no volen són subnormals. Però els jueus la fan candidata a paràsit del Femer de la Sinagoga, i la idiota, doncs, s’aprèn el guió de les estupideses i nicieses que cap persona amb el cap com cal podria aprendre, per la magnitud incomprensible de l’estultícia de les proposicions, i les canta amb ufana i convicció.

Però observem la realitat amb relació a les paraules de la ‘subnormala’- que així se sentirà més respectada i inclosa.

A França, de les aportacions ‘positives’, en pensen això:

https://gaceta.es/europa/casi-el-70-de-los-franceses-senalan-que-existe-una-correlacion-entre-inmigracion-masiva-e-inseguridad-en-las-calles-20240607-0145/

I a les Illes Balears, comparteixen l’opinió dels francesos:

https://t.me/RosselloCM/90379

Aquí podeu comprovar el creixement i la riquesa que aporten ‘positivament’ les cigonyes migratòries i refugiades de guerres inexistents:

https://t.me/RosselloCM/90384

De puta inútil i idiota a puta inútil i idiota i tiro perquè em toca. Vegeu aquesta breu, però contundent, intervenció de Jorge Buxadé, dels gossos sionistes (VOX). Val a dir que no m’agraden gens els de l’Abascal i Netanyahu, però Buxadé fa molt bé el paper encomanat pels jueus, i és el líder del qui sents el que és la veritat i no et diran la resta de putes i gossos.

https://t.me/resurgente2020/57036

No us resulta curiós? Tots, putes i gossos, només tenen l’agenda apocalíptica a la boca, però en campanya, cap no lluu la marca del diable. Per cert, us heu fixat en l’obra de teatre: 6 putes i només 3 gossos. I la paritat? O les dones ja han superat els homes en tot de manera aclaparadora?

Més putes, aquesta és el cas clínic de la Yoli, avui encara no dilucidat quant a com denominar la infraidiòcia pertinaç de la nena gran que pateix un estat mental crític, sinó de coma natural:

https://t.me/RosselloCM/90331

Això ha de ser perquè en les consultes dels psiquiàtrics es troben tota classe de patologies i entre ells, els psicòpates i els malalts, es comprometen a ajudar-se. I com a la Yoli els jueus l’han col·locada perquè la seva idiòcia destrueixi qualsevol fonament enraonat, doncs, la Yoli exerceix, i als empresaris, de segur, que els ho explicaria amb dibuixos infantils i movent el capet com fa ella, tot acompanyant els gestos amb paraules que remarca amb l’èmfasi propi de quan parles amb un nen petit, quan sembla que el tractis d’idiota profund. Què deuen pensar els menuts? I els empresaris? No n’hi va haver cap que l’engegués?

Però per idiotes, no us amoïneu, que no ens les acabem:

https://t.me/RosselloCM/90364

https://www.malagahoy.es/malaga/funcionarios-juzgados-Malaga-teletrabajo-calor_0_1909309926.html

Recordem què feien a les Illes, els subalterns de la criminal Armengol, tercera autoritat de la criminocràcia de Soroslàndia i flamant presidenta del Congrés, per mèrits:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17825

El paraplègic mental del morrió dels negocis de la màfia psicocialista, quin càrrec deu tenir ara?

Anem-nos-en un moment a la fira del llibre de Madrid, on els gossos castrats i les putes inútils i idiotes s’esforcen tot el que no està dit i més, perquè els circumcisos estiguin contents, que tots saben que com més servicial i criminal ets, com l’Armengol, lògicament, més possibilitats tens d’ascendir en la criminocràcia.

https://t.me/RosselloCM/90332

TOTA AQUESTA PÚRRIA HA DE SER EXTERMINADA.

LA PRESÓ ÉS UNA DESPESA I ELLS SÓN ABSOLUTAMENT

 INÚTILS.

De fet, Bernard Shaw, que era de la secta sionista dels Fabians, fins i tot ell, reconeix la més evident de les evidències en una partitocràcia:

https://t.me/RosselloCM/90335

El problema és que com no se’n van, perquè no serveixen per a res més que per a robar, mentir i assassinar, la gent ha de fer amb ells alguna altra cosa. Que no per res, jo proposo l’execució de tots ells, primer, perquè és caritat cristiana, de segon, perquè és un bé per a qualsevol societat, i tercer, perquè el mínim sentit de justícia així ho exigeix.

O si no, què fem amb aquest criminal. Posem-li el nom: José Luis Escrivá.

https://t.me/RosselloCM/90358

El delicte és obvi i no necessita demostració, prova ni argumentació. Roba els espanyols per a donar el fruit del robatori als col·legues de la banda criminal i a bandes d’il·legals. Què més cal per a cloure’l immediatament a la presó? Jutges. És clar que sí, però amb excrements disfressats amb toga, mosques, copròfags i altres paràsits, viuen com a reis entre tanta immundícia.

Però continuem, perquè el nivell - bé, el ‘desnivell’ - d’aquests deficients mentals, amb tanta megalomania com discapacitat ètica i racional, és per a no creure-se’l:

https://amp.epe.es/es/reportajes/20240603/polemica-zona-leon-obligar-ganaderos-recoger-bonigas-vacas-103289573

https://t.me/RosselloCM/90351

https://t.me/RosselloCM/90352

De veritat, no creieu que tots els responsables d’aquests absoluts disbarats han de ser exterminats? Perquè si almenys callessin quan són posats en evidència. Però ja vèieu la tarada de l’Estrella, que com més en evidència estava, la poca-solta, més s’acreixia. Aquests esguerros no tenen solució, i un idiota que ha xumat poder es creu l’amo del món i de la resta de coses – que fins i tot les persones són coses, llevat de quant fan el discurs electoral-. No és tan fàcil de treure la piruleta a l’idiota profund. Aleshores desenvolupen el principi de ‘subsistència’ i poden arribar a ser extremadament agressius.

MATAR POLÍTICS NO POT SER UN CRIM,

SINÓ UNA MESURA HIGIÈNICA,

T’HO MIRIS PER ON T’HO MIRIS.

Vegeu, per concloure aquest repugnant reportatge, com actuen les bandes criminals que es fan dir partits polítics, la colla de sicaris mafiosos que es dediquen a delinquir de la nit al dia. Comproveu-ho amb aquests il·lustratius exemples de la banda criminal PSOE, incomprensiblement, no il·legalitzada pels excrements amb toga. Bé, és clar que si fossin jutges, ja hauria estat dissolta i els responsables closos a presó o executats. Però com en la criminocràcia tot ho mou la família sionista, els excrements amb toga són anomenats jutges, perquè els nomenen a dit els criminals de les bandes partitocràtiques, i així tot resta entre ‘família’.

https://t.me/RosselloCM/90365

https://t.me/RosselloCM/90376

https://t.me/RosselloCM/90371

https://t.me/RosselloCM/90380

NO ELS DIGUEU POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS,

PERILLOSOS CRIMINALS.

I AVUI JA NO ROBEN NOMÉS,

AVUI FINANCEN LES VIOLACIONS

I

ES BENEFICIEN DEL GENOCIDI.

NO ELS HAURÍEM DE MATAR A TOTS ?

Excrements! Calleu, esteu molt més guapos callats, carronya!


LA CRIMINOCRÀCIA SIONISTA

Els grans èxits assolits pels sionistes a l’Argentina, un dels països més rics del món, i que avui compta amb ‘l’orgull’ de tenir un sionista declarat i amant dels circumcisos sense restriccions, als quals, tractarà de donar-los la Patagònia que tanta gràcia fa als deixebles de l’Infern:

https://t.me/RosselloCM/90333

La meitat de la població en la misèria. Això és la criminocràcia en estat pur.

Aquí teniu el revolucionari, l’home que ha d’alliberar els esclaus de la Reserva Federal, el que drena el pantà, el nacionalista de l’‘America first’, Donald Trump, explicant-vos-ho amb molta claredat:

https://t.me/RosselloCM/90359

Si a l’Argentina hi tenen el pallasso despentinat, a Ucraïna el pallasso assassí, a la Reserva Federal el pedòfil i criminal del deficient mental de Biden, si a Europa han sembrat els prostíbuls nacionals de l’escòria de cada nació; a Polònia, la Sinagoga del Femer hi va fer anar la princeseta d’Astúries, el criminal Donald Tusk, perquè recondueixi el país catòlic als interessos de la depravació judaica, com ens ho explica aquesta notícia, segons les paraules de Monsenyor Viganò:

https://t.me/RosselloCM/90388

I a Mèxic - amb tupinada, és clar -, els sionistes ja hi han col·locat la delinqüent adequada, la Claudia Sheinbaum:

https://t.me/RosselloCM/90336

Quant a Sheinbaum, és sorprenent la profecia de Parravicini, el pintor argentí. Fa pensar, perquè això sí que no és casualitat:

https://t.me/RosselloCM/90337

https://t.me/RosselloCM/90338

D’altra banda, passant del misteri a l’horror, a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, els esforços sionistes per a destruir qualsevol valor estètic i moral, no cessen. Vegeu de què són capaços els jueus:

https://esrt.site/actualidad/512175-joven-talla-grande-gana-miss-alabama-polemica

I tenen criminals com el que ve tot seguit, Scott Wiener, casualment jueu, i curiosament pedòfil, que pot dir el que diu sense que ningú li faci res. I val a dir que les seves paraules són prou perquè algú li foti un tret a boca de canó sense necessitat de donar-li cap raó ni explicació. Que un violador de nens gosi dirigir-se a tu i proposar les intencions criminals que porta en el cap, és prou per a foradar-l’hi. Una merda menys, és senzillament, una merda menys.

https://ramblalibre.com/2024/06/06/lo-ultimo-de-la-depravacion-un-legislador-democrata-de-california-sodomita-dice-que-los-ninos-son-nuestros/

I mentre això passa al món, els suïssos preparen un mecanisme satànic per a convertir en nens en esclaus voluntaris quan siguin grans. És horrible!

https://t.me/No_plandemia/8065

I pels qui es pensen que acuso els jueus sense objectivitat, tot perquè em ve picor entre les cames, res millor que ens ho digui un jueu, i un jueu sionista que és ministre d’Israel:

https://t.me/mustangcomunicacion/14229


AIXÍ SÓN ELS CERVELLS

DE LA CRIMINOCRÀCIA.

SENSE SIONISTES NI POLÍTICS,

S’ACABA LA CRIMINOCRÀCIA.

CALDRÀ COMENÇAR A ACTUAR.

De fet, sembla que els sionistes tenen ganes de començar una nova matança amb nous verins jueus i a accelerar l’hecatombe dels animals joves d’Europa en una nova guerra:

https://t.me/resurgente2020/57018

Un mort en tot el món, i l’OMS ja fa saliva.

Aquí els teniu preparant la guerra, frisen. No ho dubteu. Les rates sionistes s’escorren només de pensar que poden transportar el que passa a Gaza al cor d’Europa.

https://t.me/resurgente2020/57023

I és clar, la colònia, al servei dels amos:

https://esrt.site/actualidad/512109-gobierno-aleman-presentar-plan-guerra

Els jueus estan fent amb Putin el mateix que li feren a Hitler. Ningú té interès en aquest conflicte més que els assassins sionistes, com sempre, els qui s’enriquiran amb tota la sang dels imbècils que moren per a fer-los rics. Almenys, morim intentant acabar amb ells! No us sembla més coherent?

https://esrt.site/actualidad/512120-zelenski-repetir-dia-d

LA GUERRA CONTINUA.

AVUI ES VEU QUE ALGÚ

HA AGREDIT LA SIONISTA DE DINAMARCA.

NO SÉ RES MÉS DE LA NOTÍCIA,

PERÒ, A PRIMER COP D’ULL

ÉS UN BON SENYAL.

NOMÉS LES PUTES I ELS GOSSOS

HAN PARAT EL CUL I HAN BORDAT,

RESPECTIVAMENT O ALHORA.

LA GUERRA CONTINUA.


S’ACOSTEN ELS MOMENTS

DETERMINANTS.

ESTIGUEU PREPARATS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada