diumenge, 30 de juny del 2024

A PUNT DE L’EBULLICIÓ ?


https://t.me/Disidenteincontrolado/17979


Fins i tot la paciència s’acaba. Avui veurem discapacitades amb ínfules d’intel·lectuals, fent l’idiota, com sempre; unes poques dones que sobreviuen a l’holocaust femení; les ocurrències dels gossets castrats i de les putetes inútils i idiotes de l’harem que viuen de robar i no fer res més que elogiar-se per les errades; l’aportació dels africans a la nostra destrucció com a civilització; els esforços de l’ONU i del Femer de la Sinagoga per a l’extermini de l’home blanc i les seves societats; i fins i tot, passarem per l’ambaixada dels Inferns a la Terra, entre altres coses assortides i nocives, que són els grans regals dels nostres amics, els bons, als quals cedirem l’honor de començar el capítol d’avui. Però abans, vegem una vinyeta que explica perfectament com funciona la criminocràcia i qui és qui posa l’estora:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5045610

Certament, no calen paraules. Vista l’obra dels nostres enemics, els ‘bons’ dels filantrops, coneguem-los millor, d’acord amb les paraules de l’argentí Domingo Faustino Sarmiento, per allà l’any 1886:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5045608

O el mateix Immanuel Kant, un segle abans:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5045602

I perquè no es digui que cerco ‘antisemites’, llegiu què ens deixà llegat Maurice Samuel, jueu, l’any 1924:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5045606

NO ÉS PER A ESTIMAR-LOS ?

Una de les coses que primer van destruir fou la dona, ara que està destruïda, van pels nens, i quan els nens ja siguin mercaderia – com creu que han de ser el sionista Milei -, la destrucció de l’home blanc només necessitarà una petita empenta. Al capdavall, l’home blanc era el ‘pater familias’, el protector dels seus tresors: la dona i els fills. Sense dona i sense fills, que són la garantia de continuïtat d’una civilització, què ha de protegir l’home blanc? Vegeu com la idiòcia és l’essència neuronal de la dona moderna:

https://t.me/resurgente2020/57474

LA IGUALTAT ÉS ABSOLUTAMENT INEXISTENT.

A LA NATURA, QUE ÉS SÀVIA,

NO HI HA RES QUE SIGUI IGUAL.

PERÒ LES TARADETES VOLEN CANVIAR L’UNIVERS !

I mentre parlin d’igualtat, encara dóna gràcies, que quan se’ls acudeix de ‘pensar’, aleshores, posa’t a tremolar. Aquí les teniu demostrant-nos quant de superiors són als homes (allò que les acompanya no és un home, és un deficient mental greu):

https://t.me/RosselloCM/91644

Aquí les teniu, acompanyades de gossets castrats i deficients mentals terminals, en una altra de les seves exhibicions de màxima cultura:

https://t.me/RosselloCM/91585

La Ione Belarra - com la nena aviciada s’avorreix - s’inventa idiòcies i així és feliç. No és que no tingui cervell, és que no hi té neurones. Ni una, no ho dubteu. Les ocurrències dels deficients mentals són per a l’historial clínic del psiquiatre, no per a ser convertides en llei. Vegeu l’ocurrència de la subnormal, mentre, tot just, per als animals, no hi ha requisits més que la perversió, l’abjecció, la iniquitat, la barra, la pocavergonya i la deshonestedat:

https://t.me/RosselloCM/91586

L’assassina de masses, malversadora de diners públics, lladre i bruixa dels Inferns, Ursula von der Leyen, mentre incentiva l’expansió de la idiòcia i el crim a parts iguals, continua demostrant les seves limitacions cognitives, tant, com la capacitat psicopàtica per a fer el mal. Egipte, monstre putrefacte, no és Europa! Espero de tenir el gust i l’enorme satisfacció de veure les últimes puntades de peu de la criminal a dalt del patíbul.

https://t.me/resurgente2020/57476

SERVIR EL SIONISME

ÉS ALTA TRAÏCIÓ A LA NACIÓ.

ELLA REPRESENTA ‘TOTS’ ELS EUROPEUS.

VINT-I-TANTES ALTES TRAÏCIONS

NO SÓN PROU PER A EXECUTAR-LA ?

De monstre a monstre i tiro perquè em toca. Si la khàzar és una assassina, la jueva d’ara és jueva, no cal dir més:

https://t.me/resurgente2020/57487

AQUESTA ÉS LA TRANSCENDÈNCIA FEMENINA:

ADVOCAR PER LA VIOLACIÓ DELS NENS

(ELS SEUS FILLS)

I com els jueus han alterat mitjançant intoxicacions químiques la producció d’hormones, sobretot masculines, podem veure espectacles tan tristos com repugnants com aquest:

https://t.me/RosselloCM/91595

PUTIN HA D’ESTAR TREMOLANT !

Aquí teniu quatre putetes inútils i idiotes de l’harem jueu, amb tres gossets castrats i ben ensinistrats a anar sense calces, que finançaven el criminal i estranger il·legal, a més de delinqüent comú, que ha matat un veí del seu poble amb un bat de beisbol perquè no li va permetre de violar una nena segons els seus costums i necessitats.

https://t.me/RosselloCM/91607

COM DIU LA NOTÍCIA:

SÓN RESPONSABLES DE L’ASSASSINAT.

O QUI SOPLUJA I MANTÉ UN ASSASSÍ

NO ÉS CÒMPLICE ?

Un altre gos castrat, de Potemos havia de ser!, que Satanàs els cria i l’escòria s’aplega. On no n’hi ha, no en raja, ni rajarà:

https://t.me/RosselloCM/91612

I per concloure aquest desperfecte, vull portar al blog, les declaracions lògiques, centrades i enraonades d’un polític – cosa insòlita – dirigint-se a la puta sionista que escampa criminals arreu del país:

https://t.me/RosselloCM/91583

MATAR POLÍTICS,

NO ÉS CAP CRIM,

ÉS NETEJA SOCIAL I FONAMENT DE FUTUR.

Com la secció ha estat farcida de pallasses que són dones però no, sinó ‘cossos gestants’ per a avortar després, o feministes que admiren els cavallots i els homes sense testosterona, no vull obviar aquelles dones que ho són. Aquelles que no són paraplègiques cerebrals ni discapacitades ètiques, que no destaquen en orgull, ni perfídia, ni indolència, ni supèrbia. Aquestes, gràcies als jueus, poden viure sense treballar ni produir, i de desgraciar tot el que toquen, sense fer res de bo. Aquests conglomerats de carn i estultícia no són les que ara ens interessen. Vegem uns exemples de dones encara. Són femenines i no feministes, o sigui, no són idiotes; avui, gairebé una excepció:

https://t.me/resurgente2020/57482

https://t.me/resurgente2020/57483

NOMÉS LES INFERIORS I LES PÈRFIDES

OCUPEN CÀRRECS DE RESPONSABILITAT.

UNA DONA INTEL·LIGENT EN CÀRREC PÚBLIC,

AVUI, ÉS UNA CONTRADICCIÓ EN ELS TERMES.


Vegem què ens aporten els negres, aquesta raça tan estimada per les indigents mentals. El que no entenc és per què no se’n van a l’Àfrica amb ells. Que gaudeixin allà de totes les llibertats que el patriarcat europeu i cristià els ha prohibit. Que rentin la roba, facin el menjar, vagin a cercar aigua, excretin en plena naturalesa i frueixin de l’immens paradís que els universitaris que vénen aquí, han creat als seus països. Ah!, i suposo que no seran tan ingènues d’esperar que els negres els rentin la roba, els facin el menjar, vagin a cercar aigua, construeixin banys i clavegueram... On no n’hi ha, no en raja.

https://t.me/RosselloCM/91601

https://t.me/RosselloCM/91620

https://t.me/RosselloCM/91622

Mentre l’ONU escampa els soldats arreu, al Femer de la Sinagoga, els jueus van col·locant els gossets més castrats i discapacitats mentals als llocs de poder, com el sac d’escombraries de Rutte, i a les més cíniques i cruels dels monstres femenins, a substituir gossets castrats i inútils com la tifa de Lleida. Vegeu el panorama que els jueus ens estan preparant:

https://t.me/mustangcomunicacion/14765

CAL DISSOLDRE I ESBORRAR DEL MAPA

LA UNIÓ EUROPEA

I

EXECUTAR TOTS ELS CRIMINALS

QUE HAN TRAÏT I ASSASSINAT ELS EUROPEUS.


Per abaixar el teló, unes notícies assortides, que ens serviran per a comprovar que ja va essent l’hora que ens alcem contra els polítics, que els assenyalem com els criminals que són i que actuem contra ells com ells actuen contra nosaltres. Recordeu: us enganyen i menteixen, us segresten i arruïnen, us traeixen i us maten. Què necessiteu més? Que vinguin per vosaltres?

https://t.me/RosselloCM/91599

QUE NINGÚ NO MATI TRUDEAU,

DIU MOLT SOBRE ELS CANADENCS.

INCITACIÓ A L’ASSASSINAT ?

NO, IMBÈCIL, NO,

JUSTÍCIA DE PRIMER, DE MANUAL,

BÀSICA, ELEMENTAL, NECESSÀRIA,

EVIDENT, EQUITATIVA I ALLIBERADORA.

D’altra banda, Monsenyor Viganò no s’ha arronsat davant de l’escomesa del fill de Satanàs, i amb tota la dignitat i l’honor, no reconeix la colla de criminals que el jutgen ni al sac de fems vingut dels Inferns que els maçons han col·locat per a comandar la Gran Prostituta de Roma:

https://infovaticana.com/2024/06/29/vigano-se-precipita-hacia-la-excomunion-acuso-a-bergoglio-de-herejia-y-cisma-y-pido-que-sea-removido-del-trono-que-indignamente-ocupa/

L’Agenda criminal de l’ONU, del FEM (S), de l’OMS, del BIS, de la UE i de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, avança de mica en mica, mitjançant els enverinaments ‘silenciosos’ – com la medicina al·lopàtica dels Rockefeller -:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8750

PER A PENSAR-HI, OI ?

I TOT, PERQUÈ ET BAIXIS UNA PEL·LÍCULA

EN CINC SEGONS, ET DIUEN.

LA BONDAT DELS JUEUS ÉS EXTREMA.

I el plaer en imposar la por, ja no té nom:

https://t.me/mustangcomunicacion/14772

SÓN ENCANTADORS !

TOT PER AL TEU BÉ.

Si us fixeu, veureu que a la Xina, segons han mal pintat l’esfera, les temperatures són fresquetes. Vejam si serà perquè són els màxims emissors de CO2?


CAL ANAR A LA GUERRA

CONTRA ELS CRIMINALS DE CASA.

ACABANT AMB ELLS,

PODREM COMENÇAR A FER CAMÍ.

NO HI HA ALTRE ENEMIC

QUE EL POLÍTIC.

ELIMINAR LA CRIMINOCRÀCIA

ÉS EL PRIMER PAS.

... I EM PENSO QUE NO TRIGAREM

A TENIR SORPRESES AGRADABLES.


P.S. La puteta dels Rothschild ja no serveix, és una nina trencada. L’amiga dels jueus, Marine Le Pen, es veu que és la candidata sionista. Una altra dona per acabar de destruir el que ha començat a destruir la nina trencada. De tot, el que més greu em sap, és que en quatre dies tothom oblidarà la puteta dels Rothschild i jo no podré gaudir de veure’l en acció davant de la guillotina. Coses de la criminocràcia. Mentrestant, Europa es va convertint en una nau a la deriva en mans femenines: von der Leyen, Lagarde, Meloni, i ara, si com és d’esperar guanya la segona volta, Le Pen. Tot com ho van disposant els jueus.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada