dissabte, 8 de juny del 2024

EL DRET I LA REVOLUCIÓ FEMINISTA


Avui vull fer reflexionar sobre les meravelles dels regals jueus. Ja sabem que totes les revolucions són revolucions sionistes, perquè així ho demostren totes les que coneixem; i la feminista n’és una. Els Rockefeller foren els inventors d’aquesta idiòcia, com ens va dir Aaron Russo en un documental, amb dues finalitats: una, recaptar el doble en impostos; dues, destruir la família. Aquests són els objectius i els mèrits d’aquest moviment que, com tots els enganys sionistes, està edulcorat amb tota mena d’aspectes positius que encobreixen el pèrfid objectiu final. D’altra banda, el dret, que ens han fet creure que és la garantia de justícia, és tot just, el contrari. El dret pretén d’organitzar els procediments judicials per tal d’assegurar la igualtat, tanmateix, el dret és l’organigrama processal que permet els criminals d’evitar la justícia, i als innocents, de consagrar-ne la persecució, com ho veiem en els casos d’Assange o Reiner Füllmich, i tants altres, mentre que els veritables criminals sempre eludeixen el càstig, d’altra manera, no hi hauria un sols asquenazita en llibertat. Avui vull centrar-me en aquests dos assumptes, en el judicial, perquè convé comprendre que el procediment és tot just el sistema que permet la impunitat de tots els criminals i la persecució dels innocents, i en el feminisme, perquè l’única aportació que ha fet aquest moviment a la societat és encaminar-la al penya-segat, com ho demostren tots els assoliments d’aquestes histèriques venjatives i ressentides: el vot femení que consagra la democràcia, el més terrible dels règims; l’avortament, que converteix l’assassinat d’un fetus en el símbol de la llibertat; l’alliberament sexual, que converteix la dona en un objecte sense principis ni moral; o la paritat, la més sonada de les idiòcies polítiques de tota la història, perquè si la igualtat és l’única cosa impossible de trobar en la naturalesa, què no serà imposar-la per llei! Per culpa d’aquests dos enverinats invents jueus (sempre enamorats dels invents enverinats, com les magnífiques armes biològiques que t’havien de donar la vida eterna, i mai millor dit – i a les quals dedicarem la part tragicòmica del final -). Així doncs, sense més a dir com a introducció, entrem en matèria.


EL DRET

El dret és la més aberrant i abjecta de les infàmies legals humanes. Sobre el paper tot és més que bonic, idíl·lic, però en la realitat és la normalització de la criminocràcia com a règim polític i social. El secret nociu del dret és el procediment, aquest seguit de normes i conjunt de regles que semblen garantir la imparcialitat del sistema i la recerca de l’esclariment de la veritat, i que en realitat és el laberint normatiu i procedimental que permet que totes les rates escapin per un forat ad hoc per a la fugida. Al capdavall, l’existència d’advocats ja és prou eloqüent. Si necessites que algú et representi davant d’un jutge – el model emblemàtic de la imparcialitat – és que hi ha d’haver trampa, perquè la veritat només necessita ser dita, i el fet que necessitis un traductor, un mitjancer amb la màxima autoritat judicial, comporta que l’acusat és representat i no es representa, la qual cosa afavoreix els advocats que es converteixen en els deformadors de la veritat per a obtenir l’absolució del client, independentment de la culpabilitat o innocència. I ens han fet creure que aquesta és la missió de l’advocat. I els advocats s’ho creuen, que és el més greu! L’advocat i el jutge només han de cercar la veritat de cada cas concret, però si l’advocat la distorsiona per a afavorir el seu client, emparant-se en els ‘refugis legals’, com el fet de no declarar, que ningú pot ser obligat a declarar en contra seu, com que allò que el detingut diu pot ser utilitzat en la seva contra i paranys d’aquest tipus que l’únic que garanteixen és que si el teu advocat és un ensinistrat especialista a esquivar la llei, et lliuraràs, mentre que si el teu advocat no té prou experiència, seràs trobat culpable, i tot, independentment de la culpabilitat o innocència de l’acusat. En ‘l’estat de dret’, el jutge és l’autoritat suprema, encara que sigui un prevaricador o un delinqüent comú, la qual cosa és l’ingredient necessari perquè la corrupció sigui el moll del sistema, com ho comprovem avui. No vull fer un tractat sobre la injustícia evident que encobreix el dret positiu, sinó que pretenc de demostrar-la, i per això, ens valen les paraules que precedeixen aquestes, perquè les notícies que seguiran, són prou elles soles per a certificar l’autenticitat de les meves afirmacions.

Sense que ‘Alvise’, un dels homes de moda de la dreta espanyola, m’agradi gens ni mica, és cert que allò que diu i denuncia serveix per a comprendre la magnitud criminal de les Ciutats de la Immundícia, dedicades a la protecció dels grans delinqüents (El trio de les Açores, per només posar un exemple de miserables que amb una mínima justícia, avui faria anys que haurien estat penjats) i a passar el mort a l’innocent (Harry Oswald, que hauria estat condemnat si no l’haguessin matat, o tants altres caps de turc que la justícia empresona amb absoluta iniquitat, de la mateixa manera que castiga qui es defensa d’un atac o no pren mesures contra els genocides responsables d’una matança sense antecedents en la història en temps de pau). Un jutge en una democràcia està fonamentalment per a delinquir, com en una tirania per a servir la voluntat del dictador. Com podeu observar, dignitat, en aquesta professió, més aviat poca. Però vegem els exemples que ens presenta ‘Alvise’:

https://t.me/RosselloCM/90397

Que maco, oi?

Què dir d’aquest cas, amb el qual l’escòria s’ha omplert de merda fins al front:

https://t.me/RosselloCM/90406

Penseu ara, per un moment, el tipus de psicòpates que han de ser els jutges per a dictar una sentència tan aberrant, si no és pel mateix plaer que senten els sàdics i els abusadors, que gaudeixen sabent que fan el mal. Només de veure l’acusat – i ja no dic res del cas en qüestió -, una persona equilibrada mentalment i psicològica, no hi veu un terrible assassí, però un jutge megalòman que es creu Déu, en el vell de vuitanta anys, hi veu un terrible assassí, però en el ‘guapo’ criminal que dirigeix Soroslàndia exercint continuada alta traïció, malversació de fons públics, robatori, tràfic d’influències i genocidi, els jutges hi veuen el granger que els omple les menjadores. Ells són així, i vesteixen toga.

Per a demostrar que a les Corts de Justícia només s’hi representa teatre i del més pur i dolent, aquesta notícia és més que explicativa del femer que són els tribunals de justícia:

https://t.me/RosselloCM/90428

Segons que sembla dels 34 casos en els quals Donald Trump fou trobat culpable – mentre Biden i Fauci són ignorats de la justícia, suposo que perquè són innocents -, ara resultarà que cap dels càrrecs li serà imputat i tot romandrà en res. Potser aquest és l’interès dels sionistes? Sense dubte, si aquest ‘error’ procedimental no s’hagués volgut fer públic, no s’hauria fet públic. No siguem babaus a aquestes altures de la pel·lícula! Tot és teatre, circ, fal·làcia i enganyifa.

Tot i això, els jutges sempre fan veure que treballen, poc, però fan veure que alguna cosa fan, que per això els processos i les investigacions poden trigar anys i panys, i fins i tot, garantir la impunitat del criminal perquè abans li arribarà la mort natural per vellesa. I ja sabeu que una justícia lenta, és, ras i curt, injustícia. Tot i això, però, hi ha jutges que comencen investigacions contra la màfia governamental - una pura banda de criminals -, tot just ara que el gos de Soros vol atacar l’estament judicial que tan bé els serveix (després de l’estat d’alarma il·legal i els enverinaments massius no hi ha cap genocida ni segrestador a la presó, cap ni un, quan, en justícia, en una real justícia, molts d’ells avui criarien malves):

https://t.me/RosselloCM/90411

La pregunta és: en què acabarà tot això? Sense dubte que no amb el delinqüent del germà del gos de Soros a la presó, però potser sí que amb sobreseïment del cas, pel motiu més prosaic que us pugueu imaginar, i potser amb un ascens en la carrera judicial de ‘l’investigador’. La criminocràcia funciona així, premiant els criminals, que si no no seria una criminocràcia; i d’això l’Armengol ens en podria escriure llibres fins a avorrir-nos.


Fem un incís per a saltar a les histèriques, recordant les ‘sàvies’ paraules del fundador de la màfia criminal que ens governa, perquè així entendrem molt millor per què no hi ha justícia i per què les dones s’han convertit en monstres:

https://t.me/RosselloCM/90410

ÉS BONICA O NO, LA DEMOCRÀCIA ?


LES REVOLUCIONÀRIES FEMINISTES

Comencem l’assortit dels productes defectuosos i nocius, amb la jueva que els sionistes han posat a Mèxic per a la destrucció del país i la gent. No cal dir que és molt comprensible i natural que els mexicans hagin corregut a votar una jueva, és la cosa més natural!, com ens ho demostra el que ha passat a l’Argentina, i que veurem que anirà passant arreu, perquè tothom els reconeix com als màxims defensors i protectors de la idiosincràsia nacional de cada país:

https://t.me/RosselloCM/90413

https://t.me/RosselloCM/90414

https://x.com/EniorJimenez/status/1799133470490292394?t=tHk34WbE1U9DPq9_8qQi9A&s=08

https://t.me/RosselloCM/90437

A l’últim enllaç, potser us direu, però el mocós que plora a l’esquerra no és una feminista! No, és un gos castrat, que no és que siguin pitjors que les feministes, però són com els gossos guia, els pigalls, per a entendre’ns. Penseu en Soroslàndia, en el gos castrat i el cor de les putetes inútils i idiotes de l’harem jueu que li canten cançons que omplen de satisfacció i vanitat el gosset petaner de Soros.

Si a Mèxic hi han col·locat una jueva de raça (asquenazita), al Femer de la Sinagoga hi van posar la khàzar, el monstre criminal més gran que mai ha existit al continent. Sorprenent us resultarà aquesta intervenció a l’urinari públic d’un europarlamentari que li recita les misèries a l’assassina de masses i traïdora d’Europa que se l’escolta impassible com qualsevol Gorgona:

https://t.me/RosselloCM/90423

Després del monstre, passem a un nivell més d’anar per casa, a les coses que es poden trobar en qualsevol abocador. La primera és, per increïble que a una ment sana li ho pugui semblar, vicepresidenta del gos de Soros. Nosaltres estem pendents de la descripció i tipologia de la patologia mental de l’element o ‘elementa’, però mentre esperem el diagnòstic mèdic, ella va fer les seves coses, que ella, la Yoli, és molt així:

https://t.me/RosselloCM/90421

Que bufona que és! I com s’explica! A tots ens fa recordar les classes de preescolar, i són tan bonics aquests records, nostàlgics. L’heu sentida, la imposició de les seves idiòcies perquè ella (els amos) són amants de les discriminacions, perquè són així de xupiguais. Ets negre, marró, amb patologies severes quant a personalitat i identitat, no t’amoïnis, que la Yoli i la colla del Cottolengo et protegiran. Elles són la defensa de les minories, ja siguin pedòfils, tarats mentals, delinqüents sexuals, corruptors o pervertidors, elles, sempre amb les minories, que els jueus són minoria, i això ho apliquen a tot, a tot, llevat dels malalts d’ELA o els enverinats amb els tòxics que els assassins del govern subministraven a la gent a canvi de la comissió per cap de bestiar, perquè aquestes minories no són del gust de les cosetes aquestes que malauradament els sionistes van treure dels frenopàtics i manicomis més sinistres per a portar-nos la bona nova de la igualtat i de la imposició de la discriminació obligatòria perquè a la taradeta de torn li ha sortit així d’allà mateix.

Aquests tipus de tarades, ja no és el mal que fan existint, ja no és l’horror de la destrucció absoluta de la civilització que oculten les paraules sense que elles, pobretes!, ho sàpiguen, sinó la contaminació que escampen. Que el nivell social quant a capacitat mental i comprensió de les relacions naturals avui és més que lamentable, com ho podreu veure en aquesta cosa que ha tingut un fill:

https://t.me/RosselloCM/90402

Abans, quan algun nen deia idiòcies, els pares el rectificaven amb una bona bufetada, vejam si el cop en el cervell activava les neurones que s’hi arraulien. com en un tumor, en algun racó. Però avui això ja no passa. Tanmateix, el xicot del vídeo, al final, oi que ens ho deixa clar?


EL MAL QUE HAN FET

NO ES POT MESURAR !

DESTRUIR UNA CIVILITZACIÓ MIL·LENÀRIA

EN UNES DÈCADES

ÉS

EL MÉS GRAN DELS ÈXITS SIONISTES.


Per a concloure el trist espectacle d’avui, recordem les notícies tragicòmiques que els cagaguano ens van oferir – seguint la ciència – durant l’enverinament massiu amb els tòxics jueus:

https://t.me/No_plandemia/8074

https://t.me/No_plandemia/8074?comment=223386

https://t.me/No_plandemia/8074?comment=223388

https://t.me/No_plandemia/8074?comment=223389

https://t.me/No_plandemia/8074?comment=223390

https://t.me/No_plandemia/8074?comment=223396

Només hi manca la ministra de sanitat de Veneçuela quan va anunciar que el govern havia arribat a un acord amb el virus i que el virus no actuaria durant uns dies, tot assegurant els veneçolans que podien viure tranquils durant aquells dies. La ciència i les putes inútils i idiotes de l’harem sionista sempre unides per a la destrucció de la civilització i l’enteniment.


LA GUERRA CONTINUA.

I val a dir que els sionistes no saben com fer-s’ho per a muntar la tercera guerra mundial, com ja no saben què inventar-se per aterrir la població i obligar-nos a enverinar amb els nous tòxics que han dissenyat. Que ja és passar-se trenta-tres pobles el fet que l’OMS gosi de donar senyals d’alarma per un cas fals de mort per grip aviar humana!

ACABAR AMB EL SIONISME

ÉS ACABAR AMB LA MENTIDA I LA IDIÒCIA.


P.S. Us recomano aquest vídeo, sobretot en els primers 25 minuts, perquè reflecteix més quequè cal fer i la nostra realitat:

https://t.me/RosselloCM/90444



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada