dilluns, 24 de juny del 2024

CAL FER EL SALT JA


L’aigua en la qual els sionistes estan bullint les granotes ha entrat en la fase crítica, i en un molt poc de temps, les granotes ja estaran sentenciades a morir bullides. Per això, ara és l’hora de fer el salt de l’olla. Todd Hayen és pessimista, jo sostinc que hi haurà un punt d’inflexió, que els valors i les creences de la gent, arribarà un punt que els forçaran a reaccionar. Potser m’equivoco i en Todd té la raó... Però, llegiu-lo vosaltres, que sempre és més interessant d’escoltar pensaments diferents dels nostres, que rebre l’assentiment o sentir el mateix amb diferents paraules.

https://t.me/counterpropaganda20/12388

Fem un escàner a la realitat, per a veure en quin punt ens trobem. Començarem amb el tarat i criminal contra la Humanitat, Rothschild, jueu asquenazita - el Klaus Schwab -, tot escoltant les diarrees cerebrals del sac d’escombraries:

https://t.me/resurgente2020/57390

L’oposició al cap de la ‘diplomàcia’ infernal és Monsenyor Viganò, a qui el fill de Satanàs ha incoat un judici per a excomunicar-lo. Monsenyor ja ha manifestat que és un honor que el Papa instrueixi una causa contra ell. Escoltem monsenyor parlant-nos dels criminals i animant-nos a la rebel·lió:

https://t.me/RosselloCM/91245

Continuem fent un recordatori de l’Holocaust i l’arma biològica sionista:

https://diario16plus.com/estudio-publicado-en-the-lancet-senala-que-el-74-de-las-muertes-registradas-dos-semanas-tras-las-inoculaciones-contra-el-covid-19-fueron-probablemente-causadas-por-ellas/

I val a dir, que enverinen la gent amb totes les altres armes biològiques que fabriquen especialment per a delmar la població, com ells mateixos reconeixen que cal fer, ja que l’enemic del planeta, segons les ‘llumeneres’, és l’home:

https://www.migueljara.com/2024/06/19/las-muertes-por-cancer-de-cuello-de-utero-crecen-desde-que-se-vacuna-contra-el-mismo/

El genocida Albert Bourla, inexplicablement viu:

https://t.me/RosselloCM/91248

Mentrestant, l’organització criminal del Banc Mundial aplana el camí per a matar la gent de set:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17936

https://t.me/Disidenteincontrolado/17937

I els titelles, fent el titella, com el mamarratxo del príncep Harry, un altre ‘preparau’:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17940

I els sicaris dels governs criminals d’Occident hi col·laboren, tot sigui per a fer grans els pobles africans:

https://t.me/RosselloCM/91246

Bé, que passi tot això, sí que té una explicació:

ELS EXCREMENTS AMB TOGA

(ELS GARANTS I PROTECTORS DEL CRIM)

Escolteu les paraules de la noia violada a Igualada per un català nascut errat a Bolívia. Com he escrit moltes vegades: el violador pot compensar el mal provocat? Si és que no, és innecessària l’existència del criminal; a més de ser la millor mesura profilàctica: Ell ja no en cometria cap més.

https://t.me/RosselloCM/91230

No em direu que no us ha commòs la humanitat i magnanimitat de l’excrement de les punyetes!... Tot seguit: una prova que és aquesta escòria qui ha permès la destrucció dels fonaments bàsics de qualsevol societat digna:

https://t.me/RosselloCM/91235

No estan per a fer justícia, sinó per a protegir els criminals. Al capdavall, cada dia comprovem quants de delinqüents són al carrer, i quants innocents són perseguits per aquesta colla de criminals, als quals, cal dir-ho, és als primers als qui caldrà aplicar-los la justícia.

https://t.me/mustangcomunicacion/14629

No els demaneu més, estan per a prevaricar – que és el que ells entenen per justícia – i per això, protegeixen els mafiosos que els donen a menjar i uns càrrecs d’autoritat i respecte, quan no són cap autoritat ètica i si alguna cosa no es mereixen, és respecte:

https://t.me/mustangcomunicacion/14620

Ábalos, el que no ha treballat en la seva vida.

https://t.me/mustangcomunicacion/14630

PER FI, ELS CAPOS DE LA MÀFIA PSOE

EN LLIBERTAT.

AIXÒ ÉS LA CRIMINOCRÀCIA.

Els qui deixen en llibertat els criminals són els jutges, ningú més. Aleshores, si un jutge deixa en llibertat un criminal, no és ell un criminal?, i a més a més, cometent el més repugnant i abjecte dels delictes: la prevaricació? No em cansaré de dir-ho: Jutge prevaricador, al paredó.

Però, deixem els tarats i passem a veure les tarades:


LES DISCAPACITADES RACIONALS

La introducció ens la fa G.K. Chesterton, amb la finesa que li és habitual:

https://t.me/resurgente2020/57393

Aquesta és la tasca que feren els jueus amb la creació de la idiòcia del feminisme. Per a entendre bé què pensen en realitat els jueus de les dones, ningú millor que el genocida Netanyahu:

https://t.me/RosselloCM/91255

ANIMALS AMB DRETS,

I ELLES CONTENTES.

Però, vegem-les en acció:

https://t.me/RosselloCM/91259

https://t.me/RosselloCM/91273

El comentari del vídeo no pot ser més encertat. Per què no se’n van a Àfrica i gaudeixen de l’avançada societat i civilització feminista subsahariana?

https://t.me/RosselloCM/91276

Criminòloga? No, tarada, ‘cum laude’, sí, suposo que sí, però tarada. No es pot demostrar ser més idiota, intel·lectualment ni ètica. Sabrà què és un bat de beisbol? O ni això?


Mentre aquestes coses passen, el Pla Kalergi ideat pels jueus i executat per les discapacitades racionals, comporta coses com aquesta:

https://t.me/RosselloCM/91270

S’ENTÉN, O CAL UN CROQUIS ?


LA GUERRA ANHELADA PELS SIONISTES

Ja sabem que frisen per convertir Europa en una carnisseria, com ho han fet amb Palestina, i que sembla que ara la volen escampar al Líban, és de suposar, que perquè s’han quedat amb ganes de més massacre. T’hi acostumes, i després costa de desenganxar-te. L’assassinat és com una droga per als nostres ‘estimats’ enemics asquenazites.

Comencem recordant Palestina, i veureu com no calen paraules:

https://t.me/mustangcomunicacion/14641

Mentrestant, la guerra del pallasso patètic i sanguinari del jueu Zelensky continua, gràcies a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i al pedòfil i criminal Biden, el dement que com un insult a la intel·ligència han col·locat a destruir Occident, en gran part perquè el deficient mental i psicòpata repapieja absolutament. No s’han de fer un fart de riure, els jueus! Zelensky i la Reserva Federal han assassinat civils russos a la platja de Sebastòpol. Com veieu, les armes no s’han de fer servir per a atacar guarnicions militars ni les instal·lacions de l’exèrcit enemic, són per a matar els civils, la innovadora moda militar que els jueus instauraren durant la primera guerra mundial. Les carnisseries d’innocents són, d’entre tot el que pugueu imaginar, el que més els posa:

https://t.me/RosselloCM/91262

https://t.me/RosselloCM/91268

https://t.me/mustangcomunicacion/14610

VOLEN LA GUERRA.

ELS SIONISTES VOLEN SANG.

RECORDEU:

EL NOSTRE ENEMIC NO ÉS PUTIN NI ELS RUSSOS,

SÓN ELS CRIMINALS DEL GOVERN.

EN CAS DE DIFIDACIÓ:

NO HO OBLIDEU,

NO HEU DE MATAR RUSSOS,

SINÓ POLÍTICS.

(Val a dir que aquesta colla de criminals volen portar els fills dels altres a la guerra. Ells no hi aniran pas, ni ells ni els seus fills. La munten per a matar-te els fills, que per això els sionistes els permeten que robin i enfonsin el teu país)


NO SÓN POLÍTICS.

SÓN ELS PITJORS CRIMINALS,

LA MÉS BAIXA ESCÒRIA,

ELS MÉS COVARDS I MISERABLES.


L’ÚNICA COSA INNEGOCIABLE

PER A AQUESTS CRIMINALS

ÉS LA PAU.


ACABAR AMB ELLS

ÉS

ACABAR AMB ELS PROBLEMES.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada