dimarts, 25 de juny del 2024

ELS EXCREMENTS AMB TOGA DE LES CIUTATS DE LA IMMUNDÍCIA

Com veieu, avui, l’assumpte va d’escòries. Abans de parlar de ses ‘eminències’, vegem dues fotografies que reflecteixen molt bé que és la democràcia o criminocràcia, i un estat autoritari:

https://t.me/RosselloCM/91284

Els mafiosos sempre han d’anar extremadament protegits, els homes amb dignitat no, ja sigui el de la foto, J.F. Kennedy o Olof Palme.

Però entrem en matèria, i res de millor per fer-ho, que acusant aquests mamarratxos amb toga d’encobriment d’assassinat massiu mèdic, des que la medicina la van prostituir els sacs d’escombraries de les bandes Rockefeller i els socis sionistes:

https://t.me/RosselloCM/91310

https://t.me/resurgente2020/57399

https://t.me/resurgente2020/57400

https://t.me/resurgente2020/57401

I els excrements, què fan després de 17 milions d’assassinats – pel cap més baix - i centenars de milions de damnats? Esperen darrere la porta, quin serà el regal dels sionistes: la puta cara, la coca pura, el nen tendre o el sobre tacat de sang. Sense dubte, la judicatura sempre ha estat sota les ordres dels criminals que governen, la qual cosa els converteix en còmplices dels crims de tots els règims. Tanmateix, les fites assolides amb la criminocràcia són escandaloses, que per això, avui, aquesta púrria social és l’estrella del programa.

Comencem amb dos vídeos de Rafael Rosselló, en els quals tracta d’aquests criminals, i com sigui que pràcticament ho diu tot i estic del tot d’acord amb les seves consideracions, les signo; que no hi ha res més digne que donar suport a la veritat, i el senyor Rafael la diu:

https://t.me/RosselloCM/91281

https://youtu.be/ddNcO_H4zig?si=nf-MvbhSTctuDC0G

NO S’HI HA D’AFEGIR RES.

ELS CRIMINALS ESTAN EN ELS TRIBUNALS.

Comencem amb el cas d’Assange, el qual, es veu que ha arribat a un acord amb la màfia judicial. Quan, la justícia, pot establir acords amb els criminals? I des de quan, la justícia estableix acords amb els innocents per a no inculpar-los de crims que no han comès? Doncs, això:

https://t.me/No_plandemia/8187

https://t.me/mustangcomunicacion/14669

Aquesta mena d’acords, oi que us recordem a: «Són negocis només».

A Soroslàndia, tenim el cas de fa no res del doctor asturià Manuel Jesús Rodríguez, que s’ha fet un fart d’acusar i denunciar els criminals de la matança Covid-19, i l’excrement, és clar, actua en conseqüència:

https://t.me/counterpropaganda20/12393

Mentre als innocents els engarjolen, els criminals amb toga, amb la màfia, s’estimen més de fer acords. Potser són covards a més de curtets d’enteniment. Tots ells deuen recordar els casos dels jutges antimàfia – herois i dignes – Falcone i Borsellino, assassinats per la Cosa Nostra, i pels quals, els culpables d’aquests assassinats, només passaren 25 anys a presó. Matar un jutge, si és un jutge i no un fregall amb punyetes, hauria d’estar penat amb la pena capital. Però, vegem els delinqüents amb toga i les seves decisions en pro dels criminals, la seva feina:

https://www.eldiario.es/politica/pareja-ayuso-reconocio-falsifico-documentos-enganar-hacienda-pacto-no-entrar-carcel_1_11474787.html

Es van reunir els mafiosos dels dos costats i van acordar afavorir el criminal, com, segons els excrements amb toga, és de justícia. Almenys, per a això estan, per a emparar el crim i els criminals, com us fartareu de veure avui. Aquí els teniu en exhibició, deixant en llibertat tres assassins estrangers i il·legals per matar un espanyol que havia defensat una menor de l'assetjament dels delinqüents moros, i al qual, van matar amb un bat de beisbol. Sobretot, cal ser comprensius:

https://www.lasprovincias.es/sucesos/decretan-prision-tres-detenidos-crimen-vecino-gata-20240624184239-nt.html

https://t.me/RosselloCM/91330

Potser per això, ja comencem de veure accions populars i anònimes contra els protegits de la màfia política i que són emparats pels delinqüents amb toga:

https://t.me/resurgente2020/57403

Però continuem, vegem aquesta notícia, que en un primer moment, pensareu que el jutge ha actuat com cal:

https://www.canarias7.es/canarias/gran-canaria/las-palmas-de-gran-canaria/contundente-condena-cuatro-acusados-violar-manada-turista-20230726021337-nt.html

Almenys, no els deixa en llibertat. Val a dir, que es mereix el meu respecte, perquè sembla que vol ser un jutge i no és un mer excrement posat de decoració en un tribunal. Tanmateix, creieu que cal mantenir amb vida els violadors? De veritat que sí? Feu-vos-ho mirar, que teniu un sector neuronal molt afectat.

Però això no passa a tot arreu:

De la mateixa manera que el doctor Rodríguez mereix estar a presó i els assassins moros del bat, no, llevat d’un – suposo que per dissimular i no enardir l’opinió pública -, doncs a l’Alemanya sionista, és clar, passa el mateix que a tots els indrets on l’escòria dels asquenazites té fotut el nas:

https://t.me/No_plandemia/8181

SÓN PÚRRIA INFECTA, O NO ?

Vull destacar un dels comentaris a la notícia perquè em sembla exacte i necessari, el de l’usuari 47330: «Lo he dicho ya mil veces, hay que empezar a colgar políticos, si no, esto no va a mejorar...». Quanta raó! Morta la cuca, mort el verí.

Aquí els teniu, els capos de les bandes criminals PSOE i PP, com obeeixen els amos i fan acords per a triar els més abjectes d’entre els candidats, com els recomanaran els sionistes:

https://t.me/No_plandemia/8188

CREIEU-ME, EL CÀNEM ÉS L’ÚNICA SOLUCIÓ.

Per als qui s’exalten i confien en les bondats del sistema criminal, i no estan pas d’acord amb l’execució d’aquests infatigables treballadors en pro de la nació i la seva gent, els més sacrificats entre tots, vegem un seguit de notícies, vejam si els babaus obren els ulls:

El Pla Kalergi sionista contra Europa té el suport absolut de totes les bandes mafioses de la criminocràcia:

https://t.me/RosselloCM/91283

Aquí i arreu, com per exemple, a la França de la puteta dels Rothschild, que ja fa massa que encara té el cap damunt del coll:

https://t.me/RosselloCM/91303

https://t.me/RosselloCM/91340

Tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, pertanyin a la banda criminal que pertanyin, estan per a servir de genolls - ja m’enteneu – allò que els manen els amos sionistes. Vegeu aquest aplec de subnormals ‘cum laude’:

https://www.navarratelevision.es/noticia/ze121b679-f445-ecea-384f8dda1e6eb410/202406/navarra-muestra-su-orgullo-por-la-diversidad

I ara, vegem la situació a Navarra, gràcies a la gestió d’aquesta colla de criminals:

https://www.navarratelevision.es/noticia/ze00037ab-bd86-27a0-450af5dae4dc93fc/202406/el-fin-de-semana-deja-6-detenidos-en-23-peleas-en-navarra

La perversió i la corrupció de menors, que és tota la política dels criminals que defensen els LGTBIJKQ+, condueix a això:

https://t.me/RosselloCM/91295

https://t.me/RosselloCM/91337

Però, tornem a la magnífica política del Pla Kalergi, i recordem l’assassinat amb un bat de beisbol del jove que protegia una menor de ser abusada pels il·legals que els jutges i polítics protegeixen en un delicte evidentíssim de deixadesa de funcions i prevaricació, que hauria de comportar la presó per a tots ells, si no és el cas que el delinqüent il·legal, emparat pels criminals amb toga i els gossos i les putes dels sionistes, ha comès delicte de sang, perquè aleshores, és obvi, el jutge o el polític han de ser ajusticiats.

https://t.me/RosselloCM/91297

I aquí, els mitjans sionistes que donen suport als crims dels governs traïdors i genocides, amb aquesta tarada magna:

https://t.me/RosselloCM/91293

Una tarada magna que els jueus han dotat de qualitats ‘intel·lectuals’ superiors, com ho heu vist en el vídeo anterior:

https://t.me/RosselloCM/91287

LA TOTÒLOGA.

L’obsessió sionista per les dones tarades i amb desperfectes mentals severs, és digna d’estudi:

https://t.me/No_plandemia/8182

AIXÍ SÓN LES PUTES INÚTILS I IDIOTES DE L’HAREM JUEU.

A casa nostra, gràcies als criminals del prostíbul de la plaça sant Jaume i els paràsits, animals verinosos i inútils de l’urinari públic del costat del zoo, gaudim d’una pau social digna de ser envejada. Doneu-los les gràcies, i quan us convidin a defecar en una urna, correu-hi, i si cal, preneu un laxant, que els qui us roben i destrueixen, podran continuar robant i destruint-vos per a alegria dels sionistes. Sobretot, mai no penseu a llençar-los pedres, això no!, que és molt lleig. Ells us conviden a matar-vos amb els verins dels quals cobren comissió, però tu no els has de llençar pedres al cap, encara que això sigui impossible que els causi mal.

https://t.me/RosselloCM/91300

https://t.me/RosselloCM/91301

Gràcies a les màfies que anomenem partits, avui poden morir assassinades quatre persones a casa nostra a mans d’estrangers il·legals, i els autòctons cauen a la misèria, mentre els caus de delinqüents dels partits polítics roben el patrimoni de la gent i delinqueixen impunement protegits pels excrements amb toga. Això és la magnífica criminocràcia sionista, el que els babaus anomenen DEMOCRÀCIA.

https://t.me/RosselloCM/91302

MATAR-LOS A TOTS NO ESTARIA BÉ,

NO,

EL SEGÜENT.

O és que per culpa seva ha de morir la gent i la gent no pot fer la venjança que els jutges no prenen de manera legal, sinó que els emparen i protegeixen? No us heu preguntat mai per què tots els criminals de les bandes mafioses que fan política i viuen de robar-te els diners i d’usar-los per a mantenir els criminals estrangers que els envien els jueus, no els tenen de veïns i mai no els ataquen a ells? Prou bé que estaria que a algun criminal d’alguna d’aquestes bandes mafioses un dia un protegit dels jueus que ells emparen, els ataqués. Veuríeu com canviarien de política, però els criminals que tu mantens, te’ls envien al teu barri, mentre ells, amb els teus diners, es protegeixen amb guardaespatlles.

NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS.

NO SÓN JUTGES, SÓN PREVARICADORS.

AIXÒ ÉS LA DEMOCRÀCIA:

EL RÈGIM MAFIÓS DE LA CRIMINOCRÀCIA,

ON TOT CRIMINAL TÉ CÀRREC PÚBLIC

I LA GENT ÉS EXPLOTADA

PER A MANTENIR LA PÚRRIA DEL PAÍS.


Conclourem l’escabrós capítol d’avui, amb unes poques notícies que acaben d’arrodonir el panorama quant a l’escòria que els jueus trien per a conduir Occident al fons del penya-segat. Comencem aquest final amb el deficient mental que els sionistes han col·locat com a pallasso principal a la colònia argentina:

https://t.me/RosselloCM/91320

SI EN SAP DE COSES !

HEU SENTIT QUÈ HA DIT ?

ARA ESPERA EL NOBEL D’ECONOMIA.

GENIS, NOMÉS TENIM GENIS ALS GOVERNS !

Ara l’indi esclau de Schwab i que els Rothschild han col·locat a la colònia britànica perquè s’encarregui de destruir la joventut del país, com sigui, amb la guerra amb Rússia o amb la pèrdua de la llibertat. Escolteu el sicari sionista, i després digueu-me si els anglesos no tenen tota la legitimitat per a executar aquest traïdor, que serà el que vulgueu, però britànic ni en pintura:

https://t.me/RosselloCM/91324

https://t.me/RosselloCM/91325

NO S’HA DE SER UN GRAN PSICÒLEG,

NI SABER INTERPRETAR ELS GESTS,

LA MIRADA O LA CARA,

PER A SABER QUE EL MAMARRATXO

ÉS MÉS QUE MOLT LIMITAT.

I parlant de limitats, una retardada integral, lògicament amb càrrec ministerial al puticlub de Soros, la... (Perdoneu, però a la notícia, com veureu, no es fa esment del nom de la deficient mental, i com comprendreu, no tinc afecció a trobar el nom de les putes, com tampoc no sé quina guingueta de robatori comanda; el que sí que sé és que aquesta minusvàlida ètica i discapacitada racional, tan vermellota, ha col·locat el seu marit a viure del treball dels espanyols, com ella, que viu del robatori, sense calces, amatent de la voluntat dels sionistes, i si els sionistes li han dit que la infame mentida del ‘canvi climàtic’ exigeix arruïnar la classe mitjana, ella, com a bona meuca del sistema, ho farà. Ves una, ella, tan vermellota!

https://noticiastrabajo.huffingtonpost.es/economia/los-propietarios-de-viviendas-no-podran-vender-o-alquilar-si-no-cumplen-con-este-nuevo-requisito/

AQUESTS CRIMINALS IGNORANTS I ANALFABETS

QUE ES CREUEN QUE UN CÀRREC

ÉS AUTORITAT PROU PER A LEGISLAR

SEGONS ET PICA LA FIGA

- LES ORDRES DELS JUEUS -,

CALDRÀ FER-LOS VEURE QUE NO ÉS AIXÍ,

I QUE QUI DELINQUEIX

HA DE PAGAR PELS SEUS CRIMS.

Certament, no haurà d’anar de vermell al patíbul, que el delicte de la tarada no és tan greu, però a la presó sí que estaria ben bufona amb aquests modelets vermellots en honor a l’amo dels seus amos.


Per acabar, una notícia sobre les CBDC que no m’acabo de creure. No dubto de l’augment de les ciberestafes, tanmateix, no em crec que els Rothschild hagin dissenyat el senyal de la Bèstia perquè algú el pirategi. És ser una mica ingenu. Les ordres les dóna Satanàs, i en el MAL, no crec que ningú li hagi d’ensenyar res. Si ell vol que el seu comandant en cap sigui l’amo del planeta, el sistema serà impenetrable. No serien tan babaus: ‘Ho robem tot perquè després ens ho robin a nosaltres’. NINGÚ ELS HA D’ENSENYAR EL MAL I L’ABJECCIÓ, LA PORTEN INSERIDA EN LLETRES DE SOFRE A L’ADN.


LA GUERRA CONTINUA.

SENSE GOVERN I SENSE JUSTÍCIA,

NOMÉS AMB CRIMINALS I ASSASSINS,

ÉS L’HORA

DE FER

LA PRIMERA REVOLUCIÓ REAL DE LA HISTÒRIA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada