dimecres, 5 de juny del 2024

ELLS SÓN AIXÍ: ‘BONS’


Diego Fusaro ha fet un llibre sobre la ‘resiliència’, aquesta paraula treta del barret de copa alta, com els màgics, i que és una perversa construcció que anima tothom a ser resilient, o sigui, com molt bé diu el Diego, a suportar totes les injustícies amb resignació i positivitat, però sobretot, sense rebel·lar-se:

https://t.me/counterpropaganda20/12320

Tot seguit, unes breus reflexions de ‘weltanschauung’ sobre la patètica realitat del sotmetiment de totes les nacions als sionistes, gràcies a la colla de gossos castrats i putes inútils i idiotes – ell els anomena bens, condescendentment -, i com l’única manera de demostrar el rebuig a Europa i a l’euro, fins i tot, a l’OTAN i a l’ONU, és l’ABSTENCIÓ. Almenys, qui s’absté no participa en el crim.

https://t.me/counterpropaganda20/12322


Vistes aquestes interessants i oportunes reflexions, capbussem-nos en la patètica realitat, començant per la tupinada sionista a Mèxic:

https://latinus.us/2024/06/04/habra-recuento-votos-60-por-ciento-casillas-eleccion-presidencial-inconsistencias-actas-prep-ine/

Ahir vaig penjar un enllaç, en el qual se’ns deia que les fronteres entre Mèxic i la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, dependrien ara de dos jueus, tot concloent el peu de foto suggerint-nos de cercar a Jewgle ‘Las puertas de Toledo’. Jo ho vaig cercar, però no en vaig treure la raó, però avui Jake Shields a Jewtter ha publicat això, que ens en dóna informació:

https://x.com/jakeshieldsajj/status/1798060080971346275?t=oKuUiimH41ADRPGRPOPI1g&s=19

Curiositats, oi? Com també és curiosa aquesta foto, tan curiosa com explicativa del perquè la jueva Sheinbaum ha estat triada per la sinagoga per a dirigir Mèxic envers la seva destrucció com a cultura i civilització:

https://t.me/resurgente2020/56979

Oi que així les coses s’entenen millor, i que tots vosaltres us admireu de la bondat bondadosa dels bons?

Doncs, vejam si aconseguiu de donar sentit a aquesta ‘curiosa’ realitat: la immensa minoria jueva resulta que és la qui aporta els presidents a les repúbliques:

C:\Users\Gerard Villarroya\Downloads\Els bons.jpg


Si aquest és el començ del final de Mèxic, si no és el cas que es revisa la tupinada sionista – de la qual jo no en tinc cap dubte, perquè totes les eleccions han estat i estan manipulades -, vegem la ‘magnífica’ obra dels sionistes i els maçons a Sorolàndia, allò que durant molts de segles es coneixia com a Espanya. Comencem amb una de les moltes exhibicions d’idiòcia i incompetència de tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes amb el collar que les identifica com a esclaus i propietat dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/56978

Venen les armes a un pallasso perquè el còmic les lliuri a les bandes de narcotraficants per a matar els agents de l’ordre de l’Estat que li ven les armes. Com comprovareu, són els més llestos de la classe.

I si han de protegir els espanyols i la seva economia, com veureu, també són els més espavilats:

https://okdiario.com/espana/marruecos-celebra-como-logro-nacional-que-sus-tomates-ya-han-superado-espanoles-ue-12919262

Penseu que ni en el govern de Soros a Madrid ni en el govern de la Sinagoga de Soros a Brussel·les, no hi ha cap gos castrat ni puta inútil que sàpiga que Marroc és Àfrica i no pertany a la Comunitat Econòmica Europea. No us altereu, no donen per a més. Quan el jueu els diu: «Ara a destruir la vostra economia i a ajudar els països emergents que us fan la competència», els gossets s’ensumen entre les potes i les putetes es fan fotos xupiguais. Com diuen a les Espanyes: «Es lo que hay».

Com el bonisme és també una cosa xupiguai i que ens empodera, Transmediterrànea, omplint-se de glòria i d’idiòcia a parts iguals, que si alguna cosa no manca a la direcció de les grans empreses, és intel·ligència i saber estar, han decidit canviar el nom d’un vaixell per a no ofendre els ‘moritos’, que es veu que són molt de la pell fina.

https://t.me/RosselloCM/90233

Potser esperen el mateix gest dels anglesos amb Gibraltar, els il·lusos! Això, si no és que posats a trair els espanyols, s’han deixat subornar i comprar pel rei d’Espanya i Marroc, Mohamed VI, per al bé de les relacions entre aquests països germans en llengua, religió, cultura, tradicions i costums.

Si us penseu que el nivell d’idiòcia i incompetència no es pot superar, és que no coneixeu els gossos castrats de la banda criminal PSOE, ni a les tarades del Cottolengo repartides en diverses seccions sionistes d’esquerres, com ara la Yoli, la Moni, i tantes altres que omplen les nostres contrades de glòria i fan història cada dia. Doncs, vegeu la inutilitat dels lladres de la DGT. Com és lògic, no espero que cap excrement amb toga incoï un procés per engarjolar la colla de deficients mentals que han venut o s’han deixat robar les dades de les quals són els responsables de protegir; més enllà que aquestes dades els serveixin per a robar els espanyols amb les trampes aquestes per a la recaptació a discreció, que els miserables anomenen ‘radars’.

https://youtu.be/O6LRpzMMpgs?si=ys1PYwP4Fu74XSxP

A la satrapia de Soros, hi voleu posar un idiota més i no hi cap, per més que empenyeu.

Tanmateix, que els gossets traïdors i genocides i les putetes idiotes i inútils vagin amb compte, perquè ja hi ha indrets on la gent comença a comprendre que els criminals del govern no serveixen per a res més que per a delinquir, com els excrements de les ciutats de la immundícia, i amb unitat, la gent aconsegueix de resoldre els problemes que els sicaris dels sionistes ens importen, financen i protegeixen:

https://www.ultimahora.es/sucesos/ultimas/2024/06/05/2177871/son-gotleu-argelinos-expulsados-por-gitanos-del-barrio.html

No oblideu que TOTS ELS POLÍTICS SÓN GENOCIDES, TOTS, i la prova la teniu en la poca vergonya dels deficients amb estetoscopi, que per diners maten el teu fill, la teva mare o qui els demani l’autoritat criminal competent:

https://t.me/resurgente2020/56980

Mai a la història hi havia hagut un ictus en nens, ara els genocides i els deficients mentals amb estetoscopi, ens anuncien com a ictus el resultat dels enverinaments amb els tòxics jueus en els nens (no m’oblido de tu, Argimon), una nova normalitat que sense el crim de TOTS ELS POLÍTICS i els SICARIS EXECUTORS DELS METGES, no hauria estat possible.

https://t.me/resurgente2020/56980

AMB TOTS ELS CRIMINALS DE LES BANDES

ANOMENADES PARTITS POLÍTICS,

I AMB TOTA LA PÚRRIA DE BATA BLANCA

CAL FER IMMENSES FOGUERES,

COM LES DE SANT JOAN.


Mentre a Soroslàndia els pedòfils són admirats i reconeguts per ministres i tarades diverses, a l’estat de Louisiana a la Reserva Federal, a la mateixa casa barrets!, han comprès què és fer justícia amb els pedòfils:

https://esrt.site/actualidad/511792-luisiana-aprobar-castracion-quirurgica-pedofilos-convictos


I conclourem l’episodi d’avui fent una visita a les diferents branques de la màfia sionista:

OTAN

Aquests criminals professionals ja no saben què fer per a provocar Putin i que envaeixi o bombardegi amb armes nuclears els europeus occidentals! No saben què fer! Tanmateix, només un deficient mental no s’adona que no hi ha, ni hi ha hagut, una ‘aliança’ entre criminals més gran en la història dels exèrcits que aquesta:

https://t.me/RosselloCM/90213

L’exèrcit sionista ha de ser desmantellat, i tots els criminals que hi han servit, jutjats; per a posteriorment executar-los com a criminals de guerra, que és el que han estat tots els psicòpates que han comandat aquesta màquina de matar sionista.


LA SINAGOGA DEL FEMER

El mateix s’ha de fer a totes les institucions de la Sinagoga i amb tots els criminals que han format part de la Corrupció Europea, el grupuscle d’adeptes abnegats al servei d’Israel per a la destrucció d’Europa, un evident cas d’alta traïció, per al qual els nostres avantpassats sabien molt bé quina era la pena:

https://t.me/mustangcomunicacion/14159

L’obsessió del Sanedrí i de tota la colla de sicaris que el serveixen per exterminar qualsevol vestigi de llibertat i dignitat a Europa, els converteix, només per això, en dignes sacs d’escombraries per a comprovar l’eficàcia de les forques com solució als greus problemes actuals, tots, made in zionism’; per a entendre’ns i no ofendre ningú.


ONU

L’Organització sionista per excel·lència, el cau de criminals més distingit des de la segona guerra mundial, els artífexs de desenes de guerres arreu i els incapaços d’assolir un sol minut de pau en el món. Els sionistes manen, i les putes esclaves, obeeixen. Això, els mamarratxos d’aquest immens femer de Satanàs, ho saben prou. Vegeu les idiòcies que pot arribar a dir el subnormal i criminal contra la Humanitat, l’escòria portuguesa, psicociata i sionista fins a la medul·la - és clar -, perquè els amos li ho manen. Observeu que el mamarratxo no és director, ni director general, ni president, sinó, com en els partits comunistes i psicocialistes, secretari general; la qual cosa em penso que deixa ben clar que és un secretari amb privilegis, i tot secretari no és ningú fora del servei al ‘director’, o en aquest cas, directors: la Gran Sinagoga Sionista per a la tirania del NOM, el fet original i fonamental perquè s’erigís aquesta casa de putes immensa, i inútil, al servei d’Israel:

https://t.me/mustangcomunicacion/14161

LA IDIÒCIA HA DE SER ERRADICADA,

I ELS QUI GOSEN OCUPAR CÀRRECS PÚBLICS,

EXTERMINATS,

SENSE MIRAMENTS NI PUNYETES.

ETS PROFUNDAMENT RETARDAT MENTAL ?

DONCS, AU, TIRA, I NO DESTORBIS MÉS.


LA GUERRA CONTINUA.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

ASSENYALEU-LOS SEMPRE.

CAL QUE COMENCIN

A SENTIR ELS ESFÍNTERS,

M’ENTENEU ?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada