dijous, 6 de juny del 2024

EL PLA SIONISTA


Com sembla que estem arribant al moment clau de la guerra - sense que nosaltres hi hàgim entrat encara -, crec oportú de repassar el pla sionista, el somni humit dels asquenazites. Per això, recuperaré un fragment del llibre «Els savis de Sió», potser el més interessant de tots, en un vídeo del canal de Rafael Rosselló, que ell titula ‘Illuminatis’, o sigui, amb el nom dels sicaris dels sionistes: els maçons, aquells retardats ètics i titelles patètics que vesteixen el davantalet de Jewgle amb orgull, els molt mamarratxos! Però abans d’endinsar-nos en el moll més substancial de qualsevol comuna – s’entén, oi? –, vegem dues vinyetes. La primera representa perfectament què són els cagaguano, els deficients intel·lectuals per als quals els sionistes inventaren una ‘carrera universitària’, la qual, en aquests xafarders de safareig, els agreuja encara més els problemes mentals i ètics congènits, que avui tenen menys coratge que Scooby Doo (em penso que es deia, el gos covard dels dibuixos animats):

https://t.me/Disidenteincontrolado/17819,

i l’altra, dedicada, amb text, al gran invent enverinat dels sionistes: la democràcia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5004151

Fet l’aperitiu, entrem en el primer plat, el vídeo dels savis de Sió. Escolteu-lo bé, perquè comprendreu perfectament l’evolució de la medicina que mata, la sinistra elucubració dels Rockefeller i companyia:

https://t.me/RosselloCM/90272

Són bona gent, oi? Heu escoltat quin és el seu màxim terror? Vegem què han fet amb aquests verins, dels quals tant ens parlen els savis de Sió:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17807

https://t.me/Disidenteincontrolado/17808

https://t.me/Disidenteincontrolado/17811

https://t.me/Disidenteincontrolado/17812

https://t.me/Disidenteincontrolado/17815

Així és com actuen, i per aquestes actuacions dels jueus assassins, els maçons, titelles repugnants i miserables, els premien per a netejar-los dels crims:

https://t.me/mustangcomunicacion/14184,

El Preparau’ dient bestieses, com sempre, en un acte per a guardonar els jueus assassins de més de 120000 espanyols fins ara. Aquesta és la màfia de la qual no ha de restar ni el record.

I ja sabeu que la maldat d’aquests éssers demoníacs no té límits. Aquí teniu l’última ocurrència dels maçons traïdors de València per a tenir contents els assassins sionistes:

https://t.me/No_plandemia/8055

AIXÒ ÉS ATEMPTAT CONTRA LA SALUT PÚBLICA.

Us recomano de llegir els comentaris de la notícia, i en destaco el primer, perquè és, d’entre tots, el més assenyat, el més ètic, el més ponderat i el més just:

«De veritat no comencem a matar polítics?».

Si amb tot això no en teniu prou, recuperem l’analista i antiglobalista Catherine Austin Fitts, que ens parla del robatori mundial dels Rothschild i la resta de bandes sionistes, i ens instrueix dient-nos que això és una guerra espiritual. I no ho dubteu: la lluita és entre el bé i el mal, la veritat i la mentida, la dignitat humana i els sionistes.

https://www.bitchute.com/video/ZHGk6QWW7R0n/

Els sionistes però, sempre estan al darrere de la cortina, com ens ho explicava clarament el vídeo dels savis de Sió, i davant de la gent, les víctimes goyim, els jueus trien l’escòria més abjecta i inútil de cada contrada, perquè per discapacitat racional són molt agraïts – com els idiotes a les piruletes -, i per defensar ‘les piruletes’ són capaços de les més bàrbares atrocitats, perquè són psicòpates. Vegem el mostrari de monstres que els jueus han col·locat en el govern de Soros a Soroslàndia, sota les ordres del ca castrat i vanitós, sàdic i criminal de Pedo Sánchez, el més gran dels criminals de la història de tota la hispanitat.

Comencem amb la Moni, i ja em direu si no és una psicòpata:

https://t.me/resurgente2020/57002

A aquest altre pertorbat - fixeu-vos com parla, l’ignorant -, el trobaren en alguna excavació arqueològica i el posaren de decoració a la butaca del ministeri de transports:

https://t.me/RosselloCM/90288

Aquests malalts mentals i discapacitats per a tot, amb la colla de les putes inútils i idiotes del cor del gos de Soros, a qui li canten ‘Guapo, guapo, guapo’, mentre el criminal es mira en el mirall admirat de la meravella que hi veu, i sense adonar-se que si tingués ulls – i enteniment, és clar -, després se suïcidaria, per dignitat, només per dignitat, perquè no ho hagin de fer els altres. Doncs, aquesta colla de maçons tarats són els que ens importen la destrucció del país fent-nos-la pagar a nosaltres. Jo comprenc que els discapacitats mentals tenen ocurrències boges i vocació d’altruistes, tanmateix, l’altruisme és una activitat que es practica amb els teus fons, no amb els dels altres. Si tant els agraden els africans, que financin – ells – els establiments que els han de recollir, els mantinguin ells amb els seus béns i patrimoni i, si tanta és la fruïció envers els africans, que els posin a casa seva. Jo no els diré pas res. Cada ximple té el que es mereix. Ara bé, robar la gent per a tenir contents els jueus, és, senzillament, traïció i malversació de diners públics, càrrecs pels quals, tots els governs dels darrers anys arreu de Soroslàndia, haurien de ser a presó, com a mínim:

https://t.me/mustangcomunicacion/14169

https://t.me/resurgente2020/57003

https://www.laverdad.es/murcia/cartagena/ayuntamiento-cartagena-denuncia-motin-campamento-inmigrantes-hospital-20240605003017-nt.html

I a més a més, els subnormals, no només ens importen els delinqüents d’Àfrica, sinó els seus productes, tot desprotegint els agricultors nacionals (alta traïció i malversació de diners públics):

https://t.me/RosselloCM/90306

QUAN NO SIGUIN ELS SIONISTES

ELS QUI MATEN EL POLÍTICS,

AIXÒ,

SERÀ UN SENYAL DE CANVI.

Perquè vegeu l’escòria que poden trobar els jueus entre les deposicions socials, vegeu aquesta mostra de puta inútil i idiota de l’harem, addicta al psicocialisme i observeu les atrocitats que poden fer aquests depravats:

https://t.me/resurgente2020/57013

AIXÒ, CREIEU-ME,

NOMÉS S’ARRANJA AMB L’EXTINCIÓ.

HI HA GENT QUE COMET ERRADES,

I N’HI HA QUE FA EL MAL PER PUR PLAER.

MORTA LA CUCA, MORT EL VERÍ.


Deixem els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems jueus a Soroslàndia, per a parlar de Vladímir Putin, l’home que podrà caure més bé o pitjor, però que és un home, té honor, té coratge i és intel·ligent, un fenomen inexistent en tota la ramaderia d’animals que els sionistes han convertit en polítics maçons.

https://t.me/RosselloCM/90259

https://t.me/mustangcomunicacion/14174

https://t.me/mustangcomunicacion/14175

Fixeu-vos que els jueus estan fent el mateix amb Putin que feren amb Hitler: empènyer-lo a la guerra.

Curiosa imatge que fa pensar. Putin saluda la puteta dels Rothschild, però ignora el genocida israelià i el mamarratxo britànic, gosset petaner dels Rothschild a la colònia sionista del Regne Unit. El vídeo ha de ser de fa temps, però sorprèn la psicopatia de la puteta francesa dels Rothschild, que avui borda desesperada per anar a la guerra contra Rússia:

https://t.me/mustangcomunicacion/14186

Dit això, vegeu què ha dit Putin quant al genocidi jueu sobre Palestina, la qual cosa, vejam si em donarà la raó, i Putin no és el titella que havien ideat i dissenyat a ca la tarada de Schwab.

https://noticiasholisticas.com.ar/putin-sobre-el-accionar-de-israel-en-gaza-no-se-parece-a-una-guerra-es-una-aniquilacion-total-de-la-poblacion-civil/

Mentre això diu Putin, els jueus compren les opinions dels esclaus de la Reserva Federal:

https://esrt.site/actualidad/512016-nyt-israel-financiar-cuentas-falsas-guerra-gaza

Recordem que Putin s’enfronta a un jueu cocaïnòman, pallasso de fer pena, criminal i amant dels sacrificis inútils i rituals, la ‘perla’ Zelensky:

https://esrt.site/actualidad/511998-kiev-asegurar-luz-verde-londres-atacar-rusia

Aquest amic dels bons i de tota la púrria maçona i sionista d’occident, recordeu les imatges de tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de tots els harems occidentals asquenazites, com aplaudien i es posaven dempeus davant la presència de la rata més immunda que ha nascut a Ucraïna, doncs, aquest dement es dedica a ‘això’ aprofitant la matança indiscriminada a la guerra, suposo que aprofitant la joventut dels cadàvers dels compatriotes:

https://t.me/resurgente2020/56981

Són afeccions dels sionistes, ves!, res més.

Vegeu què ha dit Biden, el pedòfil que fa de titella de la Reserva Federal, la més gran democràcia del món (quart punt):

https://t.me/mustangcomunicacion/14199

LA SEGONA GUERRA MUNDIAL

LA GUANYAREN ELS BONS,

NO HO OBLIDEU:

ELS DEMÒCRATES.

Mario Conde, que no és en absolut un sant de la meva devoció, ens explica amb claredat la realitat del sistema:

https://t.me/No_plandemia/8052

Ell no parla dels jueus, però jo sí:

https://t.me/resurgente2020/57012

S’ENTÉN ?


Per concloure, ens referirem al darrer dels crims sionistes: la destrucció del planeta amb la idiòcia màxima del canvi climàtic. Primer, el criminal contra la humanitat, psicociata, tarat, deficient mental i sinistre secretari sionista al femer més gran entre les sinagogues: l’ONU:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17806

I aquesta és la realitat que ens proposa el subnormal:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17805

https://t.me/RosselloCM/90303

https://t.me/counterpropaganda20/12328?comment=21535


L’enemic té problemes, perquè fins i tot allà on està infiltrat amb els seus gossos castrats i sobretot les putetes inútils i idiotes de l’harem, comencen a sortir iniciatives que poden ser el començ del final que advertien els criminals dels savis de Sió. Jo només puc recomanar que tot el món segueixi l’exemple, i així, en quatre dies, el món serà un món infinitament millor:

https://www.alertadigital.com/2024/06/04/la-onu-la-oms-y-el-fem-son-declaradas-organizaciones-terroristas-por-la-asamblea-republicana-en-florida/

OMS, ONU I FEM (S),

ORGANITZACIONS TERRORISTES.


LA GUERRA CONTINUA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada