divendres, 21 de juny del 2024

QUÈ VOLEU QUE US EXPLIQUI...


QUE ENCARA NO SABEU? Certament, ja és l’hora de dir prou a l’abjecció. Ens han dividit des de fa temps perquè no sigui possible una reacció multitudinària, tanmateix, és el que cal fer. Els gossos castrats i criminals i les putes inútils i idiotes no abandonaran el prostíbul sionista i el serviran amb totes les forces, perquè d’altra manera, o sigui, perquè d’una manera digna, aquests miserables és absolutament impossible que es guanyin la vida. Només al servei dels criminals i fent el paper que els jueus els manen, són algú i poden robar amb absoluta impunitat. I prou que els gossets castrats i les putetes inútils i idiotes saben que han d’obeir, ja que en cas contrari, en l’imaginari supòsit que els despertés la consciència que no tenen, ja sabeu com se les gasten els sionistes: ostracisme o a l’altra vida, que ells són molt comprensius i bons, sobretot bons, que totes les putes i els gossets castrats així ho han decretat per unanimitat. Com no seran bons els qui els permeten de viure la vida de luxe i privilegi que viuen quan ells saben més que ningú que l’única utilitat que tenen és ser la comprovació de la resistència al pes de les cordes de cànem! No obstant tot això, i vist que de moment dels fanals només hi pengen els llums, farem un recorregut per les darreres idiòcies i insolències dels criminals. Com veureu, ja no és que amb el codi penal a la mà TOTS HAURIEN DE SER A PRESÓ, AMB SORT; sinó que la seva sola existència és un insult intolerable contra la intel·ligència. Ho he dit diverses vegades, ells ens estan matant i operant perquè la mort sigui el nostre futur, sigui amb els verins inoculats, amb la subnormalitat climàtica que pretén d’arruïnar la independència econòmica de la gent, amb l’obsessió en la persecució de la llibertat i la dignitat, amb enverinaments alimentaris, el racionament de l’aigua, els tòxics amb què embruten els cels, el robatori que ells anomenen impostos, l’elogi de la perversió, la corrupció i la perfídia, i també la resta de regals que els sionistes els permeten que facin al bestiar, per això, MATAR-LOS A TOTS NO ÉS UN CRIM, ÉS EL MÉS ELEMENTAL DE LA DEFENSA PRÒPIA. Si hi hagués militars i no tarats sense escrúpols ni dignitat que comanden la tropa de mercenaris dels exèrcits de les nacions europees, ja faria dies que cap dels membres dels governs actuals i dels predecessors podria continuar delinquint; d’això, en podeu estar segurs. Abans, els exèrcits – que mai m’han agradat, tot sigui dit – tenien un codi d’honor, avui, la més puta i el més miserable reben condecoracions per trair la pàtria servint els interessos jueus. Cal que ens ho comencem a pensar, perquè si no, tot el seguit de barbaritats que veureu, seran la nostra tomba i la dels nostres fills.

Comencem amb una ampliació a una notícia de fa un parell de dies, aquella que parlava de la matança a Ruanda. Doncs, he trobat el vídeo de l’any 1995 del maçó Pierre Gilbert, que era el criminal a qui feia referència l’altre dia quan comentava sobre la matança dels Hutus i els Tutsis a Ruanda. Ahir vaig trobar el vídeo del tarat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5028387


Feta la presentació, doncs, continuem amb les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, les

DEFICIENTS MENTALS

https://t.me/resurgente2020/57302

https://t.me/No_plandemia/8144

https://t.me/resurgente2020/57313

https://t.me/RosselloCM/91101

Una de les putetes sionistes dient idiòcies que és incapaç d’entendre, i és ministra d’Hisenda, la medusa:

https://t.me/mustangcomunicacion/14530

I si amb el mal que han fet no n’hi ha prou, ara, a les putes subnormals, se’ls ha acudit d’obeir els sionistes i ampliar la quota femenina al 60%, tot passant-se la paritat que proclamaven fa quatre dies pel folre d’allò mateix. CAL EXPULSAR LA IDIÒCIA DE LA POLÍTICA: EL 99% DELS GOSSOS CASTRATS I EL 100% DE LES PUTETES TARADES, INÚTILS I DISCAPACITADES RACIONALS.

https://www.elmundo.es/espana/2024/06/20/66745396fc6c83580d8b45a1.html

A la minusvàlida integral de la Ione Belarra ningú no li pot regalar una piruleta? Que la porti a Port Aventura, si cal, però que deixi de destruir tot el que toca, la desgraciada ‘cum laude’. És on és, perquè l’harem sionista avui és el prostíbul nacional.

O què dir del Begoño, la desviada sexual que de regentar un prostíbul d’homosexuals es pensa que s’ha convertit en l’eminència del país! Aquest tipus de criminals són els que han de ser exterminats, per donar exemple, vejam si així les altres putes inútils dels sionistes, desisteixen en la constant acció de destrucció de la civilització.

https://t.me/RosselloCM/91111

QUI VEIENT AIXÒ, NO S’ADONA

QUE LA DONA ÉS ABSOLUTAMENT INCAPAÇ

DE GESTIONAR QÜESTIONS PÚBLIQUES,

ÉS TAN IDIOTA COM ELLES.

I NO ÉS MASCLISME NI INTOLERÀNCIA:

ÉS L’EVIDÈNCIA.

GOSSOS CASTRATS I PUTES INÚTILS I IDIOTES

HAN FET GRAN LA FIGURA DEL DICTADOR

FRANCISCO FRANCO,

PER MÉS QUE DOLGUI.


ORGANITZACIONS CRIMINALS

(LA BANDA PSOE)

Els sicaris dels sionistes, la colla de criminals que actuen contra l’interès de la nació i per a benefici d’una potència estrangera: ALTA TRAÏCIÓ:

https://gaceta.es/espana/pp-y-psoe-pactaron-ocultar-la-nacionalidad-de-los-delincuentes-en-los-medios-de-comunicacion-en-2003-20240619-0338/

Els criminals que formen part dels sicaris de la banda mafiosa PSOE:

https://t.me/RosselloCM/91054

Com he dit sempre: el sionisme és un delicte que cal castigar amb la pena capital exclusivament, i la maçoneria amb tants anys de presó com grau, sense beneficis penitenciaris ni permisos especials, complint íntegrament la pena, sempre que no hi hagi delictes de sang pel mig – matar nens i aquestes coses que tant exciten els minusvàlids racionals del davantalet -, ja que aleshores, el premi ha de ser tenir la mateixa ‘dignitat’ que els sionistes.

https://t.me/resurgente2020/57345

LA MAÇONERIA ÉS UNA PERILLOSA ORGANITZACIÓ

 CRIMINAL.

https://t.me/RosselloCM/91084

El més gran criminal de la història d’Espanya: genocida (fins ara més 120000 assassinats), traïdor (al servei d’Israel, de la Sinagoga del Femer i súbdit del fals rei de Soroslàndia, Mohammed VI), malversador de diners públics (especialment destinats a països estrangers, protecció de delinqüents i col·laboració amb genocides professionals), robatori continuat, administració deslleial, tràfic d’influències, xantatge, suborn... en fi, agafeu el codi penal, i veureu que no hi ha un sol delicte que aquest delinqüent no hagi comès. Del tràfic de nens, que gestiona amb els caus dels serveis socials, a governar en perjudici dels governats (polítiques agrícoles, ramaderes, pesqueres i energètiques, en especial), essent potser l’únic àmbit on no ha comès delicte, en el sexual, que es veu que amb el Begoño, el gos de Soros, està més que content i servit.

https://t.me/RosselloCM/91105

AJUSTICIAR AQUEST CRIMINAL

ÉS TORNAR LA DIGNITAT A ESPANYA.

Aquí el teniu, al deficient mental i amb absència absoluta de consciència, principis, ètica i honor, llevat de mirar-se al mirall i dir-se que guapo que és, dient les idiòcies que Soros li ha manat que digui... i el gos borda. Només, fixeu-vos, que el retardat mental és incapaç de parlar bé, que la seva ignorància és patètica, i ha estat col·locat pels jueus per a destruir l’abans Espanya i els espanyols, però que no sap que els genèrics en castellà – la seva llengua – sempre són en masculí:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17914

UN IDIOTA MAI NO POT DISSIMULAR

LA IDIÒCIA,

PER MOLT QUE HO INTENTI.

Com veieu, els sionistes saben molt bé que per al servei que volen que els facin aquests gossets castrats amb megalomania i les putetes inútils i idiotes amb tant d’egoisme com supèrbia, és imprescindible que siguin psicòpates sàdics i cínics, hipòcrites mordaços i indigents mentals fins a límits insospitats, que encara superen si es tracta d’indigència ètica. Voleu més indigència ètica que aquesta colla de genocides i traïdors!

Per això, ara correspon fer una visita als amos dels gossos i les putes:


EL SIONISME INTERNACIONAL

Així fan les coses aquests criminals:

https://t.me/mustangcomunicacion/14539

Imagineu quin ha de ser el grau d’abjecció i cinisme d’aquesta gentalla perquè la mateixa Gran Sinagoga, l’ONU, ho reconegui (ells mateixos!!!):

https://www.canal26.com/internacionales/comision-de-la-onu-acuso-al-ejercito-de-israel-de-ser-uno-de-los-mas-criminales-del-mundo--379344?utm_medium=MeC&utm_campaign=DptoRedes&utm_source=Redes

Un senyor molt bo ens explica quin és el magnífic futur que els sionistes ens tenen preparat:

https://t.me/RosselloCM/91125

Vegeu un cartell de 1930, perquè el sionisme sempre ha tingut la mateixa pretensió, i fins que no se’ls pari els peus, continuaran, que no per altra raó, manifesto que el sionisme és un crim que s’ha de pagar amb la vida del sionista:

https://t.me/RosselloCM/91110

Comproveu vosaltres mateixos qui mana damunt dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/RosselloCM/91128

Escolteu l’elegida pels sionistes per a destruir Mèxic i els mexicans, a la qual els mexicans no van votar, però ja sabeu que la democràcia funciona així: els criminals que la dirigeixen hi posen els discapacitats oportuns en el moment oportú; i res millor que una jueva per a destruir l’home blanc mexicà:

https://t.me/mustangcomunicacion/14516?single

Com ho estan fent a Soroslàndia, on els espanyols ja van canviant de color:

https://t.me/RosselloCM/91122

La sabateria esportiva dels sionistes que dirigeixen les màfies de l’exportació de mercenaris a Europa amb finançament de les futures víctimes. Ja sabeu que als jueus els agrada que els paguis els verins amb què et maten:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5028398

Perquè els sionistes volen l’EXTINCIÓ DE L’HOME BLANC, i ho faran amb els verins que fabriquen, com amb la fam que preparen o la guerra que ja tenen mig embastada, i que com veureu, ha canviat de plans:

https://t.me/mustangcomunicacion/14532

Tanta bondat, inclusió i concòrdia, a mi, no sé a vosaltres, em fa veure un senyor de bigotet com un visionari. Recordeu, però, que l’objectiu són les CBDC, que han de ser les cadenes perpètues per a tots els ramats goyim que sobrevisquin i els goyim del futur; que els sionistes tot ho tenen pensat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17908

https://t.me/Disidenteincontrolado/17909

https://t.me/Disidenteincontrolado/17911

L’ESCLAVATGE ÉS UN DELICTE PENAT,

PER SI ALGÚ HO IGNORA.

I ja que parlem d’ignorants, portem a col·lació els excrements que han permès que els sionistes hagin violat qualsevol principi de legalitat i hagin convertit les societats occidentals en un FEMER IRRESPIRABLE:


LA MÀFIA JUDICIAL

https://t.me/resurgente2020/57309

https://www.idealista.com/news/inmobiliario/vivienda/2024/06/20/817900-el-plazo-para-echar-a-un-okupa-bate-record-ya-roza-los-dos-anos-en-los-tribunales

https://www.lavozdegalicia.es/noticia/arousa/2024/06/19/tsxg-da-razon-concello-vilagarcia-negar-local-grupo-negacionista-antivacunas/0003_202406A19C2991.htm

https://www.abc.es/espana/andalucia/absolucion-magdalena-alvarez-beneficiara-condenados-prevaricacion-ere-20240619120419-nts.html

https://youtube.com/shorts/GAjwEO_EoZE?si=e-WLtYNZBcen1zbV

Això sí, quan el sionista de torn els demana injustícia contra un innocent, els EXCREMENTS AMB TOGA SÓN IMPLACABLES:

https://t.me/RosselloCM/91070

https://t.me/resurgente2020/57346

https://t.me/resurgente2020/57340

«Tots són així?». Què voleu dir, prevaricadors i criminals? Sempre hi ha l’excepció que confirma la regla, com el següent jutge que no sap entre quina mena de màfia criminal treballa, i ha gosat reobrir el cas contra la pederasta de Monica Oltra, la criminal que subministrava carn fresca dels serveis socials al seu marit perquè no passés penúries sexuals. Veurem on acabarà el jutge, que l’Oltra és una de les putetes inútils i idiotes de l’harem jueu a València, i els ha fet una feina de la qual els jueus n’estan molt agraïts:

https://t.me/resurgente2020/57301

No oblideu qui és el no-ningú que Soros ha posat a dirigir la fiscalia, un deficient mental que per com es mou i s’expressa no ha de tenir més llums que la bombeta fosa de la Ione Belarra; que no pensa sense cagar-la:

https://t.me/RosselloCM/91121

https://t.me/RosselloCM/91140

AQUESTA PÚRRIA ENS GOVERNA,

ALMENYS,

FINS QUE NO ELS FEM JUSTÍCIA,

I JUSTÍCIA

DE LA BONA.


Per concloure aquest calvari, unes quantes notícies breus però significatives:

Curiós, ara que Alemanya està presa totalment pels sionistes, resulta que convé que els alemanys tinguin un exèrcit, i per això, recuperaran la mili obligatòria. És increïble la capacitat assassina dels sionistes i l’abjecció de les escombraries que dirigeixen Alemanya contra el penya-segat! La gent s’empassarà la mateixa mentida sionista que feren servir contra Hitler? Recordeu: T’acusen sempre del que ells volen fer. Vladímir Putin no pretén conquerir Europa ni destruir-la, aquesta és la intenció de les rates sionistes.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5028402

Tanmateix, els jueus i els criminals de la Sinagoga Europea, que tenen pol·lucions nocturnes somiant amb els cadàvers dels joves blancs, mentre a la rereguarda els nous europeus protegeixen les dones dels combatents, no acaben de veure-ho clar. El criminal que fa que comanda l’exèrcit sionista OTAN ha de cedir el relleu, i no ha pogut triar com a substitut a un imbècil que no estigués al seu nivell, i així, la puteta castrada del Rutte, perquè és gos i puta, el criminal holandès que ha fet més del que ha pogut per a ensorrar Holanda – només li ha mancat destruir els dics de contenció -, ha estat la triada pel criminal en cap de l’OTAN. Vegeu la fotografia on la puteta dels sionistes somriu amb un somrís de plaer contingut, suposo que després d’haver estat ‘compensada’ pels jueus:

https://t.me/mustangcomunicacion/14510

DUES ESCÒRIES PROFESSIONALS.

Però, com deia, els jueus se les saben totes, i s’imaginen que poden trobar-se amb una forta oposició de la gent a fer la guerra contra els russos, la qual cosa podria, fins i tot, fer saltar totes les putetes i els gossos castrats i qui sap, si fer-los que guarnissin els fanals de les ciutats i dels pobles, com ho veureu més avall, en una pancarta a Itàlia. Per això, sembla que els sionistes pretenen de conduir-nos a la guerra mundial per un altre camí: encenent el Líban. Tot el que sigui matar, ja sabeu que els fa tenir ereccions.

https://t.me/mustangcomunicacion/14519

https://t.me/mustangcomunicacion/14522

https://t.me/mustangcomunicacion/14523

https://t.me/mustangcomunicacion/14524

Com veieu, els terroristes que ells financen i dirigeixen, sembla que hi estan d’acord.

La pancarta italiana:

https://t.me/RosselloCM/91039

Tampoc no està de més, de recordar a què es dedica el règim criminal de Zelensky, el pallasso jueu més patètic de la història, i sense dubte possible, el més inic, alhora que el més aplaudit pels delinqüents i paràsits que viuen, sense calces, sense dignitat ni vergonya a Brussel·les i Estrasbourg, de destruir la civilització cristiana:

https://t.me/RosselloCM/91104

https://t.me/resurgente2020/57344

COM NO HAURIEN DE TENIR DEBILITAT

PER ZELENSKY, ELS JUEUS !


Abaixem la persiana, per avui, amb Satanàs, que ha manat al seu fill, que posi fi a la guerra espiritual que Monsenyor Viganò té contra les seves hosts; i el fill, obedient, ha convocat Monsenyor, és de suposar que per a excomunicar-lo i que no pugui anar a l’Infern.

https://t.me/resurgente2020/57334

Mira que hi ha hagut miserables en el Papat, però com el sac d’escombraries d’aquest argentí, cap ni un. Jo no sé com la gent li besa la mà, suposo que és perquè són de la secta, ja que d’altra manera, l’única salutació a aquesta escòria és una escopinada en tota la cara. I no ho dic de facècia. I jo no sóc catòlic; ja no dic què hauria de fer un catòlic!


I abaixem el teló, amb unes imatges que ens han d’omplir d’esperança i confiança, si és que decididament actuem tots junts contra la colla de criminals, que en són pocs, encara que tinguin el poder. TOT ÉS COMENÇAR:

https://t.me/RosselloCM/91118

TOT ÉS COMENÇAR,

PRIMER, LES CÀMERES,

DESPRÉS...


LA GUERRA CONTINUA.

TENEN MOLTES COMPLICACIONS

I NO SABEN BEN BÉ

COM JUGAR-SE-LA.

SI ESTIGUÉSSIM ORGANITZATS

ARA SERIA UN BON MOMENT

PER A ASSESTAR-LOS UN BON COP.


O ELLS O NOSALTRES,

AMICS MEUS,

TOTS JA NO HI CABEM.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada