dimarts, 11 de juny del 2024

CAN SEIXANTA I EL MÓN


Ahir, en un moment de l’escrit, vaig fer una referència a la ‘independència’ de Catalunya. Els qui em seguiu, ja sabeu que he passat de ser independentista (des que tinc consciència), a importar-me un rave tot l’espectacle circense; que ja no recordo ni vull recordar quan va començar. Doncs, avui, m’he trobat el següent escrit de Jeffrey A. Tucker, i com l’he considerat interessant i relacionat amb ‘aquests canvis de posicions’, us l’enllaço tot seguit:

https://t.me/counterpropaganda20/12337

Després d’aquesta reflexió, passo a donar la meva opinió, el meu parer, quant a la llei d’amnistia que ha signat el sàtrapa dels jueus i quant a la decisió d’ERC de no fer president al genocida Illa. Quant a la llei d’amnistia, hi ha poc a dir quant a la legalitat; però era evident que amb indults, el govern de Soroslàndia restaria molt tocat, cosa que no passa amb la llei, perquè tots els maçons i paràsits de l’urinari públic la van aprovar. I tant és que hi hagués vots en contra, el fet que s’aprovés la llei, ‘democràticament’, la converteix en legal. Cadascú va votar el que li van dir els jueus (del PSOE a VOX) i avui tenim la llei d’amnistia que deixarà sense càrrecs penals els irresponsables que traïren el poble de Catalunya, després d’omplir-li el cap de fantasies i il·lusions, i buidar uns quants ulls i ous. Caldrà veure quina és la decisió del poder judicial, per bé que no es podran oposar a una llei debatuda, votada i aprovada en el Congrés i el Senat. Suposo que s’hi oposaran, fent el paper que també els han reservat els sionistes, i al final, com tot, tot restarà en res. De moment, deixem de banda aquest assumpte.

Quant a la decisió d’ERC de fer costat a la presidència de Junts per la Pasta, és l’única jugada que no comporta a curt termini la desaparició d’aquest lamentable partit. Si haguessin fet costat i donat suport al genocida Illa, sense dubte que haurien cavat la tomba pròpia i molt probablement desapareixerien o serien insignificants en les pròximes defecacions autonòmiques. Tanmateix, hi ha un punt que em crida l’atenció, i com jo sempre penso malament, em preocupa. Si bé tot està dirigit pels qui maneguen el país des del darrere de les cortines amb els paràsits i inútils dels gossos castrats i les putes idiotes, el cas és que, almenys, sembla que així hauria de ser, aquesta decisió d’ERC hauria de crear problemes amb la banda criminal PSOE, després de l’idil·li que han mantingut. El fet que ERC s’hagi tornat a convertir en ‘independentista’, reforça la minvada representació nacionalista al parlament, i fa un nou front contra el nacionalisme espanyol. D’altra banda, és fàcil de comprovar a les xarxes, que els nacionalistes espanyols estan que treuen foc pels queixals i si fos per ells, penjaven el sàtrapa dels jueus per maçó, per ‘preparau’ i per traïdor. Certament, de moment no hi ha hagut cap moviment ni convocatòria contra la decisió del sàtrapa de signar la llei i així donar-li legalitat. Però, em pregunto, la intenció no serà d’anar escalfant els ànims, així a Espanya com a casa nostra – amb permís dels musulmans, és clar -, per tal de reviscolar l’odi i la tensió que vam viure anys passats? Com veurem en la resta de notícies d’avui, és evident que el sionisme internacional està escalfant les societats europees, i de segur, que no serà per al bé de cada societat. D’altra banda, aquestes tensions viscerals esborren de la primera plana la IMMENSA CORRUPCIÓ DEL SISTEMA SIONISTA, i de com la criminocràcia està destruint a marxes forçades les societats lliures d’Occident. Com he manifestat altres vegades, si el conflicte entre catalans i espanyols arriba a ser tractat políticament (per això calen polítics i no titelles dels amos, és clar), s’hauria arribat a un acord i la societat no hauria estat involucrada en uns enfrontaments i una radicalització que ha fet mal a moltes famílies, i no pas per a l’interès dels seus membres, si no per l’interès dels paràsits que viuen de prendre’t el número i robar-te els calés.

Quina és la jugada que ens tenen preparada, a hores d’ara la ignoro, però em fa l’efecte que cercaran tant com podran de tornar a encendre els ànims i la divisió entre tots nosaltres, siguis nacionalista d’aquí o d’allà, i també entre els mateixos nacionalistes, els d’aquí i els d’allà, mentre tractaran d’aprofitar la distracció per anar colant l’Agenda 2030, que és l’única cosa que preocupa els sionistes, amb la finalitat d’assolir la rendició del món a la Gran Sinagoga. Amb la resta de notícies, crec que es podrà entendre molt millor la panoràmica d’aquesta opinió. Els polítics són, simplement, els delinqüents ‘oficials’ que viuen d’enganyar-te tothora i del que et roben, sempre obeint les ordres de les grans ‘famílies’, que són qui els tenen contractats. Al capdavall, un polític pot anar de lliure i d’independent, però tots – llevat d’unes poques excepcions – no són més lliures ni més independents que un esclau tancat a la presó. Sí, gaudeixen de privilegis i prerrogatives, se’ls honora i semblen ser alguna cosa, però no són absolutament res, perquè si no obeeixen les ordres, saben que la benevolència i les prebendes, s’acabaran de la nit al dia. Estarem al corrent de quins són els moviments de tots aquests titelles, per a veure on ens volen conduir els guionistes de l’obra, que no són pas ni els mamarratxos de les bandes criminals ni, menys encara, la gent.


Per a continuar, un parell de notícies que expliquen molt bé com en una criminocràcia els jutges estan per a protegir els criminals i ser la garantia que les màfies podran dedicar-se a les activitats que els són pròpies sense la persecució de la Justícia, sempre obstinada en la lluita contra els crims menors o els innocents, per tal de preservar incòlume la piràmide criminal:

https://t.me/mustangcomunicacion/14327

https://www.infobae.com/judiciales/2024/06/10/la-justicia-le-ordeno-al-gobierno-nacional-borrar-la-bases-de-datos-de-la-aplicacion-cuidar-que-se-utilizo-en-la-pandemia/

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5014239

Els jutges protegint els genocides, tot i que saben que els verins jueus maten. Més clara, l’aigua.


Passem tot seguit a veure les grans obres que el sionisme està assolint arreu del món, gràcies als gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, i comprovareu que l’única obsessió dels sionistes és la descomposició i destrucció de totes les societats occidentals:

Els mèrits del jueu Milei en la missió de destruir Argentina per a després mal vendre la Patagònia als sionistes, que aquest és el pla:

https://t.me/resurgente2020/57126

Els sicaris dels sionistes a França:

https://t.me/resurgente2020/57127

https://t.me/resurgente2020/57142

https://t.me/mustangcomunicacion/14320

Significatiu el ‘detall’ d’abaixar la bandera francesa.

https://esrt.site/actualidad/512529-macronismo-derrumarse-redactor-jefe-le-figaro

https://t.me/mustangcomunicacion/14316

No us sembla una barricada de cara a l’enfrontament civil? La puteta privada dels Rothschild està per això, com Milei a l’Argentina o el sionista antialemany Scholz a la terra ocupada des de la segona guerra mundial:

https://t.me/RosselloCM/90637

https://t.me/resurgente2020/57131

https://t.me/RosselloCM/90607

Més imatges edificants de qualsevol país occidental després de la protecció i empara dels refugiats que els jueus trafiquen en un dels més lucratius dels nous comerços: el tràfic d’esclaus i mercenaris, versió 2.0:

https://t.me/RosselloCM/90642

Cada dia, com veieu, gràcies als sionistes i els seus sicaris criminals, vivim en un món més fascinant i més d’ensomni, ple de cultura i harmonia, segellat per l’excel·lència i els valors intangibles. Ja ho deia Hitler: ‘No han construït cap cultura i les han devastades totes’. Errar-se, no s’errava, i digueu-me nazi, si voleu. Comprovem per què la Sinagoga del Femer va enviar la princeseta d’Astúries, el criminal Donald Tusk a Polònia, i el féu president:

https://t.me/RosselloCM/90643

Vegem ara quins són els grans avenços de la societat nord-americana després que la Reserva Federal els posés com a Espartac el pedòfil i criminal Biden, pare del delinqüent Biden, i els jueus hagin pogut escampar lliurement a les ciutats la droga que mata:

https://t.me/RosselloCM/90619

EL SOMNI AMERICÀ.

I és clar, us direu, com ha estat possible això? Mai havíem viscut en unes societats tan deformades, sense ordres ni regles, i avui tenim unes nacions infestades d’estrangers, unes societats insegures i plenes d’agressivitat i violència i res no funciona com hauria de funcionar. Potser les següents idiotes, us il·lustraran una mica:

https://t.me/RosselloCM/90663

https://t.me/RosselloCM/90609

https://t.me/RosselloCM/90596

(https://t.me/RosselloCM/90636)

https://t.me/RosselloCM/90677

https://t.me/Disidenteincontrolado/17851

El final és per emmarcar. Qui seran els seus amos?

https://t.me/RosselloCM/90650*

* No sigueu sexistes, en disfuncions racionals és com elles.

On l’home és dolent, la dona és malvada’, deia Nietzsche.

https://t.me/resurgente2020/57135

Puc dubtar que aquest monstre acabi entre reixes, perquè conec el bestiar que l’hauria de condemnar, els mateixos que havien de condemnar el criminal del fill de Biden; però, del que no dubto, és que és molt difícil, gairebé impossible, de trobar un home amb la capacitat cínica i sàdica d’aquesta veritable bèstia. No la condemnaran, però l’Infern el té guanyat segur.


Compareu les idiòcies que ens antecedeixen amb les paraules de Nayib Bukele, de qui ja he manifestat els meus dubtes, perquè ha de ser un sicari dels sionistes, si no, no seria on és o ja l’haurien abatut https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5014484, però m’agrada el que diu, i en aquest cas fa referència als criminals dels tribunals espanyols i al narcís psicòpata:

https://t.me/RosselloCM/90646


Tots els mals tenen el mateix origen; per això, acabant amb l’origen, acabes amb tots els mals. Vegeu com de mica en mica i allà on poden, van escampant la fam, van fent-la venir, perquè tenen prevista una matança brutal amb aquesta arma, com ja han fet durant la història tantes vegades i amb èxits de mortaldat que només són possibles en éssers posseïts pel mateix Satanàs. Arreu augmenten els pobres, mentre els sionistes cada dia són més rics, i no pas fruit del treball i la creació de riquesa, sinó del robatori, la destrucció dels mitjans de subsistència i la matança:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8675

Per concloure, res de millor que posar davant dels nassos de tothom qui són, i què són capaços de fer, perquè ho estan fent cada dia, i això, exactament això, això sí, mitjançant procediments i tècniques diferents, és el que ens tenen preparats a tots:

https://t.me/RosselloCM/90665


NOMÉS HI HA UN ENEMIC,

EL DE LES MENTIDES I LA MORT,

L’ESPERIT DELS INFERNS.


https://t.me/RosselloCM/90647


AMB LA MENTIDA FARÀS LA GUERRA’

ÉS EL LEMA DEL MOSSAD.


ERRADICANT TOTS ELS ESCURÇONS

S’ACABEN ELS VERINS.

LA HISTÒRIA ENS HO DEMOSTRA :

ALLÀ ON ELS FAS DESAPARÈIXER,

LA VIDA FLUEIX NATURALMENT.


De postres, un acudit amb tres pallassos de Sió com a protagonistes:

https://t.me/RosselloCM/90685.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada