dilluns, 1 de novembre del 2021

TERRORISME CAGAGUANO


Els lloros cagaguano estan disparats, sembla que competeixen a veure qui la diu més grossa i agrada més als amos jueus. Així, el Partal fa una editorial on ens parla del perill del canvi climàtic i que cal conscienciar-se’n. En un altre paper higiènic, se’ns explica que els casaments tornen a ser l’origen dels brots de Covid, en canvi, segons que dedueixo, la bellíssima cavalcada dels intel·ligentíssims LGTBIKJLMZQ+ no provoca Covid i l’exhibicionisme dels artistes del gènere o dels gèneres, és una experiència molt instructiva per als nens que veuen l’exquisit espectacle, perquè així, es formen en la inclusió i el respecte a la llibertat dels altres, i com a més a més, no poden passar-los la Covid, doncs, què millor. No et casis, fes-te homosexual; que a la cavalcada hi falta gent!

Una altra de les notícies enriquidores dels lloros cagaguano és explicar-nos que l’apujada del preu de la llum fereix de gravetat el petit comerç del centre, una cosa, val a dir, en què no hi havia pensat!... Vejam, si d’això es tracta, es tracta tot plegat de l’ensorrament del petit comerç, com després passarà amb l’infecte paper higiènic que donava a notícia, que una volta imposat el N.O.M. només hi haurà un sol diari oficial i els cagaguano menjapipes, per no dir una altra cosa, aniran a fer punyetes, com d’altra banda és de desitjar, perquè almenys preservarem la consciència de la realitat que els lloros cagaguano mentiders ens destrossen, a més de destrossar-nos la intel·ligència.

En un altre dels tres... perdoneu, però no estic per enllaçar les notícies i fer-los propaganda. Els papers higiènics són els de sempre, els únics que tafanejo des de fa molt de temps: ElNacional.Cat o LaCaixa del Terror o, si voleu, la minyona dels nassos; Vilaweb o el Pop en un garatge; i ElMon.cat, la cosa. Dit això, prossegueixo amb la infame notícia d’uns suposats psicòlegs que ens comenten amb confiança, així entre nosaltres, de tu a tu, que s’ha acabat el temps d’abans i que ens hem d’adaptar a les noves restriccions i violacions de la llibertat i de la dignitat perquè els amos així ho volen. És un reportatge vomitiu, de la primera a l’última línia. Primer, perquè està escrit per a idiotes, i segon, perquè no s’hi diu res més que ets un esclau i que per salvar la vida hauràs d’obeir els amos. El final és una cirereta que demostra el profundíssim nivell intel·lectual de la psicoanalista en qüestió, o era psicòloga?, o psiquiatra?, tant és, perquè de psicologia no n’entén res de res, això sí, no dubto que a la Casa de Putes on hagi venut el seu enteniment li hauran donat un paperot, que una vegada pagat, que tot s’ha de pagar en aquesta vida, deu penjar en alguna paret d’algun dels seus consultoris per a reeducació de les ovelles negres o inadaptades a l’ordre dels amos. La bona dona deia, concloent el seguit de disbarats: «La vida no és eterna». Gràcies, senyora, moltes gràcies. Demà em faig de Santa Llúcia. Sort en tenim d’eminències com vosaltres que ens ensenyen a ser esclaus bons i feliços i no ens enganyen amb falses esperances. Jo pensava que era etern, però després de llegir les emissions de la seva saviesa, admeto que m’he tornat mortal. No li prometo convèncer-me que els criminals assassins i lladres volen el meu bé, com vostè; però li faré cas, i mai més a la vida, diré que la vida és eterna.

En ElNacional.cat, es veu que els jueus no volen que la gent abaixi la guàrdia, i menys encara que perdin la por, el terror a tots els horrors que ens estan preparant, i per això, l’Antich, entre la preparació del té dels senyors i la distribució de les pastes a la safata, ha fet escriure una notícia que ens informava que s’apugen molt lleugerament TOTS els indicadors de la Covid. Sembla un acudit, però és veritat. Tanmateix no he llegit mai al paper higiènic cap notícia dels morts i els afectats pel verí que no es cansen d’aconsellar, tot aconsellant la gent a participar en un experiment amb productes altament tòxics; i menys encara dedicar un especial a un jugador de futbol del F.C. Barcelona que té una afecció cardíaca, que ja veurem a on el conduirà, provocada per la vacuna dels jueus, i que el paper higiènic i els seus amos de la màfia, recomanen, fins al punt, que si no te la vols posar, te la faran posar si us plau per força; però del pobre Kun, res.

Això sí, l’Antich, té la delicadesa de parlant-nos de la Mozart del segle XXI, que ja feia dies que la tenia oblidada, però per sort i pel seguiment cultural que fa aquest prestigiós diari de LaCaixa, avui sabem l’última novetat musical del fenomen insòlit, i és que se n’ha anat amb el nòvio (sic) a un spa i que s’han donat un petó tan gros que ha fet embogir la xarxa! Quan la cultura arriba a alçar el vol a aquestes altures, la veritat, és que resto embabaiat del tot. I jo que encara no he vist el petó? Què serà? Millor que el Rèquiem? o potser superior al moviment coral de Beethoven? Ai, no sé, no sé.


I concloc amb el toc de corneta dels jueus: el COP26, un espectacle al qual assisteixen tots els criminals del món, i una exhibició fantàstica de més de quatre-cents jets privats (si no recordo malament) de tots els filantrops preocupats pel canvi climàtic que han anat, ecològicament, a resoldre’ns el problema. I es veu que al gos de Soros li han tocat la fibra, perquè el ca ha bordat que robarà el que calgui al poble espanyol perquè l’any 2025, ara que estem tan sobrats!, vol augmentar en un 50% la contribució del país a omplir les butxaques dels criminals que han arribat en els jets sense contaminar; perquè les elits no contaminen i els seus pets tenen olor a flors i paisatges nets.

Allí no hi falta cap criminal, el gos de Soros; la bruixa d’Anglaterra, no la Filla de Llúcifer, sinó la meuca rossa que dirigeix els britànics al penya-segat d’acord amb les ordres dels jueus de la City; el genocida Guterres, que ha fet unes declaracions que fan tremolar les cames de tothom... i bé, tota cúpula criminal del món, que no crec que hi manqui ningú. Ah! És clar i Greta, la taradeta! Aquesta noia, el seu cas és per veure’l: va tenir una il·luminació i l’hem vista a l’ONU donant discursos als esclaus dels jueus, al Fòrum Ecònomic Mundial al costat de tota l’escòria jueva i ara a la COP26, on farà algun espectacle d’aquest de nena de l’exorcista que tan li agraden. Jo començo a ser del parer que li haurien de donar el Nobel de Física, ja que ella sola ha descobert i demostrat l’incontrovertible canvi climàtic, que abans era escalfament, però que com no s’escalfa i es refreda, doncs, per no complicar-nos la vida, n’hi diem canvi climàtic i tots contents. I és igual que no tinguem cap dada ni estudi científic enraonat que pugui justificar una barbaritat científica com aquesta, tant se val, el cas és muntar una immensa mentida, similar al virus assassí, però ara amb la mare Terra. Jo crec que li podien donar el Nobel, al capdavall hi ha hagut més imbècils que l’han rebut que gent intel·ligent.

En fi, el TERRORISME MEDIÀTIC continua fent impossible una vida digna i lliure a la gent, perquè els lloros cagaguano depenen dels jueus per a menjar, i com són qualsevol cosa, menys periodistes ni homes amb honor i coratge, cobren i enganyen, i més cobraran i més mentiran, quan aviat els jueus els diguin que les brutals morts per la vacuna són d’un nou virus malèfic, que el tall del subministrament dirigit pels jueus és una falla del sistema perquè la gent està exhaurint el planeta, o que hem de menjar les ‘merdes’ que ens diguin els jueus, encara que siguin cucs, perquè la carn i el CO2 fan agafar febre a Greta, la taradeta... això sí, amb alguna bona notícia cultural, com que la Rosalía ha menjat patata amb mongetes i les ha trobades molt, però molt bones; que les xarxes bullen amb la darrera novetat discogràfica del geni o gènia, i que hi ha escassetat de patates i mongetes als mercats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada