dimarts, 7 de juny del 2022

AIXÍ VA EL MÓN O EL QUE SIGUI QUE ÉS

 

Ja no sabem on vivim. Per demostrar-vos-ho, posaré un seguit de notícies que corroboren que el món d’avui és el planeta dels simis o l’esferoide de la idiòcia, tanmateix, sigui el que sigui, darrere de tot simi i de tot idiota, sempre hi ha un nas darrere de la cortina. Si volem recuperar la dignitat i la llibertat humanes, certament que haurem de construir gàbies per a tanta mona i sistemes d’extermini per erradicar la idiòcia galopant, ara bé, la clau és saber disparar i ‘tocar’ els nassos de darrere de la cortina. Morta la cuca, s’acaba el verí; i els que s’amaguen darrere del teló són els animals més verinosos i perillosos del món.

Comencem la parada dels monstres:

Fa uns dies penjava la imatge de la suposada primera ministra de Finlàndia fent un discurs darrere del faristol, se suposa que en el parlament, tota vestida de Ninja. Vaig expressar els meus dubtes i deixava molt oberta la porta a un muntatge fotogràfic. Però, ahir, llegia aquesta altra notícia, que també sembla extreta de l’esferoide de la idiòcia:

https://t.me/RosselloCM/63938

L’home de Macron, la traïdora de França.

Podem pensar que aquestes coses passen entre els deficients intel·lectuals com els que es presenten a la tómbola de Soros, però es veu que no només es queda aquí la cosa, sinó que la filosofia, i a més a més, l’especialitat de l’ètica, sembla que també col·labora amb els retardats que tenen a l’abast de convertir aquest planeta en un desori sense competència. Escolteu què diu el paraplègic mental, degudament guardonat amb el títol d’ètica per alguna bagasseria jesuïta, l’eminència en idiòcia avançada, el gran pallasso Matthew Liao, que, a més a més, em penso que el cognom ha de ser part de la facècia; perquè més ‘liao’, el simi pelat, no pot estar-ne! Escolteu-lo, perquè en acabat comprendreu per què cal exterminar aquests virus del planeta:

https://t.me/elinvestigador_org/11332

El Liao i el Harari haurien de protagonitzar la pel·lícula: «Dos tontos muy tontos». És clar que, amb la descomposició mental del personal, no m’estranyaria que se’ls prengués per seriosos i doctes eminències que fan un documental. Si dessota el simi en acció hi escriuen el títol de la bagasseria corresponent, no dubto que el noranta per cent dels espectadors, es creurien del tot les paraules dels dos anormals, i tant se val que el jueu parli d’estómacs inútils, de tenir-los drogats i aviciats a videojocs, d’organitzar la societat en dues classes: els rics i immortals, segons el tarat Harari, i la resta, els no-evolucionats, segons ell; i tant se val que el Liao, enredat com només ell ho pot estar, proposi de modificar genèticament l’home perquè deixi de menjar carn i així lluitar contra el canvi climàtic. El nivell d’idiòcia és nivell Déu, vull dir, si hi hagués la possibilitat d’una divinitat idiota (cosa que aclareixo és essencialment impossible, que ja no saps què pot creure la gent) aquests dos haurien de ser com Isis i Osiris, un tàndem perfecte. El Liao, el pobre, que no sé per què, em fa l’efecte que no sabria dir-te què és un llibre, ignora que la ingestió de carn cuita fou un desenvolupament fonamental per a capacitat cognitiva de la nostra espècie i que, malgrat el que diguin les prostitutes de les bagasseries jesuïtes, sigui el MIT o el MOC, l’un de Massachusetts i l’altre de Les fosses nassals, no tenen cap prova d’una teoria com la del canvi climàtic, a part que les dades que disposen essent orientatives no poden tenir l’evidència científica, llevat de les mesures climatològiques de fa un segle i escaig. Ja no dic, el fet de pensar que la culpa és de l’espècie humana, la qual cosa, sense possible dubte, demostra una absoluta indigència mental; perquè una cosa és que l’home contamini allà on es troba, i una altra que pugui alterar un sistema immens com és la Terra; sense obviar, que les causes poden ser provocades pel nostre mateix sistema solar; i sense deixar de banda, que el planeta està pràcticament deshabitat; i si és cert que hi ha moltes concentracions monstruoses de gent, grans formiguers, també és cert que la immensa extensió de la Terra està bàsicament despoblada. Quant a això, no oblideu que els nassos de darrere de la cortina volen convertir les ciutats en grans granges absolutament controlades, cosa que no poden fer amb els goyim escampats... I prou, que parlar de subnormals és perdre el temps.

Ara fem un recorregut per les notícies que certifiquen que els assassins dels governs occidentals estan matant i fent emmalaltir la gent; sense dubte, que amb coneixement, però, fins i tot, sense ell, la paraplegia cognitiva no eximeix de la responsabilitat penal i criminal d’aquests genocides, idiotes, sí, i profundament idiotes i inútils, però genocides i traïdors... que ja els veureu en acció més avall.

Gràfica del Perú, abans del tractament amb Ivermectina, amb el tractament amb Ivermectina, i quan el genocida del govern, en prohibí l’ús. I val a dir, que la Ivermectina és un dels productes farmacèutics més segurs de la història, perquè no s’han detectat mai efectes no desitjats o adversos veritablement preocupants.

https://t.me/elinvestigador_org/11336, això és genocidi.

La pedòfila dement que fa de gran prostituta de la Reserva Federal, Txon Baiden, per tal de no avorrir els seus amos, ha prohibit la Ivermectina, perquè cura, i els seus amos, els que li porten els nens perquè s’ho passi bé, li han dit que ells s’ho volen passar bé veient com la mentida mata amb els medicaments que maten i que en fabricaran uns de nous per a matar amb medicaments que haurien de curar el mal provocat pels medicaments que ells han dissenyat per a matar; la passió més secreta de la raça superior.

https://t.me/resurgente2020/36692

https://t.me/elinvestigador_org/11343

Mentrestant, van sortint estudis que demostren clarament que els verins que fabrica la indústria d’exterminis, sobretot Pfizer, del genocida Bourla, però també les sucursals del crim de BlackRock, o sigui, Mode-Rna i Astra-Zeneca, són instruments d’assassinat i emmalaltiment, com el següent article en què les vinculen amb la malaltia incurable de prions, la coneguda com a ‘síndrome de les vaques boges’ o malaltia de Creutzfeldt-Jakob.

https://t.me/resurgente2020/36706

Alhora, es van sabent els resultats dels estudis estadístics fets al Regne Unit, aquest estudi quant a l’enverinament dels nens, amb uns resultats horrorosos i que corroboren que TOTS ELS POLÍTICS D’OCCIDENT (PROSTÍBUL I URINARIS) SÓN CRIMINALS PER GENOCIDI, entre una immensitat de pecats no pas menors.

https://t.me/supercontagiadores/10998

Ara bé, la màfia sionista que com compra mones de l’OMS i simis diversos per a dirigir països occidentals, compra també, els lloros mig epilèptics i retardats que arreu del món són coneguts com els cagaguano, i per això, aquestes aus plumíferes, que haurien de ser erradicades per salut pública, caguen guano i somriuen a l’amo, que són les dues coses que saben fer aquestes criatures paraplègiques i vanitoses, ensinistrades en els femers prostibularis dels jesuïtes. Qui deuen ser els ‘professors’ dedicats a fer subnormals d’aquest calibre? Fa temps que ho dic, les Universitats han de ser buidades, i si cal, ja veurem si les tornem a obrir. Perquè per fabricar idiotes creguts sense remissió, no ens calen; per a res. Penseu en els pallassos indigents mentals del Harari i el Liao... que ves, quin cognom!

https://t.me/resurgente2020/36704

NO HI HA VIRUS:

ÉS GENOCIDI.

EL VIRUS ÉS EL DE SEMPRE:

EL SIONISME.


Els sicaris criminals del sionisme en exhibició:

La primera, la primera, la Gran Sacerdotessa dels Inferns, la dona que ha destruït la població europea i el continent, gràcies als sionistes Klaus Schwab i al terrorista Soros. Hi insisteixo, no li veieu una tirada a Joana d’Arc?

https://t.me/RosselloCM/63956

En aquest vídeo, escoltareu la magnífica estratègia de la bruixa de dalt i comprovareu quina mena de retardats intel·lectuals omplen l’urinari del Zoo a casa nostra. A l’urinari no hi cap un subnormal més!

https://t.me/RosselloCM/63972

I per acabar amb tanta púrria, més dels cagaguano en la primera part del vídeo, i després, i així airegem amb una mica de vent i intel·ligència, el gran Putin, que demostra la infàmia dels cagaguano amants dels membres circumcidats i de la bruixa criminal que ensorra Europa des del Femer:

https://t.me/RosselloCM/63975

Com de bé ens aniria establir relacions amb Rússia i deixar els criminals de la Reserva Federal amb la tirania jueva a Nord-amèrica! De nord-americans i jueus, a Europa no ens en calen. Russos, sí, perquè són europeus, per molt que dolgui al sionisme criminal, i ens hi uneix la cultura i les arts, la ciència, la història i la religió. Res d’això, ens uneix als autistes negres del mur de les lamentacions.


I com m’agrada també deixar de banda tanta escòria i animals repugnants, per cruels, sàdics i carronyers, us enllaço un recomanable vídeo que ens explica prou clar què és la ‘Síndrome de Peter Pan’ que, val a dir, és també un invent dels nostres estimats enemics de la raça superior: ‘Els nens eterns i la societat de la covardia’:

https://www.youtube.com/watch?v=F04PqD56SYo, del Canal prou amè i interessant de Jorge Benito.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada