dijous, 30 de juny del 2022

VIVIM EN UNA OLLA PÚTRIDA


No és una olla podrida, no; aquí està tot pútrid, absolutament corromput, i put que és per fer-te enrere. Avui us presentaré els ingredients i la recepta de l’olla pútrida. Tanmateix, comencem amb una pregunta que considero ben interessant:


Per què el delicte d’odi, fonamentalment, defensa aquells que odien l’home i la Humanitat? Perquè essent així - com és -, resulta que el delicte d’odi és realment la protecció dels qui odien a mort, com és el cas dels nostres estimats amics que fan verins i els inoculen per ‘amor’, i tot, perquè l’odi el duen integrat com un gen més al seu ADN, que per això en saben tant, d’aquestes coses. Hi ha més odi en l’odi a l’enemic en una guerra, o hi ha més odi en la venjança sense perdó contra els que perden la guerra?... I no és que ho digui jo, que això ho diuen fins i tot els seus llibres sagrats: Considerar-se la raça superior no és ODI en majúscules? No serà que el delicte d’odi protegeix els que menystenen i sacrifiquen ‘les races inferiors’?... El cas és que el delicte d’odi fou establert per a defensar els indefensables, els pitjors criminals i els més sanguinaris que mai han trepitjat la Terra, i que mai no han deixat de fer mal pel pur plaer de fer el mal. És a aquests a qui defensa i protegeix el delicte d’odi? És delicte d’odi demostrar la inexistència de les cambres de gas i l’assassinat massiu? No és odi acusar l’enemic de fets que no ha realitzat? Si hi ha un poble que ha pensat en l’assassinat massiu i indiscriminat - com ho veiem avui - és el jueu; que per això, com sempre, atribueixen als altres la perfídia i l’abjecció que els integra; com passa amb els atacs de falsa bandera. O no recordem ja l’atemptat jueu contra les torres bessones (per citar-ne un), el crim cruel i cínic contra els americans, fet pels sicaris goyim a les ordres dels jueus (no n’hi va morir ni un!, i això que aquells edificis eren el cor econòmic mundial!!!) L’odi no pot ser respost amb amor, és l’única cosa que no pot ser resposta amb amor, sinó amb l’aniquilació. El delicte d’odi ni és delicte ni és odi, i no ho és perquè no pot ser delicte sentir una pregona i justificadíssima animadversió envers la més profunda i sistemàtica abjecció, mai; mal que pesi als genocides sionistes.


Dit això, vegem l’assortit dels ingredients de l’olla pútrida que han elaborat els nostres amics del delicte d’odi, per tal de convertir la vida humana en aquest paradís, en un infern on la raça superior pugui parasitar i aniquilar tot allò que el seu criteri ‘sagrat’ considera innecessari, malgrat que l’única cosa innecessària en aquest món, són ells:

El principal ingredient és l’estafa de la Reserva Federal:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10938.

No hi pot mancar la mentida, la pèrfida mentida, hipòcrita i nauseabunda, que vesteix de democràcia i liberalisme la guerra:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10936 (Ucraïna està al costat mateix de Rússia, però els russos són uns assassins per salvar els ucraïnesos-russos de morir en mans del jueu que comanda els interessos sionistes i el seu exèrcit, l’OTAN. Ara bé, l’OTAN pot intervenir lluny dels Estats Units, curiosament, sempre, al voltant del niu de rates: Israel).

El que mai no pot mancar a l’olla, és la sang, molta sang:

https://t.me/voluntasoficial/3185, el pedòfil psicòpata, recitant el poema de Nadal que li han donat a llegir els sionistes de la pau.

Aquest cuiner miserable i criminal ens explica com ha de ser la sang: Sang sense CO2, tot per salvar la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic.

https://t.me/voluntasoficial/3175

Després, quan tot està ben barrejat, s’hi afegeix el condiment de la llibertat:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10963 (Aquí cal destacar l’esplèndid esclavatge del ‘sense cervell’, de la Soroslàndia valenciana dels antics Països Catalans, avui, els femers més repugnants de tota la pell de brau).

Tot seguit, el condiment de la Justícia, i si és de l’Alemanya sionista, millor:

https://t.me/resurgente2020/37386

Amb això conclourem el primer estadi de l’olla pútrida, que haurem de deixar reposar perquè vagin passant els polítics, els sicaris dels sionistes, un conjunt de bledes i altres verdures toves, que són imprescindibles per a cuinar una olla pútrida amb el regust que cal per fer-la vomitiva:

Les ‘millors’ verdures les hem de comprar a Espanya, país sense igual, perquè les verdures compleixen el requisit indispensable de la discapacitat mental i la indigència ètica: bledes, naps i cols en estat de putrefacció:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10940

Sense deixar que les verdures es desfacin, convé d’afegir-hi el rave canadenc de ‘La prostituta de Klaus Schwab’ (marca registrada), una especialitat tan picant que ens fa saltar:

https://t.me/voluntasoficial/3169, o, si ho voleu menys picant i més ofensiu, podeu afegir-hi aquestes espècies tarades i sortides de vés a saber quin nivell de l’Infern: https://t.me/resurgente2020/37399.

Immediatament, hem de posar dins l’olla el conill, ben trossejat, en 69 trossos, una especialitat que trobarem en ‘l’exquisida’ fàbrica de lepòrids i rosegadors ‘Genociditat de Soroslàndia, secció Ensenyament’, que malgrat que fa molts d’anys que ha estat denunciada per crims contra la Humanitat i la Infantesa, els sionistes no han deixat de demostrar confiança envers els productes d’aquesta satrapia jueva:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10969

Després de remenar i remenar, una mica com fan els jesuïtes amb els seus alumnes, hi podeu empolvorar herbes tòxiques com les herbes fidels a Loyola: ‘Urkullu’, una mala herba verinosa i fatal, i ‘Gotzone Sagardui, serveis funeraris retribuïts’, una herba morta i pudent, ideal per a una olla pútrida; unes herbes comercialitzades pels bascos, amb certificat d’origen reconegut per alguna bagasseria jesuïta:

https://euskalnews.com/2022/06/la-dimension-perversa-del-gobierno-vasco-jon-ander-etxebarria/

Abans de deixar-la reposar, en el que es diu gastronòmicament, ‘el genocidi sionista’, cal abocar-hi fems, sí, com sona, fems, i després tapar-la. Els fems, això sí que és molt important, han de ser marca ‘Green Pass’, l’especialitat tòxica per a la llibertat, fabricada pel Femer Sionista Europeu; sense dubte, la millor fàbrica d’excrements i emètics del món.

https://t.me/resurgente2020/37382

Ara toca deixar-la reposar perquè tota la toxicitat sionista agafi cos amb els vapors flatulents interiors, que per això tapem l’olla.

Mentre la deixem reposar, i com li cal molta estona, us recomano de veure aquest documental https://t.me/NANOMNOTICIAS/10941, una magistral classe per a conèixer com s’han de fer els genocidis.

Una vegada deixada reposar la metzina, n’hi ha que hi afegeixen residus alimentaris -és opcional, però jo no ho recomano -, per bé que, aquests residus alimentaris, empitjoren el fastigós gust que té per se l’especialitat de la gastronomia sionista fins a un punt insòlit, amb els diversos filaments com de rímel o pèls, i sobretot, i sobresortint, els efluvis del lleixiu que deixa el residu ‘Colau, la deficienta mentala’ (nom comercial), una insensatesa culinària que agrada molt als jueus, que per això balla:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10958

Ara és l’hora de salar l’olla, un dels únics ingredients naturals i en bon estat de la gasòfia sionista:

https://t.me/resurgente2020/37372

Tot seguit, hi afegirem tot rient unes dosis de sang, que ja sabeu que excita els jueus:

https://t.me/resurgente2020/37369, i sembla que també tenim l’opció del Dr. Zelenko, que està molt greu de resultes d’un càncer molt agressiu. El sionisme és tan magnànim! Diuen que en aquest moment del procés culinari s’estableix ‘el debat’, i entre rialles, es deixa que la sang impregni tot el que hi ha dins l’olla.

Finalment, s’hi afegeixen ‘els fills de puta’ (com són coneguts pels goyim), un ingredient secret dels sionistes, però que crec que he descobert en dues fotografies:

https://t.me/voluntasoficial/3173 i https://t.me/voluntasoficial/3174.

11 minuts i 1 segon després del repòs (666 segons), ja es pot servir l’olla pútrida al món, en 3 plats (residus de verdura – ecologia -, carn corrupta – sexe - i sang i líquids diversos – guerra, misèria i fam -) i 3 coberts, un per a cada cosa (La sang es beu directament del plat, amb cullera o sucant-hi bitllets; no es fan servir gots).

Qui menja l’olla pútrida no riu, això és segur, però els cuiners es pixen al damunt, de tanta gràcia. Que per això, de postres, et regalen (que no te la cobraran) una notícia de vital importància, només comprensible per a gent molt intel·ligent, gairebé els goyim que podien ser considerats pertanyents a la raça superior:

https://t.me/laquintacolumna/24145.


Després de menjar, vomitar i patir el mal pair consegüent a la ingestió de la gasòfia sionista, mentre fem el cafè, la copa i la cigarreta per assuavir tan mal tràngol, convé que ens plantegem unes qüestions per veure si tenen una resposta, i només una sola resposta:

Qui ensorra l’economia?

Qui destrueix països i civilitzacions?

Qui escampa mort, misèria i fam al seu voltant?

Qui enverina amb enganys?

Qui esterilitza els ‘diversos’ goyim?

Qui pretén destruir els nens, si no els pot exterminar?

Qui segresta nens, trafica amb dones i comercia amb òrgans?

Qui mou els fils de TOTA LA CORRUPCIÓ MUNDIAL?

Qui mou la violència al món?


Si ja heu acabat, ja us podeu aixecar. Podeu pagar amb un ull de la cara o amb un ronyó, perquè, si no ho feu, us trauran el fetge o el cor, que ells són molt respectuosos en els negocis, i nets; i un goyim no es menjarà la seva gasòfia i se n’anirà sense pagar, això sí que no.


FAREM UN ‘SIMPA’?

CREMAREM EL RESTAURANT?

INSULTAREM ELS CUINERS?

O

DEIXAREM D’ANAR-HI A MENJAR?


HAUREM DE DECIDIR-NOS AVIAT,

QUE LES GRANGES

I

LES MENJADORES AMB INSECTES

JA LES ESTAN PREPARANT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada