dimecres, 22 de juny del 2022

DIARI DE GUERRA


Previ:

Amb relació amb els capítols anteriors, crec que convé posar dues notícies que retraten perfectament la xurma:

https://t.me/resurgente2020/37133, aquesta criminal de la Mònica Oltra, de veritat, creieu que paga els seus crims amb una temporada a la presó?

https://www.elconfidencial.com/espana/2020-02-15/mallorca-menores-tuteladas-imas-prostitucion_2456071/, i aquesta psicòpata?

Curiós, dues dones al bell mig de la prostitució institucionalitzada de menors tutelats.

Aquell que no té les qualitats bàsiques humanes (que no sent dins seu l’imperatiu categòric de Kant del qual parlava ahir) no ha de ser tractat com a ésser humà. Si funciona socialment com un animal, cal tractar-lo com a un animal. Per això, aquestes ‘bèsties sàdiques’ de l’Oltra i la tarada de Mallorca no poden compensar de cap de les maneres el mal que han fet a les víctimes; un mal que acompanyarà les víctimes fins a la mort i que pot complicar-los molt les relacions, així les personals com les socials. I tot, per culpa d’animals. Què fem amb els animals, aleshores? Jo crec que en la més justa i estricta justícia, tenint present els principis fonamentals de l’ètica, els culpables han de ser eliminats i els seus béns traspassats a la víctima (per damunt dels familiars dels criminals), ja que, tot i que això no resol els problemes, almenys els suavitza i retribueix les víctimes amb els beneficis dels crims dels proxenetes. No me’n cansaré de dir-ho: Una societat que no elimina bèsties com aquestes, és una societat que creient-se commiserativa, és, senzillament, bàrbara i injusta; una societat profundament malalta. El fet de tolerar, i tan sols de dirigir la paraula a animals com els descrits, demostra la baixesa moral de qui els parla. Amb la pena de mort se soluciona el problema molt ràpidament i de manera molt justa. O us penseu que amb cinc anys a la presó, que en seran dos, si els són, hauran pagat el deute amb la societat per violar un dret natural que és intolerable que sigui violat sense retribució? Els actes descriuen les persones... i els animals. La societat és una organització humana, i la manada és la piràmide de poder dels animals.


DIARI DE LA GUERRA


L’atac és per terra, mar i aire. Les IMMENSES MENTIDES víriques, la IMMENSA MENTIDA climàtica, la IMMENSA MENTIDA de la crisi econòmica, la IMMENSA MENTIDA de la guerra. Pregunta: qui pot mentir tant i tan sovint?


La verola de la mona no se la creu ni el goril·la del psicòpata. Perquè, vejam, la gent pot ser molt limitada, però no ho és tant com els seus governants ni els experts, tots especialitzats en l’exhibició de les calces als turmells i la pràctica de la pràctica (per a ser fi; que ja sé que m’enteneu). Per això, els assassins i els sicaris s’han afanyat a preparar la següent dosi de verí. Ho vam veure amb la genocida tarada de la Darias, i ara ho podeu veure amb la psicòpata Rochelle Walenski (digueu-me mal pensat, però jo diria que és jueva), genocida en cap de la CDC, que ens diu, amb el rostre ple d’alegria i satisfacció, que els americans ja podran enverinar els seus fills per a fer més rics i més feliços la raça superior: https://t.me/elinvestigador_org/11462. I ara, compareu-ho amb l’expressió i les paraules de la doctora Clare Craig https://t.me/elinvestigador_org/11463. Els assassins no se n’han cansat, de matar; continuen i continuaran, que suposo que Albert Bourla deu voler el premi Nobel de la Pau i el de Medicina junts.

El canvi climàtic és una enganyifa per a disminuïts intel·lectuals, i com a prova tenim a Greta, ‘la Taradeta’. Si el canvi climàtic l’ha de defensar una nena manipulada i amb pinta de tenir problemes psicològics, anem bé. Si el proclamen tots els babaus del món, els presidents de tot allò que sigui una institució, és la prova evident que no és veritat. Si el proclamen a les televisions, és evident que és MENTIDA: https://t.me/resurgente2020/37114. Parlar de canvi climàtic i tenir la poca vergonya de no dir res dels vols d’avions que emplenen el cel de vés a saber què, però que de segur que no és bo; què hem de creure.

EL CANVI CLIMÀTIC ÉS LA SEGÜENT IMMENSA MENTIDA. No n’hi ha cap, dels motius i de les justificacions adduïdes, que puguin ser presos seriosament per una ment ben moblada: els pets de les vaques, el fet de menjar carn, el consum energètic i no energètic– que han estimulat durant més de trenta anys els mateixos que avui ens parlen del canvi climàtic! -... No seria més lògic, treure’ls la paraula, per inútils? Ara bé, potser sí que tenen raó i aquesta imatge ens ho il·lustra:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10736.

Potser per això, per la seguretat dels verins que ens deia la deficient de la CDC, el govern britànic ha fet aquest anunci:

https://t.me/resurgente2020/37139, que suposa un nou motiu per arruïnar la hisenda pública: Primer, pel finançament a la investigació amb diners públics, després, amb la compra dels tòxics jueus a preus prohibitius i sense responsabilitat dels criminals; ara, es veuen els efectes personals i econòmics del genocidi; i finalment, amb els diners públics pagaran el consol per la malaltia o la mort de qui va pagar el finançament, l’enverinament, la malaltia crònica o la seva mort. Què fem amb els animals que dirigeixen els estables sionistes? Jo tiraria pel dret, amb tot el dret, i amb més raó encara. Sense compliments, sense nimietats i sense oblidar que els béns del mort són béns de les víctimes.

Tot està relacionat, com veieu. La clau veritable de tot, a part de l’extermini, és el robatori a tots els goyim: la ruïna econòmica. Aquest fet és afavorit per les polítiques de les prostitutes i dels titelles idiotes, els quals, són uns dels màxims responsables de tota la desfeta (els altres, són els jutges), i que per això, tots, per ALTA TRAÏCIÓ, han de retornar l’ànima al Creador perquè l’enviï al clavegueram de l’Infern, i han de retornar fins a l’últim cèntim i possessió al país, com a compensació pels crims. La crisi la provoquen amb la desfeta econòmica de la IMMENSA MENTIDA vírica, amb la potinejada dels cels i del clima, almenys localment; i amb les mentides que inventen perquè les mercaderies no facin la ruta d’abastiment habitual, perquè es tracta de provocar mancances de productes i estimular els goyim a l’enfrontament, i si pot ser per una pell de patata, millor, que així els sionistes riuen més. Per tot plegat, han creat la guerra del pallasso assassí Zelensky, jueu, perquè provoqui una mortaldat entre els ucraïnesos, que és el que està passant; i empènyer així a un enfrontament armat que ompli de sang Europa (a la guerra no hi aniran els negres ni els àrabs dels països europeus; hi aniran els blancs, que d’això es tracta), per a la major glòria del poble elegit.

El teatre de la guerra és l’as dessota la màniga. Ja estan provocant Rússia amb la vergonyosa actitud de Lituània de prohibir el recorregut dels trens que uneixen Kaliningrad amb el seu país, tal com els mateixos jueus feren amb l’Alemanya de Hitler, impedint la construcció de vies de comunicació entre Alemanya i els alemanys de Prússia, i alhora permetent la persecució i massacre dels alemanys de Polònia, que a Danzig representaven el 98%, tal com ha passat al Donbass. L’Otan avui fomenta aquesta actitud, perquè l’Otan és l’exèrcit del sionisme internacional, com ho ha demostrat des de la seva fundació, i darrerament amb la destrucció d’Iraq, Líbia i Síria pel fet de no posar-se de genolls davant dels filantrops del poble elegit, els massacrats ‘per definició’. Ja m’enteneu, oi?

https://t.me/RosselloCM/64201

Per això, ells ens presenten portades tan boniques i enriquidores com aquesta:

https://t.me/resurgente2020/37141

Per incentivar la guerra, tot val, que un jueu idiota es reuneixi amb un idiota professional, els dos pallassos: https://t.me/resurgente2020/37119.


L’atac és en tots els fronts, i per acabar de veure-ho, aquí teniu dues proves més:

https://t.me/resurgente2020/37124, els mitjans jueus sempre informant la veritat de la veritat veritable, només faltaria!

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10737, l’expansió a l’enèsima potència de la idiotesa social. I són dos exemples, que podria parlar de la doctora que diu que la Covid escurça el penis i altres diarrees de tarades titulades a les bagasseries ad hoc, fundades pels jesuïtes i els seus socis jueus.

Tot i això, que per aquest motiu preparen un conflicte més gros amb l’actitud de Lituània i la repugnant acció dels assassins professionals de l’Otan, l’organització encarregada dels genocidis massius i directes del sionisme; tot i això, la prostituta dels Rothschild a França té problemes. L’altre dia, un altre francès li va trencar la cara https://t.me/NANOMNOTICIAS/10728, i els insectes de l’urinari públic francès li han presentat una moció de censura després que Soros el tornés a pujar a la presidència, sense que cap dels francesos el votés https://www.elmundo.es/internacional/2022/06/20/62b0a7abe4d4d853248b457e.htm. I la ministra assassina responsable del genocidi, Brigitte Bourguignon, presenta la dimissió: http://www.francesoir.fr/politique-france/brigitte-bourguignon-demission. Curiós, una altra dona enmig dels actes més reprovables. Potser és que no tenen vergonya. Que això ja és propi de les prostitutes. No oblidem, quant a això, la caixera de Mercadona, la tarada de sanitat o la d’economia del govern caní del bell Antonio, el gos idiota de Soros.

Per concloure, avui, dos vídeos de Trotapoker. El primer, on ens parla de la ‘merdavellosa’ justícia, i el segon, on hi ha tres versions del que passa, exposades per tres persones diferents (a destacar el primer i el segon):

https://t.me/RosselloCM/64209

https://t.me/RosselloCM/64210


P.S. Al blogger, crec que desapareixen visites i països habituals i augmenten les visites d’’Altres’. Seguirem informant, si s’escau. Vejam si aquests ‘altres’ seran els ‘marcians’ que ara són a Ucraïna i, aliats de Zelensky, deixen els russos convertits en pedra!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada